Dodaj do ulubionych

Do Malpy....

17.05.12, 01:41
Wynocha i to raz na zawsze... nie waz sie tutaj pokazywac piromanie - nigdy wiecej, oszuscie i kanciarzu - to co zrobiles, kwalifikuje sie juz pod paragrafy...

Jestes tak bardzo nikim, ze nie mozesz nawet zniesc tej swiadomosci... ale nikim i tak pozostaniesz....

Nie chce wiecej widziec tuttaj ani tego nicka, ani zadnych innych...piromanie....spadaj tam gdzie twoje miejsce...
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 01:44
      Odkrylam twoje machlojki i machinacje... dla kogos kto myslec potrafi nie sa one nawet zbyt skomplikowane.... pod warunkiem, ze mysli - no chyba, ze nie chodzil do tych szkol dla wybrancow, no to mysli jak mysli i niczego nie nie wymysli... trefnis nie jokker
    • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 02:01
      I bede sobie tutaj pisac tyle ile bede miala na to ochote a ty nie bedziesz mogl tutaj odpowiadac, kanciarzu, ktory podszywa sie pod cudze adresy mailowe, jestes zwykla ordynarna kanalia, ale o tym wiem od co najmniej dwoch lat... teraz mozesz sie rozgdakac na wszystkie strony...
      • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 02:04
        Baw sie kosztem tych frajerow, za ktorych sznurki pociagasz i nimi sterujesz - od tego miejsca trzymaj sie w przyszlosci z daleka, bo rozumku ci nie starcza na takie rozgrywki...
    • al-szamanka Re: Do Malpy.... 17.05.12, 11:01
      Najśmieszniejsze, że małpiszon tyle się napracował nad tą swoją "szeroko zakrojoną akcją", a my tylko spokojnie czekałyśmy kiedy się wysypie.
      No i wysypał się....na bandytyzmie i kradzieży.
      • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 11:08
        Juz przestalam nawet liczyc ile razy mnie powstrzymywalas przed tym, zeby go pogonic, chcialas wiecej faktow - no to Jokker nam ich dostarczyl... bo ja nie sprawdzalam z jakiego maila przyszlo zgloszenie, bo mnie nikt tego nie podsunal... prawda Jokker? - dopiero Ty mi to pokazales, a Tobie kto? moze sama Malpa.... dziekuje, bo to Ci sie nalezy, za to, ze dostarczyles nam ostatniego dowodu.
        • al-szamanka Re: Do Malpy.... 17.05.12, 11:13
          m.maska napisała:

>ja nie sprawdzalam z jakiego maila przyszlo zgloszenie, bo mnie nikt tego nie podsunal..
          > . prawda Jokker

Moze Jokker zacznie w końcu myśleć i popatrzy na tego, kto mu to podsunął
          • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 18:21
            AL, przeciez to znowu proste jak budowa cepa.... Loza byla otwarta, wiec nie do Jokkera przyszlo zgloszenie.... w zwiazku z tym nie on odkryl z jakiego adresu mailowego to przyszlo... hihi... wprawdzie wyiksowal to, ale.... jasne jest z jakiego adresu przyszlo i na jaki adres przyszlo....

Przypuszczam, ze gdyby przyszlo to do Jokkera, to podobnie jak ja, nie spojrzalby nawet z jakiego adresu, ktos mu to musial pokazac, ktos kto chcial zeby to zobaczyl... no i adres na jaki przyszlo, hihi wyiksowany ale tez prosty jak budowa cepa.... SIEDMIU KRASNALI... no comment....
            • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 18:26
              Jak sie ma takich przyjaciol, to juz wrogowie nie sa potrzebni....
            • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 18:37
              by mlr2.gazeta.pl (Agora) with ESMTP id AF417BF49
              for ; Sat, 5 May 2012 11:57:44 +0200 (CEST)
              Date: Sat, 5 May 2012 11:57:46 +0200 (CEST)
              From: forum@gazeta.pl
              Reply-To: lipxxxxxan@yahoo.de
              To: sxxxxxxx_kxxxxxxxx @gazeta.pl

tak pokazal to Jokker - proste? nawet bardzo, tym bardziej, ze sie patafian pospieszyl, 5 maja o tej porze Zorro byl daleko na poludniu i nie bylo go tych kilka dni ani na forum ani przy kompie, patafian o tym nie wiedzial....
              • 1zorro-bis Re: Do Malpy.... 17.05.12, 19:00
                no, nietsety sie zgadza! Bylem, a i owszem na imprezie urodzinowej w hotelu i restauracji. 750 km od domu. No ale jak kto mysli, ze ja zamiast imrezowac w sobote przy kompie hotelowym sleczalem - to jego durne prawo.big_grinbig_grinsmirk
                I dziwne, ze dzien wczesniej ktos mi wyczycil komputer.....big_grin
                Z wszystkiego.
                "007 zglos sie" big_grinbig_grinsmirk
                • 1zorro-bis Re: Do Malpy.... 17.05.12, 19:12
                  idiota jestem. To FAKT. Pisac na forum, ze wyjezdam.
                  O 9.00 hakerzy wlamali mi sie do komoputera. Taka informacje dostalem do samochodu na komorke od dzieci o 10.00.
                  Za duzo przypadkow?
                  Kalejdoskop ❁♫♫
                  Re: 4 maja,piątek
                  Autor: 1zorro-bis 04.05.12, 07:25
                  Dodaj do ulubionych
                  Odpowiedz cytując Odpowiedz
                  wszystkie Spiochy spia....smirk
                  A ja sobie zaraz wyjezdzam.big_grin
                  I do srody mnie nie bedzie! Taki spokoj na forum.....big_grinbig_grinsmirk
                  • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 23:20
                    On tego nicka zalozyl jak Ty byles na Karaibach... wyobrazasz sobie jak takiego musiala zawisc zzerac? czytac, ze ten czy ow sobie jezdzi - to sie zreszta niejednokrotnie przewijalo w roznych postach, ta zawisc....no i wymyslil - nie bylo Cie prawie trzy tygodnie - po powrocie wywala sie wszystko z poczty za jednym zamachem.... prawda Uli?.... kiedys prosiles mnie o pewna piosenke, wyslalam ja na Twoj adres mailowy, wtedy kiedy Ty byles w Chinach i co? przyjechales i za jednym zamachem wydmuchales cala poczte, nie patrzac nawet co w srodku..... tak to sie dzieje, jesli nie potrafisz Ty sobie tego wyobrazic, chociaz to takie proste.... a kiedy taki mail zniknal, wtedy juz nie ma mozliwosci zadnej zeby takiego nicka skasowac....
    • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 23:14

Frustrat, ktory swoja realna malosc rekompensuje sobie tym, ze w necie wodzi za nos tych ktorzy mienia sie byc "wielkimi"(jaka wielkosc, takie towarzystwo).... WOW... no przynajmniej w matrixie moze "cuś" znaczyc
      • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 23:14
        A na miejscu tych jego "przyjaciol" - mialabym sie na bacznosci - bo kto wie...co sie wydarzy, kiedy zwatpia.... frustrat, ktory zywi sie nienawiscia, kiedy traci poplecznikow jest zdolny do wszystkiego, a do czego, to mielismy okazje sie przekonac, ale na razie nie jest sam, tam jest jeszcze kilku do towarzystwa....i nic nie wskazuje na razie na to, ze dostana przeblysku zdrowego rozsadku, wiec jego pozycja nie jest zagrozona.... a poniewaz jest mlodszy od wiekszosci, wiec nagle olsnienie tam nikomu nie grozi....
    • m.maska Re: Do Malpy.... 17.05.12, 23:28
      No i co Patafianie? wg moich obliczen, powinienes, skoros taki niewinny, obleciec wszystkie mozliwe fora i poskarzyc sie, jak to cie zle potraktowali....

Luuuuuuuuuuuuuuudzie.... wciaz nie moge uwierzyc, ze znaliscie Zorro od kilku lat i mogliscie nawet nie zauwazyc, ze to nie jego styl?.............no coz, nie znacie go w realu a szkoda - bo wiedzielibyscie, ze miedzy tym frustratem, biednym, maluczkim czlowieczkiem, a Zorro leza światy cale....

Noooooooo widac, te doktoraty to tylko wirtualne sa, bo logiki nie ma nawet odrobiny...

https://www.bilderload.com/bild/207528/fotolia14412471xskopieLNV0W.jpg
      • zuza_anna Re: Do Malpy.... 18.05.12, 07:28
        Każdy pisze, Styl to człowiek, i mimo to, nie widzą, albo nie chcą widzieć, że to nie styl Zorra.
        Klapki na oczach przeszkadzają, niestety!
        • m.maska Re: Do Malpy.... 18.05.12, 10:53
          Mysle, ze trzeba poprosic Adminow, zeby jednoznacznie napisali, ze adres mailowy Zorro zostal wykorzystany przez patafiana, bandziora.... mysle, ze to jest bardzo latwe dla Adminow, jesli posty patafiana byly pisane w tym samym czasie, jego IP pokazywalo pewna miejscowosc w Polsce na L. podczas gdy jednoczesnie w tym samym czasie posty Zorro pokazywaly IP niemieckie.... cienko piska ten patafian teraz, jak na to ze zwykle nie potrafil sie powstrzymac....i byl namolny na 300 postow i nie mozna sie go bylo pozbyc... gdyby ten drob byl taki niewinny rozpetalby juz afere na wszystkich forach - ale cienko przedzie, bo to co zrobil to juz byla kradziez, podszywanie sie pod kogos innego, bandzior jeden... ale tak to juz maja takie patafiany. Trolisko jedno, o tym ze ma wylegarnie trolli, pisalam juz w marcu 2010 roku i omijalam to wielkim lukiem, bo napawa mnie wylacznie obrzydzeniem...to zbieral kazdy moj post, screenowal i przechowywal na otwartym fotoforum - czy mozna byc bardziej pokreconym?

Ktos mi przyslal na poczte jakis adres netowy z wiadomoscia, ze patafian handluje dziergankami w necie... pamietacie te dekoracje wielkanocne? wtedy nie wiedzialam co to i do czego - to badziewie, taka tandeta.... teraz mi podeslano, ze kogut tym handluje, jako jakas ulka.... obejrzalam te tandete - teraz musze wyjsc - ale jak wroce, umieszcze tutaj linka na to - moze ktos sie zainteresuje i sobie bedzie chcial taki "okaz" sprawic.... trudno o wieksze bezguscie....
          • m.maska Re: Do Malpy.... 18.05.12, 10:54
            Ide o zaklad, ze nawet jesli Admini oficjalnie poswiadcza, ze adres Zorro zostal przez bandziora wykorzystany nikt z tych ktoirzy dzisiaj szczekaja nie napisze jednego slowa.... Wichry zniknie na kolejnych kilka miesiecy, po tym jak pokazala, ze potrafi juz prawie tak samo bredzic jak Wsciekniety a pozostali zmienia nagle temat.... Polactwo....
    • m.maska [...] 19.05.12, 14:42
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • seledynx [...] 19.05.12, 16:15
        • m.maska [...] 19.05.12, 16:33
          • seledynx [...] 19.05.12, 16:38
            • 1zorro-bis [...] 19.05.12, 16:43
            • m.maska [...] 19.05.12, 16:49
            • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 16:54
              Wlasnie chodzi o zasade, ze ten kto czuje sie calkowicie anonimowy czuje sie tez calkowicie nietykalny i bezkarny - niestety, niech w koncu zrozumie, ze tak jednak nie jest.... i za swinstwa jakie robil miesiacami moze zostac mu wystawiony rachunek...

Wiecej juz nie zamierzam dyskutowac o tym...

Kichonorze!!! przed rokiem obluzgales kobiete, bez zadnej przyczyny.... i co? tez czujesz sie bezkarny..... zreszta mnie tez nie raz i nie dwa opluwales... moze przestan sie nami interesowac...

Nas interesuje problem Malpy, nie jako prolbem Lozy czy P. tylko tak sie sklada, ze patafian tutaj tez bywal... i ze wykorzystal do zalozenia nicka adres mailowy Zorro...

Rozejrzyj sie po forum, kto nagle i niespodziewanie bardzo przycichl... utwierdzisz sie w tym co juz kiedys napisales.... namolny xxxxx
              • kicho_nor Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 17:08
                Dobrze Masko, zostawmy koronki, bardziej interesuje mnie bandzior.
                z opisu robię portret pamięciowy.
                Na razie dalej to czterdzieści i cztery

Ale zostaw - damskie bydle- , to nie Twoja skórka banana
                • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 17:12
                  Popytaj na Forum o Forum Adminow, im wiecej bedzie chetnych, ktorzy beda chcieli poznac prawde, tym szybciej moze ujawnia zlodzieja.... swoja droga ciekawe ile bylo tych stworzonych nickow, skoro Adminka pisze, ze wylapala chyba wszystkie - nam byl znany tylko jeden: czerwona malpa....
                  • 1zorro-bis Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 17:26
                    jak to ile?!big_grin
                    Podalem juz chyba wszystkie?!smirk
                    No, chyba ze mi w tym natloku cos ulecialo.....smirk
                    Ale - obiecuje - poszukam jeszcze!big_grinsmirk
                    • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 17:32
                      Zorro, przestan robic sobie jaja... za chwile moze pojawic sie kolejny nick, ktorego byc moze nie zauwazyla - bo bandzior robil to wiele miesiecy temu - przygotowal to... akurat te ktore podales z wyjatkiem, rote affe, to chyba nie sa nicki tego zlodzieja....
                    • seledynx Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 17:36
                      Masko zapytam:
                      -jaka była rola w tym spektaklu Czaro.
                      -dlaczego Czaro poinformowała, że Małpa pukała do Lasu?
                      • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 17:43
                        Czaro jest pieseczkiem z Lasu, tak to zostalo zaplanowane, a kto mial poinformowac? Siedmiu Krasnali? czy Kogut? Kogut nie mial nic do szukania z taka informacja na P musialby to zrobic na Dworcu, a tam nie mogliby tego tak rozdmuchac.... tym bardziej Siedmiu Krasnali - poinformowac mogl tylko ten kto bywa na P. i w Lesie....
                        • 1zorro-bis Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 17:46
                          jacy Siedmi KrasnalI? Ja do spiacej Krolewny przeciez! Czy ja "kochjaacy inaczej" jezdem?!big_grinbig_grinsmirk
                          • seledynx Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:01
                            Masko ten puzel z Czaro trochę mi nie pasuje.
                            Jeśli ona jest piesek to z tych mądrych piesków, i wydaje się, że trudno by było do Czaro
                            powiedzieć- idź i wykonaj.
                            • 1zorro-bis Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:03
                              Kiszka....przeciez tam jest cala tresura pieskow.....big_grinbig_grinsmirk
                              Hau, hau, hau!big_grinsmirk
                              • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:22
                                Moze nie tyle tresura pieskow co raczej pranie mozgow...
                                Kosmita onego czasu sam napisal: ja tam do nich nic nie mam, ale skoro Ty Koguciku tak mowisz to znaczy, ze tak jest...

Onego czasu byl u nas taki watek, pt. Gdy noc jest dluga... on byl najpierw na P. potem na Kalejdoskopie - znajdziesz go bez trudu... osobiscie wdzialam te bluzgi Kosmity, ktorego glowe wyciagalam z petli w ktora wkladal publikujac na forum dane osobowe wlasnego syna... nigdy nie mialam z nim zadnego konfliktu i jak przeczytalam co tam wypisywal, to mi niedobrze zrobilo... i to wypisywal nie tylko o mnie ale takze o AL i Majce z ktorymi tym bardziej nie mial konfliktow - wtedy przeszedl juz pranie mozgu - wtedy wszyscy jeszcze bylismy na P. i nie bylo nawet mowy, ze stamtad odejdziemy....
                            • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:12
                              seledynx napisał:

> Masko ten puzel z Czaro trochę mi nie pasuje.
                              > Jeśli ona jest piesek to z tych mądrych piesków, i wydaje się, że trudno by był
                              > o do Czaro
                              > powiedzieć- idź i wykonaj.

Bardzo malo wiesz Kiszka, ja znam Czaro od listopada 2007 roku i nie takie rzeczy robila, tutaj Zuza moglaby niejedno opowiedziec, bo z P. zostala przegoniona za intrygi... moze nie dostala wcale polecenia: idz, wykonaj... tylko raczej wspolnie te intryge wymyslili...
                              Jesli myslisz, ze Czaro pojawila sie na P. od zaledwie pol roku, kiedy to Kogut wydal nam wojne i wypuscil ja z Lasu, to sie mylisz - byla tam caly czas, od momentu kiedy przyszlismy z forum tvn-u... wiesz co to jest agent-śpioch? no
                              • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:17
                                A poza tym, jesli wmowiono jej, ze Czerwona Malpa to nick od nas, ktorym poslugiwala sie jakoby najpierw AL a potem Zorro, to byla przekonana, ze teraz ma okazje, sama z siebie pokazac jak potraktuje tych, ktorzy kiedys pokazali jej drzwi....
                              • seledynx Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:26
                                Masko
                                Ja jestem jak dziewica (kurna co za porównanie)
                                Nie wiem co to agent śpioch, nawet nie wiem nic o krasnalach
                                Ale nie wyjaśniaj, po co mi ta wiedza.
                                Chciałbym tylko wiedzieć kto jest bandzior.
                                Kreujesz na bandziora raz jedną postać raz inną.
                                • 1zorro-bis Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:31
                                  Kiszka....no co TY?!!big_grin
                                  Bandzior to ja! big_grin
                                  A agnt 2ukryty spioch2 jest....smirk
                                  Tez. ale soppi! I moje zadanie bylo go ochraniuac! Takie dostalem zadanie od Oberfeldfebla Maski i go wykonalem! Bandzior zostal ujety i zdemaskowany ale dzieki temu "agent spioch" spi.....big_grin
                                  I ma sie dobrze!big_grinbig_grinsmirk
                                • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:39
                                  mylisz sie, to jest zawsze jeden i ten sam troll, ktory zwykle ofiarnie gasil pozary, ktore sam rozniecal - a to ze pod kilkoma postaciami? no coz, tlum go uwiarygadnia...
                                  Rozpoznales Malpe juz bardzo dawno, o dziwo - jako jedyny...
                                  Na P. sa tacy, ktorzy wielokrotnie przekonali sie, ze rozrozniamy styl bezblednie i nigdy nie mialysmy wpadki...
                                  Ulemu kiedys w punktach napisalam ktory nick jest nickiem jego zony - nie mogl biedak uwierzyc i gwaltownie temu zaprzeczal - a bylam wtedy na forum zaledwie cztery miesiace...i to byly moje poczatki w necie...

Spojrz tutaj?

forum.gazeta.pl/forum/w,299,133968232,133968232,Zglaszam_skarge.html
                                  te wszystkie stworzone przez niego nicki zostaly zbanowane....
                            • maja-z-podworka Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:21
                              Szczerze mówiąc Seledynxie, to tam większość jest inteligentna, tylko charaktery mają nieco pogięte. Nie wszyscy - niektórzy po prostu niewiele wiedzą, a nie chcą wiedzieć, czego nie wiedzą, albo im tak pasuje - nie wiedzieć. Czasem wystarczy, że ktoś ładnie mowi.
                              Czaro...myśmy Ją widziały w akcji. Nam te puzzle pasują.
                              --
                              Maja
                              • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 18:48
                                ...ladnie mowi - ladne slowa, wzniosle cytaty, za ktorymi tak naprawde ukrywaja sie wyjatkowo pokretne charaktery, niektore tchorzliwe, ktore w imie roznych swoich wlasnych partykularnych interesow sa zdolne do niezlych swinstw...takze w realu

Czaro?... Uli dobrze wiedzial, dlaczego przez ponad rok olewal jej prosbe o wejscie na P.
                                • seledynx Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 20:26
                                  No dobrze Masko, wiemy kto bandzior, ale dlaczego kierowałaś
                                  podejrzenia na Jokkera?
                                  • m.maska [...] 19.05.12, 20:32
                                  • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 20:34
                                    Nie kierowalam zadnych podejrzen... podziekowalam Jokkerowi, bo wlasnie on dostarczyl ostatniego elementu calej tej intrygi, ktory potwierdzil nasze podejrzenia.
                                    • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 20:39
                                      tutaj masz:

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,135933893,135941321,Re_Do_Malpy_.html

prawda Jokker? - dopiero Ty mi to pokazales, a Tobie kto? moze sama Malpa.... dziekuje, bo to Ci sie nalezy, za to, ze dostarczyles nam ostatniego dowodu.
                                      • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 20:40
                                        Kiszka.... gdzie tutaj widzisz podejrzenie rzucone na Jokkera?
                                  • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 20:50
                                    Zobacz Kichonor, jakie zgloszenie wlasnie przyszlo na moja poczte... jakis nick "malpajakastam" chce u mnie pisac na klubie... no ale jak tu odmowic, skoro to taka persona?

https://www.bilderload.com/bild/208204/screenshot188UCFJA.jpg
                                    • al-szamanka Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 20:55
                                      Wow, Maseczko, Hillary Clinton chce do naszego klubu??? No oczywiście, że ją zaakceptuj, taka persona, może zatrudni nas w swojej reklamie!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                      • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 21:03
                                        I mamy teraz AL konflikt interesow, bo teraz przyszlo kolejne zgloszenie - przyjmujemy cala rodzine?

https://www.bilderload.com/bild/208208/screenshot189001AFMIK.jpg
                                        • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 21:04
                                          To jest tak proste jak budowa cepa - ale jak widac z tych wszystkich histerycznych wystepow na okolicznych forach, to nawet budowa cepa jest zbyt skomplikowana, zeby to zrozumieli.....
                                          • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 21:07
                                            Kto jeszcze powinien sie zglosic do nas i z jakiego adresu mailowego? adres moze byc dowolny, np. lopez.u-a@wp.pl i juz fajnie brzmi albo partita@pino.pl albo moze sie zglosic idiota@o2.pl, kichonor@gmail.com... no i nicki tez dowolne - mozna sie bawic do upadu....
                                        • al-szamanka Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 21:05
                                          Maseczko, wywalaj Hillary. Exprezydentclinton będzie dla mnie, zawsze podobał mi się ten facetbig_grin
                                    • seledynx Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 21:02
                                      No i dobrze, bo tak to wyglądało, że na Jokkera
                                      namieszane trochę było i nie wiadomo co i kto.
                                      teraz deklaracja czysta, myślę, że wiele osób było zdezorientowanych.
                                      Pogadali my tu sobie, ale i tak piwa nie lubisz.
                                      Kichonor
                                      • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 21:13
                                        Nikt nie byl zdezorientowany... WSZYSCY wiedza o co chodzi... to w jaki sposob Jokker zbluzgal Zorro, swiadczy o nim jak najgorzej.... Jokker doskonale wie kto mu dostarczyl tych dowodow...i pokazal mu ten adres...
                                        Zapytaj Jokkera kto jemu to podeslal... wtedy sie upewnisz, ze juz wiele tygodni temu wytypowales wlasciwie sprawce, bandziora, kanciarza, zlodzieja adresu mailowego.... ale jesli wolicie zamykac oczy i mowic na g.... papu - to juz tylko Wasza wola - ale radze nie podpadac temu typowi - bo dopoki jestescie "przyjaciolmi" i moze Wami sterowac, to ok - biada Wam, jesli uklad sie zmieni... wtedy trzeba bedzie zaczac myslec, co kanalia potrafi spreparowac....
                                        • seledynx Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 21:17
                                          Cep jak cep, ale Twoje pisanie Masko jest nie transparentne
                                          Czyli wypowiadasz się tak, że nie wiadomo w którą stronę cep lata.
                                          Mniej słów więcej treści, bez niepotrzebnego machania owym.
                                          • m.maska Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 21:22
                                            Reakcja na Lozy i P. swiadczy o jednym: bronia netowego bandziora....
                                      • al-szamanka Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 21:16
                                        Jeżeli to zostało wyjaśnione i widać, kiszka, że zrozumiałeś, to jaki powinien być Twój następny krok.? Ano taki, że powinieneś zapytać jokkera kto mu to zgłoszenie dostarczył...bo to jest właśnie złodziej. Wiedzieć o tym i mimo wyjaśnień oskarżać okradzionego, to już rzeczywiscie trzeba mieć prawy charakter.
                      • 1zorro-bis Re: Dyskwalifikacja 19.05.12, 17:44
                        Bo Czaro glowna role zagrala! A ja Kiszka jak ten Romeo do jej sypialni w nocy zapukalem....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
      • m.maska [...] 19.05.12, 22:47
        • al-szamanka [...] 19.05.12, 22:53
          • m.maska [...] 19.05.12, 22:56
    • m.maska Re: Do Malpy.... 19.05.12, 20:13
      A najbardziej mnie smieszy kiedy takie prawdziwe komputerowe zera pisza co ja mialabym w tym zgloszeniu Malpy odczytac...
      No wiec tym niedoukom powiem wprost:
      1, zgloszenie przyszlo na poczte nutelli... bo na tym nicku bylo forum
      2. zgloszenie zauwazylam bedac na nicku maska, kiedy weszlam w zarzadzanie forum i tam sa zgloszenia - czy to jest zrozumiale?
      3. wisialo jako zgloszenie do uczestnictwa i mogl je przyjac lub odrzucic kazdy, kto jest na forum adminem - jasne Dyziu?
      4. poniewaz wisialo zgloszenie, nawet mi nie przyszlo do glowy, zeby siedzac na lotnisku, bo wlasnie tam wtedy bylam logowac sie na inna skrzynke zeby sprawdzac jak wyglada IP Agory...bo tylko takie tam moze byc....
      5. wbrew waszym glupim przekonaniom nie podejrzewam kazdego i nie sprawdzam kazdego, bo mi to wisi
      6. nigdy nie padlo zadne podejrzenie z naszej strony wobec Malpy? - po co? jesli od poczatku wiedzielismy kim jest...
      7. nie zamierzalismy wchodzic z kims kto w tak wyrazny sposob podpadal w jakiekolwiek kontakty
      8. Malpa chodzila po forach o ktorych istnieniu nie mielismy pojecia, ale te laczyly zawsze jedna i te sama osobe - naczelnego trolla GW

Moglabym jeszcze punktowac w nieskonczonosc, kiedys w punktach napisalam Ulemu, ktory nick jest w realu jego zona - nie uwierzyl... hihi...
      • al-szamanka Re: Do Malpy.... 19.05.12, 20:30
        m.maska napisała:

> kiedys w punktach napisalam Ulemu,
        > ktory nick jest w realu jego zona - nie uwierzyl... hihi...

No, ale wiedział, że to jego żona, tylko się jej wyparł.
        • mr.sajgon A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 19:58
          Uwazam ze jako malpa pisala kobieta, choc dopuszczam mozliwosc ze pisaly pod tym loginem dwie kobiety a nie tylko jedna.
          Konto malpy zostalo zalozone po wlamaniu na komputer Zorro.
          Teraz wystarczy znalezc ta osobe lub osoby ktore wlamuja sie do komputerow i skrzynek pocztowych.
          Nie ukrywam ze mam swoje typy i dlatego odswiezam ten watek.
          Przypomnialem sobie ze ktos postawil mi kiedys pytanie czy wiem kto moze sie kryc za tym loginem. Po sprawdzeniu w wyszukiwarce, na koncie malpy bylo zaledwie kilka postow. Zdziwiony zapytałem a skad ty to wiesz i dlaczego az tak cie ten nick zainteresowal. Padla odpowiedz - dlatego ze pisze na skloconych forach.

• al-szamanka Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 20:04
            mr.sajgon napisał:

> Konto malpy zostalo zalozone po wlamaniu na komputer Zorro.
            > Teraz wystarczy znalezc ta osobe lub osoby ktore wlamuja sie do komputerow i
            > skrzynek pocztowych.

> Nie ukrywam ze mam swoje typy i dlatego odswiezam ten watek.

Ja tez nie ukrywam, że lubiłabym wiedzieć, kto i dlaczego nasiał tyle zamętu.
            Tym bardziej że mnie oskarżano o pisanie pod tym nickiem.
            • mr.sajgon Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 20:11
              Mozesz mi zaufac, doprowadze ta sprawe do konca i wszyscy poznaja prawde.
              • al-szamanka Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 20:18
                Zrób to koniecznie
                Insynuacje, że dany nick jest w rzeczywistości taka a nie inna osoba to jeszcze nic. Korzystanie z cudzego adresu i włamywanie się do skrzynek to już przestępstwo i tego kto to uczynił trzeba ścigać.
                • izydor88 Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 20:31
                  Uwielbiam takie historie...
                  • al-szamanka Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 20:46
                    izydor88 napisała:

> Uwielbiam takie historie...

No, prawdziwy kriminet, gdzie wszystkie Murzyniątka szerzą zęby, a okazuje się, że to była znajoma zza sąsiednich drzwi wink
                    • izydor88 Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 20:56
                      Szkoda,że za czasów Misogino - nie było to możliwe smile
                      Do dzisiaj jestem ciekawa,ile osób za tym stało?
                      Podejrzewam,że bardzo,bardzo,bardzo malutkowinksmilesmile
                      • al-szamanka Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 21:32
                        Szacuje, że maksimum trzy i pół osoby big_grin
                        • izydor88 Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 21:39
                          Niech policzę:jeden,dwa,trzy,trzy i pół - tylko czasami.Była jeszcze i czwarta osoba,ale ta - nadawała na całkiem innych falach.
                          Twierdziła,że Internet,podobnie jak alkohol,nie jest dla wszystkich.
                          Coś w tym jest...
                          • al-szamanka Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 21:45
                            A pół osoby to dlatego, że do tak końca niezorientowana.
                            Ja jako osoba w ogóle się nie liczę, jako że dopiero szczegółowa retrospekcja pozwoliła mi dojrzeć podwaliny i odpowiednio je zinterpretować
                            • izydor88 Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 30.06.12, 21:54
                              Do tego trzeba dodać - rączyny i nożyny i ogólną fascynację dzieciątkami.
                              Zwłaszcza na dużym szpitalnym łóżku.Tymi cierpiącymi i umierającymi.
                              Dobry,szlachetny i kochający cierpiące dzieciątka doktor na dodatek...Zgroza.
                  • mr.sajgon [...] 30.06.12, 23:37
                  • mr.sajgon Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 01.07.12, 00:20
                    izydor88 napisała:

W tej historii jest wiele zaskakujacych zwrotow akcji. I choc zyje na tym swiecie juz pare ladnych lat, to nigdy nie uraczono mnie taka porcja klamstw. Jednak jak wspominam sobie ta historie to usmiech sam wchodzi mi na twarz. To byly piekne klamstwa, pelne czaru i kokieterii. Do tego ta mina dziecka przylapanego na podjadaniu cukierkow, ktore mowi to nie ja, to nie ja... smile smile smile

... niech Ci się śnią cukierki ....
                    • seledynx Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 01.07.12, 06:50
                      Zaskakujące zwroty akcji, podoba mi się
                      - może to Ty Sajgonie, bywałeś czerwoną małpą?
                      • al-szamanka Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 01.07.12, 07:28
                        A Ty zielony kichonorze, jak zwykle na opak big_grin
                        • mr.sajgon Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 01.07.12, 08:46
                          Spoko Al, daj mu sie wygadac a to ze pozniej moze wyjsc na przyslowiowego dudka to juz inna bajka big_grin big_grin big_grin
                          • mr.sajgon czerwona malpa 01.07.12, 09:00
                            Tak jak juz pisalem wczesniej byl ktos kto staral sie zainteresowac moja osobe loginem czerwona malpa. Ta osoba byla yuka4. Wedlug mnie teksty czerwonej malpy byly pisane przez nia. Zagadujac mnie o ten nick chciala sprawdzic czy da sie ja namierzyc po sposobie pisania.
                            Mogla jej w tym tez pomagac 0yotte. Jednak calkowicie ktos inny dokonywal ich publikacji.
                            Ale to juz inna bajka, do ktorej wroce pozniej.

• 1zorro-bis Re: czerwona malpa 01.07.12, 13:34
                              big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                              www.youtube.com/watch?v=LwTr-ULYsc4&feature=related
                              • mr.sajgon Re: czerwona malpa 01.07.12, 14:25
                                Czy yuka4 torlluje tak samo jak czerwona malpa ?
                                Dokladnie tak, tak samo trolluje jak i ona. Przy pomocy nicku rusalaka_w_klapach probowala dostac sie na Pralnie.
                                Jesli mogla trolowac jako rusalka, to mogla rowniez jako malpa big_grin
                                • 1zorro-bis Re: czerwona malpa 01.07.12, 14:51
                                  a gdzie "dziala" -"yuka4"?
                                  • mr.sajgon Re: czerwona malpa 01.07.12, 15:00
                                    Dworzec
                                    własnie wrocila, teraz juz nie musi sie kryc, mleko sie wylalo i nie musi nic udwac. big_grin big_grin big_grin
                                    Jak widzisz Zorro co się odwlecze, to nie uciecze. Najwazniejsze ze zostala zlapana osoba ktora wlamuje sie na skrzynki pocztowe.
                                    • 1zorro-bis Re: czerwona malpa 01.07.12, 15:16
                                      przyznam sie, ze nie wiele z tego rozumiem.....smirk
                                      #
                                      • mr.sajgon Re: czerwona malpa 01.07.12, 15:42
                                        Ja tez na poczatku wiele nie rozumialem z tego co wokol sie mnie dzialo. Uwazalem ze to tylko przypadek big_grin
                                        Dzis juz nie, dzis jestem przekonany ze robiono wszystko abym odszedl z portalu.
                                        Jaki byl w tym cel ? Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze big_grin big_grin big_grin
                                        • m.maska Re: czerwona malpa 01.07.12, 17:19
                                          Niektorym trollowanie weszlo w krew, klamstwa, manipulacje, intrygi - widac "panie" sie nudza - ktokolwiek ukrywa sie za tymi nickami - tak naprawde wspolczuje tym ludziom, bo jesli nie istnieje dla nich real - probuja za wszelka cene zaistniec chociaz tutaj... jako oni sami, nie maja na to szans, sa nudni i nieciekawi, dlatego probuja wcielac sie w tych, ktorzy soba cos reprezentuja...hihi... mentalnosc taka swiadczy o zupelnym braku wyobrazni, bo tak naprawde nie wiedza, jak zyja w realu ci, ktorych probuja podrabiac... najlepszym tego dowodem byly dennie prymitywne maile pseudogalerzysty - moj Boze, nawet nie potrafia napisac maila na poziomie nieco wyzszym od dna... Ktos kto ma galerie, musi reprezentowac tez jakis poziom a nie cos co przypomina raczej sprzedawczynie na bazarze... te maile stanowily niezly ubaw dla nas wszystkich, no bo przeciez styl, styl to czlowiek...

A jesli chodzi o kase - to raczej juz nie zajma sie tym odpowiednie organa, naciagaczy w necie jest pelno a i naiwnych, ktorzy sa chetni do pomocy co niemiara i na to licza takie prymitywne jednostki.
                                          Juz niejedna taka netowa-finansowa historia skonczyla sie przed justicja, mysle ze i tutaj nalezaloby doprowadzic to przed sad... bo z tego jakie informacje do mnie dotarly, to nie jest to pierwsza historia tych nickow z kasa w tle....
                                          • mr.sajgon Re: czerwona malpa 01.07.12, 19:09
                                            m.maska napisała:

... bo z tego jakie informacje d
                                            > o mnie dotarly, to nie jest to pierwsza historia tych nickow z kasa w tle....
                                            Mozesz mi cos stuknac w tym temacie, wiesz gdzie smile
                  • mr.sajgon Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 06.07.12, 10:18
                    izydor88 napisała:

Możesz zacząć czytac big_grin
          • m.maska Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 06.07.12, 11:21
            mr.sajgon napisał:

> Przypomnialem sobie ze ktos postawil mi kiedys pytanie czy wiem kto moze sie kr
            > yc za tym loginem. Po sprawdzeniu w wyszukiwarce, na koncie malpy bylo zaledwie
            > kilka postow. Zdziwiony zapytałem a skad ty to wiesz i dlaczego az tak cie ten
            > nick zainteresowal. Padla odpowiedz - dlatego ze pisze na skloconych forach.
            >

Do zalozenia tego loginu nie trzeba bylo wcale wlamywac sie na skrzynke... luka w systemie GW pozwalala na to i zapewne nadal pozwala. Wystarczy tylko znac czyjs adres mailowy i juz mozna mu przyprawic bezkarnie gebe a bezmyslni nauci, zakrzykna: ze oczywiscie, ze to Zorro - przeciez o to im wlasnie chodzi - niewazna jest prawda, wazne czego oni chca...przeciez uwazaja siebie za pierwszych sprawiedliwych, niektorzy nawet pretenduja do roli lawnikow w sadach... wspolczuje tym podsadnym.

A przeprowadzanie takiego "wywiadu" jak ten powyzszy, to juz stereotyp u trolli, jesli chca sie upewnic, ze nie podpadly....

Jedna sprawa jest kto pisal - bo nickow w wypozyczalni zawsze bylo wiele... inna, kto te intryge wymyslil i zrealizowal.... a jeszcze zupelnie inna, ze nick ten nadal istnieje i mimo, ze zostal zalozony bez wiedzy Zorro, na jego skrzynce mailowej, zapewne podczas kiedy przebywal na Karaibach(ach ta zawisc) - kiedy to zebralo sie sporo poczty i zawiadomienie o tym Zorrek przeoczyl wywalajac setki maili - to mimo, ze prosil o zbanowanie/skasowanie tego nicka, piszac mail w tej sprawie wlasnie z tej skrzynki, a to juz o czyms swiadczy, to ten nick ma sie dobrze i w kazdej chwili moze sie uaktywnic.

...a wszystko to nakrecaja zawsze najnizsze ludzkie instynkty: zazdrosc, zawisc, nienawisc i zzera od srodka tych, ktorzy inaczej zyc nie potrafia, bo musza sie zywic podkladaniem innym swini, taki ich nedzny zywot... tak naprawde to mnie to tylko smieszy - bo coby nie zrobili, to obiektowi ich nienawisci nie ubedzie, On ma real a ich toczy ten robak nieustannie, kazdego dnia od srodka.... od tego mozna dostac zoltaczki prosze zazdrosnikow...

p.s. pisze dopiero dzisiaj, bo nie bylo mnie wtedy kiedy tutaj o tym dyskutowaliscie...a temat nie zostal skonczony, zwlaszcza, ze nick ten nadal istnieje, co jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem....
            • izydor88 Re: A ja mam swoj typ kto pisal jako cz. malpa 06.07.12, 21:22
              Drodzy Masko i Sajgonie!
              Przygodę z Internetem zaczęłam od Misogino,gdzie trup ścielił się gęsto.
              Bo ktoś nie mógł żyć bez opowieści o śmierci w męczarniach - zwłaszcza dzieciątek.
              Poprzeczkę zawieszono wysoko i teraz - taka czerwona małpa,to dla mnie mały pikuś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka