Dodaj do ulubionych

Net bez chamstwa i manipulacji

07.09.12, 22:12
Oto jaki post zostal umieszczony na Necie bez chamstwa i manipulacji.... polecam Panstwa uwadze....

forum.gazeta.pl/forum/w,92835,138737211,138737211,Sprostowanie.html
Mam na ten czas niepodwazalne alibi.... tak wiec, przyznawac sie prosze, kto?????
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Net bez chamstwa i manipulacji 07.09.12, 22:27
      Ja do tej pory nic o tym nie wiedziałam, dopiero przecież przed chwileczka podałaś mi te wiadomość na skype.
      A to ci dopiero
      Ale nie wiem o jakim forum tam mowa
      • m.maska Re: Net bez chamstwa i manipulacji 07.09.12, 22:40
        Tez nie wiem.... mam tak ustawione to forum, ze przy kazdym nowym poscie dostaje zawiadomienie na poczte - a poniewaz po powrocie z innego powodu poszlam na poczte, znalazlam to zawiadomienie i oczywiscie zajrzalam....
        • 1zorro-bis Re: Net bez chamstwa i manipulacji 08.09.12, 07:43
          dr. WU....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
          Pieniacz pospolity....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
          • 1zorro-bis Kogucia "kultura".... 08.09.12, 15:10
            no i czyz nie jest przyjemniej z psem gadac?big_grinbig_grinbig_grin

KALI GO SKOP.....
            Re: zero
            Autor: koguciik-2972 ☺ 08.09.12, 15:03
            Dodaj do ulubionych
            Odpowiedz cytując Odpowiedz
            ciebie dupencjo to nawet nie skomentuję - nie wiem kto ci polatał, widać żal że nie przeleciał. I generalnie to uj mi do tego, czym handlujesz - jak dla mnie - możesz i jajami big_grin

a co do ocen - tak - akurat ja kompetencje posiadam. Co prawda nie bawi mnie babranie w gównie, ale sprowokowany niejednokrotnie - nie zamierzam wystawiać ci dupy do obrabiania - na przyjemności to sobie musisz zasłużyć, co chyba ciężko ci idzie...........big_grin tak ogólnie...........big_grin
            • 1zorro-bis Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 15:12
              Kogut.....Tobie imponowac?smirk
              A umiesz szczekac?
              Jak sie nauczysz to pogadamy.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
              Hau, hau! Trenuj, trenuj!big_grin

KALI GO SKOP.....
              Autor: koguciik-2972 ☺ 08.09.12, 15:07
              Dodaj do ulubionych
              och jej big_grin aż cztery sztuki .............big_grin no to miały z kim pogadać big_grin

a ty mi chcesz zaimponować ? przykro mi - to za mało big_grin
              • 1zorro-bis Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 15:14
                Kogut....na Twoich jajach to my juz zadnego biznesu nie zrobimy, bos jech dawno stracil.
                Teraz mozesz tylko cienko piskac.big_grin
                Jak koguci eunuch.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

KALI GO SKOP.....
                Autor: koguciik-2972 ☺ 08.09.12, 15:10
                Dodaj do ulubionych
                i to jest piękne big_grin

handlara jajami nagle staje się psychiatrą, stawiającym diagnozy na odległość big_grin

baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę big_grin autoprezencja to jest to big_grin

a propos - masz coś przeciwko niepełnosprawnym umysłowo .....? tak z ciekawości tylko pytam........
                • 1zorro-bis Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 15:28
                  szkoda z bezjajeczna kura dyskutowac.big_grin
                  Niech sie dalej sam w swoim burdelu produkuje...big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

lecam 0
                  Sortuj:

od najstarszego

Pokaż wszystkie
                  Następny

chorobliwe samouwielbienie - koguciik-2972 08.09.12, 12:43
                  Re: chorobliwe samouwielbienie - koguciik-2972 08.09.12, 13:10
                  Re: chorobliwe samouwielbienie - koguciik-2972 08.09.12, 13:25
                  Re: chorobliwe samouwielbienie - koguciik-2972 08.09.12, 14:16
                  zero - koguciik-2972 08.09.12, 14:44
                  Re: zero - koguciik-2972 08.09.12, 15:03
                  Re: zero - koguciik-2972 08.09.12, 15:07
                  Re: zero - koguciik-2972 08.09.12, 15:10
                  nie jestem kulturalny i być nie zamierzam big_grin - koguciik-2972 08.09.12, 15:13
                  Re: nie jestem kulturalny i być nie zamierzam big_grin - koguciik-2972 08.09.12, 15:17
                  Re: nie jestem kulturalny i być nie zamierzam big_grin - koguciik-2972 08.09.12, 15:20
                  • m.maska Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 16:47
                    I mam nadzieje Zorrku, ze na tym poprzestaniesz i przestaniesz sie tym czyms, co nigdy jaj nie mialo, interesowac.... ja Cie naprawde o to prosze.... ten poziom doskonale charakteryzuje polactwo a ci, ktorzy to toleruja, pochwalaja i poczytuja sobie za zaszczyt tam pisac, nie sa lepsi... od pewnego elementu kazdy normalny czlowiek odwraca sie z obrzydzeniem....
                    Jesli znowu cos przyniesiesz, to najlepiej skasuj to od razu sam.... bo mam tego juz dosyc...
                    • 1zorro-bis Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 16:49
                      O.Kbig_grinsmirk
                      • 1zorro-bis Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 17:33
                        fakt. Nie ma to jak w lubelskim , kogucim, blokowisku.....big_grinbig_grinbig_grin
                        Po prostu Las Vegas!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                        • m.maska Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 17:44
                          Zorro............obiecales....wink

Zawsze sie mowilo, "z kim przestajesz takim sie stajesz" - oni i ich "cipcie", uzywajac jezyka ich kumpla, nawet nie widza jak nisko upadli, no to niech sie teraz zajma planowanym procesem...
                          • al-szamanka Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 18:44
                            m.maska napisała:

> Zorro............obiecales....wink
                            >
                            > Zawsze sie mowilo, "z kim przestajesz takim sie stajesz" - oni i ich "cipcie",
                            > uzywajac jezyka ich kumpla, nawet nie widza jak nisko upadli, no to niech sie t
                            > eraz zajma planowanym procesem...

Nie czytałam, tak o swoich kobietach mówią?
                            • m.maska Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 19:58
                              Tak o kobietach pisze nielot na ktorego forum sie udzielaja....wiec wychodze z zalozenia, ze tez tak uwazaja.... widzialas slowa sprzeciwu? ja nie
                              • al-szamanka Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 20:54
                                m.maska napisała:

> Tak o kobietach pisze nielot na ktorego forum sie udzielaja....wiec wychodze z
                                > zalozenia, ze tez tak uwazaja.... widzialas slowa sprzeciwu? ja nie

Czyli dla kuraka kobiety to cipcie. Hmm, co za prymityw.
                                I co to są za kobiety, które u niego piszą - bez honoru i godności, fuuuuuuuuu
                                • m.maska Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 21:48
                                  No wlasnie za takie je uwaza...i tak o nich sie wyraza...

Przeciez zadna szanujaca sie kobieta do takiego czegos sie nawet nie zbliza...
                                  Dlatego nie chce tego tutaj, nawet jako cytatow....
                                • m.maska Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 21:51
                                  Przelecieli wspolnie z kogutem przez dno i leca dalej, ograniczen brak..... juz nawet na skrobanie spod dna nie maja szans, bo dno pozostawili za soba....WU i Uli i jego... "c...." nie ja tego nie bede powtarzac, jak nielot okresla ich kobiety.
                                  • 1zorro-bis Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 22:08
                                    koguci prymityw powiedzial.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

KALI GO SKOP.....
                                    cipciu
                                    Autor: koguciik-2972 ☺ 08.09.12, 21:18
                                    Dodaj do ulubionych
                                    nie rozśmieszaj mnie - zacznij od własnego gnoju - posprzeciwiaj się na własną głupotę, tudzież chamstwo i prostactwo reszty doborowego towarzystwa, a dopiero potem zacznij zajmować się innymi - taki byle kto, akurat nikogo kultury nie nauczy - najpierw trzeba coś reprezentować sobą
                                    • m.maska Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 22:12
                                      No to masz odpowiedz, ona uwaza, ze jest kulturalna.... widac towarzystwo, ktore u niej pisze jest tego samego zdania........big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin ale z tego chleba nie bedzie, swoja droga nie dziwie sie, ze taki ktos pracy nie ma.
                                  • al-szamanka Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 22:10
                                    Ja ten wyraz raz powtórzyłam, na dowód, że go tam przeczytałam.
                                    Wstrętne, kogut już się nie kontroluje, jego matka tez jest kobieta...chociaż mam wątpliwości, że on o tym wie
                                    • m.maska Re: Kogucia "kultura".... 08.09.12, 22:15
                                      No mnie akurat taki NIKT nie jest w stanie obrazic wiec moze sie dalej nakrecac, ja na temat tego bezplciowego stwora mialam swoje zdanie juz w lutym 2010 i do tej pory tylko upewniam sie, ze sie nie mylilam, nie znalam jeszcze tylko stopnia tego obledu, wscieklosci, nienawisci, zlosci, zawisci czy jak to nazwac....
                                      • 1zorro-bis Re: Kogucia "kultura".... 09.09.12, 10:53
                                        prymityw...smirk

KALI GO SKOP.....
                                        całkowicie się z tobą cipciu zgadzam
                                        Autor: koguciik-2972 ☺ 09.09.12, 10:42
                                        Dodaj do ulubionych
                                        a przecież od półtora roku proszę - zejdź ze mnie, zabierz pieska - no to teraz wiem dlaczego big_grin
                                        ehhhhhhhhh zacznij się szanować...........w tym wieku..............big_grin big_grin big_grin

Kalejdoskop ❁♫♫
                                        Re: Kogucia "kultura"....
                                        Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 21:48
                                        Dodaj do ulubionych
                                        No wlasnie za takie je uwaza...i tak o nich sie wyraza...

Przeciez zadna szanujaca sie kobieta do takiego czegos sie nawet nie zbliza...
                                        Dlatego nie chce tego tutaj, nawet jako cytatow....
    • m.maska Re: Net bez chamstwa i manipulacji 08.09.12, 18:05
      Powiedziano kiedyś, że nikczemni ludzie dostrzegają w wielkich jedynie ich słabości...

Autor znany....przemilczany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka