Dodaj do ulubionych

Proste skurwysyństwo

05.09.15, 20:48
Rozpoczęłam na Podwórku jako ona.2801, bo jako blondynka.2801 jestem zbanowana, wątek pod takim jak wyżej tytułem o treści następującej:

To, co robicie wobec AL w jej bardzo konkretnej i bolesnej (dla każdego normalnego człowieka) sytuacji jest najbardziej prymitywnym skurwysyństwem.
za słownikiem PWN
skurwysyństwo
1. wulg. «czyn podły, nikczemny»

Tak, tak, wiem, że usuniecie ten wątek.
EOT

Watek został natychmiast usunięty.
Tutaj też nie zamierzam na ten temat dyskutować, co miałam do powiedzenia, to powiedziałam, bo tym razem nie mogłam milczeć. EOT
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Proste skurwysyństwo 05.09.15, 21:04
      uncertain niestety taka jest rzeczywistosc... podczas gdy ktos wali glowa w sciane z rozpaczy i bezsilnosci oni sie smieja - tak smiali sie hitlerowcy kiedy topili niemowleta w studni na oczach matek... tak smieja sie islamisci, kiedy scinaja glowy niewiernym... nie dostrzegam zadnej roznicy...
      • al-szamanka Re: Proste skurwysyństwo 05.09.15, 21:15
        ... i na tym koniec, wszystko zostalo powiedziane
        • czarek_sz Re: Proste skurwysyństwo 05.09.15, 23:03
          Maska może zbyt dosadnie powiedziała ale wykorzystywać czyjąś śmierć by komuś dopieprzyć to jest sqrwysyństwo. A gdy jest to osoba szczególnie bliska to jest to wyjątkowym sqrwysyństwo. Coś podobnego spotkało mnie na forum salon odrzuconych gdzie rechotano z mojego zmarłego na raka syna. Więc wiem co czuję Al z którą się utożsamiam i przy której stoję.
          • vidavil-125 Re: Proste skurwysyństwo 05.09.15, 23:06
            Blondynko
            W tej co ostatnio przykrej sprawie dopatrywanie się skurwysyństwa
            na Podwórku to jest bardzo prostackie skurwysyństwo z Twojej strony
            • blondynka.2801 Re: Proste skurwysyństwo 05.09.15, 23:20
              Wiesz, co Kichonorze - rzadko używam takich słów, ale jedyne, które mi teraz przychodzi do głowy pod twoim adresem to

S-P-I-E-R-D-A-L-A-J zamiennie z O-D-P-I-E-R-D-O-L S-I-Ę

Mam nadzieję, że dotrze, choć pewności nie mam, bo choć głupi nie jesteś, to jątrzenie jest twoją specjalnością, więc jeszcze raz:

S-P-I-E-R-D-A-L-A-J zamiennie z O-D-P-I-E-R-D-O-L S-I-Ę
              • vidavil-125 Re: Proste skurwysyństwo 05.09.15, 23:25
                Blondynko, mogę się i odpierdolić ale to Twojego prymitywnego skurwysyństwa
                nie zmieni.
              • czarek_sz Re: Proste skurwysyństwo 05.09.15, 23:26
                Że powiem. Kichonorze. Masz grubą skórę na qrestwo które czynią komuś Twoi przyjaciele, może znajomi. Wiedz, że ktoś też ma grubą skórę na Twoje sqrwysyństwo, więc spadaj na drzewo prostaku i chamie udający szemranego yntelygenta..
            • m.maska Re: Proste skurwysyństwo 06.09.15, 00:57
              vidavil-125 napisał:

> Blondynko
              > W tej co ostatnio przykrej sprawie dopatrywanie się skurwysyństwa
              > na Podwórku to jest bardzo prostackie skurwysyństwo z Twojej strony

Nie trzeba sie niczego dopatrywac... hieny tak reaguja...
              • czarek_sz Re: Proste skurwysyństwo 06.09.15, 01:07
                Przypomnij sobie Marto podwórko Ulissesa. Mówię Ulissesa bo podobno nie on je zakładał tylko podwiesił się pod kogoś kto je zakładał. Co to nie było. Były powitania przytulania były godzenia się ludzi różnych opcji. A później ? a później były prowokacje obelgi wyzywania i chamstwo. Szkoda gadać. Jedno co powiem i co zapamiętałem to jedno - bardzo zawiodłem się na Jerzym. Miałem Go za super gościa super kulturalnego i inteligenta, Zawiódł mnie. Bardzo mnie zawiódł jako człowiek.
                • m.maska Re: Proste skurwysyństwo 06.09.15, 01:22
                  Pamietam tez co dzialo sie po smierci Petroniusza, to bylo zenujace... wtedy tez hieny wylazly...
                  • czarek_sz Re: Proste skurwysyństwo 06.09.15, 01:33
                    A później był ksiądz i były inne tragedie. Wyssane z palca. A później ja głupi dałem się nabrać i poleciałem za biedną Zuzią bo tak ją skrzywdzono.. A to wszystko była gra i jedna wielka ściema w której tzw Zuzia grała pierwsze skrzypce. Ale dziadostwo i chamstwo.
                    • m.maska Re: Proste skurwysyństwo 06.09.15, 02:29
                      Co do Zuzi, nie jestem taka pewna, czy nie byla ofiara... rzeczonego...
                      • czarek_sz Re: Proste skurwysyństwo 06.09.15, 10:34
                        Może była może nie była. Bo że cwana była i interesowna to fakt. Nie mniej 'Podwórko' które tak świetnie zapowiadało się stoczyło się na samo dno. Dlaczego ? odpowiedzi jest wiele bo w jednym zdaniu tego nie da się zamknąć. Jedno jest pewne, czas wszystko weryfikuje i tak jest w tym wypadku. Kiedyś np z Leziem się ściąłem. Czas pokazał że to ja nie miałem racji a Lezio to przesympatyczny gość z którym konie można kraść że o wspólnym /wespół w zespół/ wypiciu basenu gorzały nie pomnę smile Podobnie z wieloma innymi osobami że o Tobie i Al nie wspomnę. Miłego dnia Marto smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka