m.maska 05.06.13, 02:52 Dostalam maila takiej tresci... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: UWAGA...IQ Elite 05.06.13, 02:59 Z zasady nie klikam w takie rzeczy - tak wiec i tym razem tego nie zrobilam, ale zajrzalam w google o co chodzi... Trafilam na niemieckie fora, na ktorych pisza o tym nauci i zloszcza sie, bo skusili sie na otwarcie i zupelnie nieswiadomie udostepnili swoje skrzynki pocztowe z adresami znajomych na ktore leca kolejne takie maile... Nie otwierajcie tego!!!!! - efektem jest jakis IQ test a potem wlasnie maile na adresy, ktore wyciagna Wam z Waszej skrzynki pocztowej. Jak sie domyslam, podobnie dziala Twoo i im podobne. Odpowiedz Link
m.maska Re: UWAGA...IQ Elite 05.06.13, 03:10 Jesli dostalo sie to juz na poczte gazety, to rozlezie sie migiem, bo kazdy ma w skrzynce jakies adresy... NIE KLIKAC W TO!!!!! - to moja rada Odpowiedz Link
al-szamanka Re: UWAGA...IQ Elite 05.06.13, 06:55 Dostałam takie cus ponad tydzień temu - nie kliknęłam, wrzuciłam do kosza Odpowiedz Link
super.halusia Re: UWAGA...IQ Elite 05.06.13, 10:50 dostałam też,ale dobrze,że kosz na śmieci jest Odpowiedz Link
super.halusia Re: UWAGA...IQ Elite 05.06.13, 10:53 A jakie byłyby z tego konsekwencje? Odpowiedz Link
m.maska Re: UWAGA...IQ Elite 05.06.13, 12:00 Poszloby takie samo zaproszenie na wszystkie adresy jakie masz w swojej skrzynce pocztowej, tej na ktorej adres to przyszlo. Odpowiedz Link
m.maska Re: UWAGA...IQ Elite 05.06.13, 12:02 Tam na samym dole jest dopisek, zeby kilknac w linka, jesli nie chce sie takich zawiadomien dostawac - na wszelki wypadek w to tez nie klikam... Odpowiedz Link
m.maska Re: UWAGA...IQ Elite 05.06.13, 14:44 al-szamanka napisała: > Dostałam takie cus ponad tydzień temu - nie kliknęłam, wrzuciłam do kosza No ale wyobraz sobie, ze dostalabys ode mnie... chociaz to nielogiczne, bo jesli chcialabym do Ciebie cos napisac, to napisalabym bezposrednio a nie wykorzystujac jakies polaczenia... ale - moglabys pomyslec, ze chce Ci tam cos pokazac, klikasz i wpadasz. To jest skandaliczne, ze to sie tak rozlazi... Twoo to juz mnie ponaglalo, ze mam gdzies tam klikac, to juz ostatni raz kiedy mi o tym przypominaja... Odpowiedz Link
m.maska Re: UWAGA...IQ Elite 05.06.13, 14:45 to jakas plaga jest i czemu to ma sluzyc poza spamami? Odpowiedz Link
leziox Re: UWAGA...IQ Elite 06.06.13, 00:01 Tez to dostalem i tez wywalilem.Rzekomo zapraszal mnie tam Kajetan... Podejrzane bylo juz od poczatku,bo adres zwrotny nie byl gazetowy. Odpowiedz Link
m.maska Re: UWAGA...IQ Elite 06.06.13, 00:10 Nie wiem kto sie na to łapie - jezeli ktos ma mi cos do napisania, to niby dlaczego ma pisac do mnie "okrezna" droga... ale jednak wciaz probuja i trafiaja na "szybkich"... Odpowiedz Link