Dodaj do ulubionych

Zmiany na forum

18.04.13, 17:27
Nie wiem czy zauwazyliscie taki drobiazg, ze nie ma juz formuly: watek zamkniety, nie mozna dopisywac sie... to fajnie, nawet bardzo, mozna sie dopisac, ale watek i tak nie podleci w gore tylko zostanie gdzies tam hen ukryty... w ten wlasnie sposob chcialam podciagnac stary watek - bylam nawet zdziwiona, ze jeszcze nie wpadl do archiwum, no ale... dopisalam sie, a i tak pozostal gdzies tam w archiwum... łeeeee sad

To chcialam podciagnac...

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,127159491,127159491,NIEBIESKI_CUD_MAGIA_.html
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: Zmiany na forum 18.04.13, 17:29
      Nie zawsze wprowadzane usprawnienia są przydatnesad
    • loczek62 Re: Zmiany na forum 18.04.13, 17:36
      E no, podbiło się big_grin
      • m.maska Re: Zmiany na forum 18.04.13, 17:40
        Mozna wygrzebywac zabytki... smile
        • m.maska Re: Zmiany na forum 18.04.13, 17:42
          Podbilo sie z godzinnym opoznieniem - nie jestem pewna, czy to nie jest jakas awaria w systemie i za chwile wszystko wroci do normy - ale moze udalo mi sie go jednak wyciagnac...
          • loczek62 Re: Zmiany na forum 18.04.13, 17:47
            Wpisałem się i poszło w góręwink
            • m.maska Re: Zmiany na forum 18.04.13, 18:17
              Masz widac jakies fory - bo ja sie wpisalam, i nie poszlo smile
              • loczek62 Re: Zmiany na forum 18.04.13, 18:20
                m.maska napisała:

> Masz widac jakies fory - bo ja sie wpisalam, i nie poszlo smile

Oj daj spokój, już jeden mi przypisuje "że dużo mogę"wink
                • m.maska Re: Zmiany na forum 18.04.13, 18:47
                  A ja mysle, ze to stary watek, i moze po dwoch nowych postach leci dopiero w gore... system mysli, ze chce sie jeszcze pogadac - jeden post mu nie wystarczy - czort wie co tam jest w programie - a moze to w ogole tylko przypadek... smile
                • al-szamanka Re: Zmiany na forum 18.04.13, 18:52
                  loczek62 napisał:

> m.maska napisała:
                  >
                  > > Masz widac jakies fory - bo ja sie wpisalam, i nie poszlo smile
                  >
                  > Oj daj spokój, już jeden mi przypisuje "że dużo mogę"wink
                  >
                  >

Maseczko przyznaj się, ty po prostu zawsze wiele możeszsmile
                  • m.maska Re: Zmiany na forum 18.04.13, 18:59
                    A co ja moge? nic... ciekawi mnie czy to dotyczy wszystkich watkow - bo niektore zaniedbane sa a nalezaloby je uzupelnic - taka gratka by sie przydala
    • m.maska Re: Zmiany na forum 18.04.13, 20:41
      Ale mi sie to podoba... bedzie mozna wyciagac watki, ktore sie przegapilo i bedzie mozna na nich dalej pisac... niekiedy dobrze wrocic po czasie do pewnych spraw.
      Mam tyle niedokonczonych tematow - z braku czasu, z powodu tego, ze pojawily sie inne tematy ale przede wszystkim z wrodzonego lenistwa smilesmilesmilesmile
      • loczek62 Re: Zmiany na forum 18.04.13, 20:45
        m.maska napisała:

> Ale mi sie to podoba... bedzie mozna wyciagac watki, ktore sie przegapilo i bed
        > zie mozna na nich dalej pisac... niekiedy dobrze wrocic po czasie do pewnych sp
        > raw.
        > Mam tyle niedokonczonych tematow - z braku czasu, z powodu tego, ze pojawily si
        > e inne tematy ale przede wszystkim z wrodzonego lenistwa smilesmilesmilesmile

No basmile
        • m.maska Re: Zmiany na forum 18.04.13, 21:24
          Byl tutaj taki watek pt. Miejsca Magiczne - no przeciez wiadome, ze kilka podpunktow zostawilam... a by sie przydalo podciagnac, po tym jak zesmy sie z AL w koncu dobily na wyspe Mont Saint Michel... to byl odcinek pt. Swiete Gory - a potem wyladowalysmy w Chartres - to by sie nadalo pod odcinek o Labiryntach...
          A Tobie polecam Przemilczana wstydliwa historie Hiszpanii - tam sami sobie to zgotowali...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka