Dodaj do ulubionych

Rockowe zespoły

10.04.09, 17:48
Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś DOBRE rockowe zespoły?kiss Najlepiej takie
które mają wokalistke, ale jeśli będą z wokalistą to też z chęcią posłuchambig_grin
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Rockowe zespoły 10.04.09, 20:34
      pj harvey, yeah yeah yeahs, metric, arcade fire, tegan and sara, cocorosie, charlotte hatherley, bat for lashes, florence and the machine, kate nash, the kills, new young pony club, maria peszek, ting tings, crystal castles, ladytron, goldfrapp, css, ladyhawke, i co z tego, że większość z nich to nawet electro, źle ci to nie zrobi. xd
      • kotkaalice Re: Rockowe zespoły 23.06.09, 22:16
        jane_, Yeah Yeah Yeahs ma fajne piosenki na swojej płycie "Yeah Yeah Yeahs", są genialne. ; p
        polecam zespół MUSE, którego jeszcze nikt nie wymienil
        Chciałabym jescze dodać, że nie słucham Muse, bo ich piosenka była w Zmierzchu, którego nie oglądałam ; pp
        Podsumowanie: Muse!
    • muszelka Re: Rockowe zespoły 19.04.09, 14:05
      jesli chodzi o rockowy zespół z wokalitką big_grin to polecam Paramore,najlepsze piosenki to np. Misery Business i
      Decode :] ja słucham duzo rocka i polecam My Chemical Romance, 30 Seconds to mars , Evanescence(to juz
      podchodzi pod metal,ale mają wokalistkę,która ma świetny głos) najlepszy singiel to bring me to life,call me when
      you're sober,jesli wolisz punk to Green Day 'boulveard of broken dreams' ..i Fall Out Boy 'i don't care' mają lżejsze
      brzmienie jesli ci to pasuje pozdrawiam kiss
      • Gość: Deborah14 Re: Rockowe zespoły IP: 213.25.124.* 13.06.09, 21:06
        Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Evanescence... smile)
      • elisss92 Re: Rockowe zespoły 13.06.09, 21:12
        muszelka, tutaj wszystkie zespoly co wymienilas maja lzejsze brzmienie ;] no,
        moze evanescence z deka mocniejsze ;] moge polecic Ci post-hadcore ;p escape the
        fate, lovehatehero, blessthefall, silverstein..
        • kitty16 Re: Rockowe zespoły 14.06.09, 13:41
          ja polecam The Veronicas - uwieelbiam ;] są tam nawet dwie wokalistki ; ))
          śpiewają taki pop rock
          • iwusiaaa Re: Rockowe zespoły 19.06.09, 19:08
            Paramore, Evanescence, Hey Monday, Aloha from hell <-
    • blah___rock Re: Rockowe zespoły 19.06.09, 19:12
      Armor for sleep , Therefore I Am , Halifax masz 3 ;PPP
    • kardolina Re: Rockowe zespoły 23.06.09, 14:51
      30 second to mars ;] Nirvana ;]
    • seneka4 Re: Rockowe zespoły 23.06.09, 22:31
      elisss92; magda_black nie chciała żebyś jej poleciła post-hardcorowe zespoły
      ,ale rockowe ,chociaż przyznam ,że poleciłaś jej bardzo dobre zespoły ,które
      bardzo lubię. wink A z rocka polecam Green Day ,30 Secunds To Mars ,My chemical
      romanse,fall out boy,simple plan ,Happysad. Takiego 'rocka' jak grają Jonasi nie
      polecam bo to nie jest rock ,ale przesłodzony pop ,dla dziewczynek ''och
      ,zakochałam się w słodkim chłopaczku z okładki'' ,a dobre zespoły z dziewczynami
      wokalistkami to Aloha From Hell i Paramore. Pozdrawiam. smile)
      • mindy44 Re: Rockowe zespoły 22.07.09, 21:21
        Oczywiście MUSE wink Chociaż tam jest wokalista, ale piosenki sa wspaniałe ;D
        Słucham ich juz od dłuższego czasu ! To jest najlepszy zespół po słońcem ! ;*
        • natalka_xd Re: Rockowe zespoły 26.07.09, 00:56
          Paramore, chociaż to pop-punk, ale nie zaszkodzi posluchac xd no i jeśli chodzi
          o zespoły z wokalistką to polecam rownież Nightwish, chociaż to metalowy zespół,
          moze Ci sie spodoba ; dd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka