24.07.12, 13:53
Zlodziej w sklepie zlapany za reke musi oddac towar.... musi tez zaplacic kare. Na ogol taki dostaje tez zakaz wstepu do tego sklepu.
Nie ma mowy o pomylce - przez pomylke sie nie kradnie, przez pomylke, nie zostaje sie zlodziejem.
Zlodziej robi to w celu uzyskania takich czy innych korzysci.
Wandal, ktory niszczy cudza wlasnosc, nawet jesli nie odnosi z tego wymiernych korzysci - odnosi korzysci moralne - robi to w celu zaspokojenia swoich chorych potrzeb i to takze jest karalne.

Jokker nie zrobil tego przez pomylke, nie pomylil sie przeciez, ze jest w posiadaniu zdjecia do czego nie mial zadnego prawa - ktos inny ukradl NASZE zdjecie, ktos czyje morale jest zerowe, ale potrafi o tym morale dlugo i duzo pisac.... skrzywiona moralnosc zlodzieja.

Jokkerowi dalismy szanse, na przeprosiny - nie skorzystal a to oznacza jedno - uwaza, ze mial takie prawo, on ktory nie ma twarzy, nie ma tozsamosci ni ma nawet plci, ma prawo do upubliczniania wizerunkow tych, ktorzy to wszystko maja.... jakie prawo? zbojeckie chyba tylko.

Jokker jestes forumowym lajdakiem.
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: KRADZIEŻ 24.07.12, 14:00
      Pokrętne tłumaczenie: jeżeli się przez pomyłkę skradło to cóż, zabić tez można przez pomyłkę
      I co najważniejsze. ZABÓJCA TEZ JEST NIEWINNY itd. itp...wszystko przez pomyłkę i mamy piękny, nowy świat
      • seledynx Re: KRADZIEŻ 24.07.12, 14:16
        To już wygląda na stalkerstwo
        Jokker to ,Jokker tamto

Znowu nowy wątek, ale wkoło to samo

Było słowo przepraszam
        O Ci masko chodzi, prowokujesz, łapiesz za słówka i tym żyjesz.
        Masz w ogóle jakieś inne życie Masko?
        • m.maska Re: KRADZIEŻ 24.07.12, 14:21
          Mam swoje zycie i wara WAM od Mojego zycia....

NIE BYLO PRZEPRASZAM, ja nie widzialam.... Nas obrazono, Nas okradziono wiec NAS nalezy tutaj przeprosic.
          • m.maska Re: KRADZIEŻ 24.07.12, 14:24
            ale na to teraz jest za pozno - teraz bedziemy sie domagac kary - Ty tez sie straszliwie ubawiles ogladajac NASZE ukradzione przez zlodzieja zdjecie.... TY sie ubawiles a kimzesz ty jestes czlowieku bez twarzy i tozsamosci zeby nabijac sie z tych ktorzy to maja? dla mnie jestes tylko nedznym robakiem, meskim bydleciem...
    • m.maska Re: KRADZIEŻ 24.07.12, 14:47
      Noooooooooooooooooo.... Jokker i ta cala ferajna nie ma twarzy, nie ma tozsamosci, moga sobie pisac nawet ze sa profesorami na Oxfordzie to wszystko jest tyle warte ile oni sami - ale sa tam i tacy, ktorzy twarze maja, maja tozsamosc i ja ja znam i dysponuje tymi wizerunkami w duzej nawet ilosci(nie kradzionymi)... niektore, trzeba przyznac sa uroooooocze..... skoro jest zgoda na takie postepowanie - skoro wszyscy sie strasznie ciesza ze tak mozna, tym samym dajecie zgode na takie samo postepowanie w stosunku do was.

Aha - zeby nie bylo watpliwosci, nie czytam tego co tam byc moze piszecie - jesli macie NAM cos do powiedzenia, to juz musicie to zrobic tutaj.... wszelkie wyjasnienia na innych forach nie maja dla NAS zadnego znaczenia - jesli Zorro nie przyniesie kopii, nie bede o tym wiedziala nawet.... wiec przyjemnej zabawy w dalszym ciagu zlodziejowi i jego poplecznikom zycze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka