m.maska
08.03.11, 13:40
Poniewaz chyba juz Wszystkim zalazla za skore - mała, bo takiego nicku kiedys uzywala to taki maly tchorz, ktory swoimi madrosciami chcial uraczyc wszystkich...
Nikt jej o zdanie nie prosil i nie prosi - laskawie kazdy ja toleruje - ale Ona kazdemu musi przylepic latke...
Oto jak ta, ktora dzisiaj powoluje sie na Petroniusza, wtedy zostala przez Niego podsumowana...
Przyszla z ta swoja "wiedza"...i oznajmila co wie, zakladajac watek w poblizu owczesnego Podworka...
Do petroniusza i innych...
22.11.2008 22:59
~bez nicka
Petroniuszu , tu zmienilo sie wszystko. Zmienili sie przede wszystkim ludzie . To nie ci sami , prawie poeci, delikatni , subtelni. Ty zostawiles podworko w czasie poetow. Teraz jest czas zwykly. Jak zycie . Czesc z nas sie spotkala w realu i opadl czar . Wiemy o swoich ulomnosciach i slabosciach . Wiemy jak wygladamy. To wiele zmienilo . Czy na gorsze? Chyba tak , skoro az tak podworko widzisz zmienione. Opadla zaslona i pozostal w pamieci real. Dlatego ja tez skonczylam . I radze ci - nie wracaj . Tu nie znajdziesz tego czego szukasz . O ile znam tu, co niektorych, to to nie byly wpisy klonow . Nie jestes tu mile widziany z 2 powodow.
1 jestes zbyt wymagajacy co do stylu i smaku ( dlatego wspaniale dobrales nick)
2 oni sie przed Toba wstydza,ze tak upadli nisko .
Tu jedyny Ulisses zachowal twarz. Reszta............
Odpowiedz
Skoro "bez nicka" to nie mamy sobie nic do powiedzenia.
22.11.2008 23:12
~petroniusz
Skoro "bez nicka" to nie mamy sobie nic do powiedzenia.
to tylko poczatek tego watku, potem zmieniala nicki i wyglaszala te swoje "mundrosci" czujac sie bezkarna - ale styl, styl to czlowiek a brak stylu to tez jakis styl...
I Mala - Ty moze i spotkalas, ale nikogo z NAS - spotkalas kocice i trzeba bylo jej sie trzymac, jestes taka sama wichrzycielka jaka byla Ona...
Dlatego ja tez skonczylam . - wielka mi persona...tylko jakos skonczyc nie mozesz...
www.tvn24.pl/29,251,8,50573093,136216500,4262415,0,forum.html
Mała, guerilla, milky_way - czy jak sie jeszcze nazywalas i nazywasz "bez nika".... kiedy sie siedzi w szklanym domu - nie nalezy rzucac kamieniami...i zapamietaj sobie - to nie MY przychodzimy do Ciebie - to TY przychodzisz do NAS i jesli Ci sie nie podoba - to nie przychodz - a pouczac mozesz swoich synow i meza...