Dodaj do ulubionych

18 ....Kwietnia!

18.04.11, 07:07
dzien dobry Wszystkim spiochom! Tym z WKN i WKC.big_grinbig_grinbig_grin
Niektorzy z WKC sa impregnowani na nauke jak wojskowy namiot...:big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 08:18
      Dzień dobry Wszystkim i Cz. też. Może i niektórzy są, Zorrku, ale chwała Panu,
      że nie wszyscy, i ja tych pozdrawiam smile Tygodnia spokojnego i słonecznego życzę. smile
      • waszabasiakochana Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:36
        Witam Wszystkich, zycze milego i pogodnego dnia. A ja do pracy musze.https://www.gify.org/bazagif/zolte_buzki/faccina037.gif
        • zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:52
          Witaj! Niech w pracy dzień zleci Ci spokojnie, Basiu! smile
    • zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 08:36
      Nie mam sił do Ciebie, Zorro! eh, szkoda słów!
      • 1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:13
        ...........................................................piwo............................................................big_grin
        • 1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:17
          a to tak na pozegnanie zanim wywala....:

wiecie co? Latwo jest innych wychowywac i uczyc.big_grin
          Najtrudniej zaczac od siebie.big_grinbig_grin
          Ale jak sie jest na wiedze i nauke totalnie impregnowanym....big_grinbig_grinbig_grin
          Ech....szkioda na Was moi mili czasu!big_grinbig_grinbig_grin
          • zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 10:56
            Mam nadzieję, że nie wrócisz tam, po paru dniach, bo w sumie, po co?! wink
            • al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:14
              No proszę, Zuzanko, to już znowu początek tygodnia? Nawet tego nie spostrzegłam, bo u mnie prawie każdy tydzień do góry nogami. No ale jak ktoś w weekendy pracuje i nocki odfajkowuje, to wiadomo, że wszystko się gmatwa. Właśnie godzinę temu wróciłam z pracy, śniadanko zjadłam i zastanawiam się nad drzemką...

Pięknego dnia, u mnie Wiosna zewsząd się uśmiecha smile
              • zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:19
                Witaj AL! Pogoda przecudowna jest, słonko się uśmiecha i ja też smile
                Połóż się i odpocznij, AL. i nabierz sił witalnych. Śnij kolorowo smile
    • 1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:45
      Medrzec podworkowy w koncu odpowiedzial....big_grin
      Dobre i to.cool
      Witaj Zorro . Obserwowałem. A teraz poddam Ci tylko pod rozwagę i uprzedzam, że dyskusji nie podejmę .. smile

"sie jest na wiedze i nauke totalnie impregnowanym" - miły sąd a priori, któremu dawałeś wyraz niemal od początku swojej tu obecności. Wolność słowa. Wolno Ci. Innym za to wolno to ocenić ..
      " Latwo jest innych wychowywac i uczyć.". Otóż niełatwo. Nie pamiętam też abym kogoś tu "uczył". Ale jesteśmy w tej szczęśliwej sytuacji, że jako ludzie dorośli możemy decydować od kogo się "uczyć". Bo to Ty wszak od dłuższego czasu uparłeś sie nas "uczyć kultury i wychowywać", zakładając w tym celu nawet specjalny wątek. smile Brak odpowiedzi, ale też brak cenzury (nikt Cie nie kasował) jest czytelnym sygnałem dla każdego, że na Twoje wysiłki "gogiczne" nie ma u nas zapotrzebowania. Sam ustawiłeś sie w roli Pimki. Co zaś do dobrego wychowania, kto się nim wykazuje? - ten który wiedząc, że nie jest gdzieś akceptowany ustawicznie wchodzi do czyjegoś "domu", czy gospodarze, którzy mimo takiego zachowania, li tylko go ignorują, on zaś "rozwija sie coraz bardziej" smile i tak jak uprzednio dawał tutaj wyraz swoim jedynie słusznym poglądom, dzisiaj pisze co pisze, kończąc swój wywód zdaniem: ".szkioda na Was moi mili czasu!". W żadnym razie nie chciałbym, żebyś tracił na mnie/ na nas swój czas. Nie trać go zatem. Jesteśmy za starzy na okładanie się w piaskownicy...

Miłego Dnia Zorro. smile
      • 1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:50
        no i na koniec odpowiedzialem....:
        howgh....odpowiedzial medrzec.
        Mysle, ze masz racje. Betonu nie nauczy sie latacbig_grin
        Szkoda bylo mojego wysilku. Ciagle mialem nadzieje.
        Jesdnak, trzeba bylo od samego poczatku kobiet skluchac. Sa chyba - a nawet na pewno - madrzejsze i maja intuicje co do ludzi. Nawet wobec medrcow.
        Howgh!
        Milego dnia!
        P.S
        W tych paskudnych Niemczech to nawet sklepowa w miesnym "dzien dobry" powie...
        Nawet jak klienta nie lubi... Czyzby sklepowa miaqla wiecej kultury?
        • al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 12:02
          No to jak masz takie dobre zdanie o niektórych kobietach, Zorro, to powiedz mi co sądzisz o moim uczesaniu ?big_grinbig_grinbig_grin
          • 1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 12:26
            a gdzie fotka?big_grinbig_grinbig_grin
    • zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 11:54
      Nie lepiej omijać szerokim łukiem, Zorro? Prosiłam tyle razy nie pisz tam, a Ty robiłeś swoje.
      Innej odpowiedzi się nie spodziewałam. Daj spokój i nie przenoś tego tutaj, ale, zrobisz jak
      zechcesz! Nie mogę Ci niczego nakazać. smile
    • m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 12:10
      Witam Panstwa... dzisiejszy dzien zwiastuje piekny tydzien... juz zmienilam barwe na lekki braz..
      Usmiech Wam Wszystkim przesylam... smile
      • 1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 12:29
        Zuza, nie martw sioe! Moja noga, sorry moja reka, tam juz nie zajzy....big_grin
        Przeciez nie mozna sie z betonem boksowac...big_grinbig_grinbig_grin
        Gdzie mi tam do takich "naukowcow"...cool
        • zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 12:42
          Mam taką nadzieję, Zorrku. big_grin
          Cześć Maseczko, ja z brązu zmieniłam na Dziki Kasztan wink
          • m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 13:04
            Aaaa Zuza.... ja mowie o karnacji... smile

Zauwazylas, ze odwiedzila Nas Ziuta? big_grin
            • zuza_anna Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 13:06
              Ciągnie ją do nas, jak wilka do lasu wink
              • m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 13:25
                big_grinbig_grinbig_grin....wieeeeeeeeeemy
                • 1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 13:52
                  a kto to jest....Ziuta?!big_grin
                  • m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 13:55
                    Jakby Ci to powiedziec Zorro... Ziuta to jest Nasza najwierniejsza cicha czytaczka.... big_grinbig_grinbig_grin
                    • m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 13:56
                      przy czym nicki moga sie zmieniac w zawrotnym tempie, z postu na post.... big_grin
                      • al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:02
                        a my toto wyczuwamy, zanim jeszcze coś napisze...dlatego podpucha była w ogóle możliwa big_grinbig_grinbig_grin
                    • 1zorro-bis Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:03
                      cicha? A jaki ma "nick"?
                      • m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:07
                        no dzisiaj Ziuta, ale Cicha tez juz byla...
                      • al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:08
                        Musze się zdrzemnąć, ale tak mnie śmiech wytrząsł, że nie wiem czy mi się to uda big_grin
                        • al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:10
                          Ale muszę...no to pa, do wieczora smile
                          • m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:14
                            Spij slodko... a jak to juz pisal Dzikus - smiech to zdrowie.... big_grinbig_grinbig_grin
    • al-szamanka [...] 18.04.11, 13:32
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 18.04.11, 14:14
      Moje 8000.... smilesmilesmile
      • 1zorro-bis Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 17:55
        bo tak czy tak nas czytaja....big_grin
        A poniewaz sklepowa nawet w miesnym mowi "dzien dobry" wiec nie mozemy byc gorzej od sklepowej z miesnego wychowani! Savoir-vivre obowiazuje...big_grin
        Nawet w miesnym....cool
        • czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 18:14
          Zorro !! a czy Ciebie obchodzi że ktoś przychodzi tu i czyta co kto tu pisze ? bo mnie wcale. To jest wątek ogólnodostępny więc czytaczy z pewnością nie brakuję także i z innych wątków - se niech czytają big_grin a dziewczyny dobrze Ci wytłumaczyły co powinieneś zrobić - sam przyznałeś że kobiety są mądre smile a w siermiężnej Polsce big_grin to sklepowe też mówią dzieńdoberek a później na gazie panie szanowny big_grin big_grin Zorro spoko. Nie warto się narzucać jak ktoś nie chce. Co innego kobietom, na te to nawet warto rzucać się jak sęp big_grin big_grin big_grin big_grin do później, trza na zakupy podreptać ze ślubną - w charakterze podręcznego wielbłąda smile
          • 1zorro-bis Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 18:52
            bo widzisz Czarus....ja mam taka dobra, stara, slaska szkole wychowania....big_grin
            Mowie WSZYSTKIM i wszedzie "dzien dobry" i "do widzenia"...big_grinbig_grinbig_grin
            No ale do tego trzeby bylo miec odpowiednich rodzicow a nie przemadrzalych madralinskich....big_grinbig_grinbig_grin
            • m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 18:58
              Bo to jest forumowa arystokracja....a my sobie ot tak klikamy tylko smile
              • 1zorro-bis Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 19:07
                bo my ze wsi...big_grinbig_grinbig_grin
                Ja to na pewno...cool
                • czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 20:11
                  Ja też ze wsi bo co big_grin big_grin a Rodziców za wychowanie swoich dzieci to nie wiń. Często ,a właściwie to zawsze chcą dla Nich jak najlepiej, dają dobry przykład, jak trzeba postępować w kontaktach międzyludzkich itd ale później bywa z tym różnie. Np dzieci z tych samych Rodziców i tak samo chowane bywają odmienne. Jedno wyrasta na łotra drugie zostaje księdzem big_grinbig_grin sprawa charakteru, którego podobno nie sposób zmienić ? za bardzo mędrkuję, idę kroić śledzie big_grin big_grin
                  • m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:29
                    Czarek a ja Ci tu odpowiem tylko: bardzo tak big_grin
                  • al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:30
                    Śledzie!!!, ostatni raz jadłam śledzie przed 30-stu laty
                    • m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:42
                      A ja bede jadla w Wielki Piatek...a dzieci beda chodzic z kolatkami smile
                      • al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:45
                        ciągle się śmieję....bo przyznasz, że najlepsze są akcje, które prowadzą do wszem i wobec widocznych rezultatów big_grinbig_grinbig_grin
                        • m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:52
                          AL... to ja Ci tu tez odpowiem... hmm...przeciez za darmo tego Aperolu nie przegralas.
                          • al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:12
                            No nie, radocha też jest super wygraną big_grinbig_grin
                    • czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:47
                      Ale to nie są zwykłe śledzie AL - to są matiasy dryblasy big_grin big_grin uwielbiam dobrze wymoczonego /bo nie może być zbyt słony/śledzika w oleju z niewielką ilością posiekanej w drobną kosteczkę cebulki. Wspaniała przekąska do czystej big_grin Masko smile może to czegoś Go nauczy - Wasza bardzo cierpliwa i dobrotliwa perswazja big_grin big_grin
                      • al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 22:54
                        Ja ani przekąski ani czystej....sam zapach doprowadza mnie prawie do omdlenia
                        • czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:05
                          A mnie nie smile mnie takie obrazki doprowadzały kiedyś do omdlenia - Tekst linka - Breżniew z Honeckerem robią ślimaka big_grin big_grin z Gomułką Breżniew też walił ślimaka i z innym przywódcami krajów bloku też. Może on gej był ? big_grin
                          • al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:09
                            I takie rzeczy na noc wklejasz? Litości nie masz, brrrrrrrrrrrrr
                            • m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:13
                              oblesne.... fuj
                            • czarek_777 Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:15
                              Ale to już było i nie wróci więcej /?/ - Maryla Rodowicz big_grin teraz w modzie jest klepanie się po plecach i szczerzenie zębów big_grin big_grin dobranoc Wam, raniuteńko pobudeczka smile trzymcie się i kolorowych.
                              • m.maska Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:19
                                Dobranoc Czarek i ladnie przytul Janeczke big_grin
                              • al-szamanka Re: Witam rowniez impregnowanych! 18.04.11, 23:22
                                Dobranoc....ja też już przysypiam yyyyyyyyyeeeeeeeeeee https://www.smilies.4-user.de/include/Winken/smilie_winke_027.gif
                      • zuza_anna Re: Witam rowniez impregnowanych! 19.04.11, 08:38
                        Ja też uwielbiam śledziki, w oleju i w śmietanie z odrobiną majonezu. Mniam wink
                        Czarek, Janeczka ma dobrze z Tobą. Pomagasz jej w sprzątaniu i gotowaniu, to rzadkość.
                        bo, niektórzy panowie to lenie do potęgi entej wink
                  • 1zorro-bis Re: Witam rowniez impregnowanych! 19.04.11, 06:36
                    a ksiadz to nie moze byc lotrem, czarek?big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Dobranoc Kalejdoskop 18.04.11, 23:42
          https://i48.tinypic.com/1zbh1c3.jpg

Dobranoc Kalejdoskop,

jeszcze tylko potrząsnę szkiełkami,

śnijcie kolorowo,

kalejdoskopowo
          https://i52.tinypic.com/10z3c3n.jpghttps://i52.tinypic.com/jzco6g.gif
          • 1zorro-bis Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 06:34
            witam rowniez WKN, WKC i Impregnowanych, ktorzy nas codziennie czytaja.:
            Dla nich specjalnie pierwsza lekcja savoir-vivre: rano mowi sie "Dzien dobry"....big_grinbig_grinbig_grin
            • zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 08:30
              Zorrku! od uszczypliwości, Ty dnia, nie mógłbyś zacząć, prawda? Boli Cię, że nas czytają, bo mnie nie. Ja przede wszystkim pozdrawiam, moich znajomych z [b]G.[b] i wszystkie osoby nam życzliwe. Czasem mam wrażenie, że stajesz codziennie lewą nogą. Daj spokój!
              Dzień dobry Wszystkim i Cz. Słonecznego i uśmiechniętego dnia Wam życzę. Pozdrawiam smile
              • al-szamanka Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 09:04
                A ja życzę wszystkim takiego wspaniałego słońca, jakie u mnie zza gór wyszło i kwilenia szczęśliwych ptasząt pod balkonem, i w zawrotnym tempie rozwijających się liści na klonach i platanach, i podmuchów ciepłego wiatru rozrzucającego płatki przekwitających kwiatów wczesnych śliw...i w ogóle najpiękniejszych, wiosennych widoków big_grin

Dzień dobry. Juz po kawie jestem i powoli przygotowuje się do pracy, a mam dzisiaj na 12:30
                • zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 09:10
                  Cześć AL! nie tylko u Ciebie tak pięknie jest, u mnie też. Okno szeroko otwarte, ptaki świergolą, kwiaty kwitną, uśmiech na twarzy, nic więcej nie trzeba. Czekam na bzy smile
                  Spokojnej pracy, i cudnego dnia! big_grin
                  • al-szamanka Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 09:16
                    U mnie bzy od paru dni kwitną, jak pisałam, i brzony, delikatne niczym welony....eeech, cudnie jest big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    • zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 09:24
                      Brzozy też, a bzy nie sad Aleeeee, u Ciebie przekwitną a u mnie zakwitną. O! big_grin
              • 1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:13
                mnie Zuza boli?! Ale skad! Przeciez gdyby mnie "bolalo" to bym ludzi nie pozdrawial! A tak sie ciesze, ze przynajmnie nas czytaja!big_grinbig_grinbig_grin
                Moze sie czegos......impregnowani naucza?cool
                Na nauke niegdy nie jest za pozno!big_grin
                Nawet dla "nauczycieli", "literatow" i "sklepowych"....big_grinbig_grinbig_grin
            • m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 11:08
              Witam Panstwa obecnych, ja rowniez w wiosennym nastroju... byc teraz w Sevilli, przy takiej pogodzie - to byloby cos... Jakos mnie te Wasze nastroje nie dziwia, mam podobny. Za oknem zielono az po horyzont a to znaczy niedaleko, u mnie na horyzoncie las, a do lasu tylko rzut kamieniem..
              Wiecie co zauwazylam, ze ta ptaszarnia zaczyna koncertowac zanim zaczyna sie rozwidniac. Jest jeszcze calkowicie ciemno a juz jakies baaardzo ranne ptaszki zaczynaja baraszkowac. Artur, ten to musi tam miec koncert...no i kacze...kwakanie smile
              Noca polazilam po necie w poszukiwaniu...powiedzmy "wczorajszego dnia" i znalazlam oczywiscie - jednak internet to sa nieograniczone mozliwosci...

Witam takze Wszystkich czytajacych... Basie, Karoline... a Ci ktorych nie wymieniam, z gory przepraszam - bo w koncu niby skad mam wiedziec kto? miejcie piekny dzien... smile

Hej hej, Kalejdoskop....
              • zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:11
                Cześć Maseczko smile
                Ja zaraz się ugoruję, zamiast zupy, jest mi tak gorąco. Gdy przyjdą upały, u mnie będzie darmowa sauna. Dobrze mieć słoneczne mieszkanie w zimie, w lecie tragedia !
                • m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:23
                  Czesc Zuza - nie marudz jeszcze... jeszcze nie ma lata...a po tej dlugiej zimie na razie mozesz sie cieszyc, ze jest cieplo - a jaka oszczednosc na ogrzewaniu... ja moze pomysle tez o sloneczku, o lezaczku, ogrodzie i spiewie ptakow - blogi spokoj na duszy...
                  • zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:35
                    Ogrzewanie całą zimę miałam włączone, tylko parę dni gdy byłam chora. Także oszczędności są wink Aleeee, nie z chytrości, mieszkanie mam ciepłe, a ja nie lubię jak mi jest gorąco smile
                    Maseczko, zmykaj na słonko, szkoda tak pięknego dnia żeby siedzieć w domu.smile
                    • m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:55
                      Zuza... mam jedna zelazna zasade, nigdy nie jade na urlop, zeby sie opalac - nudzic to ja sie moge we wlasnym ogrodzie...po to naprawde nie musze gdzies jechac. Dlatego karnacje zmieniam tu na miejscu, no i to zupelnie inaczej wyglada.. biale spodnie przy opaleniznie prezentuja sie wspaniale...
                      • zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 13:00
                        Nooo, ładnie. Kiedyś w kwietniu opalałam się na dachu, teraz w ogóle.
                        Idę sobie. Pa! smile
                        • m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 13:05
                          To ja tez ide sobie... KM wystawil mi juz lezaczek....do popisania... big_grinbig_grinbig_grin
                          • 1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 13:26
                            no to trudno sie mowi....big_grin
                            • m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 14:57
                              Jestem... strzasakalo mnie chyba juz na heban... tam sie nie da za dlugo wytrzymac..wprost nie do wiary, ze takie temperatury panuja w kwietniu. Oby nie okazalo sie, ze lato w tym roku bedzie w kwietniu i maju... i na tym sie skonczy.
                              W ubieglym roku bylam w maju kilka dni w Paryzu, pogoda byla pod psem a reszta... szkoda gadac.
                              • zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 19:20
                                Wracają dawne czasy, pamiętam doskonale jak kwietniu w podkolanówkach latałam wink
                                • 1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 19:34
                                  ha,ha,ha....Dobry wieczor!big_grinbig_grinbig_grin
                                  Witam rowniez impregnowanych....cool
                                  • zuza_anna Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 19:37
                                    Eh Ty! Dobry wieczór, może będzie dobry! smile
                                    • 1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 21:17
                                      no to teraz "Dobranoc"!big_grin
                                      Rowniez....impregnowanym!big_grinbig_grinbig_grin
                                      • m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 21:18
                                        Dobranoc Zorro... wiem, Ty na pierwsza zmiane wstac musisz... smile
                            • m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 15:15
                              No i dobrze, ze akurat zeszlam z patelni... bo wlasnie przyjechal UPS, ktory zdazylby odjechac gdybym miala gonic z ogrodu.
                              Guuuupote zamawialam - a moze nie gupote?
                              Dawno dawno temu udalo mi sie kupic 6 nozy - nic nadzwyczajnego - ale ostre byly i sa - zadne wielkie pieniadze nawet. Czesc z nich rozdalam, za symboliczna oplata, jako ze nozy w prezencie sie nie daje smile
                              Noze maja to do siebie, ze lubia sie tepic - te nie... przez lata nie.
                              Dobrze, ze nie zdazyl sie na nim calkowicie zetrzec napis i dopadlam firme... we Wloszech - jest zabawnie bo przesylka kosztowala wiecej niz zawartosc.
                              Oczywiscie moj Ukochany brat podrzucil mi kiedys kilka nozy ze stali damascenskiej, ale te sa inne, mniejsze i wlasciwie nadaja sie do wszystkiego - kroja bezblednie swieze chrupiace buleczki nawet,
                              • 1zorro-bis Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 15:43
                                takie noze ze stali damascenskiej to ja mam...Drogie, jak jasna cholera! Zona nie mozwala mi sie ich w ogole dotykac....big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                A ja teraz wszystkim mowie : Mahlzeit! Czyli - smacznego. Rowniez tym impregnowanym.- Ajak, co mi tam! Niech sie ucza....cool
                                • m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 16:21
                                  Nooooooo...to Mahlzeit smile
            • m.maska Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 12:57
              Zorro - tak sie jakos kreci, ze raczej bede musiala zrezygnowac - jeszcze czekam - stornowac hotele moge w kazdej chwili - ale koniec maja, to jest pewniak...
              • al-szamanka Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 21:50
                Wpadłam do domu, ale tylko po to, aby głowę do poduszki na trochę przyłożyć, bo o piątej znowu na nogach być muszę. A noc ciepła, miękka, prawie śródziemnomorska...eeeech urlopu się zachciewa, pluskania w łagodnych falach big_grin
                • al-szamanka Re: Dzien dobry Wszystkim! 19 Kwietnia.... 19.04.11, 22:32
                  Ooo, widzę, że już cisza nocna...to ja tez już przyłożę głowę do tej poduszki.
                  Dobranoc. https://www.walpurgihelml.at/bilder/04_polster/k_polster06.jpg
    • al-szamanka Re: 18 ....Kwietnia! 20.04.11, 05:03
      Dzisiaj ja jestem pierwsza, jeszcze przed budzikiem obudziły mnie ptaki, park trzasł się cały od ich wrzasków....cudnie!!! big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Dobrego dnia smile
      • m.maska Re: 18 ....Kwietnia! 20.04.11, 05:09
        A u mnie jeszcze gleboka noc, chociaz juz slysze, ze cos kwili za oknem...
        Zabawne, bo w Polsce juz zapewne jasno jest, u AL sie przejasnia, a u mnie trwa noc...
        W takim razie... wszystkim, ktorzy sie pojawia zycze milego dnia i teraz to ja spokojnie przyloze glowe do poduszki... do poduszki a nie bede po poduszce pelzac...
        Do obudzenia Zuza i Zorro... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka