1zorro-bis 08.12.11, 13:33 czy wszyscy artysci musza chlac? Ja rozumiem, ze Krakusy sa pazerne na forse ale zeby "jagodzianke na kosciach"....? To juz przesada z oszczednoscia. We lbie potem tylko kielbie.... Jak juz to przynajmniej...."browarek".D No tak , ale po tym to do WC sie lata.... A jak sie WC ma na podworku to mozna nie zdazyc.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Artysci.... 08.12.11, 13:43 ...i jak tak chlejom to im sie we lbie te kielbie tak szelontajom i szelontajom, ze pedzel czasem ze szczotkom klozetowom sie myli..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Artysci.... 08.12.11, 14:12 bezsilnosc....Zorro...bezsilnosc.... to lokalny folklor Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Artysci.... 08.12.11, 14:21 no, czyli wyzszosc robola nad artychom jest! Robol - czyli ja - jakby tak przy ukladaniu kafelek chlal to by sie szybko mi ten biznes skonczyl.... Odkladam kielnie, myje rece, kafelki na drugi dzien zabezpieczone i...wtedy kolacyjka z winem. Nigdy w czysie ukladania i fugowania.... I to zawsze po 19.00 Robol to robol. Dyscypine ma. A Czarek sie ze mnie smieja..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Artysci.... 08.12.11, 14:26 nareszcie skonczylem ten "germanski" motyw lazienki. Jutro sie zabieram za ludowo-dworkowy. Musze tylko kobitce projekt do akceptacji dac.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Artysci.... 08.12.11, 14:37 jutro fotke gotowej lazieneczki zrobie.... Nic tylko pod pryszcznic. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Artysci.... 08.12.11, 15:19 a jak artycha ma kaca to gdzie idzie? Do dochtora! Ten da lewatywe i jest O.K.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Artysci.... 08.12.11, 16:25 a jak ten dochtór to zwykly znachor? I z d.... artyscie trolejbus zrobi? To wtedy jest afera..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Artysci.... 08.12.11, 19:07 najgorzej jest jak sie "artycha" z "dochtórem" spiknom.... wtedy wychodzi niezla kolomyja.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Artysci.... 08.12.11, 19:15 a to ja nic nie wiem... Zorrku - chce Ci sie...? Odpowiedz Link