Dodaj do ulubionych

Ale zascianek....

09.07.11, 08:22
ludzie, to wstyd przeciez!big_grinbig_grinbig_grin
wyborcza.pl/1,75478,9912109,Naga_tragedia_z_mandatem.html
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 08:40
      Hmm....a ja nie posiadam od lat 30-stu stroju kąpielowego, jakoś odwiedzam tylko takie plaże, na których go nie potrzebuje big_grinbig_grinbig_grinbig_grin...wiec wiadomo co na ten temat myślę big_grin wink
      • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 08:49
        to do Polski raczej nie jedz....big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 09:05
          ........................................................piwo......................................................................
          www.youtube.com/watch?v=9Jywdzvusm8&feature=related
          • kicho_nor Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 09:30
            Domyślam się Zorro, że Ty tam w swoim odścianku
            z gołą pupą rano po gazetę chadzasz.

I chodź se tam, mnie to wisi po jaką gazetę chodzisz byleś se tak chodząc
            coś sobie nie zaś- ziębił nieco
            • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 11:23
              Kiszka.....dotknalem moze "czulego tematu?big_grinbig_grinbig_grin
              To poczytaj tutaj...cool
              wyborcza.pl/1,75248,9912375,Raz_wodeczka__raz_psem_poszczuja__Jak_bylo_ze_spisem_.html
              Ja wiem, ja wiem, ze nam przekletym emigrantom krytykowac nie wolno.big_grin
              Ale to sa "wycinki" z polskiej gazety, nie ze "Stürmera"....big_grinbig_grinbig_grin
              • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 11:26
                Kiszeczko....a tutaj sie mozesz przeciez bardziej intelektualnie wypowiedziec.....big_grinbig_grinbig_grin
                ................................................:piwo....................................................................
                Autor: jokker39 ☺ 09.07.11, 10:59
                Dodaj do ulubionych
                Odpowiedz cytując Odpowiedz
                Francuska grupa to swojego rodzaju teatr obwoźny, o którym można by mówić, że nawiązuje do tradycji Tespisa, choć jego aktory nie występowali nago. Pomijam kwestię mandatu, bo to nie jest ciekawe, ale mam problem z czym innym: czy to jeszcze teatr?

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9912238,Teatr_z_Francji_byl_w_calej_Europie__A_w_Poznaniu.html
    • m.maska Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 12:13
      Noooo i jest smiesznie - bo najpierw ich zaprosili, a chyba wiedzieli kogo zapraszaja - a potem ich za to ukarali... jesli to jest teatr i karana jest nagosc, to powinny zostac zdjete z ekranow wszystkie filmy na ktorych aktorzy wystepuja nago a dystrybutorzy i kina powinni zostac oblozeni mandatami "za obraze moralnosci"
      • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 12:42
        ale jak widzisz nawet niektorym forumowiczom to przeszakadza.....big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 12:47
          widze.... big_grin
        • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 12:49
          smieszne, co ? big_grinbig_grin
          • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 12:50
            a to tak jeszcze dla "Kiszki"....big_grin
            Re: Czy to jeszcze teatr?
            Autor: inna57 09.07.11, 12:02
            Dodaj do ulubionych
            Tak jest to teatr w najbardziej pierwotnej formie. Teatr to misterium metaforycznej opowieści a nie mury, rampa, scena, paludamenty czy kurtyny. Aby zaistniał teatr wystarczy aktor i widz. Co do "szokującej" sztuki w wykonaniu Francuzów, no cóż z biegiem lat coraz bardziej zaściankowiejemy, stajemy się parafialnie pruderyjni, zakłamani. Dwadzieścia lat temu nikt by tego nie potraktował jako zgorszenie. To była jest i będzie sztuka.
            • m.maska Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 13:27
              zdania sa wyraznie podzielone....big_grin
              • m.maska Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 13:30
                Problem polega na tym, ze artysci nie sa durni i doskonale wiedza, ze dzisiaj najlepiej sie sprzedaje prowokacja....innosc... to jest swietna reklama dla tej grupy - to wejdzie na pewno do ich standardowego opisu i niejednego taka historia sprowokuje do obejrzenia, nawet jesli w normalnych warunkach nie uznalby tej grupy za interesujaca.
                • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 13:51
                  "genitalia w krzyzu".....big_grinbig_grinbig_grin
                  • m.maska Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 13:57
                    no wlasnie... smile ktoz by kiedykolwiek uslyszal o tak genialnej artystce... gdyby ne tamten skandal? szybka reklama i do tego bezplatna...
      • m.maska Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 13:59
        A mnie teraz interesowalyby wypowiedzi tych, ktorzy wczoraj zgola po innej stronie stali - a jak sie potem okazalo, to nie bylo zgodne z wytycznymi... smile dlaczego dzisiaj nie bronia swego stanowiska?... smilesmilesmile

A tak prawde mowiac, to mnie to ani ziebi ani grzeje - jesli chca biegac nago, niech biegaja - byle by sie nie poprzeziebiali.
        • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 14:26
          hmmmmm...:cool
          Re: Czy to jeszcze teatr?
          Autor: jokker39 ☺ 09.07.11, 12:13
          Dodaj do ulubionych
          Dla mnie teatr to sztuka żywego słowa. Nie jest dla mnie sztuką, kiedy grupka ludzi zdejmie ubranie, biega, wymachuje rękami i pokrzykuje. Dla mnie to jest happening, a nie teatr.
          • kicho_nor Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 14:41
            Oj Zorro
            Wklejasz i nie komentujesz
            Nie wiadomo za bardzo o co chodzi czy Ci jest z góry czy nazad.
            • m.maska Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 14:48
              Czesc Kichonor... prawde mowiac, osobiscie mnie to naprawde nie interesuje, czy oni sobie tam ganiaja, czy nie, nago czy ubrani - jesli musza...i jesli ktos to chce ogladac - ich sprawa.

Wydaje mi sie, ze tutaj o cos zgola innego idzie niz o ocene wartosci artystycznych: zostali zaproszeni, wiadomo bylo kto zostal zaproszony i w jakiej konwencji te swoja "sztuke" wystawiaja... w tej sytuacji psim obowiazkiem organizatorow bylo zadbac o to, zeby do takich incydentow nie doszlo.
              • kicho_nor Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 14:59
                Masko

Tu bym się zgodził
                Ja nie jestem pruderyjny, nawet wprost przeciwnie.
                Tak, nie wypada komuś zagwizdać wprost do ucha nie upewniwszy się czy ktoś to lubi.
                • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 15:30
                  no wlasnie....cool
                  A w szczegolnosci "ladowac" w gosci mandatami....big_grinbig_grinbig_grin
                • m.maska Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 20:40
                  Kichonor, problem jest w tym, ze gdyby nie bylo na to popytu, toby tego nie robili...

Z drugiej strony, jaka to jest gratis reklama, dla Malty i dla tej grupy... publika kocha skandale.
                  • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 21:29
                    byle nie skandalistki.-....big_grinbig_grinbig_grin
            • 1zorro-bis Re: Ale zascianek.... 09.07.11, 15:29
              Kiszka....mnie jest zawsze wspak i pod gorke....big_grinbig_grinbig_grin
              • czarek_777 Re: Ale zascianek.... 10.07.11, 09:35
                wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9918350,Sad_wypuscil_porywaczy__Znow_groza_swej_ofierze.html
                'Sędzia Niezguła w dwa lata nie mógł pojąć oczywistej sprawy. Powinien przebyć ponownie ścieżkę edukacji , od podstawówki a później co najwyżej na szatniarza w tym sądzie , przecież jakieś doświadczenie ma.
                Tak wyglądają sądy bez lustracji po komunie, trwale przesiąknięte układami ze starymi działaczami PZPR , poddający się /nie bezinteresownie/ naciskom różnych nieformalnych grup'.

'I niech mi poda ktoś choć jeden powód, dla którego nie należałoby w interesie społęczeństwa zapuszkować faceta z orłem na piersiach, który w "naszym" imieniu wydaje takie wyroki?
                jak spotykacie łysego gościa z bejsbolem to z grubsza wiecie czego możecie się po nim spodziewać więc taki raczej was nie zaskoczy ale jak widzicie gościa w todze z orłem na piersiach to zaskoczyć dacie się napewno... Dlatego ci w togach są dla społeczeństwa znacznie groźniejsi niż ci z bejsbolami...'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka