Dodaj do ulubionych

dzien dobry

19.02.05, 15:07
a dzien jest bardzo dobry bo wczoraj bylo matki Boskiej pienieznej i dzisaj
mozna poszalec
Obserwuj wątek
    • kicior99 Re: dzien dobry 19.02.05, 15:13
      Szalejemy moze odrobine za mocno. ale kupujemy prawie same potrzebne rzeczy =)
      • mi.ka.n Re: dzien dobry 19.02.05, 16:17
        Przyjemnych zakupów,oby były użyteczne,w przeciwnym razie są zawalidrogami.
        Dzisiaj młodzi mają dobrze,bo mogą kupic to co potrzeba ,a nie to co sie
        napotkało i może się kiedys przydać.Na tej zasadzie połowę rzeczy w domu mam
        zupełnie nie przydatnych.Ale takie byly czasy.Kupowało się to co rzucili do
        sklepów.
        • mi.ka.n Re: dzien dobry 21.02.05, 10:20
          Poniedziałkowe Dzień Dobry dla ciebie Michale.Jak zaczął się nowy tydzień?
          • pluskat Re: dzien dobry 21.02.05, 12:35
            a jak minal weeked?
            u mnie ciagle zimno i wieje
            boje sie, ze spadnie snieg, a wtedy to juz sie samochodem nigdzie nie ruszam,
            zeby nie wiem co sie dzialo!
            • mi.ka.n Re: dzien dobry 22.02.05, 12:10
              Juz wtorek.Będziesz miał więcej do opowiadania.
            • kruwsko66 Re: dzien dobry 22.02.05, 13:32
              witajcie wczoraj nas nie bylo bo byl nieczynny internet a dzisejsz pogoda to
              lepiej niemuwic jest ladnie bez chmurek ale zimno i zimny wiatr powiedzialbym
              raczej tornado
        • kicior99 Re: dzien dobry 22.02.05, 13:42
          Wlasciwie w angielskich sklepach jest nuda. Towarow moze sporo, ale mala
          roznorodnosc. Uwazam, ze w polskich sklepach jest ciekawiej, chocby z tego
          powodu ze nasz rynek nie zostal jeszcze zniszczony perzez wielkie koncerny.
          • kruwsko66 Re: dzien dobry 22.02.05, 14:02
            w agielskich sklepach przedewszystkim jest drogo i tego jusz chyba nic nie
            zmieni
          • mi.ka.n Re: dzien dobry 22.02.05, 14:08
            Powoli to się dzieje i to we wszystkich branżach.Dobrze że tego nie widzę bo
            sporadycznie bywam w sklepach.Ale rynek odzieżowy,ten dla masowego klienta już
            chyba zdominowany.To piszę na podstawie tego co kupuje rodzina,tłumacząc się że
            tylko te są obecne na rynku.Ja to nazywam plastikową chinszczyzną.
            • pluskat Re: dzien dobry 22.02.05, 15:24
              i nas zalala tania i chinszczyzna, a za to splajtowal rynek uzywanych rzeczy,
              szkoda, bo bardzo lubilam.
              • mi.ka.n Re: dzien dobry 22.02.05, 17:10
                U nas ciucholandy przeżywają rozkwit.Nie mam nic przeciwko nim ,wręcz odwrotnie.
                Uważam,że tam można natrafić na porządne i gatunkowo b.dobre ciuchy,a
                najważniejsze że z naturalnych tkanin a nie wszechobecnego polistyrenu.
                Likwidować próbowano,ale na razie się nie udało.Gdzieżby znacznie duża część
                polskich rodzin się ubierała.
                • pluskat Re: dzien dobry 23.02.05, 08:54
                  no wlasnie, tutaj tez nie brak ludzi, ktorzy nie maja pieniedzy, a jednak wola
                  nosic przez jeden sezon chinszczyzne,niz cos w lepszym gatunku, ale uzywane.
                • kruwsko66 Re: dzien dobry 23.02.05, 17:54
                  mikan zgadzam sie z toba w odziezy uzywanej mozna kupic markowe ciuchy ale
                  tylko w wybranych lumpeksach w pile tylko jest jeden
                  • kruwsko66 Re: dzien dobry 26.02.05, 16:06
                    dziedobry sobotnio witam wszystkich was serdecznie i zarazem bajecznie bomam
                    dzisaj chumrek jest cieplut mala chmurka zana klembi sie jaszczurkako szuka
                    swego meza szczurka
                    • pluskat Re: dzien dobry 26.02.05, 17:07
                      cos Michal poszedles za szybko i wpadles w poslizg`•.¸¸.•´¯`•.¸.•´¯`•...na
                      klawiaturze i nie wiem co z ta chmurka :))
                      • kruwsko66 Re: dzien dobry 28.02.05, 15:54
                        hmurka z nieba a dzisaj na rano szlo sie poslizgnac padal snieg i byla minusowa
                        temperatura z tego co muwil kicor na rano
                        • kruwsko66 Re: dzien dobry 03.03.05, 16:12
                          dzien dobry czwartkowo
                          • mi.ka.n Re: dzien dobry 03.03.05, 16:17
                            Dzien dobry Michale.Witam Cię bardzo słonecznym u nas dniemi piękną jeszcze
                            zimą.Ale jakies grypsko i katar mnie dolapało.Kuruję się.
                            • kicior99 Re: dzien dobry 03.03.05, 16:29
                              u nas pieknie ale zimno
                            • kruwsko66 Re: dzien dobry 03.03.05, 16:40
                              to sie kuruj czymam kciuki zebys szybko do zdrowiawrucila bylas jusz u lekarza?
                              • kruwsko66 Re: dzien dobry 04.03.05, 16:31
                                dzien dobry piatkowo jest ladna pogoda a co u was
                                • mi.ka.n Re: dzien dobry 04.03.05, 17:56
                                  U nas zima na całego.W nocy do 10 stopni mrozu.
                                  • kruwsko66 Re: dzien dobry 05.03.05, 16:28
                                    a unas dzisaj bedzie chyba lalo bo jest chmura buzowa i zimny wiatr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka