1zorro-bis 25.07.12, 08:08 dziwne rzeczy sie dzieja.... Wstawac! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 08:33 Ty to chyba za proroka robisz Dzien dobry ) Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 08:58 Witajcie Zorro, nie wrzeszcz tak, tyle razy prosimy! Może ktoś jeszcze chce spać? Niech żyje urlop - dziś kolejne odwiedziny kuzynki, która uznała, że skoro mam urlop, to mam czas, a skoro mam czas, to należy mi go umilić towarzystwem. Wszystko rozumiem, ale może o odwiedzinach należało rozmawiać ze mną, a nie informować mnie o nich przez pośredników? Zgrzytam zębami....miałam inne plany. Rodzina, ach rodzina....!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 08:40 i co nam nowego ten dzionek przyniesie? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 09:01 Cześć....po katorżniczej nocy Budze się przy kazdym ruchu, bo noga niesamowity opór daje i w zasadzie nie chce tam, gdzie ja chce. Postanowiłam odwiedzić dzisiaj moich Klientów, już nie mogę wytrzymać bez pracy: Spokojnego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 09:28 to Ty Al o kulach pokustykasz ?;S Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 10:03 Nie...podłoży sobie paletę pod plecy i będą Ją za tę nogę w gipsie ciągnąć. Taką ma teraz wygodę.... Dziś się do mnie nie należy zbliżać, bo można oberwać... Zaraz będzie burza....Pogoda dopasowała mi się do nastroju. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 10:16 1zorro-bis napisał: > to Ty Al o kulach pokustykasz ?;S > Oczywiście, że o dwóch kulach, jakoś muszę te nogę ze sobą transportować...a gips na całą długość Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 10:34 Jeżdżę taxi, ale przez ten długi gips ciężko mi się w samochód władować, a potem siedzę dziwnie, bo nawet przy najdalszym odsunięciu siedzenia miejsca jest za mało, trzeba niezłej akrobatyki Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 11:02 ale sa duze Taxi.... Takie Vany. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 13:26 A teraz jadę w odwiedziny do moich Klientów!!!! To dopiero będzie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 13:32 to jednak jedziesz a nie idziesz..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 15:05 Juz sobie potrafie wyobrazic jaka sensacje wzbudzisz wsrod Nich... taka dluuuuuuuuuuuga gipsowa noga - tego pewnie jeszcze nie widzieli Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 15:07 Dzien Dobry... Zorrku, poprzednie drzewko nie uroslo jeszcze do 80 postow a Ty go pewnie nie mogles znalezc... schowalo sie gleboko - no, ale zeby mi to bylo ostatni raz Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 15:12 schowalo sie, schowalo! W tym gaszczu.....nickow... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 15:19 Ale dzien jest naprawde sliczny, moze powinnam jednak pojsc troszke sie poopalac, chociaz to takie nudne zajecie jest... gdyby byla szansa, ze zasne troche na Sloncu, wtedy mozna jakos przetrzymac te procedure.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 18:45 cisza...... Wszyscy na popoludniowej drzemce? Juz wieczor sie zbliza! Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 18:53 Eeeetam, ja przygotowuje fotki z mojej wycieczki i kazda opatruje znakiem copyright... bo nie zycze sobie, zeby jakies indywidua je roznosily - niech najwyzej obcinaja ten znak, jesli musza krasc.... Nawet jesli na mojej fotce jest kosciolek, to jest ona moja i niech najwyzej zapyta... Jak to Leziox powiedzial - cywilizowani ludzie takich rzeczy nie robia... ladne ma koty na fotkach Leziox w swojej galerii... ale przyzwoitosc nakazuje zapytac, czy mozna je kopiowac... a nawet jesli dostanie sie zgode, to na pewno nie na kolportaz po calym forum. Ten kto wykradl te fotke, odpokutuje na pewno... ten kto ja opublikowal - tez... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 18:54 A Ty Zorrku co? grillujesz? a wiesz jaka dobra jest potrawka z kurczaka? gotowany na miekko w sosie cytrynowym z ryzem - mniam, moja mama jest w tym swietna. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 19:04 dzisiaj nie grilluje. Caly tydzien jestem sam to mi sie nie chce. A teraz znikam. Ogrod trzeba podlac bo u mnie 34 °C.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 19:16 Z pracy wręcz nie mogłam się wyrwać, Klienci wypuścić nie chcieli. Juz na samym wstępie Felix odezwał się grzmiącym głosem: A mówiłem, mówiłem, że jeszcze przyjdzie taki dzień, że pojawisz się tutaj na dwóch kulach. Teraz jesteśmy na wieki połączeni poprzez rzepkę!!! Felix miął 3 miesiące temu taki sam wypadek jak i ja. Wolfgang natomiast tak mi współczuje, że z tego współczucia chętnie się ze mną ożeni. Jak sami widzicie, śmiechu było co niemiara, odżyłam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 19:58 wiec....zyjesz? To dobrze. Bo ja ledwo. U mnie bylo 34 °C i przy tej temperaturze kafelki ukladac..... Teraz podlalem ogrod i ide jesc. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 20:20 U mnie nie było takich upałów, ale zważ, że dźwigając nogę człowiek się grzeje jak na Saharze. No i zmęczyłam się okrutnie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....25 Lipca 25.07.12, 23:19 Czas na dobranoc We No Speak Greek _ Taka Taka ( Alejandro King ) 2012 remix Odpowiedz Link
al-szamanka 26.7.2012...chyba czwartek ;-) 26.07.12, 10:57 Właśnie sprawdziłam, rzeczywiscie czwartek ....i za chwile wychodzę pokuśtykać nieco po okolicy i parę drobiazgów załatwić Dobrego dnia Odpowiedz Link
m.maska Re: 26.7.2012...chyba czwartek ;-) 26.07.12, 13:24 Dzien Dobry...AL u mnie lato w pelni, za goraco na jakis nadmierny wysilek... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 26.7.2012...chyba czwartek ;-) 26.07.12, 14:29 Potuptałam sobie naokoło, sauna, na szczęście spotkałam koleżankę i zasiadłyśmy sobie w knajpce pod kasztanem. Zdarzył mi się tez cud, niedaleko kiosku stała kobieta z dziewczynką na ręku, tak gdzieś z 1,5 roczku, wyjatkowo wyraźny Down z blond kiteczką i roześmianą twarzyczką. Na mój widok wyciągnęła rączki, a gdy się zbliżyłam położyła mi dłoń tam, gdzie bije moje serce, spoważniała i z niezwykłym napięciem zajrzała mi w oczy. Było w tym spojrzeniu coś tak niezwykłego, nadziejnego i ludzkiego, że po prostu wzruszyłam się....i wzruszona jestem nadal. Chyba jestem zbyt sentymentalna. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.....26 Lipca 26.07.12, 18:12 Niech sie przyzna ten, kto mi podeslal ten nieznosny upal... 35° - tak mi sie cos wydaje, ze Zorrek ostatnio wspominal o tej temperaturze... Ty nie badz Zorrek taki rozdawny. Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 08:46 Sluszna uwaga wstawac Mam dzis troche zapracowany dzien, wyjezdzam jutro rano z polowka do Krynicy. Trzeba skorzystac z pogody i sie odrobine pogrillowac Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 08:58 Jak jest cisza i spokój to można wstawać, a tak to się nie chce. Szable na ścianę proszę zawiesić Dzień dobry Wszystkim. Czas udać się na zakupy, bo mam ochotę na leczo. Spokojnego dnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 10:40 Nigdzie nie idę - chcę spać!!! Dobranoc! Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 11:40 Maju, to do Ciebie nie podobne - spac? o tej porze? Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 12:13 m.maska napisała: > Maju, to do Ciebie nie podobne - spac? o tej porze? Maseczko - mam duże zaległości w spaniu, niestety moje "Dobranoc" było przedwczesne i zbyt optymistyczne. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 12:50 a mnie czeka zaraz 200 km na autostradzie..... Lotnisko.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 13:09 Tylko uważaj Zorro na drodze, skup się na jeździe, i nie myśl o forum Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 10:42 Miło Cię widzieć Zuziu . Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 11:39 Wlasnie Zuza... dobrze, ze jestes.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 13:10 Ciebie też Majeczko Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 11:41 szable? Zuza nie da sie.... Szantazystom popuscic nie mozna.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 11:41 zuza_anna napisała: ) > Dzień dobry Wszystkim. Czas udać się na zakupy, bo mam ochotę na leczo. Leczo?... u Ciebie nie ma upalu? ze chcesz podgrzac sobie kuchnie? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 13:07 m.maska napisała: > Leczo?... u Ciebie nie ma upalu? ze chcesz podgrzac sobie kuchnie? Jestem ugotowana, ale leczo wyszło przepyszne Jeszcze garnek ogórków małosolnych zrobiłam Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 13:23 Niedobra jestes... jeszcze to pokazujesz i te ogorki na deser.... lubie leczo i lubie je najbardziej na zimno - taka jestem przewrotna. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 13:32 Podeślę Ci słoik, bo zrobiłam więcej, żeby mieć na zaś Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 11:42 Zapowiada sie ladny weekend. Dzien Dobry Panstwu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 13:00 Zapowiada się, Maseczko Niestety, nie jestem w stanie odpowiednio tego wykorzystać...a to jeszcze ponad trzy tygodnie przede mną....buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 13:44 Ale teraz idę nad rzekę potupać, te inne kości rozruszać, bo już skrzypieć z lenistwa zaczynają. Hej.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 13:50 A ja sie nie rusze, nie drgne, kazdy dodatkowy ruch podczas tego upalu, powoduje nadmierne zuzycie energii...nawet nie mozna pojsc do ogrodu bo tam patelnia, chwilowo nawet odrobiny cienia nie ma... moze pozniej Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 22:24 Czas na mnie, przez ostatnie godziny tak się trzęsłam ze śmiechu, że o gipsie zapomniałam. Dobranoc Odpowiedz Link
m.maska Re: Witam, witam! Juz 27 Lipca - piatek! 27.07.12, 22:59 Goraco tutaj, goraco w mieszkaniu, komputer tez sie rozgrzal.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 08:43 Lepiej czasem dłużej pospać, bo sen jest dobry na samopoczucie, i uspakaja Dzień dobry Wszystkim. Spokojnego dnia Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 08:58 Zuzanno jak zwykle masz racje, sen jest dobry na wszystko Milego dnia wam zycze z odrobina chlodnego wiaterku Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 10:38 zuza_anna napisała: > Lepiej czasem dłużej pospać Masz racje, ja w momentach, gdy śpię zapominam o nodze Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 10:55 A spałam świetnie, wszystko z powodu wczorajszej zabawy Śmiech, to zdrowie Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 12:18 Dzien Dobry... no to lato u mnie juz bylo... a teraz pada. Pozna noca bylo jeszcze 22° a teraz? no i dobrze sie stalo, planowalo sie nocne Polakow rozmowy no i na swiezym powietrzu nie byloby to dzisiaj mozliwe, za oknami sciana deszczu i zmuszona bylam zamknac okna, od razu zrobilo sie nieznosnie goraco... ale gdybym zostawila otwarte, mogloby mi zalac parapety z czeczoty.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 12:34 wlasnie podano kawe, ups. tzn. KM(kochajacy maz) podal kawe... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 15:52 A ja właśnie pasztet z soczewicy upiekłam i przed wielkim obżarstwem chciałam trochę popisać, a tu zrobiło się prawie tak czarno jak w nocy....i grzmoci Wyłączam kompa... ...i trochę się prześpię Odpowiedz Link
waszabasiakochana Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 18:57 Dobry wieczor. Od kilku dni jestem na zwolnieniu lekarskim, czytam tu i tam i oczom nie wierze. Takie kabarety to byly w latach 70. Niech pisza dalej, takiej rozrywki juz dawno nie mialam. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 19:09 Witaj Basiu, a widzisz? no, chociaz zadbali o to, zeby Ci sie nie nudzilo - bo w tv i tak na pewno same powtorki a tutaj jak przystalo na sezon ogorkowy, niektorym goraco uderza do glow. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 19:22 m.maska napisała: > Witaj Basiu, > > a widzisz? no, chociaz zadbali o to, zeby Ci sie nie nudzilo - bo w tv i tak na > pewno same powtorki a tutaj jak przystalo na sezon ogorkowy, niektorym goraco > uderza do glow. raczej kiszona woda Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 19:10 A ja jaki miałam ubaw, Basieńko. Te zarzuty, donosy aż na Facebook, zupełnie jak za czasów PRL-u Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 20:07 A teraz, do szklaneczki aperolu z lodem, to pasuje...... Jan Ptaszyn Wróblewski - Pola Elizejskie, Dwunasta w Nocy Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 21:21 Takie niebo nade mna, to jaka jutro bedzie pogoda? Ze tez Zorrkowi chce sie jechac po ryby do Hollandii - no, chyba, ze nie tylko po ryby.... Ahoj... Doňa Zorro z malzonkiem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 21:28 Ach, Maseczko, niedobra jesteś....tak gnębić niewinnych nautów takimi zdjęciami, oj niedobra Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 21:36 Bo niby co? bo u Ciebie juz ciemno? no u mnie tez za chwile bedzie... czy moze masz brzydsze chmurki? albo nawet zadnych chmurek? no co? to moze kwiatki? ooooo... juz wiem, zyworodke Ci moja pokaze mom Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 21:39 O prosze, spojrz, jak wybujala... u Basi to juz prawie okno przerasta.... na moja jak postawie na stole, moge jeszcze z gory patrzec.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop...28 Lipca! 28.07.12, 21:47 Moja tez ma już przychówek, ale nawet w części nie taki jak Twoja Odpowiedz Link
zuza_anna Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 08:24 Po cichu mówię Wszystkim dzień dobry, a Wy śpijcie. Życzę dobrego dnia. Pozdrawiam Słucham fajnej piosenki. Amy Mcdonald This is the life Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 09:02 Dzien dobry chlodnego dnia wszystkim zycze a ja sobie pospie na plazy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 10:42 U mnie chłodniej, ale i tak rozgorączkowana jestem, bo po raz pierwszy od mojego ostatniego urlopu w Polsce pisze tym razem z laptopa....a bardzo nie lubię. Maseczka wprawdzie twierdzi, że muszę go używać, no bo po co go w ogóle kupiłam. No kupiłam, ale praktycznie cały czas leży gdzieś w kacie. Musze się przestawić Spokojnego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
izydor88 Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 10:52 U mnie też chłodniej.Całą noc lało i grzmiało. Znowu pojawił się kret i oczywiście musiał zrobić podkop przy naszej ulubionej róży. Koty krążą niespokojnie i węszą.Niech no tylko drań się pojawi... W niedzielę nie będę latać z mopem i go bronić. W niedzielę nie wypada... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 11:11 Nie bron kreta, Klaro, wyraźnie nie jest wrażliwy na piękno, jeżeli robi podkopy pod różą. Zostaw bieg spraw naturze, czyli kotom Odpowiedz Link
izydor88 Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 11:24 A może właśnie jest? Nie widzi,ale czuje,więc się w nocy wykopał,powąchał i...sobie poszedł. Taki scenariusz mi odpowiada. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 11:46 Scenariusz rzeczywiście piękny, ale....z kretami mam nieco na bakier, od czasz, gdy zryły mi ogród w Polsce na kształt pobojowiska, to było straszne i nic nie pomagało. A moje piwonie nie tylko wąchały...po pięknych krzakach nie ma ani śladu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 11:55 A teraz przenoszę się na kompa, bo z laptopem nie mogę usiedzieć, gips przeszkadza Odpowiedz Link
izydor88 Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 12:08 A ja do lasu,bo NL nie może usiedzieć Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 12:17 Tez bym do lasu chciała, ale przez najbliższe tygodnie nic z tego. A doniesiono mi, że tegoroczne, świeżo wyklute dziczęta, cudownie przepływają zawężenie rzeczki za moją ulubioną, leśną amboną Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 12:31 A jak lasy, drzewa i natura to.....popatrzcie i posłuchajcie...cudo RACHMANINOFF-RHAPSODY Odpowiedz Link
m.maska [...] 29.07.12, 13:07 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 13:12 zuza_anna napisała: > Po cichu mówię Wszystkim dzień dobry, a Wy śpijcie. Życzę dobrego dnia. Pozdraw > iam > > Słucham fajnej piosenki. > > > > Dzien Dobry Zuziu... cicho tak przy niedzieli, bez ostrego: wstawac spiochy... chociaz nawet ot mnie nie budzi... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 13:55 dziendoberek. Holandie i morze juz "zaliczylem"... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 14:00 Pogoda Was wygoniła, rozumiem, siedzieć nad morzem w deszczu nigdy nie jest przyjemne Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 15:43 byla piekna pogoda! ale miesteczko oznaczone na maoue "zoltym" czyli warte zwiedzania okazalo sie .....bzdura! A morze polnocne z jego odplywami.....to nie dla mnie. Raz widzisz bloto a raz wode. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 19:05 1zorro-bis napisał: > byla piekna pogoda! ale miesteczko oznaczone na maoue "zoltym" czyli warte zwie > dzania okazalo sie .....bzdura! A morze polnocne z jego odplywami.....to nie dl > a mnie. Raz widzisz bloto a raz wode. > I tak to się kreci, reklamuje się jako fajne miejsce, a jak już wdepniesz, to tylko patrzysz jak zwiewać Skąd ja to znam...aha, z forum Odpowiedz Link
izydor88 Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 19:29 Wczoraj Dziecko było na plaży w Dunkierce.I bardzo jej się podobało.Ale jej się prawie zawsze i prawie wszędzie podoba.Ma to po mnie... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 20:10 Mnie sie tez podoba wszedzie... mnie tam by sie podobalo, jak przyplywa i odplywa... takich zjawisk w koncu nie oglada sie na co dzien, ale moze Zorrek ma racje, zobaczyc i ruszyc dalej. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.....29 Lipca 29.07.12, 15:33 U mnie od pewnego czasu w ogrodzie podskakuja o takie ptaszki, Niemcy nazywaja je Rotschwänzchen, znalazlam w necie... po polsku nazywa sie tak jakos biednie... Kopciuszek, a ma sliczny czerwony ogonek i jest mniejszy od wrobla Odpowiedz Link