Dodaj do ulubionych

PiS rządzi - wraca PRL.

18.01.16, 12:57
Wczoraj dzień kinomana.
Co wybrać - nowego Tarantino,czy "Excentryków" Janusza Majewskiego.
Poszliśmy na Tarantino.Było jak zwykle odlotowo,ale po godzinie zepsuł się projektor i zaproponowano nam zwrot pieniędzy za bilety.
W kolejce po zwrot - większość się śmiała,tylko jeden średnio młody człowiek domagał się dodatkowej rekompensaty.
Ale mu wytłumaczyliśmy,że za PRL projektory psuły się nagminnie.PiS u władzy - PRL wraca.
My wyszliśmy na swoje,bo załapaliśmy się jeszcze na Excentryków - super filmsmile
W cenie jednego - zaliczyliśmy 1 i 1/3 filmu.Jesteśmy do przodu.Teraz dyskusja,co z tym Tarantino - na następny seans wchodzimy od razu,czy po godzinie?
Ja jestem za tym,żeby obejrzeć całość od początku.Film polecany dla fanów kina Tarantino.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: PiS rządzi - wraca PRL. 18.01.16, 15:41
      klara_izydor napisała:

PiS u władzy -
      > PRL wraca.

Zapewne kilka dni temu w Lodzi padla energetyka tez dlatego, ze PiS jest u wladzy... swego czasu padla energetyka w Nowym Yorku - myslisz, ze to tez wina PiS-u byla? bo zapewne PiS jest tez winny gwaltom pod kolonska katedra...
      • rena-ta49 Re: PiS rządzi - wraca PRL. 19.01.16, 15:16
        m.maska napisała:

> klara_izydor napisała:
        >
        > PiS u władzy -
        > > PRL wraca.
        >
        > Zapewne kilka dni temu w Lodzi padla energetyka tez dlatego, ze PiS jest u wlad
        > zy... swego czasu padla energetyka w Nowym Yorku - myslisz, ze to tez wina PiS-
        > u byla? bo zapewne PiS jest tez winny gwaltom pod kolonska katedra...
        >

>
        I jak Kopacz w lecie ograniczyła dostawy prąd, to też wina PISsmilesmile

• m.maska Re: PiS rządzi - wraca PRL. 18.01.16, 19:58
      Tu masz Klaro swoj watek - caly czas byl, tyle, ze spadl juz nizej.
      • klara_izydor Re: PiS rządzi - wraca PRL. 18.01.16, 20:03
        Bardzo duży kamień spadł mi z serca smile
      • al-szamanka Re: PiS rządzi - wraca PRL. 18.01.16, 20:07
        m.maska napisała:

> Tu masz Klaro swoj watek - caly czas byl, tyle, ze spadl juz nizej.
        >

Wisi sobie spokojnie od 12:57 big_grin
    • al-szamanka Re: PiS rządzi - wraca PRL. 18.01.16, 20:03
      A ja Tarantino nie lubię i nie dlatego, że jest strasznie brzydki... po prostu nie leży mi. Nie lubię też aktorów, których używa... tak, używa.
      • m.maska Re: PiS rządzi - wraca PRL. 18.01.16, 20:08
        A ja w ogole do kina nie chodze... ostatni raz bylam na "Nocny pociag do Lizbony" i tylko dlatego, ze chcialam zobaczyc jak przerobiono te ksiazke na film.
        W drodze powrotnej z kina mialam wtedy wypadek na autostradzie - wiec mam zle skojarzenia big_grinbig_grinbig_grin
    • rena-ta49 Za IIIRP takie kapusie PRL-owskie 19.01.16, 16:38
      są ałtorytetami ylit
      https://pbs.twimg.com/media/CZFqo7bUkAAaQVC.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka