Dodaj do ulubionych

Ale przewietrzyło

24.09.18, 12:55

Małopolskę w nocy że hej.
Nie śpię od wpół do trzeciej.
W pracy nieteges Ale nikogo nie ubiłam.
W stanie zombi umysł drzemie.
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Ale przewietrzyło 24.09.18, 13:05
      Faktycznie,troszkę wink wiało !

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/8ZhxPKahiKFWAMzGIB.jpg
      • zegor Re: Ale przewietrzyło 24.09.18, 13:09
        W każdej doniczce na dole jest obciążnik,przeszło kilogramowy
        a i tak padły jak kawki wink
        Inne "ruchomości" zostały wczoraj pochowane po sms-ie z alertem RCB
        • rudka-a Re: Ale przewietrzyło 24.09.18, 13:30
          Smsik przyszedł, ale o 23....przezornie pozbierałam sprzęty zabawowe mojej wnusi wink
          ale zapomniałam zabrać..łopaty do śniegu, która służy mi do zbierania tego, co pozamiatam wink
          słyszałam w nocy, jak się przesuwa w stronę bramki wink i wylazłam na te bidę wietrzną, by ją przechwycić wink tylko i wyłącznie ze względu lakier i szyby w Syrence wink
          • zegor Re: Ale przewietrzyło 24.09.18, 14:13
            To Ci ładnie koszulinę podwiało 😀
            Szkoda że nie miał kto zdjęcia zrobić 😀
            • zegor Re: Ale przewietrzyło 24.09.18, 14:18
              W tym miejscu przyszedł mi na myśl koniec poprzedniego wątku 😀
              • zegor Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 17:20
                Koniec....uleciał z wiatrem !
                • rudka-a Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 17:22
                  eee, no nieeeee....coś o podwianej koszulinie było wink))
                  • zegor Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 19:27
                    Było.....ale ominęłaś szerokim łukiem wink
    • zegor Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 14:54
      Przydał by się mocniejszy wiatr, żeby przetkać forum
      😁
      • rudka-a Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 15:09
        To musiałby być huragan...
        jakies tąpnięcie..może i tsunami wink)
        • zegor Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 17:22
          Nie myślałem o ruszeniu forumowe go betonu.
          • rudka-a Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 17:24
            nie przebije już nic?
            jakos tak odezwał się we mnie optymizm wink
            • zegor Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 19:26
              Czasem byle leciutka bryza i kita już do góry wink
              • leziox Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 20:17
                Zegor, przyznaj się że to nie był wiatr, tylko sam się snułeś po balkonie z butelką ginu lubuskiego pełną do połowy w ręku i zachaczyłeś leciutko doniczki big_grin
                • leziox Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 20:18
                  zahaczyłes no, niech tam-.-
                  • zegor Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 20:31
                    No tak.......powiedziałeś.......i już wszyscy wiedzą wink)
                    • zegor Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 20:33
                      A w tym wianiu jest jedna strona pozytywna :
                      wieje na południe i liście z czereśni lecą....do sąsiada wink
                      • leziox Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 20:58
                        Kiedy somsiad będzie te liście palić, będzie na bank wiało w Twoją stronę big_grin
                        • zegor Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 21:46
                          Nie będzie !
                          W mojej "wsi" dostajemy brązowe plastikowe worki i ładujemy odpady zielone,
                          które co dwa tygodnie odbiera zakład oczyszczania miasta.
                          Fizycznie nie chciało by nam się bawić paleniem liści.
                          Właśnie w czwartek mamy taki odbiór.
                          • zegor Re: Ale przewietrzyło 25.09.18, 21:54
                            Po co palić liśćmi jak ma się tak wysuszone drewno wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/rqKqeqBRV8jBYrQutB.jpg
                            • zegor Próbnie....... 26.09.18, 22:16
                              Rozpocząłem sezon grzewczy.W domu jest cieplutko wink
                              Niestety........
                              Jest jeden problem.........
                              Nie mam w kotłowni lodówki do zimnych napoi.......i jak tu zrobić sobie fajnego drinka ?????
                              Trza po zimne dymać na górę ......wink
                              • leziox Re: Próbnie....... 27.09.18, 19:20
                                Zabierac na dół termos z paroma kilogramami lodu...
                                • zegor Re: Próbnie....... 28.09.18, 10:41
                                  To chyba jednak pomyślę o lodówce 😁
                                  • rudka-a a może...... 29.09.18, 12:44
                                    schłodzić u góry
                                    gotowe znieść na dół? wink
                                    • zegor Re: a może...... 29.09.18, 13:56
                                      A jak połowa się wyleje po drodze???
                                      Picie na górze to już nie to samo 😁
                                      • zegor Re: a może...... 29.09.18, 14:37
                                        No i jakbym z połowy drogi wracał,dolewał,schodził i znowu wracał
                                        to gdzie czas na relaks przy drinku 😀
                                        • leziox Re: a może...... 29.09.18, 14:58
                                          No to może inna wersja: młode, 18letnie kelnerki w topless, zasuwające na każdy dzwonek zainstalowany w kotłowni z drinkami na dół, gotowe oprócz tego spełnić każde Twoje życzenie, poza naturalnie dokładaniem do pieca ... big_grin
                                          • zegor Re: a może...... 29.09.18, 16:40
                                            Fajnie się to czyta i tak się troszkę rozmarzyłem wink
                                            Nie,piec się sam dokładawięc takich życzeń bym nie miał
                                            Jednak jest jedno ale.....
                                            Bo one tak topless,po tych schodach......
                                            Nic im sie naderwie,albo co....?
                                            Bo wiesz,potem te pipy......znaczy PIP-y,BHP....
                                            A i schody mogą być uszkodzone.....Na wszystko trzeba zwracać uwagę !
                                            Bo pod molestowanie to chyba by nie podpadało ? ? ?
                                            • zegor Re: a może...... 29.09.18, 20:16
                                              Spokojny cichy ciepły kącik wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/Q9hZLBQGpjGT7a6bTB.jpg
                                              • rudka-a Re: a może...... 29.09.18, 20:33

A stanowisko komputerowe gdzie?
                                                bo nie widzę wink
                                                • zegor Re: a może...... 29.09.18, 20:54
                                                  Bo obiektyw.......niepanoramiczny wink
                                                  • leziox Re: a może...... 29.09.18, 23:02
                                                    Ty Zegorku chyba za dużo po prostu myslisz. A tu nie trza myslec tylko zacząć te kelnerki załatwiać bo zima za pasem smile
                                                  • zegor Re: a może...... 30.09.18, 10:06
                                                    Załatwiam 😁
                                                  • rudka-a Re: a może...... 30.09.18, 11:29
                                                    Po co Ci taki kłopot...ogrzać się to gdzieś musi, michę dostać, obcy po domu się kręci, pies niespokojny, w koncu drinki zaczną Ci liczyć....
                                                    przemyśl to dobrze...wink
                                                  • zegor Re: a może...... 30.09.18, 15:48
                                                    To nawet na tydzień nie mogę spróbować ??????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: a może...... 01.10.18, 09:36
                                                    nie...bo się przyzwyczaisz wink
                                                  • zegor Re: a może...... 01.10.18, 10:10
                                                    Do dobrego łatwo się przyzwyczaić 😁
                                                    Nawet już odzewy na ogłoszenie są !
                                                    Panie piszą, że chętnie pomogą
                                                    i nawet im nie chodzi o ten darmowy wikt
                                                    a bardziej o darmowy op....?....p ...?
                                                    opierunek ? ? ?
                                                    Ja nic w ogłoszeniu nie pisałem o praniu ! ! !
                                                  • leziox Re: a może...... 01.10.18, 12:59
                                                    Może panie w domyśle chciałyby co uprać/poprać/przeprać...Wyżąć i wygnieść...
                                                  • zegor Re: a może...... 01.10.18, 15:43
                                                    Byłe tylko nie chciały na czubku guzika przyszyć 😀
                                                  • zegor Re: a może...... 02.10.18, 13:57
                                                    No i doigrałem się !
                                                    Latałem w te i nazad po schodach z tymi drinkami i gardło mnie boli !
                                                    To są skutki......latania z wywieszonym jęzorem wink
                                                  • rudka-a Re: a może...... 02.10.18, 14:23
                                                    To Ty pielęgniarki potrzebujesz, a nie kelnerki 😁😁😁
                                                  • zegor Re: a może...... 02.10.18, 15:57
                                                    Może być ogniście ruda z nie zapiętymi dwoma górnymi guzikami uniformu 😁
                                                  • zegor Re: a może...... 02.10.18, 17:45
                                                    https://st.depositphotos.com/1396873/1526/i/950/depositphotos_15263629-stock-photo-sexy-nurse.jpg
                                                  • rudka-a Re: a może...... 02.10.18, 18:44
                                                    szczerze? brzydka suspicious
                                                    wink
                                                  • rudka-a aleee.... 02.10.18, 18:47
                                                    może dobrze robi lewatywe wink))
                                                  • zegor Re: aleee.... 02.10.18, 18:52
                                                    Jak to mówią : paskudztwo....ale dobrze robi wink
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 02.10.18, 19:46
                                                    mówię Ci, to amatorka wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 02.10.18, 23:14
                                                    Mam się zadawać z profesjonalistkami ??????????

wink
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 03.10.18, 09:43
                                                    amatorkę wolisz? wink ryzykujesz wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 03.10.18, 11:09
                                                    Nie ryzykować?
                                                    Żyć czarno-biało i nic w życiu nie przeżyć ?
                                                    Trzeba żyć kolorowo 😁
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 03.10.18, 18:43
                                                    ..żebyś nie przejaskrawił wink))
                                                  • zegor Re: aleee.... 03.10.18, 19:55
                                                    Zdejmij te ciemne okularki wink
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 03.10.18, 20:39
                                                    a z gardełkiem jak? wink
                                                    boli?
                                                  • zegor Re: aleee.... 03.10.18, 21:03
                                                    Drapie.......
                                                    Może przydał by się okład z piersi ??????

wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 00:14
                                                    Nie myślałem,że się przestraszysz.......wink
                                                    To przecież tylko żart wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 10:50
                                                    Teoretycznie 😀
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 04.10.18, 15:36
                                                    Brak czasu wykurzył mnie z forum...smile
                                                    ja nie z tych strachliwych smile
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 04.10.18, 15:38
                                                    chciałbyś, nieee?? wink))

https://3.bp.blogspot.com/-PUYbNAKAWNs/TyqK3IXz7TI/AAAAAAAAAeg/g74WsXWB06A/s1600/sweater-kittens-16.jpg
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 16:02
                                                    Oczywiście ! ! !

wink
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 04.10.18, 17:09
                                                    chorowałbyś w nieskończoność big_grin wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 17:54
                                                    Przytulał bym się bez chorowania 😁
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 04.10.18, 22:12
                                                    "Do serca przytul psa, weź na kolana kota..." wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 22:22
                                                    Jasiu Kaczmarek wiedział co dobre wink
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 04.10.18, 22:27
                                                    ja za jego twórczością nie przepadam wink
                                                    posłucham, ale szału nie ma wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 22:30
                                                    Może zbyt poważnie podchodziłaś do życia ???????
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 22:32
                                                    Bo ja to skrzywione spojrzenie mam do dziś..............................................
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 04.10.18, 22:34
                                                    skąd ten zez? wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 22:36
                                                    Patrzę na wszystko .....pod kątem wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 22:38
                                                    Pod kątem tego,żeby wyszło na moje........wink
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 04.10.18, 22:39
                                                    Przesuń bujak wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 22:40
                                                    Uważasz,że mi grzeje w czułko ??????????
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 04.10.18, 22:43
                                                    nieeee...żeby Ci drinka nie ogrzało wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 22:44
                                                    Przecież wiesz,że nie mogę zimnego.......
                                                    Tylko ciepła pierś !
                                                    wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 04.10.18, 23:29
                                                    Muszę uważać,co piszę........znowu zniknęła !
                                                    Mimoza jakaś cy cuś ?????????????
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 05.10.18, 08:24
                                                    pojawiam sie i znikam... wink
                                                    ale, że..mimoza? wink)
                                                    człek pracy /rannej/ jestem smile
                                                    czasem muszę wyciągnąć kopytka, zwłaszcza, gdy zbliża się 23 wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 05.10.18, 13:35
                                                    A ja to chyba jestem taki "jak wiatr zawieje" 😁
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 05.10.18, 19:12
                                                    zmienny, jak kobieta wink
                                                    ?
                                                  • zegor Re: aleee.... 05.10.18, 20:25
                                                    Nie......."On był stały.....tylko one się zmieniały" wink
                                                    A jak wiatr zawieje to idę spać...albo nie idę spać wink
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 05.10.18, 21:28
                                                    Taki bywasz niezdecydowany???
                                                    coś tu mnie bujasz chyba trochę...wink miałabym trochę inne zdanie na ten temat wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 05.10.18, 23:54
                                                    Nic nie bujam ! To wiatr buja wink
                                                  • zegor Re: aleee.... 06.10.18, 00:15
                                                    Dzisiaj jest wiatr południowo-wschodni
                                                    W kierunku łóżka 😁
                                                  • rudka-a Re: aleee.... 06.10.18, 11:17
                                                    Dotarłam do łóżka bez wspomagania /wiatru/ wink
                                                    senność mnie tam zagoniła wink
                                                    nie protestowałam...w ogóle!
                                                  • zegor Re: aleee.... 06.10.18, 18:06
                                                    Od samego rana słoneczko świeci !
                                                    Piękna pogoda..................na mycie okien i gruntowne porządki .....sad
                                                  • kreska_z Re: aleee.... 06.10.18, 18:18
                                                    można jeszcze pranie w ogrodzie powiesic ....albo na tarasie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka