michal-ochlik 19.02.05, 15:07 a dzien jest bardzo dobry bo wczoraj bylo matki Boskiej pienieznej i dzisaj mozna poszalec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: dzien dobry 19.02.05, 15:13 Szalejemy moze odrobine za mocno. ale kupujemy prawie same potrzebne rzeczy =) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: dzien dobry 19.02.05, 16:17 Przyjemnych zakupów,oby były użyteczne,w przeciwnym razie są zawalidrogami. Dzisiaj młodzi mają dobrze,bo mogą kupic to co potrzeba ,a nie to co sie napotkało i może się kiedys przydać.Na tej zasadzie połowę rzeczy w domu mam zupełnie nie przydatnych.Ale takie byly czasy.Kupowało się to co rzucili do sklepów. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: dzien dobry 21.02.05, 10:20 Poniedziałkowe Dzień Dobry dla ciebie Michale.Jak zaczął się nowy tydzień? Odpowiedz Link
pluskat Re: dzien dobry 21.02.05, 12:35 a jak minal weeked? u mnie ciagle zimno i wieje boje sie, ze spadnie snieg, a wtedy to juz sie samochodem nigdzie nie ruszam, zeby nie wiem co sie dzialo! Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: dzien dobry 22.02.05, 12:10 Juz wtorek.Będziesz miał więcej do opowiadania. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: dzien dobry 22.02.05, 13:32 witajcie wczoraj nas nie bylo bo byl nieczynny internet a dzisejsz pogoda to lepiej niemuwic jest ladnie bez chmurek ale zimno i zimny wiatr powiedzialbym raczej tornado Odpowiedz Link
kicior99 Re: dzien dobry 22.02.05, 13:42 Wlasciwie w angielskich sklepach jest nuda. Towarow moze sporo, ale mala roznorodnosc. Uwazam, ze w polskich sklepach jest ciekawiej, chocby z tego powodu ze nasz rynek nie zostal jeszcze zniszczony perzez wielkie koncerny. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: dzien dobry 22.02.05, 14:02 w agielskich sklepach przedewszystkim jest drogo i tego jusz chyba nic nie zmieni Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: dzien dobry 22.02.05, 14:08 Powoli to się dzieje i to we wszystkich branżach.Dobrze że tego nie widzę bo sporadycznie bywam w sklepach.Ale rynek odzieżowy,ten dla masowego klienta już chyba zdominowany.To piszę na podstawie tego co kupuje rodzina,tłumacząc się że tylko te są obecne na rynku.Ja to nazywam plastikową chinszczyzną. Odpowiedz Link
pluskat Re: dzien dobry 22.02.05, 15:24 i nas zalala tania i chinszczyzna, a za to splajtowal rynek uzywanych rzeczy, szkoda, bo bardzo lubilam. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: dzien dobry 22.02.05, 17:10 U nas ciucholandy przeżywają rozkwit.Nie mam nic przeciwko nim ,wręcz odwrotnie. Uważam,że tam można natrafić na porządne i gatunkowo b.dobre ciuchy,a najważniejsze że z naturalnych tkanin a nie wszechobecnego polistyrenu. Likwidować próbowano,ale na razie się nie udało.Gdzieżby znacznie duża część polskich rodzin się ubierała. Odpowiedz Link
pluskat Re: dzien dobry 23.02.05, 08:54 no wlasnie, tutaj tez nie brak ludzi, ktorzy nie maja pieniedzy, a jednak wola nosic przez jeden sezon chinszczyzne,niz cos w lepszym gatunku, ale uzywane. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: dzien dobry 23.02.05, 17:54 mikan zgadzam sie z toba w odziezy uzywanej mozna kupic markowe ciuchy ale tylko w wybranych lumpeksach w pile tylko jest jeden Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: dzien dobry 26.02.05, 16:06 dziedobry sobotnio witam wszystkich was serdecznie i zarazem bajecznie bomam dzisaj chumrek jest cieplut mala chmurka zana klembi sie jaszczurkako szuka swego meza szczurka Odpowiedz Link
pluskat Re: dzien dobry 26.02.05, 17:07 cos Michal poszedles za szybko i wpadles w poslizg`•.¸¸.•´¯`•.¸.•´¯`•...na klawiaturze i nie wiem co z ta chmurka :)) Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: dzien dobry 28.02.05, 15:54 hmurka z nieba a dzisaj na rano szlo sie poslizgnac padal snieg i byla minusowa temperatura z tego co muwil kicor na rano Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: dzien dobry 03.03.05, 16:17 Dzien dobry Michale.Witam Cię bardzo słonecznym u nas dniemi piękną jeszcze zimą.Ale jakies grypsko i katar mnie dolapało.Kuruję się. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: dzien dobry 03.03.05, 16:40 to sie kuruj czymam kciuki zebys szybko do zdrowiawrucila bylas jusz u lekarza? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: dzien dobry 04.03.05, 16:31 dzien dobry piatkowo jest ladna pogoda a co u was Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: dzien dobry 04.03.05, 17:56 U nas zima na całego.W nocy do 10 stopni mrozu. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: dzien dobry 05.03.05, 16:28 a unas dzisaj bedzie chyba lalo bo jest chmura buzowa i zimny wiatr Odpowiedz Link