1zorro-bis 26.09.11, 07:30 duzo tego peta sie po swiecie..... W polityce, literaturze i sztuce..... Macie jakies przyklady? Ja mam bez liku! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 26.09.11, 09:27 az sie prosi zeby jusz poszedl na emeryture.... A nie karmic i karmic....."Sienkiewiczami".... wyborcza.pl/1,75248,10345180,__Bitwa_Warszawska_1920____Cudu_nie_bedzie.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 26.09.11, 11:40 cudotworca..... wyborcza.pl/1,75248,10352894,Kaczynski_do_mlodych__Nasza_Polska_bedzie_inna.html Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 26.09.11, 11:19 Zorrrrrrrrrrrro... mysmy juz tutaj mieli watek pod tym tytulem... moze wartoby zawiesic taki pod szpilka jeszcze pytasz? przeciez na kazdym kroku mozna sie natknac na "palantatorow"... wyliczanie tego byloby syzyfowa robota - bo to sie nie zmienia a nawet poglebia Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 26.09.11, 11:38 tak? Ale jest zawsze temat do dyskusji..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 26.09.11, 11:42 nieustanny - wystarczy sie rozejrzec po forach... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 26.09.11, 12:01 idiota. wyborcza.pl/1,75248,10352563,Ziobro_straszy_Slask_pakietem_klimatycznym.html Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 26.09.11, 12:08 Wiesz Zorro... tam/chwilowo tutaj co jeden to lepszy... nie popieram Kaczora, nie popieram Tuska... w ogole mialabym klopot, gdyby mi przyszlo wybierac...ja nawet mniejszego zla nie widze. Uwazalam i uwazam, ze polityka to prostytucja a politycy ida z tymi, ktorzy lepiej placa. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 26.09.11, 12:21 no, ale nie porownuj oszoloma i psychicznego do kogokolwiek innego.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 26.09.11, 12:37 Jesli to pada na podatny grunt...i jest dobre uzasadnienie to zawsze znajdzie poplecznikow...wystarczy rozejrzec sie tutaj po okolicznych ogrodkach...jesli jest wygodnie, to z radoscia zaprzeczaja temu co pisali kilka miesiecy wczesniej i nawet im nie wstyd. Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 26.09.11, 12:38 jak to sie mowi? jaki Narod, tacy politycy...skad chcesz wyciagnac innych? Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 26.09.11, 13:12 hihi... ale oni wciaz powtarzaja... Pamietam, ze w podstawowce do mojej klasy chodzil taki jeden - nazywalo sie ich "przerosnieci"... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 27.09.11, 10:14 stara sie chlopak jak moze..... Moze z tymi olowkami to faktycznie byl pomysl? Loża Charakterystyka postaci Dulenki Autor: kicho_nor 26.09.11, 23:06 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz No tak, Układ (niby wściekły) szeroko opisał/a to co z wąskiej treści niby eseju napisane o Dulence było. Ale, nie ma nic o charakteryzacji postaci Dulenki, nie mówiąc już o wilku czy gajowym I jest pytanie, czy z eseju można by coś więcej powiedzieć i przybliżyć postać Dulenki, nie mówiąc już o wilku czy gajowym? Pamiętam polonistę który zadawał trudne zadania, w których np. trzeba było porównać Edypa do innego mu współczesnego. W ogóle polonista miał jakiś kompleks Edypa bo wiele zadań było pod Edypa właśnie. Było, że należało napisać czy Edyp miał wolną wolę skoro i tak bogowie wiedzieli co Edyp zrobi. (Kurna, ja się zastanawiam czy ja mam wolną wolę, skoro i tak gwiazdach zapisane co ja będę robić) A, wracając do zadanych zadań przez polonistę, to z uwagi na czerwono podkreślane błędy, zadania pisało się krótko. No nie tak krótko nie mogło być: Czy Edyp miał wolną wolę- nie miał Czy Edyp miał wolną wolę- miał Nooo, zadanie musiało składać z wielu zdań pojedynczo i podwójnie złożonych. Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 27.09.11, 10:53 tylko fantazji i polotu tak jakby troche zabraklo... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 27.09.11, 14:08 widac nie maja innych pomyslow, dlatego zywia sie tym co wydlubia spod spacji... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 27.09.11, 17:51 to nam...a sobie palcem w nosie, udajac, ze mysla... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 28.09.11, 07:17 ....a jak na dwa palce to jest.......turbo-myslenie?! [/b] Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 28.09.11, 07:36 wot...pruderyjny "Altreich".... wyborcza.pl/1,75480,10343399,Tu_Czeladz__nie_Honolulu.html Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Los Palantos..... 28.09.11, 08:33 gdzieś musi się produkować... ale jak ktoś lubi się terroryzować... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 28.09.11, 09:50 Zuza, jaki terror? kazdemu to co lubi...byle dlugo... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 28.09.11, 12:12 hihi...no widzisz Zorro...bo Ty to tylko emotki wklejales i to bylo za malo - to teraz maja slowa, slowa, slowa, duuuuuuuzo slow... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 26.09.11, 11:48 Wczoraj byl program w tv, na temat wystawy w Berlinie i dyskusja, jak Polacy widza Niemcow, jak Niemcy Polakow... ja wiem jak to wyglada tam gdzie mieszkam - miasteczko kosmopolityczne, roznic sie nie odczuwa...tylko dlaczego wciaz o Niemcach? dlaczego nie o Anglikach czy Francuzach?... Odpowiedz Link
sakral Re: Los Palantos..... 29.09.11, 09:16 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,10374540,W_Stanach_powstanie_reality_show_o_Polakach_z_Chicago.html Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 29.09.11, 16:42 I jakos mnie nie dziwi, ze sa juz chetni...tylko na ile bedzie to reality show, a na ile wyrezyserwone show, tu juz mam watpliwosci. Od wiekow wiadomo, "pecunia no olet"... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 01.10.11, 17:03 dowcip miesiaca....... LOZOWNIA w........kulturze??!! Kultura » Kino Książki Seriale Muzyka Telewizja Loża Forum ze Dworum Fani Małgorzaty M... Chmielewska - foru... KSIĄŻKI, MUZYKA .... Kryminały i sensacje KRONIKA DWORSKIEGO... więcej » Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 01.10.11, 19:11 a co nie wiedziales?... kultura, to tylko slowo... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 07:24 .....sie zali i zali.... ...Nasza Szkapa... do Ciebie Zorro Autor: czarek_777 ☺ 02.10.11, 23:04 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Przepraszam Gazeto i pozwól ,że tu spróbuję to załatwić. Chodzi o Zorro i forum z którego On przychodzi. Nie chcę ani Jemu ani osobom z którymi gość 'współżyje' ubliżać, ale chcę się od Nich raz na zawsze odczepić - od Ciebie Zorro i od Maski. Reszta jest spoko, fajna jest, jak AL i Zuza czy Maja smile odwal się ode mnie Zorro oki ? powodzenia życzę Ci w Raichu z perspektywy tektury na chodniku i plucia do kubka z moniakami big_grin big_grin big_grin Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 07:35 kon by sie usmial..... ...Nasza Szkapa... Re: Po ilu Kopernikach dostaje się bana? Autor: czarek_777 ☺ 02.10.11, 19:24 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Wiesz na czym polegam Twój prymitywizm Zorro ? i przykro mi to mówić ,bo Ciebie wyjątkowo polubiłem na Kalejdoskopie, pomimo naszych kłótni smile że puszczasz wciąż tę samą płytę na której gra i śpiewa tylko Rydzyk, Jarosław Kaczyński ,Polacy pijacy, Polacy złodzieje, Polacy nieroby itd. /też taki jesteś ? boś Polak smile/ natomiast brak było Twojej oceny aktualnie rządzących i obecnej sytuacji społecznej i gospodarczej Polski . Ty nie potrafisz rozmawiać Zorro i to jest smutne i to jest przykre. Zwalczasz polską opozycję, popierasz represje polskiej władzy wobec tych którzy manifestuję w legalny sposób swój sprzeciw wobec niej. Czy mam prawo więc twierdzić ,że jesteś antydemokratą i bliższy Ci system totalitarny niż demokratyczny ? myślę że mam prawo smile więc nie dziw się ,gdy nazywam Ciebie wrogiem demokracji i wrogiem Polski smile pzdr lalusiu z Kalejdoskopu big_grin big_grin Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 13:09 Zorro mam tak dosyc tego marginesu, ze powiedzialam co mialam do powiedzenia i skonczylam... od tygodni, miesiecy i lat chodzi za nami...a kiedy sie go toleruje, zaczyna ci wchodzic na glowe - dosyc... chcesz z nim gadac, to rob to... ale mnie to naprawde zwisa... kolejny, ktory przyczepil sie i nie moze zapomniec i chodzi i sie zali na wszystkich frontach... kogo on jeszcze nie obsmarowal? potem znowu latal po wszystkich forach i przepraszala i blagal o wybaczenie i obiecywal, ze niegdy wiecej - dostal szanse - no to sam widzisz... Baw sie z palantem sam, jesli masz na to ochote. Przeciez chyba widzisz jak żebrze o uwage...w kazdym niemal poscie pisze o Kalejdoskopie... üprzeciez najpierw nas obsmarowal a potem znowu poprosil o wejscie... kategorycznie mowie: moj limit cierpliwosci w stosunku do idioty sie wyczerpal. Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 14:24 1zorro-bis napisał: > .....sie zali i zali.... > ...Nasza Szkapa... > do Ciebie Zorro > Autor: czarek_777 ☺ 02.10.11, 23:04 > Dodaj do ulubionych > Odpowiedz cytując Odpowiedz > Przepraszam Gazeto i pozwól ,że tu spróbuję to załatwić. Chodzi o Zorro i forum > z którego On przychodzi. Nie chcę ani Jemu ani osobom z którymi gość 'współżyj > e' ubliżać, ale chcę się od Nich raz na zawsze odczepić - od Ciebie Zorro i od > Maski. Reszta jest spoko, fajna jest, jak AL i Zuza czy Maja smile odwal się od > e mnie Zorro oki ? powodzenia życzę Ci w Raichu z perspektywy tektury na chodni > ku i plucia do kubka z moniakami big_grin big_grin big_grin > Eeetam, on niczego nie rozumie... on po prostu nie potrafi polaczyc faktow.. nie wpadl jeszcze biedak na to, ze jesli Zorro jezdzi jaguarem, to raczej nie sypia na tekturze a na wygodnym siedzeniu jaguara...ale Czarus bardzo by chcial, zeby sie okazalo, ze ukladaniem kafelkow nie mozna zapracowac na normalne zycie, wtedy ON Czarek pokazalby, ze on to ma za to mieszkanie....a moze Czarek po prostu nie wie jeszcze co to za samochod ten jaguar... Kazdym kolejnym slowem blazni sie coraz bardziej... nieustannie mu powtarzalam, zeby uwazal, bo nie ma pojecia kto siedzi po drugiej stronie...no i wciaz na nowo, wydaje mu sie, ze jak nabluzga, jak wyciagnie caly zapas swoich rynsztokowych slow to zrobi to na kims "wrazenie", dno, rynsztok, margines...tylko to zna - i mysli, ze juz osiagnal szczyt rozwoju... moze nawet tak. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 14:34 ale kiedys to nawet potrafil normalnie rozmawiac..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 14:47 to Ci sie tylko tak wydaje... do czasu... Pamietam takie wydarzenie, jeszcze sprzed ery Podworka... byl pewien nauta pod nickiem Cloud, Czarek nawyzywal Go od gejow, a kiedy tamten zazadal wyjasnien, tchorz zaczal twierdzic, ze to Ulisses podszyl sie pod jego nicka... Ulisses zazadal wyjasnien i ganial go po calym forum...a ten jak tchorz ukrywal sie i nie udzielal odpowiedzi - wtedy myslalam, ze to przypadek - teraz juz wiem, ze to regula u niego. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 14:50 to stara metoda. Obrzucic kogos g....., bez faktow w nadziei ze to co sie przyklei to jakas czesc zostanie.... Przeciez ma swojego GURU Jarka, ktory dokladnie tak samo postepuje... Tylko ze tamten ma potem procesy i musi placic i przepraszac a Czarkowi w necie to na sucho uchodzi.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 15:03 Zorro..moja babcia zwykla mawiac: wolno psu na Slonce szczekac Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 14:55 1zorro-bis napisał: > ale kiedys to nawet potrafil normalnie rozmawiac..... Wiesz Zorro, bo z chamem to jest tak: jesli rozmawiasz z nim grzecznie, to jemu sie wydaje, ze jesteess slaby... cham rozumie tylko mowe rynsztoku, bo te zna i jesli ktos bluznie, to cham czuje przed nim respekt i estyme... bylo kiedys takie powiedzenie, ze chamowi najpierw trzeba dac w morde a potem podstawic reke do ucalowania i wtedy bedzie odczuwal szacunek...a Tobie sie wydaje, ze jak bedziesz go traktowal jak rownego sobie, to on to doceni? zapomnij o tym... cham rozumie tylko "prawo pięści" Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 15:06 myslisz? Ja zawsze staram sie dac szanse.... m.maska napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > ale kiedys to nawet potrafil normalnie rozmawiac..... > > Wiesz Zorro, bo z chamem to jest tak: jesli rozmawiasz z nim grzecznie, to jemu > sie wydaje, ze jesteess slaby... cham rozumie tylko mowe rynsztoku, bo te zna > i jesli ktos bluznie, to cham czuje przed nim respekt i estyme... bylo kiedys t > akie powiedzenie, ze chamowi najpierw trzeba dac w morde a potem podstawic reke > do ucalowania i wtedy bedzie odczuwal szacunek...a Tobie sie wydaje, ze jak be > dziesz go traktowal jak rownego sobie, to on to doceni? zapomnij o tym... cham > rozumie tylko "prawo pięści" Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 15:28 no to juz dales i widzisz jak to sie skonczylo.... a czy to pierwsze forum z ktorego wylecial? za kzadym razem tak sie konczy... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 15:55 a to metody dzialanie Czarkowi nie obce..... wyborcza.pl/1,75248,10395928,Fotyga_na_tropie_niemieckiego_spisku_na_Narodowym.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 15:57 nastepny "artysta".... ..Nasza Szkapa... Re: do Ciebie Zorro (perfuma) Autor: kicho_nor 03.10.11, 15:06 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Czcigodna matrona Miała maskę ona Forum założyła Trollom przyłożyła No i w dzień czy w nocy Zorro do pomocy Mają życia rolę Kto przeciw to trollem Lista trolli wielka Strych piwnica pęka Wszystkie winy trolli Do weki i w soli Maski maski maski Zorro także w masce Jak ten z filmu chodzi Może jakiś zaduch na ich forum chodzi. Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 16:18 Zorro czy nie zauwazyles, ze to indywiduum rzęzi wprost o to by go zauwazyc?...jakie to jest biedne.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 16:20 niech dalej probuje...wyslizgali go chyba na tej wazelinie... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 16:32 i dali mu beczólke na zapas..... O.....! Nawet mi "ó" wyszlo! Odpowiedz Link
1zorro-bis Wot, charoszyj chudoznik..... 03.10.11, 16:34 maladiec! ...Nasza Szkapa... Re: do Ciebie Zorro Autor: kicho_nor 03.10.11, 16:25 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Zorro Nie znasz się na poezji Jam przecie Szymborski Tyś przysedesowy kafelkarz I nawet nie dworski Usiądź na sedesie Zafuguj kafelki I napij się mleczka A już będziesz wielki Odpowiedz Link
m.maska Re: Wot, charoszyj chudoznik..... 03.10.11, 16:48 no to teraz bedzie para.... jak on potrzebuje byc zauwazony... skoro nie w realu to chociaz moze w necie sie uda... taaaaaaaaki artysta, tak kiedys napisala wazelina Odpowiedz Link
1zorro-bis Polak Polaka w lyzce wody utopi..... 03.10.11, 18:25 z zazdrosci i zawisci.... Jak to jest i dlaczego? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Bigos.... 04.10.11, 16:55 temu to juz naprawde palma bije.... wyborcza.pl/1,75248,10405346,Kaczynski__Pan_jest_z_redakcji_polskiej_czy_niemieckiej_.html Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 16:17 Zorro, gdyby to byli Niemcy - to jeszcze pol biedy, ale to Polacy-emigranci a stosunek Naszych rodakow, do emigrantow, jest mi az za dobrze znany.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 16:20 skad my to znamy, prawda? Dla takich "Czarkow" my - to najwyzej tacy tzw. Sozialempfänger..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Brutalos.... 03.10.11, 16:29 noooooo... i dzieki temu jacy oni sa wspaniali...a tuz obok möchtegern artysta... czym oni sie roznia? jezyka uzywaja takiego samego... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 01.10.11, 22:32 Ooooooh Zorro... palantami to zdaje sie, ze Planty wysadzaja... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 02.10.11, 02:02 no wlasnie... i prawie bym zapomniala...moze wlasnie dlatego, ze skrzydlo samolotu znajdowalo sie za mna - nie moglam go sfotografowac - ale przeciez na pewno pewien codzienny tutejszy wizytator juz czeka na te fotke... kazdego dnia niemal musi sie odniesc do tego co tutaj przeczytal... mysle, ze ta fotka dostarczy ci tematu na niedziele... widac u "kóltóralnych" nie znajdujesz tematow....tak wiec prosze bardzo... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 02.10.11, 07:45 w polityce tez sie u PISdzielcow pojawiaja..... Coraz czesciej.... wyborcza.pl/wybory2011/1,115569,10390553,Tusk_Hitlerem_na_stronie_posla_PiS.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Polskie "elyty"..... 02.10.11, 08:24 witaja Tuska.... wyborcza.pl/1,75248,10390539,Premier_Tusk_w_Lublinie__Powitali_go_kibole_Motoru.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 13:09 po jednej czy po dwoch skrzynkach piwa nowy "Mickiewicz" nam wyrasta? .............................................................................................................................. Wierszyki Nie-Poważne Boski los palanta Autor: kicho_nor 01.10.11, 22:23 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz -Bo Bóg to my- Tak napisał Izorro-bis na forum Kalejdoskop w wątku: sobota -1. 10 2011odpowiadając sakralowi Dedykacja ma, mu: Pewien palant na Kalejdoskopie w forum co za rogiem ogłosił się Bogiem ten to bóg jak o swoim zawodzie gada to on w łazience i koło kibla kafelki układa może klej był słaby kiedy mucha siadła może modlił się do siebie a kafelka w cudzie mu na łeb spadła Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 13:17 poeta...tylko głowa nie ta... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 13:54 glowe to ona ma! Ale w innym miejscu..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 18:56 ale jak widac musi, bo inaczej sie udusi... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 19:06 na kacu to strasnie susy..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 19:11 niech maluje, albo niech wierszuje...jak nie wyjdzie mu z malarstwem to moze z poezja... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 21:49 a jak jedno i drugie nie, to zawsze mozna butelki do skupu oddac. I kasa jest!!! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 21:55 na puszkach po piwie może tez zarobić Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 21:58 no, FAKT.Jak po smietnikach zacznie zbierac to jeszcze na PORSCHE uzbiera..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 22:03 Ale najpierw bedzie mogl je wykorzystac, te puszki... jak bedzie pracowity jak ten tutaj, to ma szanse, szybko sie dorobic....a moze to Kicho_nor we wlasnej puszkowej osobie, ta maczuga nawet by pasowala... -- ..maska Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 22:06 Koralików już się dorobił, ale być może, że to produkcja własna, bo przecież wszechstronny z niego artysta Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 22:39 No jak Ty sobie to AL wyobrazasz? "prawdziwy artysta" to musi miec koraliki..... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Los Palantos.....& poetos.... 02.10.11, 22:41 ...i koniecznie obwisłe kalesony Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos.....& poetos.... 03.10.11, 13:12 jak nieumyte, to sa sztywniejsze, lepiej sie na nie koraliki nawleka...i pewnie fantazyjny szaliczek na szyi i sukmana jakas...coby z daleke bylo widac, ze "idzie artysta"...inaczej moglby ktos nie zauwazyc....a wlosy proponuje koniecznie pomalowac na kolor niezwykly...powiedzmy na niebieski... Odpowiedz Link
m.maska Re: Los Palantos..... 03.10.11, 13:50 Czasami sie zastanawiam, czy czytanie ze zrozumieniem dla niektorych osobnikow jest po prostu nieosiagalne? a moze taki np. "artysta", rozumie "abstrakcyjnie" i wydaje mu sie ze wszyscy musza byc podobnie okaleczeni...a rozciagniete kalesony i puszka skwasnialego piwa to tez abstrakcja.....bleeeeeeeee...kolejny Jozio po prostu. Wiesz AL - mysle, ze jego oburzenie, na Twoje opowiadanie wynikalo z faktu, ze ow osobnik w tym opisie odnalazl siebie...a nie kazdy lubi, kiedy obnaza sie jego "artystyczna dusze".... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Los Palantos..... 03.10.11, 14:07 kalesony (nieprane), tluste wlosy, skisle piwo.....TO JEST TO!!! Odpowiedz Link
1zorro-bis Wot, kulturalnyj narod..... 03.10.11, 14:16 z Zoliboza..... ...Nasza Szkapa... Re: do Ciebie Zorro Autor: czarek_777 ☺ 03.10.11, 14:09 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz To cały Zorro właśnie - pluć mu w pysk ,a ten ani się obetrze tylko prosi o jeszcze. Nie masz godności człowieku ? tyle razy Tobie mówiłem, grzecznie prosiłem, odczep się ode mnie !! nie rozumiesz słowa pisanego ? analfabetą jesteś ? masz swój wątek gdzie jesteś rozumiany i akceptowany to tam się produkuj, ode mnie się odczep. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wot, kulturalnyj narod..... 03.10.11, 14:43 Ile razy prosilam zeby w koncu o mnie zapomnial i przestal pisac... to wlazlo to tutaj... o prosze: otworze to... namolny jest taki, ze nie sposob sie uwolnic.... forum.gazeta.pl/forum/w,101385,128972013,128972013,Dla_mojej_ukochanej_Janeczki_.html no przeciez to jest straszne... niech sobie robi te swoje kiepskie teatry gdzie indziej... trzeba zbanowac, zeby sie w koncu na dobre pozbyc - a to pojdzie w inne miejsce i nie moze sie pogodzic z faktem, ze niestety, tu go juz nikt nie chce... Wystarczy wrzucic w wyszukiwarke jego nick i jako haslo Maska albo Zorro i od razu mozna znalezc setki postow, gdzie wyplakuje swoje odrzucenie.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Wot, kulturalnyj narod..... 03.10.11, 15:07 Na gorze po prawej nad "wyloguj" jest szukaj... klikasz na to, potem wchodzisz w wyszukiwanie zaawansowane, wpisujesz nick, ktory Cie interesuje i ewentulanie na gorze slowo, ktorego szukasz... i klikasz w szukaj....potem masz, gdzie dany nick pisal uzywajac tego slowa - po lewej masz fora na ktorych pisal, mozesz sobie kliknac, zeby wybieralo wg daty albo tylko wybrac ktore forum Cie interesuje.... Odpowiedz Link