27.04.15, 16:10
Czy matołek dalej rozprowadza posty po forach. Ciekawe czy pacykarz dalej babra się w łajnie w którym czuje się jak ryba w wodzie smile ciekawe czy łajniak dalej będzie upowszechniał to co i tak jest publiczne i ogólnie dostępne big_grin
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Ciekawe 27.04.15, 16:28
      eeech, Czarek, zaniechaj, po co własne myśli brudzić
      Dzisiaj przeżyłam tyle paskudnego, że i na rok za dużo sad
      • czarek_sz Re: Ciekawe 27.04.15, 16:34
        Czytałem Al i współczuję ale, napisałem co napisałem, żebyś wiedziała że innym też pod górkę. Ech AL sad
        • al-szamanka Re: Ciekawe 27.04.15, 16:42
          Wiem, że i innym pod górkę, Czarku, ale ja jestem przyzwyczajona do zwykłej, najnormalniejszej normalności, dlatego tu, ten nieporządek, okrucieństwo urzędów, znieczulica i najbardziej prostacka głupota o jaką miałam okazję się kiedykolwiek otrzeć, kompletnie wyprowadza mnie z równowagi. Jestem tu piąty dzień, a już tęsknię do domu.
          • czarek_sz Re: Ciekawe 27.04.15, 16:51
            Dobrze że dałaś stąd dyla Al bardzo dobrze. Tu są dobrzy i mądrzy ludzie zapewniam Cię że są ale niestety w mniejszości są. Wiesz kiedy o tym się przekonuję ? bo nie tylko na ulicy. W lesie i nad wodą ile polactwa u nas które co by nie mówić ale tym co robi to pokazuje że gardzi swoim siedziskiem swoim państwem Oby ich szlag sqrqysynów brudasów i szkodników smile
            • al-szamanka Re: Ciekawe 27.04.15, 17:02
              czarek_sz napisał:

> Dobrze że dałaś stąd dyla Al bardzo dobrze. Tu są dobrzy i mądrzy ludzie zapewn
              > iam Cię że są ale niestety w mniejszości są.
              Wiesz kiedy o tym się przekonuję ?
              > bo nie tylko na ulicy. W lesie i nad wodą ile polactwa u nas które co by nie m
              > ówić ale tym co robi to pokazuje że gardzi swoim siedziskiem swoim państwem Oby
              > ich szlag sqrqysynów brudasów i szkodników smile

Ależ wiem, że są i dobrzy, prawi, szlachetni... ale oni giną w tej ciemnej masie bezmyślności i znieczulicy, gdzie Polak Polakowi wilkiem jest. To jest okropne, normalnie aż płakać mi się chce... bo odwykłam już dawno. A tak chciałabym być dumna z kraju... ale nie mogę, bo z czego.
              • czarek_sz Re: Ciekawe 27.04.15, 17:19
                Wiesz co Ci powiem. Bo łapie się na tym. Często wracam do lat 60 70 i 80 tych. I rozpaczam o ile można to nazwać rozpaczaniem bo ja grubą skórę mam ale gdy pewne rzeczy a zwłaszcza te na które nie mam wpływu to prawie płaczę. Ja twarda sztuka płaczę z bezsilności. Ale. Gdy jedziemy z Janeczką za miasto nad rzekę i gdy przechodzimy przez wioskę i gdy znajomy piesek podleci do nas a my go przytulimy u pogłaszczemy to.......to wiesz co Alusia wink serducho rośnie i zapomina się na chwilę. Ale tylko na chwilę qrwa sad
                • al-szamanka Re: Ciekawe 27.04.15, 17:39
                  czarek_sz napisał:

> Wiesz co Ci powiem. Bo łapie się na tym. Często wracam do lat 60 70 i 80 tych.
                  > I rozpaczam o ile można to nazwać rozpaczaniem bo ja grubą skórę mam ale gdy
                  > pewne rzeczy a zwłaszcza te na które nie mam wpływu to prawie płaczę. Ja twarda
                  > sztuka płaczę z bezsilności.

Hmm, Czarku, podejrzewam, że do końca mojego urlopu tutaj też niejeden raz zapłaczę z bezsilności... tak jak to dzisiaj było. No i powiedz, sam wierzyłeś, że będzie w tym kraju demokracja, a tu nadal rządzą komuchy i ich rodziny, i ograbiają gorzej niż to robili kiedyś.

>Ale. Gdy jedziemy z Janeczką za miasto nad rzekę
                  > i gdy przechodzimy przez wioskę i gdy znajomy piesek podleci do nas a my go prz
                  > ytulimy u pogłaszczemy to.......to wiesz co Alusia wink serducho rośnie i zapomi
                  > na się na chwilę. Ale tylko na chwilę
                  qrwa sad

Mam to samo. W tej oazie, jaką jest mieszkanie mojej mamusi: seledynowe firanki, ciepłe ściany i atmosfera tworzona od lat przez dobrego człowieka. Ktokolwiek tu zawita nie chce wychodzić, bo czuje się to kojące dobro.
                  A drugą oazą jest mój dom na wsi: moje piękne brzozy, z których każda ma imię, jarzębiny i bzy, zapach tymianku o zmroku - tego tymianku, którego szczepki przywiozłam niegdyś z Austrii. Zapewne bluszcz obrastający ściany już się zazielenia, forsycje błyszczą, a kaliny zakwitną już niedługo. Przekonam się o tym w następny poniedziałek...
                  • czarek_sz Re: Ciekawe 27.04.15, 17:49
                    W Toruniu gdzie półtora roku wojka dymałem mieszkała mojej Babci ze strony Mamy Siostra.. Była przed wojną nauczycielką a Jej mężem był zawodowy Chorąży. Został zamordowany w Katyniu. Rzadko mieliśmy kontakt i te sprawy w rodzinie nie były poruszane. W 80 tych gdy zaangażowałem się w opozycję byliśmy pod Toruniem na urlopie i oczywiście zajrzeliśmy do Torunia bo moja jednostka wojskowa bo Ciocia itd. Wtedy pękło i posypały się wspomnienia. O Polsce o komunie itd. Długo pisać Al ale cokolwiek bym nie napisał to wiem że Ty i tak wiesz co ja bym napisał smile
                    • al-szamanka Re: Ciekawe 27.04.15, 17:52
                      Wiem
                  • m.maska Re: Ciekawe 27.04.15, 20:03
                    al-szamanka napisała:

> Mam to samo. W tej oazie, jaką jest mieszkanie mojej mamusi: seledynowe firanki
                    > , ciepłe ściany i atmosfera tworzona od lat przez dobrego człowieka. Ktokolwiek
                    > tu zawita nie chce wychodzić, bo czuje się to kojące dobro.
                    > A drugą oazą jest mój dom na wsi: moje piękne brzozy, z których każda ma imię,
                    > jarzębiny i bzy, zapach tymianku o zmroku - tego tymianku, którego szczepki prz
                    > ywiozłam niegdyś z Austrii. Zapewne bluszcz obrastający ściany już się zazielen
                    > ia, forsycje błyszczą, a kaliny zakwitną już niedługo. Przekonam się o tym w na
                    > stępny poniedziałek...
                    >

Ale takie miejsca sa na kazdym kontynencie, to moglby byc kazdy inny kraj na swiecie... A ludzie? ci porzadni, przyzwoici udali sie w najlepszym wypadku na emigracje wewnatrzna, bo kto na dluzsza mete bedzie sie kopal z koniem?
    • m.maska Re: Ciekawe 27.04.15, 20:06
      czarek_sz napisał:

> Czy matołek dalej rozprowadza posty po forach. Ciekawe czy pacykarz dalej babra
      > się w łajnie w którym czuje się jak ryba w wodzie smile ciekawe czy łajniak dale
      > j będzie upowszechniał to co i tak jest publiczne i ogólnie dostępne big_grin

Oj tam Czarek, napisz jeszcze jeden post, zeby ona persona miala material na jutro do skopiowania - przeciez nic wiecej nie ma do powiedzenia... lotny jest jak siarkowodor i podobny fetor roztacza...
      • czarek_sz Re: Ciekawe 27.04.15, 20:26
        Wiesz Maseczko że mi to lata koło ptaka - zorro i inne podroby. Martwię się o Al. Taka fajna dziewczyna i ja widzę co i jak ale Al robota zabija. Kuźwa a jeszcze plują na Nią oczerniają. Ale dziewczyna ma zdrowie. Martuniu opiekuj się Alunią bo Ona sama nie wydoli. Buziaki bo Janeczka herbaty z pokrzywy żąda smile później powiem co i jak na razie.
        • czarek_sz Re: Ciekawe 27.04.15, 20:27
          czarek_sz napisał:

> Wiesz Maseczko że mi to lata koło ptaka - zorro i inne podroby. Martwię się o A
          > l. Taka fajna dziewczyna i ja widzę co i jak ale Al robota zabija. Kuźwa a jesz
          > cze plują na Nią oczerniają. Ale dziewczyna ma zdrowie. Martuniu opiekuj się Al
          > unią bo Ona sama nie wydoli. Buziaki bo Janeczka herbaty z pokrzywy żąda smile
          > źniej powiem co i jak na razie.
          • czarek_sz Re: Ciekawe 27.04.15, 20:30
            Martuś przepraszam wcięło mi. Nie gniewaj się poprawie to i owo przepraszam sad
            Zorro ty sqrwysynu jeden smile
            • leziox Re: Ciekawe 27.04.15, 21:10
              Nie ma to jak porządne pozdrowienia pod odpowiednim adresem.
              big_grin
              • czarek_sz Re: Ciekawe 27.04.15, 21:31
                Jebać Lezio. Nie te klimaty, Tu kobiety są rozumiesz pogłaskać przytulić. Ja pierdolę już nie mam siły Janeczki pieścić. Owszem, od czasu do czasu tak ale ogólnie to wolę się proszę Ciebie napierdolić jak szpak i chwalić pana proszę Ciebiewink spierdalam bo wqrwiam się, hej qrwa
    • m.maska Re: Ciekawe 29.04.15, 17:25
      i znowu, jak zwykle, probuje, nie pytany, obisikiwac komus buty... probuje bo wiecej nie potrafi... a potem nagle bedzie wrzeszczal, ze go ktos zauwazyl.... az sie niedobrze robi, jak sie widzi, jak ta persona nie ma nic do powiedzenia... bidulek...
      • al-szamanka Re: Ciekawe 29.04.15, 19:34
        m.maska napisała:

> i znowu, jak zwykle, probuje, nie pytany, obisikiwac komus buty... probuje bo w
        > iecej nie potrafi... a potem nagle bedzie wrzeszczal, ze go ktos zauwazyl.... a
        > z sie niedobrze robi, jak sie widzi, jak ta persona nie ma nic do powiedzenia..

> . bidulek...

nigdy nie miała i mieć nie będzie
        • czarek_sz Re: Ciekawe 29.04.15, 19:47
          Maska i tak ma anielską cierpliwość do tej osoby. Ja bym tak nie potrafił.
          • al-szamanka Re: Ciekawe 29.04.15, 20:19
            czarek_sz napisał:

> Maska i tak ma anielską cierpliwość do tej osoby. Ja bym tak nie potrafił.

To nie chodzi o cierpliwość... po prostu olewamy.
            • czarek_sz Re: Ciekawe 30.04.15, 12:59
              Olewacie ale odpowiadacie. Przepraszam Al ale taka jest prawda. Ty może nie ale Maska daje się wyprowadzać z równowagi i wali gościa po gałotach - po całości go gnoi. Dobrze to robi nie powiem /bo ma cięty język smile/ ale.....właśnie to ale. Osrać gnoja i tyle. Bo on się tym żywi - interesownością jego nędznej kreatury smile
              • m.maska Re: Ciekawe 30.04.15, 14:17
                czarek_sz napisał:

> Olewacie ale odpowiadacie. Przepraszam Al ale taka jest prawda. Ty może nie ale
                > Maska daje się wyprowadzać z równowagi i wali gościa po gałotach - po całości
                > go gnoi. Dobrze to robi nie powiem /bo ma cięty język smile/ ale.....właśnie to a
                > le. Osrać gnoja i tyle. Bo on się tym żywi - interesownością jego nędznej kreat
                > ury smile

Czarek... wyprowadzic z rownowagi? do tego to potrzeba nie byle jakiego talentu, zeby mnie wyprowadzic z rownowagi - mnie to bawi, jak obserwuje jak podryguje... hahaha...
                Czarek bylo kiedys tak: napisalam mu na ukrytym forum co o nim mysle, napisalam celowo, bo wiedzialam, ze szuja juz raz wyniosl posty z ukrytego forum i opublikowal je na otwartym... chcialam zeby i ten post wyniosl... jak to zrobic? AL wpisala sie pode mnie i napisala: usun ten post, bo go wyniesie... nie minelo 5 minut i juz go skopiowal i opublikowal na otwartym... za cienki jest dla nas.
                Kopiowac posty z otwartego forum, na otwarte bez zadnego komentarza - bo to za wielki wysilek dla niego - to kazdy potrafi... tym bardziej, ze po to je piszemy zeby byly ogolnie dostepne - ale to chyba za trudne, zeby to kiedykolwiek zrozumial - skoro tyle lat mu sie to nie udalo, to z wiekiem bedzie coraz trudniej...
                • czarek_sz Re: Ciekawe 30.04.15, 16:37
                  Prywatne sprawy wywlekać w dobrej wierze przekazane to jest qrestwo. Wiesz o mnie bardzo dużo Masko bo ja otwarty i gadatliwy człowiek jestem ale publicznie nigdy niczego nie ujawniłaś. A jeśli Zorro tak tak wredna menda jest że tak zrobił bo tak nie można.Chlapać jęzorem co ktoś komuś w tajemnicy. Po prostu haniebne to jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka