trzcina 30.07.08, 22:09 ico żetak cicho? bojak się kanikuła skończy teżtak będzie? czyjak? czciWam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: Ico 02.08.08, 19:35 cicho w Chocimiu: brak Turku w podwórku zaś pan Sobieski hoduje pieski w ogródku. wtem Tatar natarł o imiu Avatar. akuku. Odpowiedz Link
huann Re: Ico 02.08.08, 19:58 lecz pieski - bestie: prosi o hostię Tatar Avatar czując, że bessa a hetman beszta Tatara z baszty: "aszty! ażeszty!" pieski to rasa całkiem nieziemska coś z bernardyna lecz kolor zielska Pani Sobieska twierdzi, że khaki (dla niepoznaki) Odpowiedz Link
fnoll Re: Ico 03.08.08, 00:45 kolor jest khaki... - czyli że jaki? burzą się raki przy szklance raki raki jest biała dobra dla ciała z wodą się zlała khaki? to chała! w kolorze khaki jest alko jaki? nie! bo to khaki to kolor kaki Odpowiedz Link
trzcina Re: Ico 28.08.08, 21:21 ząb czasu ma zgryz krzywy bo czas jakby nieżywy na tego zęba trza wyrwidęba i plastik na szkliwo co świeci krzywo i często w kolorze khaki co w zębie nie bardzo taki Odpowiedz Link
fnoll Re: Ico 05.09.08, 01:02 dęby nam zmarniały wyrwidąb - sflaczały gdyby nie cegłówka nawet i połówka kła by nie odpadła lecz szczęściem zajadła gromada kiboli ząb czasu - i więcej! gracko upierdoli Odpowiedz Link
trzcina Re: Ico 09.09.08, 21:17 by cegłą z ręki kibola w ząb fnolla dać gola? w mig z gęby gondola? a z zębów pianola? to wola Twa, Fnollu? czy kiepska dziś rola? czy prosto = zła dola? czy ech och pech Odpowiedz Link
huann Re: Ico 09.09.08, 23:23 już Emil Zola (to jego dola!) pisał o robolach robalach i (niech mnie Allah!) balach, baletach. lecz epoka już nie ta. Odpowiedz Link
trzcina Re: Ico 10.09.08, 20:04 huann napisał: > lecz epoka już nie ta. bo czy ja wiem czy ta czy nie ta jaka epoka taki poeta taki na przykład shuty też o robolach ... lepiej obutych inne szalety inne balety Odpowiedz Link
heksa.wredna Re: Ico 15.02.09, 09:31 w powyższym poście zbyt dużo było treści. Ico? I tekst niewielki przecież, lecz z sensem, się tam nie pomieścił. Odpowiedz Link