Dodaj do ulubionych

Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi?

16.12.12, 08:46
i stad ta cala aferka?big_grin

LOŻA
Re: Święta
Autor: izydor88 ☺ 15.12.12, 10:33
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
jokker39 napisał:

> Droga Klaro, kiedyś już Cię prosiłem, by porzucić na Loży styl Kalejdoskopu.
> Uważam, że można ze sobą pisać, ze względu na dawne urazy, w miejscu dość neutr
> alnym. Tutaj nikt Ciebie nie zaczepia, więc dlaczego Ty to robisz?
>
Przepraszam.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 10:35
      a to - na dzien dobry.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
      forum.gazeta.pl/forum/w,207963,141173966,141173966,pobudka_D.html
    • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 12:49
      Tak o ten, jaki "kulturalny" przestepca, jak sie "arystokratycznie" wlamywacz do cudzych galerii wyraza.... szkoda tylko, ze Klara nie wypowiedziala sie - w koncu to jej wlasna decyzja co i jak i gdzie pisze....
      • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:00
        jak to nie? Przecíez Klara go przeprosila......big_grinsmirk
        • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:06
          ...ach tak? przeprosila go za co?
          • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:09
            wejdz i poczytaj.......smirk
            m.maska napisała:

> ...ach tak? przeprosila go za co?
            • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:12
              Nie chodze w takie miejsca...
      • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:01
        A Kichonor jak przewrotna plotkara nie moze sie zdecydowac... tutaj pisal ze zdjecie ktore z ukrytej galerii wyniosl i opublikowal Jokker39 bylo ladne i tym sposobem bronil przestepcy... teraz pisze, ze bylo brzydkie - akurat opinia nierozumnego idioty jest mi obojetna - ale w ten sposob mozna dokladnie przesledzic, jak hipokryci zmieniaja zdanie w zaleznosci od miejsca w ktorym pisza.....bleeeeeeee....

Kichonor jest przykladem typowego psycholka.... Podworko dalo Ulissesowi na rocznice lektyke, robili plany kto go nosil bedzie a Kiszka jak zwykle nie kapuje niczego, nie kojarzy, w ogole, wydaje mi sie, ze jemu to farbki daja w ramach terapii zajeciowej....
        • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:08
          bo on jak ta........dubeltowka!big_grin
    • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:23
      1zorro-bis napisał:

> i stad ta cala aferka?big_grin
      >
      > LOŻA
      > Re: Święta
      > Autor: izydor88 ☺ 15.12.12, 10:33
      > Dodaj do ulubionych
      > Odpowiedz cytując Odpowiedz
      > jokker39 napisał:
      >
      > > Droga Klaro, kiedyś już Cię prosiłem, by porzucić na Loży styl Kalejdosko
      > pu.
      > > Uważam, że można ze sobą pisać, ze względu na dawne urazy, w miejscu dość
      > neutr
      > > alnym. Tutaj nikt Ciebie nie zaczepia, więc dlaczego Ty to robisz?
      > >
      > Przepraszam.

No ale skoro juz kiedys prosil, to dlaczego Klara sie nie dostosowala? totez mamy powtorke z rozrywki...

....i wejdzie potem taka lachudra tutaj jeszcze z zyczeniami - bo wie, ze my sie nie zamykamy w getcie i nie izolujemy - ale odrobiny honoru to to nie ma, zeby tu mimo wszystko nie wchodzic... jakos nie potrafil wejsc i przeprosic za to, ze wyniosl i opublikowal MOJA wlasnosc...

To tak jak wczoraj napisala Sifre... przekroczyli granice forum i wkroczyli do realu... na forum lodzkim, publikujac wykradzione zdjecie... i to to ma wyobrazenie, ze uczestnicy forum nie wiedza co "to" robi i kim jest... Loza!!!! miejsce w ktorym zasady przyzwoitosci i moralne nie obowiazuja.... taki banerek powinni sobie zrobic, zeby kazdy kto sie tam zaplacze wiedzial jak moga sie zakonczyc kontakty z tym "towarzystwem".
      • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:36
        âle zostawmy te......"wojenki".big_grin
        Bo zaraz dr.. WU przyleci.....big_grinbig_grinsmirk
        • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:47
          Ja mam ich w glebokim powazaniu, ale nie zycze sobie, zeby taka lachudra, ktora wyniosla i opublikowala nasze zdjecie wycierala sobie gebe naszym forum... teraz jakos potrafil Klarze zwrocic uwage prywatnie... Klara powinna byla wiedziec, ze co mozna tutaj, tego nie mozna tam, bo tam trzeba chodzic pod linijke, jesli chce sie tam pisac.,...
          • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 13:58
            no, pan i wladca LOZOWNI wymaga - trzeba wykonac....big_grinbig_grinsmirk
            • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 14:02
              niektorym potrzebne i niezbedne sa wytyczne....
              • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 14:15
                big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 14:25
                  no prosze...big_grin
                  Klara dostala drugie ostrzezenie......smirk
                  Od Dezynterii.....big_grinbig_grinsmirk
                  • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 14:37
                    niesubordynacja... tam trzeba rownac do Jokkera....
                    • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 14:38
                      i zawsze znajdzie sie jakas druchna przyboczna, ktora porzadku bedzie pilnowac... nawet jesli druzynowy odejdzie na strone....
                      • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 14:42
                        zjawia sie na kazdy gwizdek.big_grin
                        • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 15:04
                          Najwazniejsze, ze udalo mu sie zebrac taka karna grupe wolontariuszy.... i zauwaz, Kiszka jest tego swietnym przykladem, przychodzi tutaj i pisze co innego a tam zeby przypodobac sie Jokkerowi nagle przebiegunowuje mu sie spojrzenie i pewnie nawet sam tego nie widzi, jak zalosny jest w tym wszystkim....
                          • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 15:07
                            No wiesz, gdyby Jokker napisal: Klaro, prosze Cie, nie pisz w taki sposob, wolnosc wypowiedzi masz na Kalejdoskopie, tutaj obowiazuja dyrektywy, przysle Ci prywatnie, co wolno a czego nie wolno na Lozy - to ja bym sie nie sprzeciwiala - bo to sa fakty...ale sposob w jaki to napisal mi sie nie podoba, tym bardziej, ze sam ma za uszami niejedno...
                            • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 15:09
                              bo to jest strofowanie ucznia przez MISZCZA......big_grinbig_grinsmirk
                              • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 15:22
                                no prosze.....big_grin
                                Na LOZOWNI to juz nawet terror dla swoich.
                                MISZCZU nawet wpis sluzalczej Dezynterii skasowal.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 15:24
                                  hihihi....no! porzadek musi byc!!!!!!
                              • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 15:23
                                tam jest kilku "Miszczow"....
                                • 4debilek Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 15:54
                                  Dezynteria to Jokker, podobnie jak Aga cos tam ( ostatnio sie nie udziela), MiM oraz kilkanascie innych nicków,nie ma to jak pogaduszki z samym sobą.mnie zastanawia dlaczego ta walnieta kobieta- Jokker, jeszcze nie trafiła do psychiatry?
                                  • 1zorro-bis Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 16:40
                                    wiemy, ze Dezynteria to jokker. I nie tylko.....big_grin
                                    A psychiatra by sie przydal.To FAKT.big_grinbig_grinsmirk
    • m.maska Re: Dzisuuuuus, to o ten wpisik chodzi? 16.12.12, 16:04
      1zorro-bis napisał:

> i stad ta cala aferka?big_grin
      >
      > LOŻA
      > Re: Święta
      > Autor: izydor88 ☺ 15.12.12, 10:33
      > Dodaj do ulubionych
      > Odpowiedz cytując Odpowiedz
      > jokker39 napisał:
      >
      > > Droga Klaro, kiedyś już Cię prosiłem, by porzucić na Loży styl Kalejdosko
      > pu.
      > > Uważam, że można ze sobą pisać, ze względu na dawne urazy, w miejscu dość
      > neutr
      > > alnym. Tutaj nikt Ciebie nie zaczepia, więc dlaczego Ty to robisz?
      > >
      > Przepraszam.

tylko tyle?.... a co ma to z nami wspolnego? oczekiwalabym kilku slow wyjasnienia a nie tylko grzeczne "przepraszam"...

Czy Jokker napisal: przepraszam? kiedy opublikowal ukradzione NASZE zdjecie?... no jego na to nie stac... nie po to to zrobil zeby przepraszac...ale po to zeby Kiszka mogl sie nabijac...
      • m.maska Jokker... 16.12.12, 16:14
        Jokker - jeszcze raz na swoim przestepczym forum, ktore nazwales Loza, zeby nazwa przyciagac tych na ktorych robia wrazenia slowa, nie czyny, wymienisz nazwe Kalejdoskopu w podobnym kontekscie, wtedy zrobie Ci taki kipisz, ze te wszystkie konewki, furmanki i debilki beda sie uczyc....wara od NAS... to nie my zlamalismy regulamin, to nie my przekroczylismy wszelkie zasady przyzwoitosci i pokazalismy, ze moralnosc to tylko puste frazesy - to zrobiles TY i nie miales nawet na tyle odwagi cywilnej, zeby przyjsc tutaj i przeprosic...

Na Twoim forum wisza posty, ktore sa cytowane na forum Net bez chamstwa...a IKONY forum GW do ktorych Ciebie NIKT nie zalicza, wiedza z kim w przypadku nicka Jokker39 ma sie do czynienia i o to sam zadbales... rozkladaj dalej ten swoj pawi ogon - wielu jest takich na ktorych robi to wrazenie, zawsze znajdziesz chetnych do klakierstwa.
        • 1zorro-bis Re: Jokker... 16.12.12, 16:42
          nie kasowac! To prawda.smirkD
          • 4debilek Re:Kulturalny Jokkereszek w akcji! 16.12.12, 16:56
            Oto kulturalny Jokkereszek w akcji jako plynxrzeka:
            forum.gazeta.pl/forum/w,16,64683799,64726982,Re_Zaczynam_lubic_to_forum_.html
            ciekawe czy ktoś jeszcze wierzy, ze to mężczyzna jest ( za jakiego sie podaje), który facet by siedział wnecie przed 7 lat, zyl plotami,brudami i pisał babskie posty o sniegu o świętach haha?
            • m.maska Re:Kulturalny Jokkereszek w akcji! 16.12.12, 17:05
              i wklejal fotki toerebek i czapeczek...
        • m.maska Re: Jokker... 16.12.12, 17:03
          o nie tylko zlamal regulamin ale i o kodeks karny sie zahaczyl... przyzwoitosci to on nigdy nie mial - ale ekran jest cierpliwy i zniesie wszystkie te jego "wzniosle" teksty - najczesciej kopiowane z netu....

Masz tu Jokker39 - poczytaj sobie....

fotoprawo.pl/index.php/2011/09/fotografia-a-czlowiek-czyli-prawo-do-ochrony-wizerunku-osoby-fizycznej/
          moze to ci uzmyslowi co zrobiles...
          • m.maska Re: Jokker... 16.12.12, 17:03
            Co więcej, przepis ten nakłada obowiązek uzyskania zgody osoby uwiecznionej tylko, o ile taka fotografia ma być rozpowszechniana.
            • m.maska Re: Jokker... 16.12.12, 17:04
              Czy to do Ciebie Jokker dociera? czy moze slownictwo jest zbyt trudne? to nie jest regulamin forum, to normy prawne.... o przyzwoitosci nawet nie bede wspominac.... bo ta Ciebie akurat nie dotyczy....
              • 4debilek Re: Jokker... 16.12.12, 17:13
                Nie dotrze, do psychopatki nic nie dotrze.kiedys " adorował" taką jedną panne na forum, jak w koncu chciała sie spotkać to sie z nia umówił i nie przyszedł,bal sie ujawnienia swojej prawdziwej płci hahaha... biedna laska nawet nie wiedziała, ze miłosne wyznania sle jej druga kobieta... hahaha. a spod innego nicka-rzecz jasna słał bluzgi i wyzwiska od tłustych dup i łysin.
        • m.maska Klaro.... 16.12.12, 19:54
          Czy sugerujesz, ze z naszej strony toczy sie jakas walka o Twoja dusze?.... no ja w kazdym razie o niczym nie wiem... i maili tez nie wysylalam...

Mozesz byc poza tym spokojna - ode mnie Jokker nie dostanie Twoich zdjec, gdyby mial ochote takowe publikowac....bo to co zrobil raz, moze sie w kazdej chwili powtorzyc - on nie ma swiadomosci, ze popelnil przestepstwo.... pracownik naukowy...hihi a taki jakis nierozgarniety....
          • izydor88 Re: Klaro.... 16.12.12, 20:10
            Myślę,że już na zawsze jestem skazana na rolę tańczącej z kozami.
            I to - bez głowy,jak sugeruje Zorro smile
            • m.maska Re: Klaro.... 16.12.12, 20:28
              Klaro, jesli ktos walczy o Twoja dusze, to jest to Loza - gdyby tak nie bylo, nie byloby dyskusji - skasowaliby Twoj post, zbanowali Cie tak jak to wczoraj pisala Sifre... zostala zbanowana za post w ktorym nikogo nie obrazila - tak wiec walka toczy sie Twoja dusze, tylko ja nie bardzo wiem z kim walcza o te dusze....bo na pewno nie z Kalejdoskopem...
            • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 07:57
              wiesz Klaro a tak naprawde to sie Tobie troche dziwie. Dobrowolnie wchodzic do bagna i sie w nim plawic......smirk
              I jeszcze......przepraszac?!smirk
              izydor88 napisała:

> Myślę,że już na zawsze jestem skazana na rolę tańczącej z kozami.
              > I to - bez głowy,jak sugeruje Zorro smile
              >
          • 4debilek Re: Klaro.... 16.12.12, 20:18

niewiadomo kim on jest, pisze tez ze jest mężczyzną a jest kobietąsmile))))jedno jest pewniakiem-jest psychicznie chora...

m.maska napisała:

> Czy sugerujesz, ze z naszej strony toczy sie jakas walka o Twoja dusze?.... no
            > ja w kazdym razie o niczym nie wiem... i maili tez nie wysylalam...
            >
            > Mozesz byc poza tym spokojna - ode mnie Jokker nie dostanie Twoich zdjec, gdyby
            > mial ochote takowe publikowac....bo to co zrobil raz, moze sie w kazdej chwili
            > powtorzyc - on nie ma swiadomosci, ze popelnil przestepstwo.... pracownik nauk
            > owy...hihi a taki jakis nierozgarniety....
            • al-szamanka czwarty debilku....;-) 16.12.12, 21:42
              ...i po co Ci takie skakanie i gadanie o jokkereszku - ciągle to samo.
              Mnie ten osobnik po prostu śmieszy, bida taka
              • m.maska Re: czwarty debilku....;-) 16.12.12, 21:50
                Bida ale z ambicjami.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                • al-szamanka Re: czwarty debilku....;-) 16.12.12, 22:03
                  eee, z ambicji też się śmieję
                  • m.maska Re: czwarty debilku....;-) 16.12.12, 22:13
                    big_grinbig_grinbig_grin
                • 1zorro-bis Re: czwarty debilku....;-) 17.12.12, 08:00
                  no.....chciala by dusza do raju. A raj nieosiagalny. Zostal mu tylko NET......big_grinbig_grinsmirk
                  m.maska napisała:

> Bida ale z ambicjami.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              • 1zorro-bis Re: czwarty debilku....;-) 17.12.12, 07:59
                musial Ci Jokkerek bardzo "zajsc za skore"......big_grin
              • 1zorro-bis Re: czwarty debilku....;-) 17.12.12, 10:48
                a czemu masz taki durny NICK?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                Konewka byl lepszy.....smirk
                • m.maska Re: czwarty debilku....;-) 17.12.12, 11:15
                  big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                  • al-szamanka Re: czwarty debilku....;-) 17.12.12, 11:31
                    Nooooo, można się pośmiać...wiesiufurmanka, wiaderko i inne wesołe nicki
                    • 1zorro-bis Re: czwarty debilku....;-) 17.12.12, 11:39
                      ale jaja, co ?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
          • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 12:18
            wracajac do tematu jeszcze.....smirk
            A Klarze, to sie tak naprawde dziwie.....smirk
            Akurat LOZOWNIA i Jokker. smirk
            Slisko i nieprzyjemnie tam pachnie.big_grin
            • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 12:46
              wiesz Zorrku, ktos kto ociera sie o kodeks karny... no coz, mozna sie cieszyc, ze ten margines jednak jest dosyc daleko.... niech sie trzyma swojego smietnika w ktorym publikuje wykradzione zdjecia, w ktorym inny obluzguje kobiety ("Damskie bydle").... o tak tego sie nie zapomina - to trzeba pamietac i przestrzegac innych, jesli ktos wchodzi tam wiedzac o tym wie co i jemu moze sie przytrafic.....

Prosze.... jakie to przewrotne jest, do zemdlenia....

forum.gazeta.pl/forum/w,89738,118433331,118441345,Re_Sagrada_Familia.html
              a potem obluzgiwal mnie za to, ze pisze o podrozach....

O tym nie nalezy zapominac Kiszka, to trzeba pamietac, zeby po raz drugi nie wpasc do takiego bagna, jakim jest Loza - slowo, to tylko slowo, za nim nic sie nie kryje - wasze czyny swiadcza o tym, co to znaczy Loza.... plus trolujacy szalik...i bluzgajace Wichryiburze - zmienia nick i juz nie widac kto bluzgal.... zespol wyborowy.
              • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 12:51
                to jest facet/baba, ktory ujawnil wielu osobom moje dane osobowe, zawod, miejsce zamieszkania, numer telefonu, adres mailowy i nie tylko.smirk
                No wiec jak takie cos nazwac?big_grin
                Dlatego sie Klarze dziwie.....smirk
                • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 13:14
                  Daj spokoj Zorro... mnie w necie, juz niewiele dziwi....
                  Trzeba miec tylko dobra pamiec - zeby nie wpakowac sie drugi raz w takie watpliwe kontakty....
                  • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 13:17
                    mam. Jak slon.big_grin
                    • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 13:20
                      ja tez....... i od marginesu trzymam sie z daleka....
                  • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 13:19
                    i uczyc sie tez na doswiadczeniach innych....i pamietac, ze jesli ktos ma nick "gwiazdeczka", "kropeczka" "literka" to niekoniecznie jest to ktos sympatyczny....
                • kicho_nor Re: Klaro.... 17.12.12, 13:20
                  -kurde, mogę pisać!, z zatkania aż, nie napiszę.
                  • al-szamanka Re: Klaro.... 17.12.12, 13:22
                    kicho_nor napisał:

> -kurde, mogę pisać!, z zatkania aż, nie napiszę.

Tak, tak, najlepiej zadumaj się na temat puszek po piwie big_grin
                  • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 13:22
                    a co Ty myslales, Tobie sie chyba pomylilo z Loza....tam jest getto....
                    • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 13:24
                      z murem i MISZCZEM.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                      m.maska napisała:

> a co Ty myslales, Tobie sie chyba pomylilo z Loza....tam jest getto....
                    • al-szamanka Re: Klaro.... 17.12.12, 13:28
                      m.maska napisała:

> a co Ty myslales, Tobie sie chyba pomylilo z Loza....tam jest getto....

Tam nawet dziecko zbanowali za niewinny wierszyk.
                      Ty Kicha możesz tam pisać, bo po linii jesteś i Ciebie potrzebują
                      • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 13:42
                        .....jak psa do budy.big_grin
                        Byle by warczal od czasu do czasu....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                        al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                        >
                        > > a co Ty myslales, Tobie sie chyba pomylilo z Loza....tam jest getto
                        > ]....
                        >
                        >
                        > Tam nawet dziecko zbanowali za niewinny wierszyk.
                        > Ty Kicha możesz tam pisać, bo po linii jesteś i Ciebie potrzebują
                        • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 13:48
                          1zorro-bis napisał:

> .....jak psa do budy.big_grin
                          > Byle by warczal od czasu do czasu....big_grinbig_grinbig_grinsmirk

ale warczec tez moze tylko w okreslonej dyrektywami tonacji....
                          • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 14:00
                            i pod dyktando MISZCZA......big_grin
                            m.maska napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                            >
                            > > .....jak psa do budy.big_grin
                            > > Byle by warczal od czasu do czasu....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                            >
                            >
                            >
                            > ale warczec tez moze tylko w okreslonej dyrektywami tonacji....
                            >
                            >
                      • al-szamanka i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 13:42
                        czasami lubię się pośmiać, gdy zadając pytanie np. o trzepaniu dywanu wzorem w dół, czy do góry, dajesz interlokutorowi do zrozumienia jakie masz mniemanie o jego inteligencji
                        • m.maska Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 13:46
                          a mnie sie wydaje, ze to "zbyt subtelne" jest zeby interlokutor zrozumial... podobnie bylo z ilustracja, ktora Kiszka wyrysowal...
                          • m.maska Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 14:08
                            zwykle kiedy Kiszka warknie i splunie, zlatuja sie tam wszyscy i glosno krzycza, ze to sliczny deszczyk z tecza w tle....
                        • kicho_nor Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 13:50
                          No tak Klaro
                          Na widok (ewentualny) Twojego zdjęcia dzieci by nie płakały
                          i psy nie wyły.
                          Ale było tu inne zdjęcie( nie Twoje) ale na wszelki wypadek
                          nie chcąc drażnić, nie pokazuję zdjęcia ani psom ani dzieciom.

No to mam bana (za zdjęcie) i będę wył i płakał
                          • m.maska Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 14:06
                            kicho_nor napisał:

> No tak Klaro
                            > Na widok (ewentualny) Twojego zdjęcia dzieci by nie płakały
                            > i psy nie wyły.
                            > Ale było tu inne zdjęcie( nie Twoje) ale na wszelki wypadek
                            > nie chcąc drażnić, nie pokazuję zdjęcia ani psom ani dzieciom.
                            >
                            > No to mam bana (za zdjęcie) i będę wył i płakał

Kiszka, masz jakies leki? kompleksy?...o co Ci chodzi? tutaj nie banuje sie tylko za to, ze ktos sie wypowiada - to juz musisz sie bardziej narazic...
                            Nie wiem o jakim zdjeciu piszesz - tutaj zadnego takiego nie bylo.... chyba, ze chodzi Ci o to przywlaszczone przez Jokkera i opublikowane na Lozy (kodeks karny sie klania) i o ile sobie przypominam, byles nim zachwycony....zmienilo Ci sie cos? dlaczego mnie to nie dziwi - nowe dyrektywy dostales?
                            • al-szamanka Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 14:25
                              m.maska napisała:

> o jakim zdjeciu piszesz - tutaj zadnego takiego nie bylo.... chyba, ze
                              > chodzi Ci o to przywlaszczone przez Jokkera i opublikowane na Lozy (kodeks kar
                              > ny sie klania) i o ile sobie przypominam, byles nim zachwycony....zmienilo Ci s
                              > ie cos? dlaczego mnie to nie dziwi - nowe dyrektywy dostales?

Ach, Maseczko, Kicha nawet nie wie w jaki sposób te dyrektywy dostaje, myśli, że jest niezależny, a tymczasem zgrabnie jest manipulowany przez swojego szefa, który cudownie szczuje go na....hmm, na "przyjaciół" spod wierzby
                              • m.maska Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 14:30
                                ...no ale przeciez o tym wiemy nie od dzis....
                          • m.maska Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 14:24
                            Kiszka, po co przychodzisz tutaj nabijac posty? wracaj na Loze glosic Glorie Wscieknietego... razem bedziecie koledy wyspiewywac nad żłóbkiem, a owieczki oddechem beda ogrzewac Wam stopy.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                            • al-szamanka Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 14:28
                              m.maska napisała:

> Kiszka, po co przychodzisz tutaj nabijac posty? wracaj na Loze glosic Glorie Ws
                              > cieknietego... razem bedziecie koledy wyspiewywac nad żłóbkiem, a owieczki odde
                              > chem beda ogrzewac Wam stopy.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

A jak za gorąco będzie, to będą ich wachlowały bycze ogony
                              • m.maska Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 14:31
                                big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                • kicho_nor Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 14:52
                                  Lepiej napiszcie coś aby mnie podrażnić.
                                  Bo mi się klawiatura zastoi
                                  • m.maska Re: i jeszcze jedno, Kicha, 17.12.12, 14:57
                                    Wypada wyslac Ci misia na pocieszenie.... https://www.bilder-hochladen.net/files/itqm-1ey-fc9b.gif
                  • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 13:23
                    byle nie glupoty Kiszka, byle nie glupoty!big_grin
                    kicho_nor napisał:

> -kurde, mogę pisać!, z zatkania aż, nie napiszę.
                • izydor88 Re: Klaro.... 17.12.12, 13:25
                  1.Facet/baba - jakie to ma znaczenie?
                  Wczoraj zastanawialiśmy się z NL nad Anitą Werner - lesbijka,bi,czy hetero?Nieważne,po prostu - zachwycająca istota...
                  2.Zorro,podanie namiarów na Ciebie chyba jest korzystne?
                  3.W kwestii ewentualnego publikowania mojego zdjęcia przez kogokolwiek:
                  Kto zainteresowałby się zdjęciem kobiety 50+,która świetnie wtapia się w tłum.I nawet - dzieci na jej widok nie płaczą,a psy nie wyją?
                  • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 13:41
                    Ad 1). Bana/facet? Jest mi to zupelnie obojetne. Byle normalny/a...big_grin
                    Ad 2) Ty chyba zartujesz? Albo zapomnialas co holota robila?smirk
                    Ad 3) To czekamy na zdjecia i szczegolowe dane osobowe!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                    • izydor88 Re: Klaro.... 17.12.12, 13:53
                      Ad 1.Pojęcie normalności jest baaardzo względne.
                      Ad 2."Nie czyń drugiemu,co tobie niemiłe".Niejeden przekonał się o tym na własnej skórze i jaki pisksmilesmilesmile
                      Ad 3.Zorro,przecież wiesz,nawet Ty nie chciałbyś mnie malować.Nawet grubą babą z bardzo obfitym biustem nie jestem...
                      • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 14:02
                        Ad 1)....No, powiedzmy....smirk
                        Ad2) A moze tak jasniej?big_grin
                        Ad3). A cos takiego? i5.sportfan.pl/spof456/d82a82a5001b251b4a5e1042
                        izydor88 napisała:

> Ad 1.Pojęcie normalności jest baaardzo względne.
                        > Ad 2."Nie czyń drugiemu,co tobie niemiłe".Niejeden przekonał się o tym na własn
                        > ej skórze i jaki pisksmilesmilesmile
                        > Ad 3.Zorro,przecież wiesz,nawet Ty nie chciałbyś mnie malować.Nawet grubą babą
                        > z bardzo obfitym biustem nie jestem...
                        • izydor88 Re: Klaro.... 17.12.12, 14:10
                          Ad 3.Ćwiczyłam,ćwiczyłam,ale jakoś ostatnio mi się nie chce...
                          • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 15:18
                            trzeba probowac.smirk
                            izydor88 napisała:

> Ad 3.Ćwiczyłam,ćwiczyłam,ale jakoś ostatnio mi się nie chce...
                  • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 17:25
                    izydor88 napisała:

> 3.W kwestii ewentualnego publikowania mojego zdjęcia przez kogokolwiek:
                    > Kto zainteresowałby się zdjęciem kobiety 50+,która świetnie wtapia się w tłum.I
                    > nawet - dzieci na jej widok nie płaczą,a psy nie wyją?

Jednym slowem Klaro, nic takiego sie nie stalo, ze Jokker posluzyl sie zdjeciem w ktorego posiadanie wszedl nielegalnie i ktore opublikowal... - na szczescie regulamin forum i prawo mowia co innego i ani AL ani ja np. nie zyczymy sobie, zeby taka lachudra bez plci, twarzy, wieku, imienia, nazwiska, wyksztalcenia, takie NIC, poslugiwalo sie naszym zdjeciem, bo nie ma prawa do naszych wizerunkow (przypomne: JAKOBY pracownik naukowy, ktory ma morale menela). Tobie to oczywiscie moze nie robic roznicy - nam robi i prawo jest po naszej stronie.

I nawet nie raczyl za to przeprosic, Ty przeprosilas bardzo grzecznie, za duzo mniejsza przewine....ktora nie podlega kodeksowi karnemu smile
                    • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 18:55
                      A jesli chodzi o publikacje cudzych(autorstwa konkretnych osob) fotek, obojetnie czy sa to wizerunki tych osob, czy moze fotki ich kotow czy mieszkan - uwazam, ze NIE wolno tego robic... ja na przyklad nigdy nie umiescilabym publicznie fotki kota Lezioxa bez jego zgody, nawet jesli sama ja zrobilam - bo to jego kot, jego wlasnosc... Ulisses przysylal mi rozne fotki, bardzo ladne zdjecia z Mazur(widoki) i jesli chcialam je wykorzystac do videoclipu, kazdorazowo pytalam Go o zgode.... czy to jest takie trudne? poszanowanie cudzej wlasnosci?
                      Swego czasu Karen piala, ze nie moze sfotografowac domu swoich sasiadow, bez ich zgody - ale za to rozsylala po ludziach nasze fotki wynoszac je uprzednio z ukrytej galerii.... to sie nazywa podwojna moralnosc!!!!!!

forum.gazeta.pl/forum/w,92813,119312168,119317218,Re_30_11_2010_Drzewko_Andrzejkowe_.html
                      a na zdjęcia jakie chciałabym zrobić, musiałabym mieć
                      zgodę sąsiadów ( tak mieszkam, że nie dam rady "wykadrować" tylko tego co moje). Wątpię jednak, że chcieliby żebym publikowała takie zdjęcia w necie.
                      Dla mnie jest to zrozumiałe bo gdyby ktoś z nich opublikował zdjęcia moje, czy mojego
                      domu bez mojej zgody to uznałabym to delikatnie mówiąc za brak kultury ( żeby nie nazwać tego dosadniej)

- no to ja to nazwe.... to jest podlota i chamstwo, rozsylac nie swoja wlasnosc po ludziach...bez zgody... ale na pokaz jaka MORALNA... hipokrytka....

Chyba nie tak dawno, przyslalas mi Klaro fotki z zaznaczeniem, ze tylko dla nas do obejrzenia - a teraz okazuje, sie, ze nie ma to dla Ciebie zadnego znaczenia?.... no coz... punkt widzenia zmienia sie niekiedy w zaleznosci od tego z kim sie obcuje.... Jokker skrupulow nie mial i nie ma tez swiadomosci tego co zrobil...wszyscy go zgodnie poüparli, oczywiscie ci anonimowi, co to sami tez twarzy nie maja....
                      • mr.sajgon Re: Klaro.... 17.12.12, 19:24
                        Zgadzam się z Tobą Maseczko masz racje.
                        Ja na przyklad mam zdjecia yuki które od niej dostalem i sa teraz moja wlasnoscia, pomimo tego ze ona mnie opluwala ja ich nie upublicznilem.
                  • mr.sajgon Re: Klaro.... 17.12.12, 19:26
                    izydor88 napisała:

> 1.Facet/baba - jakie to ma znaczenie?
                    > Wczoraj zastanawialiśmy się z NL nad Anitą Werner - lesbijka,bi,czy hetero?Niew
                    > ażne,po prostu - zachwycająca istota...
                    > 2.Zorro,podanie namiarów na Ciebie chyba jest korzystne?
                    > 3.W kwestii ewentualnego publikowania mojego zdjęcia przez kogokolwiek:
                    > Kto zainteresowałby się zdjęciem kobiety 50+,która świetnie wtapia się w tłum.I
                    > nawet - dzieci na jej widok nie płaczą,a psy nie wyją?

Niech ciocia Klara nie bedzie taka skromna smile)
                    • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 20:40
                      no, to ja powinienem ten BURDEL pod nazwa LOZOWNIA dawno w powietrze wysadzic.....big_grinsmirk
                      • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 20:53
                        po co? przeciez kazdy wie... moze Jokker ich w szachu trzyma... pokazal do czego jest zdolny - wiec niech sie boja, jesli mu cos ujawnili, wyslali zdjecia, a w razie czego wypusci swego pieseczka zeby warczal ostrzegawczo, a oni od razu rzucaja sie do glaskania tego burka... ale jaka nazwa... LOŻA... jak to brzmi...
                        • mr.sajgon Re: Klaro.... 17.12.12, 22:22
                          m.maska napisała:

ale jaka nazwa... LOŻA... jak to brzmi..

Juz to dziś napisałem ale powtorze tutaj tutaj...
                          To ze ktos na drzwiach do WC napisze Loza nie zmieni jego przeznaczenia,
                          to nadal bedzie WC wink

• 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 22:26
                            oczywiscie....Szaliczek.smirk
                          • m.maska Re: Klaro.... 17.12.12, 22:56
                            mr.sajgon napisał:

> m.maska napisała:
                            >
                            > ale jaka nazwa... LOŻA... jak to brzmi..
                            >
                            > Juz to dziś napisałem ale powtorze tutaj tutaj...
                            > To ze ktos na drzwiach do WC napisze Loza nie zmieni jego przeznaczenia,
                            > to nadal bedzie WC wink
                            >

Sek w tym, ze naiwni lapia sie na nazwe............a co za nia stoi, my wiemy najlepiej...."mile kulturalne towarzystwo" takie z "gornej polki" marginesu...
                            • 1zorro-bis Re: Klaro.... 18.12.12, 07:36
                              LOZOWNIA.big_grin
                              I tyle....smirk
                              • mr.sajgon Re: Klaro.... 18.12.12, 08:05
                                Dokładnie tak wink wink wink wink wink
                                • m.maska Re: Klaro.... 18.12.12, 11:15
                                  Panowie, zapominacie o jednym... to forum z dzialu "kultura"... bo dzialu kóltóra nie wprowadzono
                                  • 1zorro-bis Re: Klaro.... 18.12.12, 11:45
                                    wot, kulturnyj narod.......big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                    • m.maska Re: Klaro.... 18.12.12, 12:36
                                      uuuups.... a pamietacie, jak Szalik trollowal u nas jako cierpkaslodyczmychust zeby bylo zabawniej, przypomnialo mi sie to tylko dlatego, ze wlasnie dzisiaj wisi JEJ watek wsrod "innych dyskusji" - inaczej nie pomyslalabym nawet o tym a tym bardziej nie chcialoby mi sie tego szukac...

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,127053314,127053314,Jak_mozecie_sie_tak_pastwic_nad_ludzmi_.html
                                      ...Ile mozna pastwic się nad niewinnym człowiekiem jakim jest Jokker, wymyślac na jego temat niestworzone historie?!!!!!! Moze i ma on kilka nicków, co z tego???? Wy nie macie??? Regulamin GW tego nie zabrania?? Leczcie sie wszyscy u psychiatry, wy karlowate pomioty, cwiercinteligenci !!!!!!!

i ten oto niewinny czlowiek, o ktorym potem Szalik pisal, kim to ten Jokker nie jest, ze oko by nam zbielalo, gdybysmy wiedzieli.... no teraz juz wiemy kim jest... Jest tym, ktory z kodeksem karnym jest na bakier, prawo ma gdzies, regulamin forum ma gdzies i netykiete tez ma gdzies....

A jesli kto chetny, to moze sobie poczytac co Cierpkaslodyczmychust pisala w innych miejscach na forum...
                                      • al-szamanka Re: Klaro.... 18.12.12, 12:42
                                        m.maska napisała:

> A jesli kto chetny, to moze sobie poczytac co Cierpkaslodyczmychust pisala w in
                                        > nych miejscach na forum...

Mnie tylko zastanawia, co może się dziać w głowie u takiego kogoś kto podpisuje się takim nickiem jak Cierpkaslodyczmychust
                                        • m.maska Re: Klaro.... 18.12.12, 12:47
                                          hihi... wlasnie to co wypisywala potem a moze juz wczesniej na forum "Kobieta"....
                                        • 1zorro-bis Re: Klaro.... 18.12.12, 12:54
                                          ........brak seksu?!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                          al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                                          >
                                          > > A jesli kto chetny, to moze sobie poczytac co Cierpkaslodyczmychust pisal
                                          > a w in
                                          > > nych miejscach na forum...
                                          >
                                          >
                                          > Mnie tylko zastanawia, co może się dziać w głowie u takiego kogoś kto podpisuje
                                          > się takim nickiem jak Cierpkaslodyczmychust
                      • mr.sajgon Re: Klaro.... 17.12.12, 22:19
                        Chcesz zapałkę wink))
                        • 1zorro-bis Re: Klaro.... 17.12.12, 22:25
                          to jest przeciez tylko LOZOWNIA i sam jej MISZCZ.......big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                          Nic wiecej.
                          No, moze jeszcze naiwny Sazeliczek i Burek....smirk
                          Hau, hau!big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka