1zorro-bis 18.04.11, 07:07 dzien dobry Wszystkim spiochom! Tym z WKN i WKC. Niektorzy z WKC sa impregnowani na nauke jak wojskowy namiot...: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 08:18 Dzień dobry Wszystkim i Cz. też. Może i niektórzy są, Zorrku, ale chwała Panu, że nie wszyscy, i ja tych pozdrawiam Tygodnia spokojnego i słonecznego życzę. Odpowiedz Link
waszabasiakochana Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:36 Witam Wszystkich, zycze milego i pogodnego dnia. A ja do pracy musze. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:52 Witaj! Niech w pracy dzień zleci Ci spokojnie, Basiu! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 08:36 Nie mam sił do Ciebie, Zorro! eh, szkoda słów! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:13 ....................................................................................................................... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:17 a to tak na pozegnanie zanim wywala....: wiecie co? Latwo jest innych wychowywac i uczyc.big_grin Najtrudniej zaczac od siebie.big_grinbig_grin Ale jak sie jest na wiedze i nauke totalnie impregnowanym....big_grinbig_grinbig_grin Ech....szkioda na Was moi mili czasu!big_grinbig_grinbig_grin Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:56 Mam nadzieję, że nie wrócisz tam, po paru dniach, bo w sumie, po co?! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:14 No proszę, Zuzanko, to już znowu początek tygodnia? Nawet tego nie spostrzegłam, bo u mnie prawie każdy tydzień do góry nogami. No ale jak ktoś w weekendy pracuje i nocki odfajkowuje, to wiadomo, że wszystko się gmatwa. Właśnie godzinę temu wróciłam z pracy, śniadanko zjadłam i zastanawiam się nad drzemką... Pięknego dnia, u mnie Wiosna zewsząd się uśmiecha Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:19 Witaj AL! Pogoda przecudowna jest, słonko się uśmiecha i ja też Połóż się i odpocznij, AL. i nabierz sił witalnych. Śnij kolorowo Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:45 Medrzec podworkowy w koncu odpowiedzial.... Dobre i to. Witaj Zorro . Obserwowałem. A teraz poddam Ci tylko pod rozwagę i uprzedzam, że dyskusji nie podejmę .. smile "sie jest na wiedze i nauke totalnie impregnowanym" - miły sąd a priori, któremu dawałeś wyraz niemal od początku swojej tu obecności. Wolność słowa. Wolno Ci. Innym za to wolno to ocenić .. " Latwo jest innych wychowywac i uczyć.". Otóż niełatwo. Nie pamiętam też abym kogoś tu "uczył". Ale jesteśmy w tej szczęśliwej sytuacji, że jako ludzie dorośli możemy decydować od kogo się "uczyć". Bo to Ty wszak od dłuższego czasu uparłeś sie nas "uczyć kultury i wychowywać", zakładając w tym celu nawet specjalny wątek. smile Brak odpowiedzi, ale też brak cenzury (nikt Cie nie kasował) jest czytelnym sygnałem dla każdego, że na Twoje wysiłki "gogiczne" nie ma u nas zapotrzebowania. Sam ustawiłeś sie w roli Pimki. Co zaś do dobrego wychowania, kto się nim wykazuje? - ten który wiedząc, że nie jest gdzieś akceptowany ustawicznie wchodzi do czyjegoś "domu", czy gospodarze, którzy mimo takiego zachowania, li tylko go ignorują, on zaś "rozwija sie coraz bardziej" smile i tak jak uprzednio dawał tutaj wyraz swoim jedynie słusznym poglądom, dzisiaj pisze co pisze, kończąc swój wywód zdaniem: ".szkioda na Was moi mili czasu!". W żadnym razie nie chciałbym, żebyś tracił na mnie/ na nas swój czas. Nie trać go zatem. Jesteśmy za starzy na okładanie się w piaskownicy... Miłego Dnia Zorro. smile Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:50 no i na koniec odpowiedzialem....: howgh....odpowiedzial medrzec. Mysle, ze masz racje. Betonu nie nauczy sie latacbig_grin Szkoda bylo mojego wysilku. Ciagle mialem nadzieje. Jesdnak, trzeba bylo od samego poczatku kobiet skluchac. Sa chyba - a nawet na pewno - madrzejsze i maja intuicje co do ludzi. Nawet wobec medrcow. Howgh! Milego dnia! P.S W tych paskudnych Niemczech to nawet sklepowa w miesnym "dzien dobry" powie... Nawet jak klienta nie lubi... Czyzby sklepowa miaqla wiecej kultury? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 12:02 No to jak masz takie dobre zdanie o niektórych kobietach, Zorro, to powiedz mi co sądzisz o moim uczesaniu ? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:54 Nie lepiej omijać szerokim łukiem, Zorro? Prosiłam tyle razy nie pisz tam, a Ty robiłeś swoje. Innej odpowiedzi się nie spodziewałam. Daj spokój i nie przenoś tego tutaj, ale, zrobisz jak zechcesz! Nie mogę Ci niczego nakazać. Odpowiedz Link
m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 12:10 Witam Panstwa... dzisiejszy dzien zwiastuje piekny tydzien... juz zmienilam barwe na lekki braz.. Usmiech Wam Wszystkim przesylam... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 12:29 Zuza, nie martw sioe! Moja noga, sorry moja reka, tam juz nie zajzy.... Przeciez nie mozna sie z betonem boksowac... Gdzie mi tam do takich "naukowcow"... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 12:42 Mam taką nadzieję, Zorrku. Cześć Maseczko, ja z brązu zmieniłam na Dziki Kasztan Odpowiedz Link
m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 13:04 Aaaa Zuza.... ja mowie o karnacji... Zauwazylas, ze odwiedzila Nas Ziuta? Odpowiedz Link
m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 13:55 Jakby Ci to powiedziec Zorro... Ziuta to jest Nasza najwierniejsza cicha czytaczka.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 13:56 przy czym nicki moga sie zmieniac w zawrotnym tempie, z postu na post.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:02 a my toto wyczuwamy, zanim jeszcze coś napisze...dlatego podpucha była w ogóle możliwa Odpowiedz Link
m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:07 no dzisiaj Ziuta, ale Cicha tez juz byla... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:08 Musze się zdrzemnąć, ale tak mnie śmiech wytrząsł, że nie wiem czy mi się to uda Odpowiedz Link
m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:14 Spij slodko... a jak to juz pisal Dzikus - smiech to zdrowie.... Odpowiedz Link
al-szamanka [...] 18.04.11, 13:32 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
1zorro-bis Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 17:55 bo tak czy tak nas czytaja.... A poniewaz sklepowa nawet w miesnym mowi "dzien dobry" wiec nie mozemy byc gorzej od sklepowej z miesnego wychowani! Savoir-vivre obowiazuje... Nawet w miesnym.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 18:14 Zorro !! a czy Ciebie obchodzi że ktoś przychodzi tu i czyta co kto tu pisze ? bo mnie wcale. To jest wątek ogólnodostępny więc czytaczy z pewnością nie brakuję także i z innych wątków - se niech czytają a dziewczyny dobrze Ci wytłumaczyły co powinieneś zrobić - sam przyznałeś że kobiety są mądre a w siermiężnej Polsce to sklepowe też mówią dzieńdoberek a później na gazie panie szanowny Zorro spoko. Nie warto się narzucać jak ktoś nie chce. Co innego kobietom, na te to nawet warto rzucać się jak sęp do później, trza na zakupy podreptać ze ślubną - w charakterze podręcznego wielbłąda Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 18:52 bo widzisz Czarus....ja mam taka dobra, stara, slaska szkole wychowania.... Mowie WSZYSTKIM i wszedzie "dzien dobry" i "do widzenia"... No ale do tego trzeby bylo miec odpowiednich rodzicow a nie przemadrzalych madralinskich.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 18:58 Bo to jest forumowa arystokracja....a my sobie ot tak klikamy tylko Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 19:07 bo my ze wsi... Ja to na pewno... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 20:11 Ja też ze wsi bo co a Rodziców za wychowanie swoich dzieci to nie wiń. Często ,a właściwie to zawsze chcą dla Nich jak najlepiej, dają dobry przykład, jak trzeba postępować w kontaktach międzyludzkich itd ale później bywa z tym różnie. Np dzieci z tych samych Rodziców i tak samo chowane bywają odmienne. Jedno wyrasta na łotra drugie zostaje księdzem sprawa charakteru, którego podobno nie sposób zmienić ? za bardzo mędrkuję, idę kroić śledzie Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:29 Czarek a ja Ci tu odpowiem tylko: bardzo tak Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:30 Śledzie!!!, ostatni raz jadłam śledzie przed 30-stu laty Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:42 A ja bede jadla w Wielki Piatek...a dzieci beda chodzic z kolatkami Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:45 ciągle się śmieję....bo przyznasz, że najlepsze są akcje, które prowadzą do wszem i wobec widocznych rezultatów Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:52 AL... to ja Ci tu tez odpowiem... hmm...przeciez za darmo tego Aperolu nie przegralas. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:12 No nie, radocha też jest super wygraną Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:47 Ale to nie są zwykłe śledzie AL - to są matiasy dryblasy uwielbiam dobrze wymoczonego /bo nie może być zbyt słony/śledzika w oleju z niewielką ilością posiekanej w drobną kosteczkę cebulki. Wspaniała przekąska do czystej Masko może to czegoś Go nauczy - Wasza bardzo cierpliwa i dobrotliwa perswazja Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:54 Ja ani przekąski ani czystej....sam zapach doprowadza mnie prawie do omdlenia Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:05 A mnie nie mnie takie obrazki doprowadzały kiedyś do omdlenia - Tekst linka - Breżniew z Honeckerem robią ślimaka z Gomułką Breżniew też walił ślimaka i z innym przywódcami krajów bloku też. Może on gej był ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:09 I takie rzeczy na noc wklejasz? Litości nie masz, brrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:15 Ale to już było i nie wróci więcej /?/ - Maryla Rodowicz teraz w modzie jest klepanie się po plecach i szczerzenie zębów dobranoc Wam, raniuteńko pobudeczka trzymcie się i kolorowych. Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:19 Dobranoc Czarek i ladnie przytul Janeczke Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:22 Dobranoc....ja też już przysypiam yyyyyyyyyeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Witam rowniez impregnowanych! 19.04.11, 08:38 Ja też uwielbiam śledziki, w oleju i w śmietanie z odrobiną majonezu. Mniam Czarek, Janeczka ma dobrze z Tobą. Pomagasz jej w sprzątaniu i gotowaniu, to rzadkość. bo, niektórzy panowie to lenie do potęgi entej Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Witam rowniez impregnowanych! 19.04.11, 06:36 a ksiadz to nie moze byc lotrem, czarek? Odpowiedz Link
m.maska Dobranoc Kalejdoskop 18.04.11, 23:42 Dobranoc Kalejdoskop, jeszcze tylko potrząsnę szkiełkami, śnijcie kolorowo, kalejdoskopowo Odpowiedz Link
1zorro-bis Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 06:34 witam rowniez WKN, WKC i Impregnowanych, ktorzy nas codziennie czytaja.: Dla nich specjalnie pierwsza lekcja savoir-vivre: rano mowi sie "Dzien dobry".... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 08:30 Zorrku! od uszczypliwości, Ty dnia, nie mógłbyś zacząć, prawda? Boli Cię, że nas czytają, bo mnie nie. Ja przede wszystkim pozdrawiam, moich znajomych z [b]G.[b] i wszystkie osoby nam życzliwe. Czasem mam wrażenie, że stajesz codziennie lewą nogą. Daj spokój! Dzień dobry Wszystkim i Cz. Słonecznego i uśmiechniętego dnia Wam życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 09:04 A ja życzę wszystkim takiego wspaniałego słońca, jakie u mnie zza gór wyszło i kwilenia szczęśliwych ptasząt pod balkonem, i w zawrotnym tempie rozwijających się liści na klonach i platanach, i podmuchów ciepłego wiatru rozrzucającego płatki przekwitających kwiatów wczesnych śliw...i w ogóle najpiękniejszych, wiosennych widoków Dzień dobry. Juz po kawie jestem i powoli przygotowuje się do pracy, a mam dzisiaj na 12:30 Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 09:10 Cześć AL! nie tylko u Ciebie tak pięknie jest, u mnie też. Okno szeroko otwarte, ptaki świergolą, kwiaty kwitną, uśmiech na twarzy, nic więcej nie trzeba. Czekam na bzy Spokojnej pracy, i cudnego dnia! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 09:16 U mnie bzy od paru dni kwitną, jak pisałam, i brzony, delikatne niczym welony....eeech, cudnie jest Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 09:24 Brzozy też, a bzy nie Aleeeee, u Ciebie przekwitną a u mnie zakwitną. O! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:13 mnie Zuza boli?! Ale skad! Przeciez gdyby mnie "bolalo" to bym ludzi nie pozdrawial! A tak sie ciesze, ze przynajmnie nas czytaja! Moze sie czegos......impregnowani naucza? Na nauke niegdy nie jest za pozno! Nawet dla "nauczycieli", "literatow" i "sklepowych".... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 11:08 Witam Panstwa obecnych, ja rowniez w wiosennym nastroju... byc teraz w Sevilli, przy takiej pogodzie - to byloby cos... Jakos mnie te Wasze nastroje nie dziwia, mam podobny. Za oknem zielono az po horyzont a to znaczy niedaleko, u mnie na horyzoncie las, a do lasu tylko rzut kamieniem.. Wiecie co zauwazylam, ze ta ptaszarnia zaczyna koncertowac zanim zaczyna sie rozwidniac. Jest jeszcze calkowicie ciemno a juz jakies baaardzo ranne ptaszki zaczynaja baraszkowac. Artur, ten to musi tam miec koncert...no i kacze...kwakanie Noca polazilam po necie w poszukiwaniu...powiedzmy "wczorajszego dnia" i znalazlam oczywiscie - jednak internet to sa nieograniczone mozliwosci... Witam takze Wszystkich czytajacych... Basie, Karoline... a Ci ktorych nie wymieniam, z gory przepraszam - bo w koncu niby skad mam wiedziec kto? miejcie piekny dzien... Hej hej, Kalejdoskop.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:11 Cześć Maseczko Ja zaraz się ugoruję, zamiast zupy, jest mi tak gorąco. Gdy przyjdą upały, u mnie będzie darmowa sauna. Dobrze mieć słoneczne mieszkanie w zimie, w lecie tragedia ! Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:23 Czesc Zuza - nie marudz jeszcze... jeszcze nie ma lata...a po tej dlugiej zimie na razie mozesz sie cieszyc, ze jest cieplo - a jaka oszczednosc na ogrzewaniu... ja moze pomysle tez o sloneczku, o lezaczku, ogrodzie i spiewie ptakow - blogi spokoj na duszy... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:35 Ogrzewanie całą zimę miałam włączone, tylko parę dni gdy byłam chora. Także oszczędności są Aleeee, nie z chytrości, mieszkanie mam ciepłe, a ja nie lubię jak mi jest gorąco Maseczko, zmykaj na słonko, szkoda tak pięknego dnia żeby siedzieć w domu. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:55 Zuza... mam jedna zelazna zasade, nigdy nie jade na urlop, zeby sie opalac - nudzic to ja sie moge we wlasnym ogrodzie...po to naprawde nie musze gdzies jechac. Dlatego karnacje zmieniam tu na miejscu, no i to zupelnie inaczej wyglada.. biale spodnie przy opaleniznie prezentuja sie wspaniale... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 13:00 Nooo, ładnie. Kiedyś w kwietniu opalałam się na dachu, teraz w ogóle. Idę sobie. Pa! Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 13:05 To ja tez ide sobie... KM wystawil mi juz lezaczek....do popisania... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 13:26 no to trudno sie mowi.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 14:57 Jestem... strzasakalo mnie chyba juz na heban... tam sie nie da za dlugo wytrzymac..wprost nie do wiary, ze takie temperatury panuja w kwietniu. Oby nie okazalo sie, ze lato w tym roku bedzie w kwietniu i maju... i na tym sie skonczy. W ubieglym roku bylam w maju kilka dni w Paryzu, pogoda byla pod psem a reszta... szkoda gadac. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 19:20 Wracają dawne czasy, pamiętam doskonale jak kwietniu w podkolanówkach latałam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 19:34 ha,ha,ha....Dobry wieczor! Witam rowniez impregnowanych.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 19:37 Eh Ty! Dobry wieczór, może będzie dobry! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 21:17 no to teraz "Dobranoc"! Rowniez....impregnowanym! Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 21:18 Dobranoc Zorro... wiem, Ty na pierwsza zmiane wstac musisz... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 15:15 No i dobrze, ze akurat zeszlam z patelni... bo wlasnie przyjechal UPS, ktory zdazylby odjechac gdybym miala gonic z ogrodu. Guuuupote zamawialam - a moze nie gupote? Dawno dawno temu udalo mi sie kupic 6 nozy - nic nadzwyczajnego - ale ostre byly i sa - zadne wielkie pieniadze nawet. Czesc z nich rozdalam, za symboliczna oplata, jako ze nozy w prezencie sie nie daje Noze maja to do siebie, ze lubia sie tepic - te nie... przez lata nie. Dobrze, ze nie zdazyl sie na nim calkowicie zetrzec napis i dopadlam firme... we Wloszech - jest zabawnie bo przesylka kosztowala wiecej niz zawartosc. Oczywiscie moj Ukochany brat podrzucil mi kiedys kilka nozy ze stali damascenskiej, ale te sa inne, mniejsze i wlasciwie nadaja sie do wszystkiego - kroja bezblednie swieze chrupiace buleczki nawet, Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 15:43 takie noze ze stali damascenskiej to ja mam...Drogie, jak jasna cholera! Zona nie mozwala mi sie ich w ogole dotykac.... A ja teraz wszystkim mowie : Mahlzeit! Czyli - smacznego. Rowniez tym impregnowanym.- Ajak, co mi tam! Niech sie ucza.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 16:21 Nooooooo...to Mahlzeit Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:57 Zorro - tak sie jakos kreci, ze raczej bede musiala zrezygnowac - jeszcze czekam - stornowac hotele moge w kazdej chwili - ale koniec maja, to jest pewniak... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 21:50 Wpadłam do domu, ale tylko po to, aby głowę do poduszki na trochę przyłożyć, bo o piątej znowu na nogach być muszę. A noc ciepła, miękka, prawie śródziemnomorska...eeeech urlopu się zachciewa, pluskania w łagodnych falach Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 22:32 Ooo, widzę, że już cisza nocna...to ja tez już przyłożę głowę do tej poduszki. Dobranoc. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 20.04.11, 05:03 Dzisiaj ja jestem pierwsza, jeszcze przed budzikiem obudziły mnie ptaki, park trzasł się cały od ich wrzasków....cudnie!!! Dobrego dnia Odpowiedz Link
m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 20.04.11, 05:09 A u mnie jeszcze gleboka noc, chociaz juz slysze, ze cos kwili za oknem... Zabawne, bo w Polsce juz zapewne jasno jest, u AL sie przejasnia, a u mnie trwa noc... W takim razie... wszystkim, ktorzy sie pojawia zycze milego dnia i teraz to ja spokojnie przyloze glowe do poduszki... do poduszki a nie bede po poduszce pelzac... Do obudzenia Zuza i Zorro... Odpowiedz Link