Dodaj do ulubionych

Zaglądam licznik nabijam

20.07.15, 11:07
Zaglądam, licznik nabijam i niema nic o Zorro
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 11:53
      Nie musisz licznika nabijac...
      Potrzeba Ci podniety?
      Ok... no wiec zorro dzisiaj sie strasznie poskarzyl, zdaje sie, ze biedaczek zapommnial dlaczego otrzymal te wszystkie epitety, bo przyczepil sie jak g... obcasa i nie mozna sie bylo od niego uwolnic. Troche sobie tych epitetow dodal, bo mu sie juz myli, kto mu jak nawtykal na calym GW gdzie ludzi obraza i wkurza od lat... łachudra i kabotyn to bylo "pieszczotliwe" od jego nowego "przyjaciela" ulissesa-achaja.
      Bidulek w ogole nie rozroznia realu od wirtualu, miesza mu sie i zapomina, ze FB to real, to prawdziwe imiona, nazwiska, adresy i on wkroczyl w nasze realne zycie, bezmyslny jaki jest, nie pomyslal o konsekwencjach... a kto nawtykal 1zorro-bis? ano m.maska i al-szamanka i Piotr_57 i ulisses-achaj i wscieklyuklad i Leziox i Darima... i wielu wielu innych m.in. Ty sam...
      Kiedys mu napisales, ze jest za cienki w uszach... jest.
      Nie potrafi przewidziec jakie to co robi moze miec skutki... no coz.
      Znosilysmy jego zaczepki tyle lat, ze wytrzymamy jeszcze troche. Tacy ludzie jak on i jego "przyjaciele" ktorych kiedys sam nazywal "bydlo" nie maja takiej mocy zeby nas wyprowadzic z rownowagi. smile
      • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 13:01
        No i doskonale swiadectwo wystawia sobie i swoim "przyjaciolom" - wyciaga na forum jakies klepsydry obych udzi, ktorzy przypadkowo zupelnie maja to samo imie i nazwisko... cmentarne hieny zapewne za chwile rzuca sie na ten post, bo potrzebne im jest cos do rozszarpania - obrzydliwe to.
        Pomijam juz fakt, ze lamie Netykiete i publikuje imiona i nazwiska i adresy - juz dawno przegoniliscie "Orla cien"... jaka szkoda, ze to niegdys ambitne i kulturalne podworko juz przebilo dno.
        • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 13:52
          Rozmawialam wlasnie z moim znajomym... kim byla osoba, ktorej nekrolog zawiesil zorro na podworku - juz wiem... zenujace hieny uncertain
    • vidavil-125 Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 13:27
      Ja myślę Masko,że Zorro to samotny pogubiony człowiek.
      Ma on coś z dziecka które weszło w świat dorosłych zakładając że to świat
      ludzi nie życzliwych i w takim założeniu dotarł też do swoich lat obecnych.
      Tak myślę że Ulisses też wyczuł w Zorro dziecko i jego pogubienie i nie robił Zorro niechęci
      za te nie ładne słowa do Ulissesa.
      Z mojego pisania nic nie wynika. Zorro nie jest w stanie się zmienić. Można co najwyżej
      nie traktować poważnie pisania Zorra choć ręka swędzi

• m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 13:46
        Wiesz Vidavilu, sa pewne granice, ktorych w stosunku do innych ludzi przekraczac nie wolno... najgorsze jednak jest to, ze zorro narzucil calemu Podworku swoje obsesje, swoje kompleksy... niespelniony malarzyna, na ktorym nikt sie nie poznal, gdzies musi sobie zrekompensowac... w tym celu wybral forum.
        Dlaczego akurat upatrzyl sobie nas? ano nas poznal w realu i my wg niego powinnysmy sie zachwycic i pasc mu do stop - zle trafil... kiedy poznalysmy kto zacz, skreslilysmy go.

To, ze jest pogubiony, to mnie akurat malo interesuje i podejrzewam, ze nie bedzie to tez nikogo interesowalo ani w niemieckiej prokuraturze ani w sadzie. Wlasne frustracje przerzucac na innych(nie jest tam osamotniony), obrazac innych, to jego metoda.
        Szkoda, ze okazalo sie, ze ta "wyzsza" inteligenccja narzucila swoj styl widocznie nizszej inteligencji, ktora z radoscia sie do tego dostosowala. Nienawiscia mozna sie zywic, tylko jak dlugo... a podobno k.karen jest wierzaca katoliczka... deklaratywnie przynajmniej... ale jej wnetrze przesycone jest nienawiscia...
        Vidavilu, cokolwiek nie napiszesz, to juz niczego nie zmieni - nie mam zadnego wplywu na dalszy bieg wydarzen(chwilowo).
        • vidavil-125 Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 14:00
          Zorro otrzymywał i pewnie nadal otrzymuje "monity" w sprawie jego
          pisania na Podwórku

Z obserwacji mojego kota to sprawa wygląda tak.
          Nie da się wyrzucić Zorra z Podwórka a i Podwórku z Zorrem też nie po drodze.

• m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:03
            Niektorym nawet bardzo z nim po drodze... wyrzucic nie moga, bo jak beda teraz wygladac? przeciez wiedzieli doskonale co biora, po tym jak ich wymieszal rowno z najwiekszym brudem - wybaczyli, bo to ponoc za nasza namowa to wszystko robil... teraz zapewne robi to pod ich namowa, bo sam nie mysli - teraz kreci nim karlutka, ktora w koncu ma godnego siebie wspolnika...
            Razem beda sie tak bujac, ale to juz tylko do czasu...
            "Bydlo"(jak okreslal podworkowcow) wkroczylo w real i to bardzo ulatwia sprawe...
            Ja nikomu nie groze, nie szantazuje, ja pisze jak jest, niestety do nich to wciaz nie dociera, ze to juz jest real, ze to moze byc kwestia godzin, moze dni a moze tygodni... to dzieje sie juz poza mna.
          • al-szamanka Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 18:21
            vidavil-125 napisał:

> Zorro otrzymywał i pewnie nadal otrzymuje "monity" w sprawie jego
            > pisania na Podwórku
            >
            > Z obserwacji mojego kota to sprawa wygląda tak.
            > Nie da się wyrzucić Zorra z Podwórka a i Podwórku z Zorrem też nie po drodze.

Oj, bardzo po drodze, w końcu karlutka i wściekły maja możliwość dać poprzez niego upust swojej nienawiści do nas, a i ojciec założyciel ma powód do odezwania się w trzechsłowie raz na miesiąc
      • klara_izydor Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 13:55
        Ja,jak zwykle nie na temat,ale:
        Przed chwilą znalazłam w skrzynce dużą przesyłkę pocztową z napisem:"Co łączy...bałwana i gorące laski?"
        Czekałam na coś finezyjnie dowcipnego,bo to reklama maści na mięśnie i stawy.
        Ale nie - na obrazku:bałwan i dwie gorące laski,które mówią - Kochany,ty nas chłodź,a my cię rozgrzejemy.
        Że niby ta maść i chłodzi,i rozgrzewa...
        Myślę,że bałwan tego nie wytrzyma.
        P.S.Nie wiem,czy mogę zdradzić nazwę tej cudownej maści? Taka na pers...
        • vidavil-125 Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 14:20
          Masko
          O co chodzi z tym Gerhardem Morellem. Że zmarł to napisane.
          Ale o coś tu jeszcze chodzi. Tyle wiem że jest zbieżność nazwiska i imię też.
          • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 15:03
            Tak sie sklada, ze jeden z moich znajomych na FB nosi to nazwisko - znowu jest wywlekanie realnych danych na forum, czy ta szmata forumowa nigdy nie skonczy? oni mu na to pozwalaja... juz przebili dno, rownie chamskiego forum chyba na calym GW sie nie znajdzie...
            Oglosil, ze nie tylko ta osoba zapytala go grzecznie czy mial zgode osob ktore namalowal? ale jego kolega malarz oficjalnie skreslil go z listy znajomych z powodu wirtualnego hejtu jaki prowadzil jeszcze zanim namalowal te swoje bohomazy.
            To musi byc okropna frustracja, po tylu latach pedzlowania, okazuje sie, ze to wszystko o kant tylka roztrzaskac, bo "malarstwo cienkie"... i moze sobie malowac - do piwnicy. Oh te kariery, kariery... wtedy kiedy ci ktorzy maja juz nazwisko jezdza na urlopy on musi jezdzic na plenery, bo moze go tam ktos zauwazy w koncu. Jesli do tej pory nie zauwazyli to juz i nie zauwaza.
          • al-szamanka Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 15:16
            vidavil-125 napisał:

> Masko
            > O co chodzi z tym Gerhardem Morellem. Że zmarł to napisane.
            > Ale o coś tu jeszcze chodzi. Tyle wiem że jest zbieżność nazwiska i imię też.

Tak, zbieznosc imienia i nazwiska ze znajomym Maseczki na facebooku.
            Publikowanie takiej klepsydry jest dowodem na wybitne poczucie humoru zerro... zerrowe wlasnie.
            Wyobrazam sobie jakby poczula sie rodzina zmarlego wiedzac, ze wykorzystuje ogloszenie jego smierci do swojej durnowatej forumowej zabawy.
            Tfu, tfu, tfu... na takie coś nie ma nazwy, bo to juz nawet nie dno, tylko cos bardzo ponizej.
            • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 15:27
              I karlutka twierdzi teraz z cala pewnoscia, ze to "falszywe" konto zostalo usuniete... ot spryciula taka a nie sprawdzila zanim znowu zaczela rozprzestrzeniac swoje klamstwa...
              Niech kombinuje... ale to tez moze sie szybko skonczyc, jesli mi sie zachce wykonac jeden tylko telefon do Lubina... i w koncu moze za przeproszeniem odpieprza sie od realu, hieny cmentarne...
              • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 15:32
                Gdyby Intelligenzbestie zorro nie mial ciezkiej sklerozy, wiedzialby, ze ta osoba jest wsrod moich znajomych na FB, od lipca 2012 roku... i pozostanie, nie wyrazila tez zadnego zamiaru likwidacji swojego profilu.
                Wbrew przewidywaniu hien cmentarnych...
              • al-szamanka Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 15:37
                m.maska napisała:

> I karlutka twierdzi teraz z cala pewnoscia, ze to "falszywe" konto zostalo usun
                > iete... ot spryciula taka a nie sprawdzila zanim znowu zaczela rozprzestrzeniac
                > swoje klamstwa...
                > Niech kombinuje... ale to tez moze sie szybko skonczyc, jesli mi sie zachce wyk
                > onac jeden tylko telefon do Lubina... i w koncu moze za przeproszeniem odpieprz
                > a sie od realu, hieny cmentarne...

Straszne, takie klamstwa wolaja o pomste do nieba, a karlutka wraz z zerro wyraznie ja wywoluja. Oby to nie byl dla nich jakis omen, bo mimo wszystko nawet im nic zlego nie zycze.
                • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 15:41
                  No cóż... Gottes Mühlen mahlen langsam aber gerecht... poczekamy
                  • vidavil-125 Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 15:53
                    Zręczna intryga
                    Pasuje do Zorro ale nie wyjaśnia, że Zorro.
                    Pasuje do Zorro bo bawił Lożę jako małpa czerwona.

Teraz ten nekrolog i poooszło:
                    Zorro twierdzi że to mucha w masce
                    A pani z Podwórka że to pasuje do tej drugiej pani.
                    ( mam irracjonalny strach przed tą drugą panią)

Od czasu „ataku śmiechu” że to kumpela a nie żona Zorra
                    co nie wyjaśnione zostało, mam mniej zaufania do wpisów Pań
                    na Kalejdoskopie.

Panie Tu twierdzą że to Zorro przyczynkiem od tej klepsydry jest.

Wobec, że nie mam pewności czy Panie z Kalejdoskopu trafnie
                    oceniają że to Zorro, mogę tylko westchnąć i powiedzieć do Zorra.
                    Zorro jeśli to Twoja robota to kopa Ci ode mnie w Twoje jaja.

• tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:06
                      vidavil-125 napisał:

> Od czasu „ataku śmiechu” że to kumpela a nie żona Zorra
                      > co nie wyjaśnione zostało, mam mniej zaufania do wpisów Pań

> mogę tylko westchnąć i powiedzieć do Zorra.
                      > Zorro jeśli to Twoja robota to kopa Ci ode mnie w Twoje jaja.

A jeśli to nie Zorro, to komu i w co Twój kop się będzie należał? smile
                      • vidavil-125 Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:18
                        Nieźle kombinujesz Tannawe że to może być ktoś co z natury bez jaj.
                        • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:20
                          vidavil-125 napisał:

> Nieźle kombinujesz Tannawe że to może być ktoś co z natury bez jaj.

wink
                    • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:15
                      vidavil-125 napisał:

> Zręczna intryga
                      > Pasuje do Zorro ale nie wyjaśnia, że Zorro.
                      > Pasuje do Zorro bo bawił Lożę jako małpa czerwona.
                      >

Akurat "czerwona malpa" to on byc nie mogl, nie ta polka, a zalozenie i zonglowanie dwoma nickami wykracza nawet dzisiaj ponad jego mozliwosci mentalne...

> Teraz ten nekrolog i poooszło:
                      > Zorro twierdzi że to mucha w masce
                      > A pani z Podwórka że to pasuje do tej drugiej pani.
                      > ( mam irracjonalny strach przed tą drugą panią)
                      >
                      > Od czasu „ataku śmiechu” że to kumpela a nie żona Zorra
                      > co nie wyjaśnione zostało, mam mniej zaufania do wpisów Pań
                      > na Kalejdoskopie.

Przeczytaj sobie te posty... poczatkowo wygladalo to na kumpele, ale juz przy drugim poscie wylazlo z tego postu zerrro... sam to pisal, chcial zona straszyc a ta biedna o niczym nie wie..
                      Jedno jest pewne, Ewa to kobieta, ktora takich bzdetow by nigdy nie napisala...

>
                      > Panie Tu twierdzą że to Zorro przyczynkiem od tej klepsydry jest.
                      >
                      > Wobec, że nie mam pewności czy Panie z Kalejdoskopu trafnie
                      > oceniają że to Zorro, mogę tylko westchnąć i powiedzieć do Zorra.
                      > Zorro jeśli to Twoja robota to kopa Ci ode mnie w Twoje jaja.
                      >

Wygrzebal z netu nekrolog czlowieka, ktory zmarl przed rokiem... i tak jak przewidzialam, hieny zweszyly krew i sie zlecialy... karlutka i sorellina juz sa, za chwile pojawi sie wscieklyuklad i bedzie grzebal w trzewiach - obrzydliwe i wstretne. Nie sadzialm, ze dorosli ludzie sa zdolni do czegos takiego... no ale tam rzady przejal juz zerro - wiec niczego innego spodziewac sie nie mozna. Niech sie jeszcze pasie, dopoki moze.
                      • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:26
                        m.maska napisała:

> karlutka i sorellina juz sa
                        > , za chwile pojawi sie wscieklyuklad i bedzie grzebal w trzewiach - obrzydliwe i wstretne.

Masko, Ciebie w takim grzebaniu nikt nie przebije, choćby nie wiem jak się starał! big_grin
                        Skądinąd Twoje "święte oburzenie" wiele wyjaśnia. smile
                        • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:39
                          tan.nawe napisała:

> m.maska napisała:
                          >
                          > > karlutka i sorellina juz sa
                          > > , za chwile pojawi sie wscieklyuklad i bedzie grzebal w trzewiach - o
                          > brzydliwe i wstretne.
                          >
                          >
                          Masko, Ciebie w takim grzebaniu nikt nie przebije, choćby nie wiem jak się
                          > starał! big_grin
                          > Skądinąd Twoje "święte oburzenie" wiele wyjaśnia. smile

Pisz skoro musisz, tylko nie probuj przerzucac wlasnych brudow tutaj... jedno jest pewne, ze zerro nie mogl lepiej trafic niz do tego "bydla" jak Was zwykl nazywac... szukal swoich i na calym GW nie mogl sie odnalezc, juz przed wieloma laty admini zbanowali mu nicka, pewnie za niewinnosc - teraz w koncu znalazl sobie podobnych. Ostanie miejsce gdzie moze jeszcze pisac...
                    • al-szamanka Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 18:25
                      vidavil-125 napisał:

> Zorro twierdzi że to mucha w masce
                      > A pani z Podwórka że to pasuje do tej drugiej pani.
                      > ( mam irracjonalny strach przed tą drugą panią)

Żaden irracjonalny, to wyrzuty sumienia cię duszą (a może i nocne zmory) za to, że powiedziałeś o mnie damskie bydle
                  • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 15:53
                    hahaha... hieny cmentarne - detektywi...
                    Profil zostal calkowicie ukryty, na moja prosbe... jeszcze przyjdzie zerro i zacznie kopiowac...
                    Sorellino zanim oglosilas wszem i wobec co napisala Kinga Duda na swoim profilu, trzeba bylo tez sprawadzic - bo sie po prostu zwyczajnie osmieszylas big_grinbig_grinbig_grin
                    • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:39
                      m.maska napisała:

> hahaha... hieny cmentarne - detektywi...
                      > Profil zostal calkowicie ukryty, na moja prosbe...

Twoi znajomi na Twoją prośbę ukrywają swój profil, więc pewnie wpisy też umieszczają na Twoją prośbę, tam gdzie im wskażesz. smile
                      Naprawdę można Ci pozazdrościć takich znajomych! smile
                      • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:40
                        Zazdrosc to bardzo nieladne uczucie...
                        • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 16:53
                          m.maska napisała:

> Zazdrosc to bardzo nieladne uczucie...

No to jedziemy banałami big_grin

Zawiść to okropne uczucie... Mściwość to paskudna cecha... Oczernianie i szydzenie to wstrętne czyny... Awanturnictwo to upierdliwe działanie... Pieniactwo to... itd. itd...

• m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 17:02
                            Zgadzam sie... to wszystko masz jak na tacy podane na Podworku...
                            A uli wychyli sie kilka dni temu i szepnal cichutko: Apelik! oni maja w d.... jego apeliki big_grinbig_grinbig_grin
                            • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 17:04
                              m.maska napisała:

> Zgadzam sie... to wszystko masz jak na tacy podane na Podworku...

Oj, nie doceniasz własnego forum, Maseczko!
                            • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 22.07.15, 20:16
                              m.maska napisała:

> Zgadzam sie... to wszystko masz jak na tacy podane na Podworku...
                              > A uli wychylil sie kilka dni temu i szepnal cichutko: Apelik! oni maja w d.... j
                              > ego apeliki big_grinbig_grinbig_grin

a ten od apelikow, co to nie chce juz sie zajmowac "wiadomym forum" wlasnych apelikow sie nie trzyma, totez inne tez jego apeliki w dooooooooooooopie maja...
                      • al-szamanka Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 17:03
                        tan.nawe napisała:

> m.maska napisała:
                        >
                        > > hahaha... hieny cmentarne - detektywi...
                        > > Profil zostal calkowicie ukryty, na moja prosbe...
                        >
                        > Twoi znajomi na Twoją prośbę ukrywają swój profil, więc pewnie wpisy też umiesz
                        > czają na Twoją prośbę, tam gdzie im wskażesz. smile
                        > Naprawdę można Ci pozazdrościć takich znajomych! smile

Widzę, Tannawe, że nie masz krztyny ochoty aby zrozumieć.
                        Zerro znowu oskarżył nas o coś (a karlutka jak zwykle to podjęła, bo znowu okazja do wylania na nas błota), co jest nam tak obce, jak jemu uczciwość.
                        Przecież Gerd, który do niego pisał ma wizytówkę... i jest tam zupełnie inna twarz niż na klepsydrze. I zerro to doskonale wie! Ale musiał zrobić aferę i posłużyć się zmarłym, oskarżając nas o założenie lewego konta na tę osobę. Nie mam słów na tę obrzydliwość!
                        • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 17:13
                          al-szamanka napisała:

> Przecież Gerd, który do niego pisał ma wizytówkę... i jest tam zupełnie inna tw
                          > arz niż na klepsydrze. I zerro to doskonale wie! al-szamanka napisała:

Niestety, nie zobaczę tej twarzy, Szamanko - nie mam konta na FB.

> Ale musiał zrobić aferę i posłużyć się
                          > zmarłym, oskarżając nas o założenie lewego konta na tę osobę

Rozumiem! A ten Wasz znajomy tak sam z siebie wpisał się do Zorra (a chyba nie jest jego znajomym?) i od razu się ukrył, tak?
                          No, nie, przepraszam, jedno i drugie zrobił "na prośbę maski". Tyż piknie.

• tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 17:14
                            Sorry za małą literę. Nie "na prośbę maski" tylko "na prośbę Maski".
                            • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 18:51
                              tan.nawe napisała:

> Sorry za małą literę. Nie "na prośbę maski" tylko "na prośbę Maski".

a nie masz za co przepraszac, ja sie o takie rzeczy nie obrazam... wrecz przeciwnie, prywatne maile zawsze podpisuje mala litera... mam tak celowo ustawiona sygnaturke smile kiedys juz o tym pisalam; male "m" bardziej mi sie podoba od duzego "M" - optycznie big_grin
                          • al-szamanka Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 17:30
                            tan.nawe napisała:

> al-szamanka napisała:
                            >
                            > > Przecież Gerd, który do niego pisał ma wizytówkę... i jest tam zupełnie i
                            > nna tw
                            > > arz niż na klepsydrze. I zerro to doskonale wie! al-szamanka napisała:
                            >
                            > Niestety, nie zobaczę tej twarzy, Szamanko - nie mam konta na FB.

Nie potrzebujesz, Zerro ją widział i wie doskonale, że zbezcześcił do swoich zabaw zmarłego.

> > Ale musiał zrobić aferę i posłużyć się
                            > > zmarłym, oskarżając nas o założenie lewego konta na tę osobę
                            >
                            > Rozumiem! A ten Wasz znajomy tak sam z siebie wpisał się do Zorra (a chyba nie
                            > jest jego znajomym?) i od razu się ukrył, tak?
                            > No, nie, przepraszam, jedno i drugie zrobił "na prośbę maski". Tyż piknie.

Czy Ty uważasz, Tannawe, że wszyscy na FB są na usługach Maseczki i wypełniają jej rozkazy? A znany malarz, który wypisał się z listy znajomych zerra, oznajmiając, że to z powodu obrzydliwego hejtu zerra celującego w nas... też na rozkazy?
                            Wydaje mi się, że jednak większość ludzi jest zdolna do samodzielnego myślenia, czego jak widać nie pojmujesz. Swiat, FB, real to nie podwórko, gdzie wszyscy teraz śpiewają pod batutą zerra.
                            • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 17:40
                              al-szamanka napisała:

> Czy Ty uważasz, Tannawe, że wszyscy na FB są na usługach Maseczki i wypełniają
                              > jej rozkazy?

Nie uważam, wiem to od Maseczki smile

m.maska 20.07.15, 15:53

hahaha... hieny cmentarne - detektywi...
                              Profil zostal calkowicie ukryty, na moja prosbe

> Wydaje mi się, że jednak większość ludzi jest zdolna do samodzielnego myślenia,
                              > czego jak widać nie pojmujesz.

Nie widać.

> Swiat, FB, real to nie podwórko, gdzie wszyscy
                              > teraz śpiewają pod batutą zerra

Podwórko pod batutą Zorra, Kalejdoskop pod batutą Maski, znaczy... pod Twoją. smile

• al-szamanka Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 17:55
                                tan.nawe napisała:

> al-szamanka napisała:
                                >
                                > > Czy Ty uważasz, Tannawe, że wszyscy na FB są na usługach Maseczki i wypeł
                                > niają
                                > > jej rozkazy?
                                >
                                > Nie uważam, wiem to od Maseczki smile
                                >
                                > m.maska 20.07.15, 15:53
                                >
                                > Profil zostal calkowicie ukryty, na moja prosbe
                                >

PROŚBĘ, bardzo bardzo, bardzo droga Tannawe... nie rozkaz.

> > Wydaje mi się, że jednak większość ludzi jest zdolna do samodzielnego myś
                                > lenia,
                                > > czego jak widać nie pojmujesz.
                                >
                                > Nie widać.

Ja widzę big_grin

> > Swiat, FB, real to nie podwórko, gdzie wszyscy
                                > > teraz śpiewają pod batutą zerra
                                >
                                > Podwórko pod batutą Zorra, Kalejdoskop pod batutą Maski, znaczy... pod Twoją. :
                                > )

Hmm, Kalejdoskop to nasze forum, wiec wiadomo, że my tu "rządzimy". Podwórko co prawda założyła Maseczka, ale złożyła je w ręce ojca ulego, który teraz praktycznie nie ma tam głosu, bo przecież całkowicie zagłusza go zerro big_grin
                                • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 18:47
                                  al-szamanka napisała:

> Ja widzę big_grin

Nie mam co do tego wątpliwości. Ty zwykle widzisz to, czego nie ma.

> Hmm, Kalejdoskop to nasze forum, wiec wiadomo, że my tu "rządzimy". Podwórko co
                                  > prawda założyła Maseczka, ale złożyła je w ręce ojca ulego, który teraz prakty
                                  > cznie nie ma tam głosu, bo przecież całkowicie zagłusza go zerro big_grin

Widzę, że Ulisses wg ciebie nie zasługuje na dużą literę, podobnie jak Vidavil. Rozumiem, że do ciebie również mogę zwracać się z małej litery.

• al-szamanka Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 18:55
                                    tan.nawe napisała:

> al-szamanka napisała:
                                    >
                                    > > Ja widzę big_grin
                                    >
                                    > Nie mam co do tego wątpliwości. Ty zwykle widzisz to, czego nie ma.
                                    >
                                    > > Hmm, Kalejdoskop to nasze forum, wiec wiadomo, że my tu "rządzimy". Podwó
                                    > rko co
                                    > > prawda założyła Maseczka, ale złożyła je w ręce ojca ulego, który
                                    > teraz prakty
                                    > > cznie nie ma tam głosu, bo przecież całkowicie zagłusza go zerro big_grin
                                    >
                                    > Widzę, że Ulisses wg ciebie nie zasługuje na dużą literę, podobnie jak Vidavil.
                                    > Rozumiem, że do ciebie również mogę zwracać się z małej litery.

Jest mi to naprawdę obojętne, bardzo, bardzo, bardzo droga Tannawe.
                                    • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 19:03
                                      al-szamanka napisała:

> Jest mi to naprawdę obojętne, bardzo, bardzo, bardzo droga Tannawe.

Myślę, że twoje małe litery Ulissesowi również.
                                      Ale dla mnie świadczy to o... "kulturze".
                              • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 18:58
                                tan.nawe napisała:

> al-szamanka napisała:
                                >
                                > > Czy Ty uważasz, Tannawe, że wszyscy na FB są na usługach Maseczki i wypeł
                                > niają
                                > > jej rozkazy?
                                >
                                > Nie uważam, wiem to od Maseczki smile
                                >
                                > m.maska 20.07.15, 15:53
                                >
                                > Profil zostal calkowicie ukryty, na moja prosbe
                                >

>
                                Jesli obserwuje, ze podworkowe hieny rzucily sie by rozerwac zwloki kogos kogo nie znalam ale tej osobie bliskiego, to chyba jasne, ze go poprosilam zeby ukryl profil... zerro moglby znowu zaczac kopiowac i wklejac na podworku wpisy z FB - przeciez to indywiduum nie ma zadnych hamulcow a karlutka bedzie mu w tym towarzyszyc - to jest zwyczajnie zenujace.
                                Przypominam sobie jak wscieklyuklad jak hiena rzucil sie na pewien moj post w ktorym pisalam o smierci kogos mi bliskiego... obrzydliwe i godne najwyzszej pogardy...
                                Oj Tannawe, mozesz sobie byc wierzaca lub nie, aale sa pewne sprawy z ktorych zartowac nie nalezy... powodzenia Wam wszystkim...
                        • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 18:26
                          al-szamanka napisała:

> Widzę, Tannawe, że nie masz krztyny ochoty aby zrozumieć.
                          > Zerro znowu oskarżył nas o coś (a karlutka jak zwykle to podjęła, bo znowu okaz
                          > ja do wylania na nas błota), co jest nam tak obce, jak jemu uczciwość.
                          > Przecież Gerd, który do niego pisał ma wizytówkę... i jest tam zupełnie inna tw
                          > arz niż na klepsydrze. I zerro to doskonale wie! Ale musiał zrobić aferę i posł
                          > użyć się zmarłym, oskarżając nas o założenie lewego konta na tę osobę. Nie mam
                          > słów na tę obrzydliwość!

AL, nie tlumacz jej, bo naprawde nie warto... juz pisalam wczesniej, hieny!!!!! nie od dzisiaj to robia, a Tannawe wrecz zachwycaja chyba wulgaryzmy jakie publikuja zorro i karlutka...
                          Przy czym Tannawe sugeruje, ze my im czegos zazdroscimy.... Mam prosbe Tannawe, podaj jakis przyklad, co Wy takiego macie, co byloby godne pozazdroszczenia...
                          • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 18:54
                            m.maska napisała:

> AL, nie tlumacz jej, bo naprawde nie warto... juz pisalam wczesniej, hieny!!!!!
                            > nie od dzisiaj to robia, a Tannawe wrecz zachwycaja chyba wulgaryzmy jakie pub
                            > likuja zorro i karlutka...
                            > Przy czym Tannawe sugeruje, ze my im czegos zazdroscimy.... Mam prosbe Tannawe,
                            > podaj jakis przyklad, co Wy takiego macie, co byloby godne pozazdroszczenia...

Nie wiem dopraw, czy warto Wam to tłumaczyć, ale niech tam.
                            Nie, Masko, ja twierdzę, że to Wam należy zazdrościć, np. facebookowych znajomych. Czego jeszcze - nie wiem. smile
                            A może podpowiecie?
                            • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 18:56
                              P.S.Błąd: nie "dopraw", ale "doprawdy". Sorki.
                            • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 19:04
                              Ale pisalas zdaje sie o zawisci... taka tez musi miec uzasadnienie, bo to kolejny stopien po zazdrosci...
                              Ulatwie Ci, nie macie nic... kompletnie nic, nic soba nie reprezentujecie... a przede wszystkim nie macie pryncypiow i zasad - mozna Wam splunac w twarz wytarzac Was w blocie, jak zrobil to z Wami zorro a Wy wstaniecie otrzepiecie sie i powiecie, ze nic sie nie stalo, a na dodatek zaprzyjaznicie sie z kims takim - dla takich ludzi, ja osobiscie mam wylacznie pogarde.
                              • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 19:38
                                m.maska napisała:

> Ulatwie Ci, nie macie nic... kompletnie nic, nic soba nie reprezentujecie... a
                                > przede wszystkim nie macie pryncypiow i zasad -

No i ja mam się nie załamywać ! suspicious

• al-szamanka Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 19:57
                                  tan.nawe napisała:

> m.maska napisała:
                                  >
                                  > > Ulatwie Ci, nie macie nic... kompletnie nic, nic soba nie reprezentujecie
                                  > ... a
                                  > > przede wszystkim nie macie pryncypiow i zasad -
                                  >
                                  > No i ja mam się nie załamywać ! suspicious

Radziłam deskę, i co, zlazłaś z niej?
                                  • tan.nawe Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 20:05
                                    al-szamanka napisała:

> Radziłam deskę, i co, zlazłaś z niej?

Trudno to było uznać za profesjonalną poradę, więc w ogóle na deskę ni wchodziłam. A tym bardziej nie włazilam.
                            • m.maska Re: Zaglądam licznik nabijam 20.07.15, 20:51
                              tan.nawe napisała:

> Nie wiem dopraw, czy warto Wam to tłumaczyć, ale niech tam.
                              > Nie, Masko, ja twierdzę, że to Wam należy zazdrościć, np. facebookowych znajomy
                              > ch. Czego jeszcze - nie wiem. smile
                              > A może podpowiecie?

Juz Ci pisalam, ze zazdrosc to wstretne uczucie... ja nie mam zadnych facebookowych znajomych, mam na FB wylacznie tych, ktorych znam w realu i nie zbieram znajomych na peczki, nie odczuwam potrzeby szukania akceptacji w ten sposob... ilosc nigdy nie przechodzi w jakosc.. jest tylko jedna wielka miernota...
    • m.maska Zabobony... 20.07.15, 16:20
      hmm... nie jestem zabobonna, ale w moim domu rodzinnym hortensje byly kwiatami "nieobecnymi" a ja tak na wszelki wypadek, wole sie nie sprzeczac z zabobonami...

Hortensja - z uwagi na to, że jest to kwiat służący głównie do ozdoby Grobu Pańskiego w niedzielę wielkanocną, podobno przynosi do domu cierpienie.
      • tan.nawe Re: Zabobony... 20.07.15, 16:57
        m.maska napisała:

> Hortensja - z uwagi na to, że jest to kwiat służący głównie do ozdoby Gr
        > obu Pańskiego w niedzielę wielkanocną, podobno przynosi do domu cierpienie.

Miałam ciotkę, Hortensję ( rzadkie imię w Polsce ). Przeżyła szczęśliwie 98 lat. smile
        • m.maska Re: Zabobony... 20.07.15, 17:05
          pierwsze slysze zeby ozdabiac ludzmi Grob Panski... zdaje sie, ze pisalam o kwiatach... zreszta nawet podczas naszej ostatniej podrozy w Monachium, mowilam o tym AL... to nic nowego... ale jakze znaczace.
          • m.maska Re: Zabobony... 20.07.15, 17:10
            No i skoro jestes taka przebiegla, to wyguglaj sobie... chyba nie sadzisz, ze wymyslilam to sobie na potrzebe chwili.... hahaha.... wiem o tym od lat i z zabobonami nie dyskutuje, jesli nie musze, a w tym wypadku nie musze, moge omijac big_grin
          • tan.nawe Re: Zabobony... 20.07.15, 17:16
            Masko, załamujesz mnie... sad
            • al-szamanka Re: Zabobony... 20.07.15, 17:38
              tan.nawe napisała:

> Masko, załamujesz mnie... sad

Jeżeli aż tak jesteś załamana, to radzę wycofać się grzecznie i wyciągnąć w jakim kąciku na desce. Poczujesz ulgę smile
              I nie wracaj chociaż kilka dni, po co masz się ciągle załamywać, to może przejść w stan chroniczny, a żadna z nas nie życzy Tobie nic złego.
              • tan.nawe Re: Zabobony... 20.07.15, 17:50
                al-szamanka napisała:

> Jeżeli aż tak jesteś załamana, to radzę wycofać się grzecznie i wyciągnąć w jak
                > im kąciku na desce. Poczujesz ulgę smile

Nie tyle ja, co Wy poczułybyście ulgę. big_grin

> I nie wracaj chociaż kilka dni

Już dobrze, dobrze! Nie trać równowagi. Zastanowię się, może ( ja także) spełnię Waszą suplikację.

P.S. Przy okazji. Przyjaciółka już sobie nie radzi? Musiałaś pospieszyć na pomoc ze swoim "autorytetem"? smile
                • al-szamanka Re: Zabobony... 20.07.15, 18:00
                  tan.nawe napisała:

> al-szamanka napisała:
                  >
                  > > Jeżeli aż tak jesteś załamana, to radzę wycofać się grzecznie i wyciągną
                  > ć w jak
                  > > im kąciku na desce. Poczujesz ulgę smile
                  >
                  > Nie tyle ja, co Wy poczułybyście ulgę. big_grin
                  >
                  > > I nie wracaj chociaż kilka dni
                  >
                  > Już dobrze, dobrze! Nie trać równowagi. Zastanowię się, może ( ja także) spełn
                  > ię Waszą suplikację.
                  >
                  > P.S. Przy okazji. Przyjaciółka już sobie nie radzi? Musiałaś pospieszyć na pomo
                  > c ze swoim "autorytetem"?
                  smile

Nie, po prostu wróciłam z pracy... co można zauważyć po tym, że stosuję znaki diakrytyczne - z pracy piszę bez nich.
            • m.maska Re: Zabobony... 20.07.15, 19:06
              tan.nawe napisała:

> Masko, załamujesz mnie... sad

Nie zalamuj sie... to nie Twoj problem... jesli czarny kot przebiegnie mi droge... to potrafie zawrocic z drogi big_grin
              • tan.nawe Re: Zabobony... 20.07.15, 19:35
                m.maska napisała:

> Nie zalamuj sie... to nie Twoj problem... jesli czarny kot przebiegnie mi droge
                > ... to potrafie zawrocic z drogi big_grin

Dla mnie koty nie są problemem. Lubię koty, zwłaszcza czarne. smile
        • al-szamanka Re: Zabobony... 20.07.15, 17:12
          tan.nawe napisała:

> m.maska napisała:
          >
          > > Hortensja - z uwagi na to, że jest to kwiat służący głównie do ozd
          > oby Gr
          > > obu Pańskiego w niedzielę wielkanocną, podobno przynosi do domu cierpieni
          > e.
          >
          > Miałam ciotkę, Hortensję ( rzadkie imię w Polsce ). Przeżyła szczęśliwie 98 lat
          > . smile

Niech jej w niebie kwietnie będzie smile
          Ale przyznasz, że imię to coś innego niż roślina. Nie jestem zabobonna, ale uważam, że wiele ludowych wierzeń ma podstawy, a poza tym pewne symbole tak się naładowały poprzez wieki negatywnymi wibracjami, że w odpowiednim momencie ujawniają się tam, gdzie trzeba przyciągnięte określonym wzorcem. Wiesz, na zasadzie to samo z tym samym...
          • tan.nawe Re: Zabobony... 20.07.15, 17:17
            Szamanko, w ezoteryce słaba jestem...
            • al-szamanka Re: Zabobony... 20.07.15, 17:33
              tan.nawe napisała:

> Szamanko, w ezoteryce słaba jestem...

Nie martw się, ja też... ale widziałam już tyle niewytłumaczalnego, że nic mnie nie zdziwi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka