Dodaj do ulubionych

Na miejsca gotowi....START

22.11.12, 18:20
https://www.bilder-hochladen.net/files/big/itqm-1cv-831c.jpg

Niedoszli kandydaci do literackiej nagrody Nobla, "möchtegern" poetki, "jestem kontrowersyjny" medrcy... polecam szukac forum na ktorym bedziecie znowu mieli okazje sie "wykazac" Chrzastkowscy i inni "znawcy"... nie ma takiego? to moze sami stworzcie smile
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Na miejsca gotowi....START 22.11.12, 18:29
      eeeee, bez gotowego linka, to chyba nie znajdą
      • m.maska Re: Na miejsca gotowi....START 22.11.12, 19:40
        No ja im go na pewno nie zaserwuje... dobrze pamietam jak sie holota zachowywala na tamtych forach....
      • 1zorro-bis Re: Na miejsca gotowi....START 25.11.12, 17:58
        big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
    • m.maska I co robaczki? 23.11.12, 20:01
      opadly wam skrzydelka?
      • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 25.11.12, 17:58
        smirk
        • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 25.11.12, 18:00
          big_grinbig_grinbig_grinsmirk
          www.phantastisch.at/?p=3787
          • m.maska Re: I co robaczki? 25.11.12, 18:13
            No i kto niby mialby tam zaszalec? trzeba jezyki znac... ale jak sie tylko "Polityke" czyta, to moze i blabla po "niemieckiemu" tak jak po polskiemu... wiec tu skrzydelka robaczkowi opadly - niech wkleja dalej te swoje obrazki.... za kilka dni i tak beda to tylko puste linki... jak zwykle big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • m.maska Re: I co robaczki? 25.11.12, 18:15
              i to jest wlasnie przesmieszne, bo otwierasz taki watek po kilku tygodniach a tam tylko....

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,136917497,136994867,Re_28_czerwca_2012_czerwiec_ma_sie_ku_koncowi.html
              i niby co to takiego? a nico....
            • al-szamanka Re: I co robaczki? 25.11.12, 21:12
              m.maska napisała:

> No i kto niby mialby tam zaszalec? trzeba jezyki znac... ale jak sie tylko "Pol
              > ityke" czyta, to moze i blabla po "niemieckiemu" tak jak po polskiemu... wiec t
              > u skrzydelka robaczkowi opadly

no ale oprócz blabla po niemieckiemu zna tam ktoś francuski
          • al-szamanka Re: I co robaczki? 25.11.12, 21:09
            1zorro-bis napisał:

> big_grinbig_grinbig_grinsmirk
            > www.phantastisch.at/?p=3787

Oczywiście zdajesz sobie sprawę, Zorro, że na pewne osoby taki link działa jak płachta na byka?big_grin
            • krecik.17 Re: I co robaczki? 25.11.12, 21:17
              Wiesz AL, na mnie płachtą na byka to są papierosy i dym z nich, nienawidzę tego !! ponad 25 lat paliłem a dziś płachta. Wytłumaczysz to, skąd taki rozrzut ? sorki za pytanie smile
              • al-szamanka Re: I co robaczki? 25.11.12, 21:22
                Atam Czarek, każdy ma jakaś płachtę, niektórzy nawet niejedną.
                Dla mnie straszne jest gdy ktoś krzywdzi dziecko, albo osobę kaleką, niepełnosprawną - w obronie chyba potrafiłabym zabić
                • krecik.17 Re: I co robaczki? 25.11.12, 21:52
                  Pracujesz z Nimi więc jesteś bardzo uwrażliwiona że tak powiem. Też jestem uczulony na krzywdę nie tylko kogoś kto jest bezbronny ale też i na kogoś kogo atakuje wataha. Wtedy kładę głowę na pieniek ale bronię. Przecież wiesz bo mnie znasz smile dobrze że taka jesteś AL bardzo dobrze. Bo Pan widzi to i odda Tobie. Po przysłowiowe po stokroć.
                  • al-szamanka Re: I co robaczki? 25.11.12, 22:03
                    Nic nie chcę po stokroć, dla siebie potrzebuje niewiele
                    • krecik.17 Re: I co robaczki? 25.11.12, 22:16
                      Zawsze byłaś bardzo skromna ale też i wesoła smile jesteś dobrą duszą AL o bardzo dobrym sercu i bardzo dobrym charakterze smile ale pojechałem po bandzie. Ale takie mam zdanie o Tobie. Pięć lat Ciebie znam pięć lat podobnie jak Maskę. Można się poznać. Bądź zdrowa AL - dla Nich bądź zdrowa smile
            • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 07:09
              big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
              al-szamanka napisała:

> 1zorro-bis napisał:
              >
              > > big_grinbig_grinbig_grinsmirk
              > > www.phantastisch.at/?p=3787
              >
              > Oczywiście zdajesz sobie sprawę, Zorro, że na pewne osoby taki link działa jak
              > płachta na byka?big_grin
              • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 07:38
                .....a moze tak teraz w grudniu do.......Genevy?
                big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                www.facebook.com/photo.php?fbid=442955882408289&set=a.442955859074958.91606.101823969854817&type=3&theater
                • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 08:47
                  Może mylę się, ale czuję, że AL najlepiej jest gdy przyjeżdża da kraju smile myślę że Maska ma podobnie smile tęsknota za krajem którą wczoraj na Melynie w bardzo pięknym wierszu wyraził Lezio smile co mnie nic a nic nie dziwi. Rodzinny dom /Polska ziemia/ zawsze najbliższa sercu i duszy każdemu Polakowi. Miłego dnia Wam.
                  • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 10:16
                    zartujesz?smirk
                    czarek_sz napisał(a):

> Może mylę się, ale czuję, że AL najlepiej jest gdy przyjeżdża da kraju smile myśl
                    > ę że Maska ma podobnie smile tęsknota za krajem którą wczoraj na Melynie w bardzo
                    > pięknym wierszu wyraził Lezio smile co mnie nic a nic nie dziwi. Rodzinny dom /P
                    > olska ziemia/ zawsze najbliższa sercu i duszy każdemu Polakowi. Miłego dnia Wam
                    > .
                    • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 10:34
                      Nie tęsknisz za ojczystym krajem ? trudno uwierzyć. Ja np nie wyobrażam sobie życia gdzie indziej niż tutaj. Tu gdzie śmieci w lesie i ludzie wilkiem na siebie patrzą. Jakoś nie wyobrażam sobie życia gdzie indziej .Bo chyba przesiąkłem tą ziemią na ful wypas smile ale nie potępiam emigrantów ,absolutnie nie. Każdy ma prawo żyć gdzie chce.
                      • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 10:53
                        nie tesknie. Raczej jestem przerazony tym co sie w Polsce dzieje.
                        Nienawisc, nienawisc i jeszcze raz nienawisc. To chore....smirk
                        • m.maska Re: I co robaczki? 26.11.12, 11:07
                          Wiesz Zorro, po kilku dniach dysput wszelakich, w realu... doszlam do wniosku, ze sa ludzie nielubiani, tacy, ktorych towarzystwa sie unika i to sa ludzie, ktorzy sami siebie nie lubiom... a jednostki tworza cale populacje i jesli Polak nie lubi Polaka to efekt jest do przewidzenia...no przeciez doskonale pamietam jak w czasach tych azylow politycznych gotowalo sie w tych polskich srodowiskach.
                          • m.maska Re: I co robaczki? 26.11.12, 11:14
                            Chocby taki przypadek, wiele lat temu: dwoch mlodych facetow, po dwadziescia kilka lat, ucieka z Polski, dwoch przyjaciol... przedzieraja sie przez zielona granice, jeden z nich w nastepstwie czy tez nie dostaje szczękościsku(cokolwiek bylo przyczyna) drugi ma peniciline w tabletkach(bez znaczenia czy to odpowedni "lek" w tym momencie) ale juz poza granicami, kiedy jeden drugiemu pomogl, teraz ten pierwszy potrzebuje pomocy a ten drugi mowi: tutaj juz jestesmy poza granicami, jesli chcesz peniciline, to musisz ja ode mnie kupic....
                            • m.maska Re: I co robaczki? 26.11.12, 11:15
                              Jest takie powiedzenie: "prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie"... ale to dziala tez w druga strone: "pomoz komus a dowiesz sie kim jest"....
                      • m.maska Re: I co robaczki? 26.11.12, 11:03
                        Mowisz Czarek, ze Leziox wczoraj jakis "teskny" wiersz napisal?... musze to przeczytac - pewnie cus wypil... wtedy czlowiekowi rozne glupie mysli po glowie "chodzom" smile

Nie myl Czarek dwoch pojec, kraj(miasta, gory, lasy, ludzie) i bliscy(Mama, rodzina, przyjaciele)... to pierwsze, wszedzie mozna odnalezc - tam nam dobrze, gdzie nam dobrze... gdzie nie obawiamy sie jutra, gdzie spokojnie patrzymy w przyszlosc i wychowujemy dzieci nie martwiac sie, ze beda borykac sie cale zycie z problemem. "czy starczy do pierwszego?" gdzie nie musimy zloscic sie, bo politykom ten kraj "zwisa i powiewa", bo oni chcom waaaaaaaaadzy i wzbogacic sie na nim,... gdzie ludzie dbaja o wspolne dobro(no to wlasnie te czyste lasy np.), gdzie spokojnie chodzimy po ulicach i to drugie: Mama, rodzina, przyjaciele... gdziekolwiek beda, tam bedzie nas nioslo....
                        • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 11:31
                          Maska ja Ciebie doskonale rozumiem. Myślisz że ja nie mam dosyć, tych naszych niekończących się wojenek ,tej wzajemnej nienawiści o której wspomniał Zorro ? tak, mam tego cholernie dość i chciałbym, a pewnie Ty też, żeby Polska wreszcie zaczęła być NORMALNYM KRAJEM !!!! My to już nie ale oby nasze dzieci i wnuki zaznały tego o czym my marzyliśmy o co walczyliśmy a co niestety ale nam się nie udało. My mamy takiego garba. Do później sorki.
                          • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 11:55
                            Sory ale młodzi przemeblowują się, trzeba pomóc. Młody kompy ma w małym palcu u nogi ale rozkręcić wersalki to już nie potrafi smile Masko ten garb to wiesz co to jest, spuścizna. Wielu z nas mówi, a skąd ,ja demokrata ,ja to i owo ale tak nie jest. Podświadomie czy nie ale wciąż wyłazi z nas pomroczność komunistyczna. Wielu z nas chce dobrze, chce dobrze żyć, służyć swojemu państwu najlepiej jak tylko potrafi - a nie udaje się. Dlaczego ? sam nie wiem. W genach to mamy ,że nie potrafimy np jak Niemcy zjednoczyć się i odbudować to co legło w gruzach ? jednak wciąż wierzę że dźwigniemy się i nie podzielam pesymizmu Zorro. Bo gdyby wiary nie było to i Niemcy by się nie dźwignęli i nie zbudowali /w stosunkowo krótkim czasie/ największej potęgi gospodarczej Europy i to dosłownie z ruin , będąc na dużym minusie na starcie bo reparacje bo odszkodowania itd.
                            • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 12:42
                              bylem teraz 5 dni w Polsce.....smirk
                              Zamachowiec z 4 tonami trotylu, film "Poklosie" i komentarze do niego w prasie i wsrod ludzi, facet nawolujacy do zastrzelenia Tuska w internecie....
                              Ludzie, czy to normalny kraj czy wariatkowo?smirk
                              • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 13:30
                                Twój punkt widzenia do którego masz prawo. Pięć dni byłeś. Ja tkwię tu kuźwa już ponad sześć dych więc chyba wiem więcej !!! Owszem, zamachowiec - wykreowany i podpuszczany przez ABW. Na potrzebę chwili stworzony a kto wie czy nie po to by społeczeństwo za ryj /m.in stan wojenny/ bo zagrożenie terroryzmem i inne pierdoły dla lemingów. Nie Zorro, ja za stary ja na to by na taki lep się złapać, za dużo przeszedłem i widziałem. Przecież ślepy widzi że PO kraj we krwi pogrąży byle władzy nie oddać. Pomyśl dlaczego. Tyle se nagrabili, że szubienice na każdym rogu ulicy będą się uginać gdy wahadło sie przegnie. I Jarek ani PiS nie ma nic do tego bo niby co. A Żydzi ? a Żydzi mają polską krew na rękach. Chcesz linki o Ich zbrodniach na Polakach ? są ogólnie dostępne. Więc nie przerzucajmy się, bo wyjdzie, że będziesz na minusie i to dużym Zorro smile pzdr.
                                Ps .Zastrzelić Tuska. Zastrzelić i wypatroszyć Kaczyńskiego skórę sprzedać. Cyba i mord w Łodzi wiadomo na kim. Więc jak krew się poleje ,to nie dziw się. Bo rewolucji bez krwi się nie obędzie smile
                                • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 13:43
                                  Czarek.....sorry, ale Ty chyba zwariowales.smirk
                                  • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 13:53
                                    Spodziewałem się takiego komentarza smile jak brak argumentów no to....zwariowałeś smile tu masz jeden z linków. A są ich setki, o żydowskich zbrodniach na Polakach skoro już temat wyciągnąłeś.
                                    www.polskapartianarodowa.org/index.php?option=com_content&task=view&id=993&Itemid=46
                                    • m.maska Re: I co robaczki? 26.11.12, 14:00
                                      Czarek a gdybys tak Zydow zostawil w spokoju? bo to nie Zorro wyciagnal Zydow...tylko Ty...

Tu nie o Zydow chodzi a o Polske i Polakow... i nie o przeszlosc a o tu i teraz i o przyszlosc Waszych dzieci i wnukow...

A ze piszesz, ze Ziemia ktora zrodzila? mylisz sie... jak to sie mowi? nie ta matka, ktora urodzila, ale ta ktora wykarmila i do serca tulila a nie traktowala po macoszemu... do czasu mozna sie zywic pieknymi slowami i patriotyzmem, ale kiedy rozpoczyna sie glodowka, wtedy nie oglada sie na obietnice i wierzby placzace - efektem tego sa te migracje...mlodzi ludzie opuszczaja kraj, zeby godnie zyc.
                                      • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 14:17
                                        Zawsze szanowałem Twoje zdanie Masko i zawsze będę. Mając oczywiście nieraz odrębne zdanie co do niektórych kwestii. Ale jak mówię, szacunek dla Ciebie i tego co głosisz. Co do naszej aktualnej sytuacji jesteśmy zgodni i wyczuwam że masz wyczucie co do nie tyle zagrożeń ale tego co nastąpi. Jesteś Polką więc wiesz, jak miarka przebierze się to nie ma zmiłuj. Jak napisałem, myślę że będzie rewolta ale jakiej skali ,jak brzemienna w skutkach tego nie sposób przewidzieć. Pożyjemy zobaczymy.
                                        Ps. Emigracja. Odrębny temat. I do Zorro. Kto obiecywał ,że w będziecie wracać do Polaki bo tu ,gdy władzę przejmie PO to będzie wysokie PKB, będzie czekała dobrze płatna praca na emigrantów a uśmiechnięci lekarze i nauczyciele wiadomo co. Jest to ? nie ma .Czyja wina ? Jarka wina big_grin
                                        • m.maska Re: I co robaczki? 26.11.12, 14:26
                                          czarek_sz napisał(a):

Jesteś Polką więc wiesz,
                                          > jak miarka przebierze się to nie ma zmiłuj. Jak napisałem, myślę że będzie rew
                                          > olta ale jakiej skali ,jak brzemienna w skutkach tego nie sposób przewidzieć. P
                                          > ożyjemy zobaczymy.

Czarek to nie ma nic wspolnego z narodowoscia... Polak reaguje tak samo jak Czech czy Francuz... kiedy ludzie widza, ze zaczynaja byc niewolnikami, ktorzy za swoja pracy dostaja akurat tyle zeby starczylo na przezycie, krew burzy sie w nich, niezaleznie od tego na jakiej szerokosci geograficznej... dopoki sa to jednostki mozna to utrzymac pod kontrola, ale "w kupie sila"...
                                          • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 14:48
                                            Bardzo dobrze to ujęłaś, ale też zauważyłaś,że w kupie siła. Ale jeszcze ta kupa musi się skrzyknąć, wiesz o co biega. W osiemdziesiątych było nas dwóch, trzech zaangażowanych na trzysta osób na wydziale. W ten sposób ciężko dokonać coś pozytywnego. Bo oni zawsze - po co się angażować, to i tak nic nie da oni się utrzymają a ja wiesz, żona ,dzieci itd. Ale przynajmniej nie szkodzili i to było to - nie szkodzili !! brali prasę /drugi obieg/, płacili składki i byli za a nawet przeciw. Jak lemingi byli smile
                                        • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 15:53
                                          niosc czarek nie obiecywalem. To juz nie jest moj kraj.
                                          A tak miedzy nami: tak dobrze jak teraz to i politycznie i gospodarczo w Polsce nie bylo.smirk
                                    • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 15:51
                                      POLSKA PArtia Narodowa......smirk
                                      Pozwolisz Czarek ze nawet tego mszmatlawca czytac nie bede.
                                      Widziales film "Poklosie"?
                                      Czyzbys sie zaliczal do tego gatunku Polakow, ktorzy na Stuhra teraz pluja?smirk
                                      czarek_sz napisał(a):

> Spodziewałem się takiego komentarza smile jak brak argumentów no to....zwariowałe
                                      > ś smile tu masz jeden z linków. A są ich setki, o żydowskich zbrodniach na Polaka
                                      > ch skoro już temat wyciągnąłeś.
                                      > www.polskapartianarodowa.org/index.php?option=com_content&task=view&id=993&Itemid=46
                                      • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 16:05
                                        Nie pluję na Stuhra ale współczuję Mu. Dlaczego ? bo grał coś czego nie może do końca być pewien, że tak było co odtwarzał. I nie mów że ja antysemita itd bo do nikogo nic nie mam ,ale wiem, że Żydzi też skazywali na śmierć i zabijali Polaków. Zaprzeczysz temu ? na to gratulacje.

Ps .Słyszę teraz wyrok na Braunie za nawoływanie do odstrzelenia dziennikarzy GW. Palikot, za nawoływanie do zamordowania i wypatroszenia szefa opozycji nie ma rozprawy i chodzi po wolności. Dlatego jestem za rewolucją. Krwawą na ful wypas. Albo we wte albo we wte.
                                        • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 16:44
                                          Stuhr gral kogos kogo nie byl pewien? Tutaj nie chodzi o Stuhra tylko o ta cala holote, ktora teraz na niego pluje. O tzw. "prawdziwych Polakow".DNO.smirk
                                          • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 16:59
                                            O key, Stuhr zachował się oki, przyjął role bo jest aktorem. To co powiesz o Opani ? dla mnie szmata nie aktor smile chociaż lubiłem go kiedyś i szanowałem podobnie jak Bolka Wałęsiatego. Ale przychodzi moment i z gościa wychodzi albo zdrajca albo szmata smile zresztą jedno i drugie jeśli chodzi o tych gości jest tożsame. W sprawach oczywistych byłem jestem i zawsze będę bezkompromisowy. Nawet jak przyjdzie do mnie seryjny to też zdania nie zmienię smile
                                            • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 17:08
                                              o Opani? Nic nie moge powiedziec bo nie wiem o co chodzi.smirk
                                              • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 17:16
                                                Krauze kręci film o katastrofie pod Smoleńskiem i zaproponował Opani rolę Lecha Kaczyńskiego. Odmówił. Oki, miał prawo, ale komentarz to już było lizanie dupy władzy i to po migdałki. Że nie bo On owszem Lecha szanuje ale z Jarkiem się nie zgadza i dlatego nie zagra. Dlatego jak napisałem, szanowałem Go kiedy i bardzo lubiłem, dziś jest dla mnie szmatą. Grał kiedyś generała esbeka i dziennikarza szmaciarza /w człowiek z marmuru/ a to mu nie pasi bo Jarek. To spadaj ku..o na szczaw aktorzyno blada.
                                                • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 18:55
                                                  brawo Opania! Tez bym odmowil.....smirk
                                                  • czarek_sz Re: I co robaczki? 26.11.12, 19:03
                                                    Czyli tow Szmaciaka jak Opania ,esbeka byś zagrał i gestapowca też byś zagrał, bez problemu. Ale Polaka, internowanego zasłużonego opozycjonistę byś nie zagrał. Bo śmierdzi Ci. Geremek też Ci śmierdzi stary komuch ? to gratuluję Zorro.
                                                    1zorro-bis napisał:

> brawo Opania! Tez bym odmowil.....smirk
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 27.11.12, 06:44
                                                    tak, tak. Kaczynski byl zaluzony. FAKT. -w swojej glupocie.big_grin
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Czyli tow Szmaciaka jak Opania ,esbeka byś zagrał i gestapowca też byś zagrał,
                                                    > bez problemu. Ale Polaka, internowanego zasłużonego opozycjonistę byś nie zagra
                                                    > ł. Bo śmierdzi Ci. Geremek też Ci śmierdzi stary komuch ? to gratuluję Zorro.
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > brawo Opania! Tez bym odmowil.....smirk
                                                    > >
                                                  • czarek_sz Re: I co robaczki? 27.11.12, 08:05
                                                    Bez komentarza, Poza tym miłego dnia wszystkim smile
                                                    1zorro-bis napisał:

> tak, tak. Kaczynski byl zaluzony. FAKT. -w swojej glupocie.big_grin
                                                    > czarek_sz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Czyli tow Szmaciaka jak Opania ,esbeka byś zagrał i gestapowca też byś za
                                                    > grał,
                                                    > > bez problemu. Ale Polaka, internowanego zasłużonego opozycjonistę byś nie
                                                    > zagra
                                                    > > ł. Bo śmierdzi Ci. Geremek też Ci śmierdzi stary komuch ? to gratuluję Zo
                                                    > rro.
                                                    > > 1zorro-bis napisał:
                                                    > >
                                                    > > > brawo Opania! Tez bym odmowil.....smirk
                                                    > > >
                                                    >
                                                    >
                                              • izydor88 Re: I co robaczki? 26.11.12, 17:17
                                                Opania Zorro,to taki facet,który nie zgodził się zagrać Lecha Kaczyńskiego w filmie o katastrofie smoleńskiej.
                                                A ja na to Zorro mogę tylko jedno - smilesmilesmilesmilewink
                                                • 1zorro-bis Re: I co robaczki? 26.11.12, 18:56
                                                  a corka w Krzeszowicach byla?big_grin
                                                  izydor88 napisała:

> Opania Zorro,to taki facet,który nie zgodził się zagrać Lecha Kaczyńskiego w fi
                                                  > lmie o katastrofie smoleńskiej.
                                                  > A ja na to Zorro mogę tylko jedno - smilesmilesmilesmilewink
                                                  • izydor88 Re: I co robaczki? 26.11.12, 19:12
                                                    1zorro-bis napisał:

> a corka w Krzeszowicach byla?big_grin
                                                    > izydor88 napisała:
                                                    >
                                                    > > Opania Zorro,to taki facet,który nie zgodził się zagrać Lecha Kaczyńskieg
                                                    > o w fi
                                                    > > lmie o katastrofie smoleńskiej.
                                                    > > A ja na to Zorro mogę tylko jedno - smilesmilesmilesmilewink
                                                    >
                                                    >
                                                    Zorro,sam wiesz,że w Krakowie i okolicach bardzo mglisto jest.Córka w tym tygodniu bardzo uroczyście i długo obchodziła Dzień Dziękczynienia,bo pracuje w amerykańskiej firmie.A do Krzeszowic zdąży jeszcze smile
                                  • m.maska Re: I co robaczki? 26.11.12, 13:53
                                    Zorro, chyba jednak nie zwariowal, bo nastroje w kraju sa coraz gorsze a wtedy niewiele trzeba....

Wiersz Lezia.... super...sama prawda....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka