kalllka 11.08.15, 01:03 Kurlandia-Kogutczycy Wyspy Owcze,. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Animalsi 03.09.15, 12:14 Cierpi na osobiste wycieczki. Schorzenie polega na głębokim umiłowaniu krajobrazu rodzimego., jak sadze okolic lodzi. /Pau petetekowicz jest oraz kombatant/ mam pytanie jednak, gdy zabraknie hondy-/ na czym wracali gdy mu stopki nie sięgną? ., Choc alarm huczy wokół nas,. za każdym razem głusza wokolo choć oko wykol. Odpowiedz Link
kanuk Re: Animalsi 03.09.15, 13:23 zamiast hondy bedzie vespa-zjan. tu/tam/ jest wszystko www.3nz.it/6919/meravigliosa-roma-video-omaggio-capitale/ Odpowiedz Link
kalllka Re: Animalsi 03.09.15, 21:30 Junak lepszy W każdym razie, nie brzęczy nie bzyczy nie hauka i podłubać przy rozrządzie czy bendixie, można. Odpowiedz Link
kanuk Re: Animalsi 04.09.15, 00:25 uznaje Junaki ,Jawy i angielskie motocykle. Ducati-nie. Odpowiedz Link
kalllka Re: Animalsi 04.09.15, 15:49 Hmm, jak pewnie zauważyłeś, mój przyjacielu- Jawa nie. I nie dlatego, ze coś na przeciwko Gęsiom czy abominacją do szkody,., ale mamy własne spalinki do lansacji, zdecydowanie bardziej niezawodne., -sokoly, a pózniej polskie orly itd. Odpowiedz Link
kanuk Re: Animalsi 05.09.15, 02:39 Nasi dwu- i czterosladowi przyjaciele.No to cykl. Dwu i czterotaktownie Na jedna oske i na druga tez. Za skuter Osa i za przyjazn ,nawet jesli sie nie znamy z poprzednich wcielen ? Odpowiedz Link
kalllka Re: Animalsi 05.09.15, 14:02 Wszystko jest przyjazne. Jeśli się trzymać grawitacji, czasu i światła. problem był w translacji relativity. Dualizm to nic innego jak system binarny. człowiek-kosmos.Deus ex machina czterosuw: wdech-0 wydech-0 Ps. Z pewnością zwłaszcza jeśli przyjmiemy karmiczna koncepcje- spotkaliśmy się. Jedyna rzecz czy umiesz mnie pojąć Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Animalsi 06.09.15, 07:59 Czy animalsem może być osobik rodzimy, ale rozwydrzony, spsiały, zbaraniały, ślimaczący się? A tacy na przykład myszkujący w dużym mrowiu? Ci, co papugują? A ci, co się łaszą, okoceni? Odpowiedz Link
kalllka Re: Animalsi 06.09.15, 13:54 Najbardziej podoba mi się- lasic. Daje sporo możliwości - i jest najmniej pejoratywne. W sprawie, czy "animalsem może być"? moim zdaniem, może być. Idea tego forum, zainicjowanego przez viki jest Wpływać. To można robić rożnie. W zależności od indywidualnego postrzegania. Wartościujesz pozytywnie- to i w spsialym/ właściwie, jaki to osobnik spsialy? / widzisz przyjaciela Odpowiedz Link
kanuk Re: Animalsi 06.09.15, 14:52 Osobnik spsialy to taki, co ujada z niejednego pieca. Odpowiedz Link
kalllka Re: Animalsi 06.09.15, 15:04 .,., tak, ujada. Wystarczy tylko wiedzieć, ze -u, to chleb, zaś "niejeden" to wiele. Odpowiedz Link
kalllka Re: Animalsi 06.09.15, 16:21 No nie wiem, ja tam chleba nie ujadam. Mnie najcześciej u z " ty " wychodzi:| Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Animalsi 06.09.15, 16:23 Osobnik spsiały, mimo że osowiały i często zjeżony, nie świntuszy i nie ześwinia się. Przyjaciel? Może. Odpowiedz Link
kalllka Re: Animalsi 06.09.15, 19:33 Si, fare le pulizie. Sono molto brava / sti cazzi/ Odpowiedz Link
kalllka Re: Animalsi 07.09.15, 10:59 Wiadro i szmata. / taka rzeczywistość/ Tak a' propo MoPSow- wiesz cambrolecie, ze w Polsce najbardziej opłaca się szkolić wyższe kadry w Os / najcześciej menedżerów projektu/ Najchętniej wybierany kurs / prawie 100% refundacja- zainteresowanie / -jak zwalczać "kalectwo" / cam wybaczy, niedostatki językowe, tłumaczyłam z brukselskiego -po polsku/ Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Animalsi 07.09.15, 11:12 Cam się zatrwożył, bo pojutrze szkoli się z obsługi ... kalekich klientów ;/ A brukselski najsmaczniejszy teraz, z masłem lub bez. Odpowiedz Link
kalllka Re: Animalsi 07.09.15, 12:22 No to niech się nie trwoży, tylko zwróci uwagę na translatora / -baterie w kompie, która ładuje inaczej //szybciej,wolniej// niż zwykle/ Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Animalsi 07.09.15, 20:46 Cam'ma uwagę niepodzielną. Jak się zapatrzę w baterię, w sekwencję szyciej-wolniej, to wyjdzie, żem mops :/ Odpowiedz Link
kanuk Re: Animalsi 07.09.15, 08:04 Poniedziałek, 7 września. Imieniny obchodzą: Dobrobąd, Domasuł, Domasława, Eupsychia, Eupsychiusz, Gratus, Melchior, Pamfil, Regina, Ryszard, Sozont i Teodoryk. ---------------------------- M.K. jest z nami od 500 lat liczba postow :3 /Frombork ,Genua ,Braniewo./ Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Animalsi 07.09.15, 11:14 Eurospychacz, Pamflet i Horyzont czują się pominięci. Cóż począć, może ... Brajana? Odpowiedz Link
kanuk Re: Animalsi 07.09.15, 19:40 Zenit i Nadir w jednym stali domu. Ale ze Karol z Arturem , to nie wiedzialem. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Animalsi 07.09.15, 20:30 Powiem więcej. Sol w Zenicie. A Karol, jak na młota przystało, przysiadł się bez pozwolenia do stołu Artura. Odpowiedz Link
kanuk Re: Animalsi 20.09.15, 14:01 I poszli z torb-ami i smartfon-ami. Ktos ich podrzucil pod drzwi z tak daleka. Odpowiedz Link
kanuk Re: Animalsi 08.10.15, 04:02 czekolade Ritter kupilem ostatnio po bardzo dlugim czasie. nawet smaczna ,z kaka-a ekwadorskiego. a snilo mi sie ze mieszkal ze mna losos ,na podlodze zyl i w koncu otwarzylem mu drzwi i wypusilem na deszcz. z radosci zaczal sie krecic po trawie i ja zjadac, jak by to bylo jego naturalne pozywienie. tak wiec jak tylko sie obudzilem to ...wypuscilem lososia do rzeki. chyba o orzeszkow ziemnych wedzonych w dymie hikorowym , ktorych garsc zjadlem przed snem mialem taki dziwny sen. Odpowiedz Link