stopguzdralom 15.10.07, 09:26 Paczka wysłana w poniedziałek a dostarczona w piątek - to ma być priorytet ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stopguzdralom i oni jeszcze chcą podwyżki 15.10.07, 10:05 Na stronie pisze: www.poczta-polska.pl/Uslugi/?U=DlaCiebie&DC=PaczkiKraj&PK=Prior "Standardem jakościowym dla paczek pocztowych priorytetowych jest jej przebieg w terminie D+1* (nie później niż następnego dnia roboczego po dniu nadania)." A jak wysłano paczkę w poniedziałęk a ja ją odebrałem w piątek to kurde nijak się ma do tego co na tej stronie pisze. Ja bym tym wszystkim pracownikom poczty za swoje guzdralstwo obniżył o połowę pensję. Odpowiedz Link
dioskorides Re: i oni jeszcze chcą podwyżki 31.10.07, 20:00 tonie wina pracowników poczty ale debilnych planów ustalanych przez górę a jak coś to zapraszam do pracy na poczcie skoro to taki hajlajf przyjma cie z otwartymi rękoma aha nigdzie nie gwarantuja ze ten standard ma byc dotrzymany z resztą nie zagwarantuje ci tego żadna firma kurierska Odpowiedz Link
someone3 Re: i oni jeszcze chcą podwyżki 31.10.07, 20:51 Jak myślisz z listonosz jest odpowiedzialny za to za dostałeś tak pózno paczke to jesteś w błędzie nie on odpowiada tylko ci co dzielą listy na miasta itp ale łatwiej zgonić na listonosza bo on to przynosi do domu.Tak chcą podwyzki ale listonosze a nie ci co siedzą na stołkach i w stołki pierdzą i zarabiają min 2500 zł a listonosz 1 tys i co ty chcesz obnizać, zatrudnij się na poczte to będziesz inaczej mówił. Pozdrawiam listonosz Odpowiedz Link