Dodaj do ulubionych

E-mail sprzed lat...

07.05.13, 17:31
Za czasow tradycyjnej poczty zdarzalo sie, ze do kogos docieral list po wielu latach, bo gdzies przelezal przez przypadek, ale zeby tak sie dzialo w matrixie - to raczej niemozliwe.

Dzisiaj dostalam maila wyslanego 4.01. 2002 roku i zeby bylo zabawniej nie byl w ogole kierowany do mnie - w tamtym czasie nie mialam jeszcze adresu mailowego na gazecie.
W ogole caly mail jest przesmieszny - wyglada na to bowiem, ze osoba, ktora go wyslala, wyslala go do siebie samej a wyladowal u mnie... jesli byla to proba przechwycenia mojego IP - to ten kto probowal to zrobic powinien sie puknac w glowke - bo jakos nie bardzo wierze, w takie durne pomylki - oznaczaloby to tylko, ze cala poczta google jest do kitu - po poczta gazetowa dziala na licencji google...
W kazdym razie odpowiedzi nie bedzie ale zatrzymam sobie ten "wyjatkowy" mail.
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: E-mail sprzed lat... 07.05.13, 18:14
      m.maska napisała:

> Za czasow tradycyjnej poczty zdarzalo sie, ze do kogos docieral list po wielu l
      > atach, bo gdzies przelezal przez przypadek, ale zeby tak sie dzialo w matrixie
      > - to raczej niemozliwe.
      >
      > Dzisiaj dostalam maila wyslanego 4.01. 2002 roku i zeby bylo zabawniej nie byl
      > w ogole kierowany do mnie - w tamtym czasie nie mialam jeszcze adresu mailowego
      > na gazecie.
      > W ogole caly mail jest przesmieszny - wyglada na to bowiem, ze osoba, ktora go
      > wyslala, wyslala go do siebie samej a wyladowal u mnie... jesli byla to proba p
      > rzechwycenia mojego IP - to ten kto probowal to zrobic powinien sie puknac w gl
      > owke - bo jakos nie bardzo wierze, w takie durne pomylki - oznaczaloby to tylko
      > , ze cala poczta google jest do kitu - po poczta gazetowa dziala na licencji go
      > ogle...
      > W kazdym razie odpowiedzi nie bedzie ale zatrzymam sobie ten "wyjatkowy" mail.

A ja bardzo bym była ciekawa o co w tej manipulacji chodziło.
      • m.maska Re: E-mail sprzed lat... 07.05.13, 18:20
        No przeciez zjawiaja sie tutaj co jakis czas jakies pokurcze... to przeciez jasne o co chodzi big_grinbig_grinbig_grin
        • al-szamanka Re: E-mail sprzed lat... 07.05.13, 18:24
          aaaaa, to sprawka tych pokurczowatych, których ocenzurowałaś
          • m.maska Re: E-mail sprzed lat... 07.05.13, 18:46
            Niczego nowego nie wymysla - repertuar ograniczony - sami siebie wlasciwie okreslaja, przyjmujac takie nicki...
            • loczek62 Re: E-mail sprzed lat... 08.05.13, 07:59
              m.maska napisała:

> Niczego nowego nie wymysla - repertuar ograniczony - sami siebie wlasciwie okre
              > slaja, przyjmujac takie nicki...

Praktycznie od chwili w której zacząłem brać czynny udział w życiu forum gazeta.pl niezmiennie zadziwia mnie sposób myślenia osób które sobie "tworzą" nicki które mówiąc delikatnie są kontrowersyjne. Myślę że to że sami siebie określają to jedno, ale w takim wypadku właściwszy byłby nick np "wsiowy głupek", "idiota z przedmieścia" bo one bardziej trafnie oddawałyby swoistą specyfikę danego osobnika...
    • dziadek.pokurcz [...] 07.05.13, 23:30
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka