zbyfauch 02.07.08, 15:35 Ponad trzydzieści gradusów wew ciemniu. Ponieważ mam gości z Polski, jedynie podczytuję okazjonalnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wubetka Re: A tu upał. 02.07.08, 15:39 o, ty sie byczysz, a gazetka cie rach ciach na niebiesko obmalowala cieszysz sie? :D Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 02.07.08, 15:47 wubetka napisała: > o, ty sie byczysz, a gazetka cie rach ciach na niebiesko > obmalowala cieszysz sie? :D Bynajmniej, ja się widzę na czerwono. Czy to zależy od wybranego stylu forum? Odpowiedz Link
wubetka Re: A tu upał. 02.07.08, 17:07 zbyfauch napisał: > Bynajmniej, ja się widzę na czerwono. > Czy to zależy od wybranego stylu forum? jestes niebieski, bo jestes czerwony :> chyba styl o tym decyduje, ale pewnosci brak. to gazeta. tu niczego nie mozna byc pewnym ;) Odpowiedz Link
wubetka Re: A tu upał. 02.07.08, 20:07 moj ff jest kolorowy niestety. opaliles sie na czerwono, wiesz ;p Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 02.07.08, 21:18 wubetka napisała: > moj ff jest kolorowy niestety. opaliles sie na czerwono, wiesz ;p A skąd wiesz? ;) P.S. Co jak co, na czerwono opalam się talko w pierwszych dwóch dniach. :) Odpowiedz Link
wubetka Re: A tu upał. 02.07.08, 21:47 bo z niebieskiego, na czerwono cie gazetka wymalowala ;p Odpowiedz Link
wacikowa Re: A tu upał. 02.07.08, 22:03 Cudnie świeci:) No ładnie Zbyś,teraz goście a za niedługo urlop i jak mam nie tęsknić?:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 03.07.08, 08:35 wacikowa napisała: > No ładnie Zbyś,teraz goście a za niedługo urlop i jak mam nie > tęsknić?:) Powiadają - "kocha to poczeka". ;) Odpowiedz Link
nyny75 Re: A tu upał. 03.07.08, 10:16 Zapraszam dzisiaj do Wro - nie ma czym dychać, więc czas zdychać :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 03.07.08, 10:58 nyny75 napisała: > Zapraszam dzisiaj do Wro - nie ma czym dychać, więc czas zdychać :) Ja latam po firmie w letnich, przykrótkich portkach i sandałach a wojają na mnie "urlopowicz". :) Odpowiedz Link
info-tw Wątek nieaktualny 05.07.08, 00:56 Na dzień dzisiejszy sytuacja ma się tak, że leje jakby urwanie chmury było więc proszę nie wprowadzać ludzi w błąd ;P Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 05.07.08, 13:54 A tu znowu upał. Goście pojechali, a ponieważ były też z ich pobytem związane przygody, się odstresowuję. Na razie była szklaneczka whisky a teraz piffko. Zobaczymy, jak się sytka rozwinie. ;) Jakbym miał pisać głupoty, proszę o wyrozumiałość. Zresztą jutro pewnie skasuję. Rysiu, a może chcesz zostać moim cenzorem? Mianuję Cię współkarbowym pustelni, ok? ;) Odpowiedz Link
info-tw Niestety znowu upał 05.07.08, 15:14 Poczekaj z tym piffkiem do północy bo też muszę się odstresować. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Niestety znowu upał 05.07.08, 17:07 info-tw napisała: > Poczekaj z tym piffkiem do północy bo też muszę się odstresować. Poczekałem o tyle, że zdrzemnąłem się zamiast dalej dudlić. ;) Odpowiedz Link
andreski Re: Niestety znowu upał 05.07.08, 21:43 no to po drzemce, czas juz na powrot! Odpowiedz Link
info-tw Re: Niestety znowu upał 06.07.08, 00:01 A ja padam na ....., oczy na zapałki i kurde laskę mi dajcie bo nóg nie czuję. Raczej daruję sobie piwko i lecę do łóżka :) Odpowiedz Link
wacikowa Re: Niestety znowu upał 06.07.08, 07:20 Cholera nie zdążyłam robić za laskę:))) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Niestety znowu upał 06.07.08, 07:36 wacikowa napisała: > Cholera nie zdążyłam robić za laskę:))) Teresce chyba trudno byłoby ją zrobić. ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Niestety znowu upał 06.07.08, 07:57 wacikowa napisała: > Kwestia wprawy:D Hmmmm... chciałbym to zobaczyć, znaczy, jak szykujesz Teresce ten narząd, tfu!, przyrząd...;) Myślę, że nie ja jeden. ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Niestety znowu upał 06.07.08, 08:18 wacikowa napisała: > Myślę że Tereska odstąpi Ci laskę:) Możliwe, a Ty zapewne kulę. W łeb. ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Niestety znowu upał 06.07.08, 11:03 wacikowa napisała: > kulki służą do czegoś innego;) Kulka służy do przechowywania fa. Odpowiedz Link
wacikowa Re: Niestety znowu upał 06.07.08, 12:06 Do przechowywania fa służy mydelniczka:P Odpowiedz Link
wacikowa Re: A tu upał. 06.07.08, 20:52 zbyfauch napisał: > A tu znowu upał. > Goście pojechali, a ponieważ były też z ich pobytem związane przygody, się > odstresowuję. > Na razie była szklaneczka whisky a teraz piffko. > Zobaczymy, jak się sytka rozwinie. ;) Mogę Ci pomóc na czas określony :)) Umowa zlecenie też może być:) Oj ale sobie coś zażyczę :> > Jakbym miał pisać głupoty, proszę o wyrozumiałość. Zresztą jutro pewnie skasuję > . > Rysiu, a może chcesz zostać moim cenzorem? > Mianuję Cię współkarbowym pustelni, ok? ;) > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 06.07.08, 21:24 wacikowa napisała: > Mogę Ci pomóc na czas określony :)) Umowa zlecenie też może być:) > Oj ale sobie coś zażyczę :> To się umówmy, że życzysz sobie przyjąć zlecenie. ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 07.07.08, 12:04 Upał poszedł się paść. Dzisiaj przeprosiłem się z marynarką. Tak się ucieszyła, że urodziła niedokończoną paczkę marlboro w podzięce. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 07.07.08, 13:07 wacikowa napisała: > hahaha fartło Ci się. No, zbyt płodna nie była, jedynie trojaczki. Niemniej i to dobre. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 08.07.08, 13:41 Na marynarce odkryłem dzisiaj jakąś plamę na plecach. Próbując ją usunąć wytarłem prążki drobnego sztruksu. Kupiłem właśnie nową a starą zostawiłem na ławce, na której chleją sobie bezdomni. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 08.07.08, 13:58 wacikowa napisała: > Dobrze zrobiłeś noce chłodne są:) Z ubraniem się taki bezdomny nie ma w Niemczech problemu. Bardzo często organizowane są wystawki używanych ciuchów, więc podpieprzywszy kilka plastikowych worków zawsze coś pasującego wybiorą. Inna rzecz, że raczej nie przywiązują wagi do odzienia i chodzą jak ostatnie łajzy. P.S. Bogiem a prawdą nie widziałem jeszcze bezdomnego podprowadzającego ciuchy. Widziałem za to grupkę nawalonych taszczących chwiejnym krokiem ukradzione worki, Polaków. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 08.07.08, 14:14 wacikowa napisała: > To chyba normalny widok?:) Na szczęście jeszcze nie. :) Odpowiedz Link
wacikowa Re: A tu upał. 08.07.08, 14:36 I oby tak zostało:) Pogoda jak? W Kraku słoneczko i zimny dość mocny wiatr:) Jak najbardziej spacerowa pogoda:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 08.07.08, 15:39 Wyobraź sobie, że tu podobna. No, może ciut cieplej ale za to chmurzy się trochę i sporadycznie popyrsi. Odpowiedz Link
wacikowa Re: A tu upał. 08.07.08, 18:43 poprysi?;DDDD To chyba jak ktoś będzie szczał pod wiatr:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu upał. 10.07.08, 07:43 Dzisiaj ma być znowu upalnie. Dziewczyny paradują mi pod oknem, aż ślinka cieknie. ;) Pamiętacie film "Parasolki z Cherbourga"? Straszliwy, kiczowaty gniot ale Kasia prześliczna. Widziałem dzisiaj dziewczynę ubraną i uczesaną w stylu z tamtych lat. Ładnie wyglądała, chociaż ten letni płaszczyk w perspektywie upalnego dnia niezbyt praktyczny. :) Odpowiedz Link