Dodaj do ulubionych

Tak szalaly dzisiejsze babcie......

25.07.11, 14:28
big_grinbig_grinbig_grin
wyborcza.pl/1,75475,10000229,Klub_27.html
niezle, co?cool
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 14:36
      itd...itd... to jest choroba na oryginalnosc, - a "gupie ludzie" to kupuja te oryginalnosc...bo kiedy konczy sie inwencja wtedy zaczana sie szukanie w narkotykach ekstremalnych podniet i "natchnienia"
      • 1zorro-bis Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 14:39
        ale zobacz, zobacz! Bo warto....big_grin
        • m.maska [...] 25.07.11, 14:47
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • m.maska Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 14:48
          co mam zobaczyc? kazdy clip po kolei?... bo ja tekst przeczytalam
          • 1zorro-bis Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 15:01
            no pewnie! Kazdy po kolei!big_grin
            • 1zorro-bis A tak dzisiiaj...... 25.07.11, 15:03
              www.youtube.com/watch?v=St2IudOEeeg&NR=1
              • m.maska Re: A tak dzisiiaj...... 25.07.11, 15:05
                Myslisz, ze to te same? shock
                • 1zorro-bis Re: A tak dzisiiaj...... 25.07.11, 15:25
                  koncert Rollings Stones byl w Warszawie w 1965 albo 1966 roku....
                  To moga byc te same.....big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 14:53
          Widac widowni wystarczalo to co widziala - to jakas zbiorowa psychoza byla - a artysci potrzebowali podniet z zewnatrz...
          Mick Jagger nawet nie byl wcale taki paskudny - zupelnie zapomnialam....
          • 1zorro-bis Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 15:00
            a tak dzisiaj.....big_grinbig_grinbig_grin

www.youtube.com/watch?v=Hq4o1F7hvRQ&feature=related
            • czarek_777 Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 16:23
              Teledysk zrobiony specjalnie dla otumanionych lemingów smile te lepsze big_grin big_grin big_grin

www.youtube.com/watch?v=6owJYe_UWY8&feature=related
              www.youtube.com/watch?v=HGphgCEAnWc
              • 1zorro-bis No a gdzie Bolek, Czarek? 25.07.11, 16:32
                Tusk i PO to za molo do tego watku....big_grinbig_grinbig_grin
              • cieplanata Czarek, a Tobie co? 25.07.11, 17:08
                czy ktoś Tobie wykrzykuje że PiS to banda i wprowadzają zamordyzm? nikt, więc może o polityce pogadaj w watku politycznym a nie muzycznym
                • 1zorro-bis Re: Czarek, a Tobie co? 25.07.11, 17:13
                  bo z czarkiem to jest tak: ja daje haslo "muzyka" - a on "Bolek",
                  ja daje haslo "KK" - a on "Bolek",
                  ja daje haslo "Zydzi" - a on "Bolek"...cool
                  Teraz dla odmiany wskoczyl na "komora i PO"...big_grinbig_grinbig_grin
    • al-szamanka Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 16:51
      A ja nigdy nie szalałam w ten sposób. Czy potraficie sobie wyobrazić, że nigdy w zryciu nie byłam na dyskotece ????big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • cieplanata Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:05
        nie potrafięsmile ileż ja się na dyskotekach wyszalałam smile
        Ale nigdy nawet nie powąchałam narkotyków, leków nie cierpię, a alkoholu piję tyle, zeby poczuć szmerek w głowie, a nie nawalic sie jak stodoła
        • al-szamanka Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:18
          Ha....nigdy nie paliłam, weganka, leki beeeeee, a jeżeli już to ziółka, a picie - parę razy do roku jedno piwo, parę razy do roku ciut czerwonego wytrawnego.
          Na dyskotekach nie szalałam, ale w czasach studenckich mocno przytarłam sobie rogi na imprezach pokojowych przy kotle grzańca....(szaleństwo inaczej big_grin) średnio 4 razy w tygodniu przez trzy lata, a potem miałam już tego tylko dosyć big_grinbig_grinbig_grinbig_grin.
          • al-szamanka Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:19
            .....i przy tym wszystkim nigdy nie oblałam żadnego egzaminu! Nie do wiary, co? big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • 1zorro-bis Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:28
              no mowie...liceum przyklasztorne!!!big_grinbig_grinbig_grin
          • 1zorro-bis Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:27
            to Ty konczylas jakie liceum przyklasztorne dla panienek?big_grinbig_grin;big_grin
            • al-szamanka Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:34
              nic z tych rzeczy, dziewczyna z prowincji po prostu....i z dobrego domu big_grinbig_grinbig_grin
              • 1zorro-bis Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:35
                te byly najgorsze....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                • al-szamanka Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:42
                  nooooooooooooooo, trzeba było nadrobić....big_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:09
        nie wierze....cool
        • al-szamanka Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:20
          ale to szczera prawda...szalałam inaczej big_grin
          • 1zorro-bis Re: Tak szalaly dzisiejsze babcie...... 25.07.11, 17:28
            tak? A jak?cool
            • 1zorro-bis A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:30
              www.youtube.com/watch?v=mmdPQp6Jcdk
              cool
              • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:36
                a to dzisiejsza wersja....big_grin

www.youtube.com/watch?v=_bDW-YQZVLw&feature=related
                • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:47
                  a tych?big_grin
                  www.youtube.com/watch?v=3WOdnA3TMGU&feature=related
                  • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:49
                    hihi, ta muzyka była wtedy wszechobecna
                    • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:53
                      no i na tym filmie obowiazkowo bylem.....big_grinbig_grinbig_grin
                      www.youtube.com/watch?v=TU7JjJJZi1Q&feature=related
                      • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:54
                        grzechem byłby nie być big_grinbig_grinbig_grin
                        • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:56
                          a to bylo moje uuuuuuluuuubione!big_grinbig_grinbig_grin
                          www.youtube.com/watch?v=CKHA2AGbXtI&feature=related
                          • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:59
                            no, mialem prawie wszystkie ich plyty, ktore mi ojciec przysylal....
                            Bylem wiec "rozrywany" na imprezy....big_grinbig_grin
                            I jak tu bylo sie uczyc???big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                            www.youtube.com/watch?v=l7ABWbnuQhk&NR=1
                            • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:08
                              a ta piosenka to moja ulubiona big_grin
                              Moj znajomy tez miał wszystkie ich płyty, boże, jak on się nad nimi trząsł big_grin
                              • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:10
                                ja sie trzeslem ale bylem ....."Big Boss"!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                www.youtube.com/watch?v=VfthrizXKOM&feature=related
                                • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:13
                                  a jak matka ze szkoly wracala to bylo to......cool
                                  www.youtube.com/watch?v=KrkwgTBrW78&feature=related
                                  • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:16
                                    no tak.....big_grin
                                    • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:19
                                      a potem trzeba bylo zaczac.....big_grincool
                                      www.youtube.com/watch?vshockDNVo1o7w8M&feature=related
                                      • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:21
                                        i było zabawnie...big_grin
                                        • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:46
                                          a teraz ide kolacyjke robic.....:cool.
                                          • 1zorro-bis 46 lat temu.... 28.07.11, 13:34
                                            oj te babcie, babcie....big_grinbig_grinbig_grin
                                            www.youtube.com/watch?v=h6TIEkB4_F8&feature=related
                                            • m.maska Re: 46 lat temu.... 28.07.11, 13:49
                                              Na takie szalenstwa mnie nie ciagnelo - ale juz gdzies na etapie trzeciej ogolniaka chodzilam do klubu studenckiego, niejako kontynuowalam tradycje mojego brata, potem juz na studiach toczylo sie samo.
                                              We Wroclawiu byl swietny klub studencki "Palacyk". Tam nieustannie cos sie dzialo, tam wystepowal studencki teatr pantomimy "Gest" tam przyjezdzal Jonasz Kofta, wczesniej Ewa Demarczyk, do tego dochodzily pomniejsze studenckie kluby. O dziwo, najczesciej chodzilo sie na imprezy do klubow Politechniki - te uniwersyteckie bywaly nudnawe wink
                                              • 1zorro-bis Re: 46 lat temu.... 28.07.11, 14:18
                                                mimo wszystko wole te "szalenstwa" niz te ktore mialy miejsce pare dni temu w Norwegii.....cool
                                                • 1zorro-bis Re: 46 lat temu.... 28.07.11, 14:44
                                                  big_grinbig_grinbig_grin
                                                  www.youtube.com/watch?v=N8LZGQ4MkvQ&feature=related
                                                  • 1zorro-bis Re: 46 lat temu.... 28.07.11, 14:49
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk&NR=1
                                                • m.maska Re: 46 lat temu.... 28.07.11, 14:48
                                                  Zeitgeist wlasnie.... sad
                  • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:49
                    to pamietam z pierwszej imprezy....big_grin
                    www.youtube.com/watch?vshock5Rh0GjD1Yg&feature=related
                    • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:51
                      a potem to z trzeszczacych plastikowych plyt....:
                      www.youtube.com/watch?v=5vVbIGR0Dkg&feature=relmfu
                    • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:52
                      cuuuuuuuuuuuuuuudne, a jakie wspomnienia mam hihi big_grin
                      • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:54
                        noooooooo................... iiiiiii to:
                        www.youtube.com/watch?v=lwS_YDzxH3M&feature=related
                        • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:55
                          a to.......big_grinbig_grinbig_grin
                          www.youtube.com/watch?v=nfWVKQoRXhk&feature=related
                          • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:59
                            Michelle, ma belle, sont des mots qui vont tres bien ensemble ...tres bien ensemble
                            big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                            • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:01
                              .................................................piwo
                              www.youtube.com/watch?v=ogH6SqhiRM4&feature=related
                              • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:03
                                i pilnowalo sie zeby swiatlo bylo zgaszone....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                www.youtube.com/watch?v=ZshCZndWmco&feature=related
                                • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:09
                                  no i to bylo....super!
                                  www.youtube.com/watch?v=_H6PdlJshCo&feature=related
                                  • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:16
                                    no i szkole sie skonczylo z........big_grin
                                    www.youtube.com/watch?v=jBDF04fQKtQ&feature=related
                                    • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:19
                                      a potem to już na okrągło słuchało się TEGO
                                • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:11
                                  koniecznie......big_grin
                              • 1zorro-bis Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 18:06
                                i jak tu sie bylo uczyc???big_grinbig_grinbig_grin
                                www.youtube.com/watch?v=96YQdiMV-Jc&feature=related
              • cieplanata Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:41
                ah te prywatki, te przytulanki smile
                • al-szamanka Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:46
                  ...i niekończące się dysputy, i ochrypłym głosem śpiewana "Córka grabarza".
                  No i kac potem, i przysypianie na wykładach big_grinbig_grin
                  • czarek_777 Re: A tych chlopakow znacie? 25.07.11, 17:57
                    A prawda jest taka że co pokolenie to prywatki inne. Moje były w latach sześćdziesiątych i trochę w siedemdziesiątych, naszych dzieci wiadomo, później i były już trochę inne a pokolenie moich Rodziców to nawet nie wiem czy w ogóle były jakieś prywatki. Jak były to pod czujnym okiem Babć, Ciotek itd smile

www.okiemjadwigi.pl/tamte-prywatki-i-palac-kultury/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka