Dodaj do ulubionych

przeprowadzka

01.06.06, 19:34
Uzgodnilismy z angela ze przeprowadzam sie do jej miasta wynajme se pokuj za
250 zl i bedziemy zyc dlugo i szczesliwie
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: przeprowadzka 01.06.06, 19:50
      Daj Wam Boże zyć długo i szczęśliwie.Rozważ jednak tę decyzję na
      spokojnie.Raptusiewicz jesteś.
    • lol21ndm Re: przeprowadzka 01.06.06, 21:14
      Ciekawe co na to Kicior? ;)
      • kruwsko66 Re: przeprowadzka 01.06.06, 21:55
        prze chwila z nim rozmawialem muwi ze to jest dobry pomysl sprawdzic sie przed
        wyjazdem do Angli
        • mi.ka.n Re: przeprowadzka 02.06.06, 09:46
          Moze i ma rację.To kiedy ta przeprowadzka? I czy juz na 100% zdecydowałeś?
        • kicior99 Re: przeprowadzka 02.06.06, 15:21
          ale nie tak od razu. Jestem dosc sceptyczny.
          • kruwsko66 Re: przeprowadzka 02.06.06, 20:15
            chyba nic z tego niebedzie bo ja jej smsy posylalem i dzwonki puszczalem a ona
            nic chyba se dala ze mna swiety spokuj lepiej teraz nisz puzniej troche mi
            przykro ze sie niudalo ale lepiej puzno nisz wcale, dobze ze tak brdzo sie nie
            zawansowlem.robert zadzwon chcalbym z toba porozmawic w trybie pilnym.
            • zenta1 Re: przeprowadzka 02.06.06, 23:30
              ...trochę dziwi mnie twoja "spontaniczność". Już przeprowadzka i to jeszcze do
              innego miasta a ona (zdzira jedna) na dzwonki i smsy nie odpisuje :(((
              Chłopie - więcej rozwagi !!!!!!!!!!!!!!!
              • kruwsko66 Re: przeprowadzka 02.06.06, 23:40
                wycofuje to co napisalem poniewaz wszystko sie wyjasnilo i nawet mi cos wyznala
                domyslcie sie co wyszlo przypadkiem i puzniej bylo ups wiec teraz wiem ze to
                jest to wielka milosc
                • pluskat Re: przeprowadzka 02.06.06, 23:57
                  a dlugo sie znacie?
                  • kruwsko66 Re: przeprowadzka 03.06.06, 08:57
                    tydzien ale potym co ona mi powiedziala chyba sie domyslacie to wychodzi nato
                    ze to jest milosc od pierwszego wejżenia
                    • kicior99 Re: przeprowadzka 03.06.06, 15:18
                      nie spiesz sie. Powoli.
                      • kruwsko66 Re: przeprowadzka 03.06.06, 18:32
                        czy mam napisac to wprost powiedziala ze mnie Kocha przez duze K to gdzie ja
                        mam sie niespieszyc nierozumiem
                        • lol21ndm Re: przeprowadzka 04.06.06, 00:03
                          Juz dawno temu spiewano: "Kochac, jak to latwo powiedziec..."
                          • mi.ka.n Re: przeprowadzka 04.06.06, 11:08
                            Ale i tez śpiewano"Kazdemu wolno kochac"...
                        • kruwsko66 Re: przeprowadzka 04.06.06, 12:52
                          lol masz racie wczoraj jak ostatni dzwonek mi puscila o 13 07 tak od niej
                          niemialem zadnej informaci czy zyje a 11 30 w nocy dzwonie do jej mamy co sie z
                          nia dzieje aona nato niema jej i niewie gdzie jest o 12 w nocy napisala sms ze
                          ona jest na koncercie i ze moich dzwonkuw nie slyszala a ja muwie to nieszlo mi
                          wyslac chociasz jednego zebym wiedzial ze zyjesz ona mi nato ze niemusi mi sie
                          spowiadac bo jeszcze niejestesmy para,a wczoraj powiedziala mi ze mnie kocha
                          faktycznie kochac to tak latwo powiedzic troche jej nierozumiem moze wy kobiety
                          pomozecie mi ja rozgrsc
                          • pluskat Re: przeprowadzka 04.06.06, 18:59
                            tez wez na wstrzymanie i nie puszczaj dzwonkow przez caly dzien, to zobaczysz
                            jak zadziala :)
                            • kruwsko66 Re: przeprowadzka 04.06.06, 20:55
                              widzisz ochszan pomugl dzisaj caly dzien puszczala mi dzwonki wtedy wiem ze nic
                              jej niejest
                              • pluskat Re: przeprowadzka 04.06.06, 23:34
                                a co ma jej byc?
                                • kruwsko66 Re: przeprowadzka 05.06.06, 06:39
                                  mam nadzieje ze nic ale zebym ja sie niemartwil ze jej sie cos stanie
                                  • kruwsko66 Re: przeprowadzka 05.06.06, 06:39
                                    ze jej sie cos stalo
                                    • kicior99 Re: przeprowadzka 05.06.06, 11:57
                                      panikujesz
                                      • kruwsko66 Re: przeprowadzka 06.06.06, 08:12
                                        ja niepanikuje ja ja poprostu kocham
                                        • mi.ka.n Re: przeprowadzka 06.06.06, 09:10
                                          Niech to uczucie będzie wzajemne,tego Ci zyczę.
                                          • kruwsko66 Re: przeprowadzka 06.06.06, 10:20
                                            dzieki mikan chociasz ty mni rozumiesz bo robert mnie niebardzo rozumie
                                            • mi.ka.n Re: przeprowadzka 06.06.06, 11:12
                                              Staram sie zawsze wszystkich zrozumieć i tych zakochanych i tych z innymi
                                              problemami życiowymi.A zycie wiele ze sobą niesie i rozczarowań też.
                                              • kruwsko66 Re: przeprowadzka 06.06.06, 16:23
                                                no wlasnie zycie to niebajka a to wszytko przez Adama I Ewe dzisaj kzdy byse
                                                zyl wraju i by byl szczesliwy a tak to przezywa pieklo na ziemi zdchajac z
                                                glodu i chlodu jak niema na chleb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka