czarek_sz 08.03.13, 17:38 Wszystkim Paniom z Kalejdoskopu najlepsze życzenia zdrowia, uśmiechu, pogody ducha oraz wszelkiej pomyślności życzy Czarek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Wszystkim Paniom 08.03.13, 18:15 W imieniu swoim dziękuję bardzo... Dostalam juz wczoraj Zyczenia z Japonii - ze tez oni tam o tym wiedza. Tutaj od kiedy siegam pamiecia nikt tego swieta nie kultywuje... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Wszystkim Paniom 08.03.13, 18:59 Co kraj to obyczaj myślę że jeśli Święto to nie jest oficjalnie w Niemczech obchodzone, nie znaczy to że niemieckie kobiety nie są przez mężczyzn zauważane doceniane no i obdarowywane nie tylko kwiatami ale także prezentami Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wszystkim Paniom 08.03.13, 19:03 Ja zaś otrzymałam dzisiaj życzenia od Felixa Życzył mi na męża świętego Piotra... bo ten to dopieeeeeeero może. Wszystko!!! Od niego mam dostać co tylko sobie zażyczę Dziękuję Czarku Odpowiedz Link
m.maska Re: Wszystkim Paniom 08.03.13, 19:07 Chciałabyś Świętego za męża?... Ja bym się skłaniała ku Lucyferowi... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wszystkim Paniom 08.03.13, 19:30 m.maska napisała: > Święci nie grzeszą, to nudne musi być... Grzeszą, grzeszą, tylko w tak wyrafinowany, finezyjny sposób, że tylko wrażliwce to widzą. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wszystkim Paniom 08.03.13, 20:46 Jakby grzeszyli toby świętymi nie zostali Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wszystkim Paniom 08.03.13, 19:28 m.maska napisała: > Chciałabyś Świętego za męża?... > Ja bym się skłaniała ku Lucyferowi... Owszem, chciałabym świętego ale tylko po mojemu Odpowiedz Link
m.maska Re: Wszystkim Paniom 08.03.13, 20:46 Swiety Piotr za stary jest...i kluczami dzwoni - wiec moze wybierz sobie jakiegos innego... Odpowiedz Link