1zorro-bis 07.08.12, 07:11 czolem spiochy! Pora wstawac.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: Wtorek! Juz 7 Sierpnia.... 07.08.12, 08:33 Dzień dobry Wszystkim! Druga! Człowiek jak się wyśpi, to ma czyste myśli Miłego dnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wtorek! Juz 7 Sierpnia.... 07.08.12, 09:13 no,Zuza....Niektorzy to z nieczystym ida spac i z nieczystym sie budza.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wtorek! Juz 7 Sierpnia.... 07.08.12, 10:11 1zorro-bis napisał: > no,Zuza....Niektorzy to z nieczystym ida spac i z nieczystym sie budza....: > S > Zapewne wiesz to z obserwacji Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Wtorek! Juz 7 Sierpnia.... 07.08.12, 10:17 > 1zorro-bis napisał: > > > no,Zuza....Niektorzy to z nieczystym ida spac i z nieczystym sie budza... > > al-szamanka napisała: > Zapewne wiesz to z obserwacji Dobry z Niego obserwator, albo...sam tak ma Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Wtorek! Juz 7 Sierpnia.... 07.08.12, 09:18 I po co mi budzik jak jest Zorro Odpowiedz Link
al-szamanka Juz 7 sierpnia anno 2012 07.08.12, 10:15 Na razie zdarzyłam podlać kwiaty na balkonie i zrobić sobie zastrzyk w brzuszek. W momencie, gdy dopije kawę, będę wiedziała co dalej z tym dniem zrobić Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Juz 7 sierpnia anno 2012 07.08.12, 10:21 al-szamanka napisała: > Na razie zdarzyłam podlać kwiaty na balkonie i zrobić sobie zastrzyk w brzuszek Ja dostałam tabletki, zamiast zastrzyków, nie muszę się kuć Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Juz 7 sierpnia anno 2012 07.08.12, 10:30 Ja natomiast wolę zastrzyki, nie mam z tym problemu i robię je naprawdę dobrze (praktyka na Klientach) Odpowiedz Link
m.maska Re: Wtorek! Juz 7 Sierpnia.... 07.08.12, 12:57 Dzien Dobry Panstwu i jak tam u Was pogodowo? wzdychacie z upalow? to ja Wam powiem, ze sa rejony, gdzie upalow nie ma... wierzycie czy tez nie, ale naprawde sa i to wcale nie tak daleko od Was, nie gdzies na innym kontynencie, ale tuz tuz.... u mnie jest np. wlasnie 17°... sierpien? no tak, i byle jak Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wtorek! Juz 7 Sierpnia.... 07.08.12, 14:16 to co mam pisac? Dzisiaj jest cos pomiedzy poniedzialkiem a sroda? No, tys piknkíe.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Wtorek! Juz 7 Sierpnia.... 07.08.12, 12:58 1zorro-bis napisał: > czolem spiochy! > Pora wstawac.... > Zorrrrrrrrrrrku.... a prosilam zeby skonczyc z tymi dniami tygodnia - bo zaraz mnie trafi.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Juz 7 sierpnia anno 2012 07.08.12, 13:06 no to jeszcze raz, tak jak ma być Odpowiedz Link
m.maska 7.08.2012....a Ziemia wciaz sie kreci 07.08.12, 13:03 Drodzy Mili Kalejdoskopowicze... Ziemia sie kreci i chce czy nie chce, jesli wczoraj byl poniedzialek to dzisiaj jest wtorek a jutro bedzie sroda i o tym kazdy wie, zwlaszcza jesli ktos pracuje od poniedzialku do piatku, gorzej jesli ma nienormowany czas pracy i pracuje kiedy mu sie chce, albo kiedy nie ma nic lepszego do roboty, wtedy sam musi od czasu do czasu spojrzec w kalendarz, zeby sie upewnic jaki to dzien... wiem po sobie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7.08.2012....a Ziemia wciaz sie kreci 07.08.12, 23:42 Na dobranoc....coś ciepłego "Jenseits von Afrika" - Soundtrack Odpowiedz Link
m.maska I co to za roznica jaki to dzien tygodnia? 08.08.12, 02:34 ide spac... dobranoc Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry 08.08.12, 09:22 tez jezden´m z Kobry i dlatego mam humor dobry..... Odpowiedz Link
al-szamanka 8.8.2012 i bez humoru 08.08.12, 09:38 1zorro-bis napisał: > tez jezden´m z Kobry i dlatego mam humor dobry..... Tylko pozazdrościć, Zorro, że humor masz dobry, mój w piwnicy....może nawet w tej, w którą niedawno na łeb, na szyj się wpadłeś. Moze dlatego, że całą noc łaziły mi pod gipsem mrówki, kleszcze, kąśliwe pająki i sama nie wiem co jeszcze....a podrapać nie sposób! Horror!!! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8.8.2012 i bez humoru 08.08.12, 09:53 Dzień dobry Wszystkim! Niektórzy po to wstają, żeby od rana szabelką wywijać Że, ta szabla się nie stępi! Spokojnego i uśmiechniętego dnia życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 8.8.2012 i bez humoru 08.08.12, 10:03 szabelka? No, ja tylko "szabelka" - za to inni Twoi wczesniejsi koledzy to wala od samego rana z ciezkiej artylerii..... Dziwne Zuza, ze tego nie skomentujesz. Ani dzisiaj, ani wczoraj..... zuza_anna napisała: > Dzień dobry Wszystkim! Niektórzy po to wstają, żeby od rana szabelką wywijać > Że, ta > szabla się nie stępi! Spokojnego i uśmiechniętego dnia życzę. Pozdrawiam > Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8.8.2012 i bez humoru 08.08.12, 10:11 1zorro-bis napisał: > szabelka? No, ja tylko "szabelka" - za to inni Twoi wczesniejsi koledzy to wala > od samego rana z ciezkiej artylerii..... > Dziwne Zuza, ze tego nie skomentujesz. Ani dzisiaj, ani wczoraj..... Nie mam Twojego charakteru, lubię spokój. Wojenki mnie nie bawią. Omijam szerokim łukiem, to, co mi się nie podoba, a teksty co niektórych po prostu nie czytam. Tyle! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 8.8.2012 i bez humoru 08.08.12, 11:10 nie czytasz Zuza? Oj czytasz, czytasz! Ale bardzo wybiorczo. I to od dawna.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 8.8.2012 i bez humoru 08.08.12, 11:36 Oj tam Zorrek... przyjdzie kiedys czas, ze i Ty przestaniesz te bzdety czytac.... mozna, uwierz mi... zwlaszcza jesli juz bedziesz wiedzial, ze poza jezykiem nienawisci przyoblekanym w rozne zestawienia slow, niczego tam nie wyczytasz. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry....Wam 08.08.12, 12:50 Ja zaś powoli muszę się przygotować do następnych urodzin....w pracy, muszę się tam dzisiaj wybrać. Znowu będzie tort i mnóstwo śmiechu Do potem.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8.8.2012 i bez humoru 08.08.12, 19:31 Teraz to ja już humor mam. Urodziny udały się znakomicie. Zaśpiewaliśmy chyba ze 20 razy Hoch soll sie leben, Hoch soll sie leben dreimal hoch, a potem był wyśmienity tort z wiśniami. Felix ja zawsze wygłosił przemówienie: życzył wszystkim 1000 lat życia, a gdy nas w końcu spalą i zmartwychwstaniemy na pięknej planecie, to każdy będzie miał pałac z ogrodem, a na kolację smażone pelikany. Hmm, ta wizja nie za bardzo mi przypadła do gustu. Lepszy był komplement Wolfganga. Powiedział, że jestem najpiękniejszą ze wszystkich kobiet świata. Koleżanka na to: ty wiesz, że dzieci, starcy i upośledzeni zawsze mówią prawdę? Ponoć tak Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 09:00 Dzień dobry Wszystkim! Nareszcie, na parę dni się ochłodziło, chce się żyć Udanego dnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 09:11 Miłego dnia, teraz to juz może byc chlodniej Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 09:12 zuza_anna napisała: > Dzień dobry Wszystkim! Nareszcie, na parę dni się ochłodziło, chce się żyć U > danego dnia. Dlatego tez mogłam przespać prawie cala noc, nawet chwilami o gipsie zapominałam. Mam tez wielki plan na dzisiaj - upiekę wegańskie ciasto ze śliwkami!!!! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 09:22 Ostatnio w ogóle nie piekę. Syn mi marudzi, żebym upiekła szarlotkę, ale mi się nie chce. Jak on lubi słodkie, a ja mu kupuje owoce, zdrowsze są. Lubię śliwki, i kupuję często, dobre na trawienie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 09:46 Znasz mnie, Zuzanko, ja do wszystkiego, co ma związek z kuchnią strasznie leniwa jestem, ale przy tym ochłodzeniu zamarzył mi się zapach dobrego ciasta Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 11:12 ....właśnie 5 min. temu wsadziłam je do piecyka Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 11:36 i co? i juz wyjelas? bo przeciez to dluzej jak pol godziny nie potrzebuje.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 11:43 jeszcze ciut....ale pachnie cudownie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 19:36 1zorro-bis napisał: > ciao! > Wygląda tak, jakbyś przede mną uciekał, zawsze kiedy się zjawiam, Ty się zegnasz Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry Kalejdoskop... 09.08.12, 11:42 Witam, witam... no mowie, zem dziecko szczescia, poza kilkoma pojedynczymi goracymi dniami - to lato nie bylo ani troche zwariowane... bardzo znosne... 20-30 km stad na polnoc, i na wschod zaczynaja sie winnice, rosna na stokach - zawsze myslalam, ze to najcieplejszy region a to chyba taki region wywazony, nie pali Slonce, a i deszcze skrapiaja je obficie...u mnie 20° da sie zyc Odpowiedz Link
al-szamanka Dobranoc 09.08.12, 23:18 Mungo Jerry - In The Summertime ORIGINAL 1970 A co......... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.... 10.08.12, 08:53 co na sniadanie? Wiadomosci z kraju..... Fajna lektura... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry.... 10.08.12, 09:00 Ja wolę płatki na mleku, lekturą się nie najem Dzień dobry Wszystkim! Miłego dnia Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.... 10.08.12, 09:28 to fajnie sie tak blogo zyje.... Nie czytajac, nie ogladajac, nie sluchajac...... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzien dobry.... 10.08.12, 09:37 1zorro-bis napisał: > to fajnie sie tak blogo zyje.... > Nie czytajac, nie ogladajac, nie sluchajac...... Wolę błogo żyć, niż podniecać się aferami, i tak nic nie zmienię Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry.... 10.08.12, 09:42 gdyby tak wszyscy jak Ty mysleli to by roku 1989 nie bylo.... zuza_anna napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > to fajnie sie tak blogo zyje.... > > Nie czytajac, nie ogladajac, nie sluchajac...... > > > Wolę błogo żyć, niż podniecać się aferami, i tak nic nie zmienię > Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Dzien dobry.... 10.08.12, 13:33 zuza_anna napisała: > Ja wolę płatki na mleku, lekturą się nie najem Dzień dobry Wszystkim! Miłego > dnia > A ja lubie pokrojonego banana w plasterki polanego jogurtem i na to maliny czy jagody na chwile obecna Odpowiedz Link
m.maska Re: Dzien dobry.... 10.08.12, 14:07 Na chwile obecna to ja mam cala salaterke owocow... i jeszcze nie zajrzalam nawet co w niej jest, bo rozpoczelam od melona, ktory jest w oddzielnej mniejszej salaterce, chyba Galia sie to nazywa albo Guadalupe bo te dwa mi sie nieustannie myla... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dzien dobry.... 10.08.12, 14:23 m.maska napisała: > Na chwile obecna to ja mam cala salaterke owocow... i jeszcze nie zajrzalam naw > et co w niej jest, bo rozpoczelam od melona, ktory jest w oddzielnej mniejszej > salaterce, chyba Galia sie to nazywa albo Guadalupe bo te dwa mi sie nieustanni > e myla... Dobrze, że mi przypomniałaś, mojego tez muszę już ubrać, czas najwyższy, ale nie chce mi się, tym, bardziej, że po powrocie ze szpitala zjadłam kawałek ciasta ze śliwkami i ziemniaka z solą Odpowiedz Link
m.maska 10 Augusta juz ☺ 10.08.12, 12:19 Zorrku, prosze tak od rana nie wykrzykiwac... sa tacy, ktorzy maja najlepszy sen o tej porzy o ktorej Ty wstajesz... Witajcie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 10 Augusta juz ☺ 10.08.12, 13:07 ja pracuje.... Ty myslisz, ze kafelki sie same uloza? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 10 Augusta juz ☺ 10.08.12, 20:13 1zorro-bis napisał: > ja pracuje.... > Ty myslisz, ze kafelki sie same uloza? > Wiadomo, że nie dlatego nie rozumiem, że ostatnio zbyt często o trzech butelkach rozprawiasz i o jakichś zwidach Odpowiedz Link
izydor88 Re: 10 Augusta juz ☺ 10.08.12, 20:17 Nawet kafelkarz żeniąc syna musi myśleć o butelkach Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 10 Augusta juz ☺ 10.08.12, 20:23 izydor88 napisała: > Nawet kafelkarz żeniąc syna musi myśleć o butelkach Klaro....jak zawsze, bardzo trzeźwe spostrzeżenie Odpowiedz Link
al-szamanka Słodki bannerek.... 10.08.12, 21:44 na weekend zrobiłaś, Maseczko Taki nadziejno-świetlisty Odpowiedz Link
m.maska Re: Słodki bannerek.... 10.08.12, 22:23 To masz go tutaj... bo jak go zdejme, to juz przepadnie Odpowiedz Link
m.maska Re: 10 Augusta juz ☺ 10.08.12, 22:22 al-szamanka napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > ja pracuje.... > > Ty myslisz, ze kafelki sie same uloza? > > > > Wiadomo, że nie dlatego nie rozumiem, że ostatnio zbyt często o trzech butelkac > h rozprawiasz i o jakichś zwidach Wychodzi na to, ze Zorrek zawsze liczy trojkami.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 10 Augusta juz ☺ 10.08.12, 23:36 Dobranocnie.... Andrzej Dąbrowski - "Zielono mi" Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 09:29 Dzień dobry Wszystkim! Kończę , i wybieram się na małe zakupy. Spokojnego dnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 10:37 A ja lenię się beznadziejnie, ten przymusowy bezruch gipsowy osłabia mnie coraz bardziej i ręce od kul bolą...jeszcze 9 dni Dobrego dnia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 12:19 Niby czas na obiad, a ja przecież śniadanie przed chwila skończyłam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 13:37 Cześć, małomówny jakoś ostatnio jesteś Odpowiedz Link
m.maska Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 17:33 Som, som (pisze sie są i ja o tym wiem) tylko chyba przy sobocie, wszyscy strasznie zalatani som... Ja wlasnie usiadlam i grzebie w fotkach z Freiburga - ciekawe miasto... inne od innych Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 19:04 jak som to som. A ja teraz na kolacyjkem idem. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 21:10 Zupełnie przypadkowo natrafiłam w necie na wspomnienie o zapomnianej polskiej sportmence Ewie Kłobukowskiej. Pamiętam ją jak przez mgłę, byłam wtedy dzieckiem, ale przypominam sobie jak żartowano, że to przebrany mężczyzna. Odebrano jej medale i rekordy....bo miała nietypową konfiguracje chromosomów. Polscy działacze mogli protestować, ale nie, za bardzo bali się o własne stołki, tym bardziej, że inicjatorami nagonki na Kłobukowską był Wielki Brat i sojusznik zza Odry Odpowiedz Link
m.maska Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 21:27 Mialam okazje poznac Ewe Klobukowska, w 1978 roku, kiedy bylam w Warszawie na kursie komputerowym... przez miesiac siedziala za mna... przyszla na kurs chyba 1-2 dni poziej juz po rozpoczeciu. Po zajeciach, czesto chodzilismy razem cala grupa na kawe, czy do kolegow, ktorzy zadekowali sie w Domu Chlopa na czas kursu. Pamietam ja, jako bardzo sympatyczna kobiete. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 21:35 Szkoda mi się jej zrobiło, bo z tego co przeczytałam po prostu ją zaszczuto Nikt nie miał ochoty jej pomóc Odpowiedz Link
m.maska Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 21:59 Sport - z definicji mial byc zawsze uczciwy... przynajmniej ta jedna dziedzina zycia, zeby zostala nienaruszona - a jednak, konkurencja rodzi chore powiazania - dzisiaj chyba bardziej niz wtedy. Bo dzisiaj medale oznaczaja jeszcze reklamy i zabezpieczenie na dlugie lata. A Kozakiewicz? no.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 22:07 A Kozakiewicz pokazał gest...i mu się dostało Odpowiedz Link
m.maska Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 22:41 Zaszczuli go...do tego stopnia, ze zmienil obywatelstwo.... ciekawe kto go tak zaszczul? czyzby Rodacy? eeeee chyba nie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 22:46 No przecież nie można było popierać takiego, co braciom pokazał gest za ich gwizdy i buczenie Odpowiedz Link
m.maska Re: 11 Augusta ......! 11.08.12, 23:15 Eeeeh te nawyki... niby sie mocno odcinaja od tamtych czasow, ale tak naprawde, to siedza w tej mentalnosci po uszy.... Odpowiedz Link