Dodaj do ulubionych

wymioty z krwią

IP: *.olsztyn.mm.pl 30.03.05, 16:23
Ostatnio kilka razy zdarzyło się że wymiotowałam (wczesniej nic nie jedząc)
tylko wodą i sokami żoładkowymi (obrzydliwie gorzkie)i w wymiotach zauważyłam
takie małe skrzepy krwi. Nie wiem co to może być, aż się boję mysleć, biorę
leki na obniżenie prolaktyny i wiem że mogą być wymioty ale dlaczego z krwią:(
Miałam wczęsniej grypę i jak kasłałam to też wychodziło trochę krwi.
Teraz siedzę i mysle co to może być, może jakieś wrzody, wiem że powinnam iść
do lekarza ale na razie zwlekam, bo poza tymi wymiotami czuję sie dobrze.
Może ktoś wie od czego może być takie coś :(
Obserwuj wątek
    • lipa55 Re: wymioty z krwią 30.03.05, 16:40
      a moze jednak nie zwlekaj, nie siedź i nie myśl
      do lekarza!
      • Gość: maxi Re: wymioty z krwią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:58
        Prawdopodobnie masz podrażnioną błonę śluzową żołądka i przełyku od ciągłych
        wymiotów. Skonsultuj się z lekarzem, ale nie panikuj. Poza tym radzę zmienić
        lek na obniżenie prolaktyny. Spróbuj dostnex lub norplolac. Są to leki z
        zupełnie innych grup więc możesz nie odczuwać po nich działań niepożadanych. Są
        drogie ale dobre. Bierz leki zawsze przed snem, w pozycji leżącej i z niewielką
        ilością pożywienia.
        • Gość: fajnabasia Re: wymioty z krwią IP: *.olsztyn.mm.pl 31.03.05, 10:31
          Dzieki za odpowiedź. Na prolaktynę biorę lek ergolaktyna. Bardzo często jest mi
          niedobrze ale lekarz powiedział że tak może być. Nie wymiotuję tak często, nie
          mam bulimii ale w ostatnim miesiącu zdarzyło mi sie to 3 razy. Po prostu było
          mi tak niedobrze że musiałam zwymiotować , wtedy było już lepiej . Tak się
          zastanawiam , bo oprócz ergolaktyny biorę na odchudzanie aplefit. Biorę go od
          ponad miesiaca i rzeczywiście nie chce misię jeść po nim, ale czuję że cos sie
          dzieje w żółądku, być może ocet z tych tabletk podrażnia błonę śluzową. Nie
          wiem czy go odstawić bo działa a w sumie jest podobno bezpiecznym lekiem.
    • Gość: lekmed Re: wymioty z krwią IP: *.chello.pl 31.03.05, 13:05
      poczytaj o preparacie chitozan w pisz w wyszukiwarce wp słowo tianshi i
      pierwsza zielona strona ktora wyjdzie wiecej info moge wysłac na życzenie
      tienspl@wp.pl
      • Gość: maxi Re: wymioty z krwią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:37
        Nie wiem czy połaczenie leku na hierprolaktynemię i leku odchudzajacego to
        dobre rowiązanie. Myslę, ze bardzo eksperymentujesz na swoim organizmie. Wiesz
        ja bym się bała. Odstaw ten odchudzjacy, wylecz hpr i dopiero weź sie za
        odchudznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka