Dodaj do ulubionych

Wątek o trzymaniu kciuków

17.04.16, 00:01
jako że w realu to sie nie zawsze da non stop miec kciuka w trzymaniu...zakładam wątek do trzymania kciuków dla Tropci : szybkiego powrotu do zdrowia kiss
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 17.04.16, 00:08
      Zdrowie, to ważna rzecz smile wiec trzymajmy mocno smile
      • leziox Re: Wątek o trzymaniu kciuków 17.04.16, 00:12
        No to jak najbardziej.
        Czekamy na jakieś świeże wiadomości od Misiowej.
    • daniel_wolny Re: Wątek o trzymaniu kciuków 17.04.16, 10:47
      Czy to mocno poważne jest, powód nieobecności?
      • anus-hka Re: Wątek o trzymaniu kciuków 17.04.16, 10:53
        Tropcia wróci sama opowie...na razie czekamy i trzymamy kciukismile
        • super.halusia Re: Wątek o trzymaniu kciuków 17.04.16, 10:58
          Dołączam się do nich,dużo zdrówka życzę.
          • tropem_misia1 Re: Wątek o trzymaniu kciuków 17.04.16, 21:19
            co mi chorzeje to na razie głowa
            biedna ona taka
            • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 17.04.16, 21:36
              Za dużo mysli kołacze się w misiowej główce.... smile
              aleee...trzymamy dalej...nie ma co puszczać kciuków wink))
              • tropem_misia1 Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.04.16, 08:29
                mam wybujałą wyobraźnię
                wypluwa obrazy jak kałasznikow naboje
                a powinnam grzecznie czekać na telefon i być wniebowzięta jak zadzwoni
                a może to ja powinnam zadzwonić i się dowiedzieć?
                ale czemu to ja mam zaczynać?Hę?
                • leziox Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.04.16, 10:18
                  Bo trudnych telefonów nie chce się wykonywać i człek przekłada to jak najdłużej na przyszłość a czasem dobrze zadzwonić już wczoraj.
                  • tropem_misia1 Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.04.16, 10:31
                    niby tak
                    niby nie
                    gdyby tak można było zedrzeć woal ,który przysłania przyszłość...
                    • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.04.16, 18:22
                      Czasem lepiej nie zdzierać !
                      Niepewność to szczypta nadziei !
                      • tropem_misia1 Re: Wątek o trzymaniu kciuków 19.04.16, 07:52
                        na dodatek chyba stalibyśmy w miejscu bez oddychaniasmile)
                        • anus-hka Re: Wątek o trzymaniu kciuków 19.04.16, 10:37
                          Nie da się żyć bez oddychania smile
                          • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 19.04.16, 18:36
                            Chwilkę można wytrwać wink...żyjąc...wink)
    • anus-hka Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 06:18
      Podnoszę..smile
      • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 19:06
        Ja też....podnoszę i trzymam wink
        A drugą rękę trzymam za tą,co zniknęła z Foruma ....
        • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 20:16
          Przeliczyłam..stan sie zgadza. smile
          • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 20:35
            Pewnie liczyłaś nie te palce,co trzeba......
            • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 20:40
              Najważniejsze, zeby rachunek się zgadzał i nie było manka wink
              • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 20:50
                Za superatę też podobno nie pochwalą....
                • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 20:54
                  Cos sie nie zgadza? wink to remanent smile
                  musi wyjść na zero wink
                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 21:26
                    ReNament ??????Pani kierowniczko,jaki renament ?????U nas same stłuczki,spirytusu ....zero !
                    • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 21:45
                      Jaka tam ze mnie kierowniczka suspicious ja tu tylko towar wykładam i kosze opróżniam wink
                        • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 22:07
                          Podczas obróbki termicznej bakterie wyzioną ducha suspicious
                          w ogóle nie rozumiem tej skargi Kazia smile
                          sprzedawczynię natychmiast uspokoić...za ten piskliwy głos, który mi po uszach poszedł suspicious
                          • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 22:23
                            Nigdy nie miałem takich problemów.....
                            Do dziś zawsze ustawiam się....frontem do sprzedawczyń wink
                            • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 22:26
                              Nie wypada przecież...tak tyłem wink)
                              • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 22:39
                                Jeśli się ustawię tyłem,to przede mną już żadnych perspektyw....
                                Za to jakby sprzedawczyni tyłem,....to jeszcze jest szansa wink
                                • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 22:41
                                  ..ale rzecz się dzieje na zapleczu, nie? wink
                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 22:42
                                    Zawsze można zamalować szyby i napisać ReNament wink)
                                    • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 22:45
                                      Przyjemności, to po pracy wink
                                      no, chyba, że właścicielka, to może sobie na taki relaks pozwolić wink
                                      • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 22:53
                                        Dla chcącego nie ma nic trudnego wink
                                        • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 22:55
                                          No, ale wiesz...to tak na szybko...a szybko, to kot ślepych narobił big_grin
                                          • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 23:00
                                            To tylko powiedzenie,
                                            a przecież od czegoś trzeba zacząc wink
                                            No i nie zawsze trzeba rezygnować z drobnych przyjemności wink
                                            • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 23:09
                                              Niby tak..ale gdzie nastrój..gra wstępna suspicious big_grin
                                              • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 18.05.16, 23:51
                                                Nas nie było trój....tylko dwój big_grin
                                                A gra wstępna ?????No ciężko było drzwi zamknąć wink)
                                                • apersona Re: Wątek o trzymaniu kciuków 19.05.16, 11:56
                                                  big_grin
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 20.05.16, 21:38
                                                    Jeszcze trzymam .......i nie popuszczam wink
                                                  • raneczek Re: Wątek o trzymaniu kciuków 20.05.16, 21:49
                                                    Ja tylko u prawej reki wink
                                                    lewa jest mi potrzebna smile
                                                  • anus-hka Re: Wątek o trzymaniu kciuków 21.08.16, 15:13
                                                    Podnoszękiss
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 21.08.16, 15:17
                                                    Trzymam za tych,co potrzebują wink
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 21.08.16, 16:41
                                                    Patrząc na jedną z dat przypomniał mi sie tekst piosenki......
                                                    tak niedawno był maj.......
                                                    smile
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 24.08.16, 08:02
                                                    Trzymać, nie trzymać?!
                                                    aa, potrzymam wink
                                                  • tropem_misia1 Re: Wątek o trzymaniu kciuków 24.08.16, 18:38
                                                    ja dopiero w e wrześniu idę pod nóż
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 24.08.16, 19:58
                                                    We wrześniu!...aa, to wiesz coo, Misiuniu...potrzymam teraz - na zaś, bo w pracy muszę czasem rąsie na luz puścić wink
                                                    ale liczy się! smile))
                                                  • tropem_misia1 Re: Wątek o trzymaniu kciuków 24.08.16, 20:04
                                                    no dobraaaaaaaaaa....smile)))))))
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 24.08.16, 20:07
                                                    Będziesz, jak nowa smile w domciu posiedzisz, wypoczniesz..
                                                    Ryjkiem się nacieszysz znów smile
                                                  • super.halusia Re: Wątek o trzymaniu kciuków 24.08.16, 21:39
                                                    Tropcia będzie na pewno dobrzekiss
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.08.16, 11:26
                                                    rudka-a napisała:

> Będziesz, jak nowa smile w domciu posiedzisz, wypoczniesz..
                                                    > Ryjkiem się nacieszysz znów smile
                                                    >
                                                    A za mnie dzisiaj trzymasz?????

wink
                                                  • apersona Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.08.16, 13:23
                                                    A co dziś dentysta znowu?
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.08.16, 14:42
                                                    Grzeeeśś....https://www.emoty-gg.eu/mini/140.gif smile)
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.08.16, 16:37
                                                    Moźna puścić byle nie popuszczać wink
                                                    Jestem coraz piękniejszy wink
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.08.16, 20:58
                                                    zegor napisał:

> Moźna puścić byle nie popuszczać wink
                                                    > Jestem coraz piękniejszy wink

A jaka wygoda wink nie trzeba siekać polędwiczki z grilla, jest czym ugryźć wink)
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 26.08.16, 00:36
                                                    Czasem dobrze jest pomamlać wink
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 26.08.16, 13:54
                                                    Ciumkniesz? wink))

https://www.slodkiehawo.pl/images/stories/zelki/misie.jpg
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 26.08.16, 16:04
                                                    rudka-a napisała:

> Ciumkniesz? wink))
                                                    >
                                                    > https://www.slodkiehawo.pl/images/stories/zelki/misie.jpg

Czy tu jest jakiś podtekst?????

wink)
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 26.08.16, 19:34
                                                    zegor napisał:
                                                    > Czy tu jest jakiś podtekst?????
                                                    >
                                                    > wink)

Żadnego smile one tylko maja taki kształt....wink
                                                    chyba, że wolisz lizaka - kojaka wink))
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 26.08.16, 20:29
                                                    Nie,nie,tylko tam żadnej wiewiórki nie było !
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 26.08.16, 21:50
                                                    Wiesz, jak się zjada żelki..przeważnie? wink
                                                    najpierw odgryza się główkę...
                                                    aaaaaa..........straszne to jest sad

wink
                                                  • tropem_misia1 Re: Wątek o trzymaniu kciuków 27.08.16, 07:08
                                                    jak można misiowi zeżreć łebek????!!!
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 27.08.16, 09:11
                                                    sad.....przekonałeś mnie!
                                                    koniec z żelkami w kształcie misia....
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.08.16, 16:41
                                                    apersona napisała:

> A co dziś dentysta znowu?

Tak,Pani lubi chyba moje towarzystwo,ewentualnie mój portfel wink
                                                    Pieści tą moją klawiaturę....bez końca smile
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 24.10.16, 14:36
                                                    I nadszedł ten dzień - trzymać! smile
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 24.10.16, 16:04
                                                    Trzymam wink
                                                  • super.halusia Re: Wątek o trzymaniu kciuków 24.10.16, 16:53
                                                    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7Eod5CwMYPw_vBXmqNOZgQ04BUfwq3aP_AhgH6P5UNXqr1ujF
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 13:46
                                                    trzymam mocno
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 13:52
                                                    Trzymaj....o 15.00 Cię zmienię, bo teraz, to róznie z tym jest confused
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:33
                                                    A ja myślę,co tam u Tropci ????????????????
                                                    Życzę jej zdrowia !
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:37
                                                    Może już po, a może dopiero jutro....
                                                    ale chyba gdzies tu napisała..musze poszukać...
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:38
                                                    Miało być we wtorek
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:40
                                                    Z jednej strony juz po...
                                                    ale jeszcze trochę przed Misiową...
                                                    ale w koncu wydobrzeje....
                                                    z górki teraz.....
                                                    smile
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:41
                                                    Trzydzieści lat temu nie zgodziłem się na operację dwóch zmiażdzonych kręgów piersiowych,żyję.......
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:42
                                                    Technika też trzydzieści lat temu była inna.....
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:44
                                                    W przeciągu dwóch lat miałam operowane oczy i już róznica była ogromna...smile
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:46
                                                    Wiem.........wizja naciągania kręgosłupa z roku 1986 to żywcem tortury inkwizycji.....
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:50
                                                    Musi przypominać o sobie, skoro go nie naprawiłeś wink)
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:53
                                                    Co Ci mam odpowiedzieć ....??????
                                                    Chirurg,który mnie prowadził powiedział prawdę : Pan musi pokochać ten ból.......
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:55
                                                    No i nie sprawdzałem czy po ketonalu i po alkoholu wink
                                                    jeszcze mam wątrobę wink
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 20:58
                                                    Wiesz, cooooooo...czasem lepiej nie wiedzieć..
                                                    człowiek jest zdrowszy smile
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:06
                                                    rudka-a napisała:

> Wiesz, cooooooo...czasem lepiej nie wiedzieć..
                                                    > człowiek jest zdrowszy smile

Nie jestem żółtek,to co się będę przejmował wink
                                                  • anus-hka Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:00
                                                    Byle nie mieszać jednego z drugimwink
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:03
                                                    Jest gdzieś na Analogowym,chyba sprzed dwóch lat,bo tyle mnie tam już nie ma......Było coś,o popijaniu tabletek....Ja popijam drinkiem,nie szkodzi mojemu zdrowiu wink
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:03
                                                    To albo - albo wink
                                                    2 w 1 kiepski pomysł..
                                                    grozi przekręceniem wink)
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:05
                                                    Złego diabli nie wezmą.....
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:09
                                                    Ciiiiiiiiiiiszej...bo usłyszy watroba wink
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:10
                                                    Niby wątroba....też osoba wink
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:13
                                                    Lepiej nie denerwować, bo jak sie wścieknie, to da popalić wink
                                                    strzeli fochem i nie pomogą ziółka wink
                                                  • zegor Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:17
                                                    Nie znam żadnych ziółek wink
                                                    Może to szczęście w moim nieszcz......przypadku

Ale nie sadzmy tu takich tekstów Tropci !
                                                    Ona po zabiegu musi mieć same miłe posty !
                                                    Może lepiej zacząć nowy wątek ?
                                                  • rudka-a Re: Wątek o trzymaniu kciuków 25.10.16, 21:19
                                                    już jest nowy smile
                                                  • zegor No co tam .....? 26.10.16, 13:58
                                                    No co tam u Tropci ?
                                                    Mogła zabrać ze sobą telefon
                                                  • rudka-a Re: No co tam .....? 26.10.16, 21:23
                                                    Uziemiona bidula w łóżku pewnie...
                                                    Pewnie zabrała..tylko tu..na forum nie ma zasięgu smile
                                                  • leziox Re: No co tam .....? 26.10.16, 21:23
                                                    Może i ma ale nie chce aby ktoś ją niepokoił.
                                                    Zgłaszam się na ochotnika na nocną wartę do trzymania kciuków.
                                                  • zegor Re: No co tam .....? 26.10.16, 21:36
                                                    Ja się tak przyzwyczaiłem,że i w nocy trzymam wink)
                                                  • rudka-a Re: No co tam .....? 26.10.16, 21:50
                                                    Niech już Miska wraca, bo paluchi potrzebne wink
                                                    Można na nas jednak liczyć smile
                                                  • leziox Re: No co tam .....? 26.10.16, 22:00
                                                    Noooo..Wsystkie cekamy tu na Miziowom...
                                                    Całuski psesyłamy!
                                                  • zegor Re: No co tam .....? 26.10.16, 22:14
                                                    Jest między nami jakaś więź.......wink)
                                                  • rudka-a Re: No co tam .....? 26.10.16, 22:30
                                                    Jakaś......kto wymieni jaka? smile
                                                  • leziox Re: No co tam .....? 26.10.16, 22:34
                                                    Nieważne szczegóły, ważne ciepłe myśli!
                                                  • zegor Re: No co tam .....? 26.10.16, 22:45
                                                    Dzięki takim ciepłym myślom
                                                    człowiek czuje się
                                                    człowiekiem wink
                                                  • zegor Re: No co tam .....? 27.10.16, 21:33
                                                    Trzymam !
                                                  • leziox Re: No co tam .....? 27.10.16, 22:31
                                                    Dołączam się do wachty nocnej i krzyczę: Tropciuuu wraaacaj!
                                                    smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka