Dodaj do ulubionych

Chciałem przeprosić

09.02.13, 21:17
Nie gniewaj się Maseczko nie gniewaj się AL. Znacie moje drogi które bardzo pokręcone są znacie mnie łobuza który bezkompromisowy jest ale gdy trzeba to....przepraszam powie Czaruś jeden Co będę godoł. Przepraszam i tyla. Masko kocham Ciebie AL też wink i już spadam. Jak płatek śniegu jak dmuchnięty dmuchawca płatek. Spadam. Do Lezia napierdolić się gorzały i pobluzgać bo to moje towarzycho pierwsza klasa. Spadam. Buzi i cmoook dziewczyny smile Czaruś ha ha wink
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Chciałem przeprosić 09.02.13, 21:38
      Czarek, a czy ja sie dowiem za co Ty nas znowu przepraszasz? bo chyba jednak rzeczywiscie cos popiles.... nie przypominam sobie, zebys ostatnio tutaj narozrabial smile
      • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 09.02.13, 22:15
        Maseczko bardzo przepraszam. dla Ciebie i dla AL smile

Janek Serce to PRL. Nieudacznik który bardzo chce ale nie może. Bardzo lubię Jasia jako Jasia Serce ale już wolę Go w Polskich Drogach. Twardziela i patriotę. Cóż kurwa. Polskość to nienormalność.

• czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 09.02.13, 22:18
          kurza twarz miałem na myśli Kurasiaaaaaaaaaaaa w mordęęęęęęęęęęęe smile przepraszam.
          • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 09.02.13, 22:40
            Gniewacie się na mnie ? przepraszam sad
            • m.maska Re: Chciałem przeprosić 09.02.13, 22:53
              Czarek... no za co mamy sie gniewac? AL juz poszla spac - przeciez musi odespac te balety.... ale tez sie nie gniewa big_grin
              • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 09.02.13, 23:02
                Wiem że nie macie za co smile tyle się znamy. Z samego czasu gniewać się nie wypada. Chociaż kobietom podobno wolno więcej. Nie wiem, może. idę spać dobranoc. Cz.
                • m.maska Re: Chciałem przeprosić 09.02.13, 23:11
                  Dobranoc Czarek big_grin
                  • leziox Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 00:11
                    Czarek tak na zas przeprasza.A na melynie uwaza ze nikt z nim gadac nie chce.No i co poradzic smile
                    • m.maska Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 01:46
                      Lepiej niech na zapas tego nie robi... na razie, od dluzszego czasu to Czarek jest po prostu sympatyczny - no ale to tez zalezy czy ktos go specjalnie podrajcuje, wtedy kazdy moze poleciec po bandzie...
                      • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 09:13
                        Bo grunt to rodzinka grunt to rodzinka bo kto rodzinkę fajną ma, nie wie co bieda gdy potrzeba to mu rodzinka zawsze nie da. Raz tak żem wuja walnął po głowie że przyjechało pogotowie - Grzesiuk smile oki ,nie przepraszam tylko dzień dobry mówię i miłego dnia życzę smile wczoraj i dziś ostatnie bale karnawałowe, i nie tylko Brazyliana. Kiedyś na ARD oglądałem fajne festyny karnawałowe w Niemczech. Nie wiedzieć czemu ale w kablówkach nie ma dziś w ogóle niemieckich stacji telewizyjnych !!! jakaś zmowa, klaustrofobia jakaś ?? a może o kasę chodzi ? na razie.
                        • al-szamanka Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 10:17
                          A ja mój karnawałowy bal postanowiłam odsypiać całą niedzielę. Tylko jeść i spać, o!
                          • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 11:46
                            No to kolorowych AL . I niech przyśni Ci się bal nad bale, o taki na ten przykład :

Miłej zabawy podczas zasłużonego snu smile
                            • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 16:42
                              Ale śpicie długo kruca bomba, Lezio też chyba worek smile no to piosenka. Piękna Zdzisia na przebudzenie smile

• m.maska Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 17:48
                          Jutro na ulicach Kolonii, Moguncji i nnych miast niemieckich, bastionow karnawalu beda niekonczace sie parady.... u mnie taka parada bedzie we wtorek. Od kiedy Junior wyrosl z wieku, kiedy musialam z nim chodzic na te parady to jakos tak mi wypadalo, ze tego dnia rzucalam sie do mycia okien. Sklepy w tym dniu sa pozamykane, banki, lekarze i wiele firm po prostu nie funkcjonuje, gdyz wiekszosc i tak bierze na te dni urlopy. Oczywiscie w tym szalenstwie czynnie biora udzial Amerykanie, mysle ze jest ich nawet wiecej niz Niemcow - tutaj gdzie mieszkam....
                          • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 19:07
                            No to miłej zabawy Masko smile wiem z tego co na priv /oczywiście o tym sza/ u Was dużo Jankesów ale karnawał co oczywiste granic nie ma. Więc miłej zabawy Masko smile apropo ,jaką Maskę /jeśli/ założysz Masko ? big_grin
                            • m.maska Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 19:22
                              kocią.... wink
                              • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 19:53
                                Jak wyżej smile baw się dobrze Masko wink
                                • m.maska Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 20:02
                                  No cos Ty Czarek - mnie to juz nie bawi, ja sie wybawilam za wszystkie czasy.... calymi latami sie bawilam na tych wszystkich balach i paradach - mam dosyc...
                                  • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 20:12
                                    Pewnie popatrzysz i pomarzysz smile kiedyś na ARD i ZDF oglądałem karnawałowe parady w Niemczech. Od kilku dobrych lat nie ma tych stacji w naszych kablówkach. Cholera wie czemu nie ma ?
                                    • m.maska Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 20:38
                                      Czarek, nigdy tego nie ogladalam - co najwyzej bralam udzial w tych zabawach a na parady chodzilam z Juniorem.... kiedy byl jeszcze maly i siedzial w wozku, potem jak byl nieco starszy - tak do wieku szkolnego, bo w szkole - te dni tzn. Reosenmontag(poniedzialek karnawalowy) i Fastnachtdienstag(wtorek) dzieci maja wolne... to biegaly juz same, znoszac do domu potem pelne torby cukierkow, czekoladek, puszek z coca-cola... bo to wszystko z tych wozow rzucaja w tlum widzow....
                                      • czarek_sz Re: Chciałem przeprosić 10.02.13, 20:46
                                        W Wawie nic takiego nie ma, żadnych festynów i zabaw. Dlaczego ? nie wiem. Chociaż ja Janeczkę poznałem na ostatkowej zabawie na Dworcu Głównym - w ostatni weekend karnawału smile do dziś liczymy jaki to był dzień i raz wychodzi nam tak a raz tak. Duży rozrzut.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka