m.maska
15.05.13, 13:59
Wlasnie czytam oburzone posty tej, ktora kradnie cudza wlasnosc(NASZE zdjecia z mojej ukrytej galerii), ze ktos, czyli ja kupilam dekoder Polsatu - sprawa jest nieaktualna - tv mnie juz od kilku lat nie interesuje i jako taka, wystarczaja mi te programy ktore moge ogladac przez satelite Astra - bezplatnie....
Ale, ale... przeciez kazdy zna polska zasade: prawo jest po to zeby je lamac.... kiedy kupowalam dekoder Polsatu, chyba w roku 2001, zamowilam go telefonicznie - podczas rozmowy z konsultantem powiedzialam, ze chce wziac dekoder do Niemiec, a w regulaminie jest, ze nie wolno go wywozic... konsultant, ktory przyjal to zamowienie, odpowiedzial: przeciez nikt nie bedzie przychodzil i sprawdzal u pani w domu, czy ten dekoder tam stoi - to tyle gwoli wyjasnienia.... ot polska praworzadnosc i ciche przyzwolenie na wszelkie objawy lamania prawa i regulaminow.
Czy k.karen jest niepismienna i nie widziala, ze w mojej ukrytej galerii jest zaznaczone, ze rozpowszechnianie umieszczonych w nim fotografii jest zabronione? i kiedy je kradla a potem rozsylala po ludziach, czula sie taka na wskros uczciwa i szlachetna? na jej miejscu postepujac tak jak ona, raczej nie wychodzilabym przed szereg... i zamiast w ploty niech zainwestuje w tego taniego stomatologa...