al-szamanka 21.03.16, 09:52 Marek Grechuta - Wiosna ach to ty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Wiosna ach to ty 21.03.16, 14:04 Skaldowie - Wszystko kwitnie wkoło(Wiosna) Odpowiedz Link
m.maska Re: Wiosna ach to ty 21.03.16, 14:31 I koniecznie moj ulubiony E.Grieg Morgenstimmung.Morning Mood.Peer Gynt.Grieg.begins with nature sounds Edited by Marino van Wakeren. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Wiosna ach to ty 21.03.16, 16:24 Już nie możemy doczekać się z Janeczką na nasz pierwszy tegoroczny wypad za miasto. Prognozy pogody na najbliższych kilkanaście dni są dość pomyślne więc już wkrótce. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wiosna w moim mieście... 22.03.16, 16:42 PieknosciZrobie kilka fotek po Wielkanocy A Wielkanoc na wsi Bylam, juz troche kwiecia jest. Odpowiedz Link
al-szamanka Wiosna w moim mieście... a ja jadę 23.03.16, 19:29 ... jutro z samego rana do Polski na dwutygodniowy urlop. Ciekawe czy kwitną moje forsycje, czy mój ginkgo Bronto wypuszcza liście, a pigwa Ksenia doszła do siebie po wysypie owoców na jesieni. Planuję prace wiosenne w ogrodzie, czyli leniuchowania nie będzie. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Wiosna w moim mieście... a ja jadę 23.03.16, 22:03 al-szamanka 23.03.16, 19:29 ... jutro z samego rana do Polski na dwutygodniowy urlop. Ciekawe czy kwitną moje forsycje, czy mój ginkgo Bronto wypuszcza liście, a pigwa Ksenia doszła do siebie po wysypie owoców na jesieni. Planuję prace wiosenne w ogrodzie, czyli leniuchowania nie będzie. Odpowiedz Link
al-szamanka uśmiałam się z głodującego KODerasty... 23.03.16, 22:17 ... na dobry humor przed podróżą pressmania.pl/?p=28460 Odpowiedz Link
al-szamanka jadę... jeszcze tylko tobołki... 24.03.16, 06:10 ... znieść do samochodu i ostatnie szlify - pewnie i tak zejdzie na tym godzina. I heeeeej w drogę Odpowiedz Link
m.maska Re: jadę... jeszcze tylko tobołki... 24.03.16, 11:16 A skoro wiosna, to ja zrobilam sobie wlasnie termin na wymiane opon, w przyszlyym tygodniu - ja w tym roku z opoznieniem pojade do Polski - dopiero pod koniec przyszlego tygodnia - sprawy zostawie w dobrych rekach moich adwokatow Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wiosna w moim mieście... a ja jadę 24.03.16, 14:13 al-szamanka napisała: > ... jutro z samego rana do Polski na dwutygodniowy urlop. > Ciekawe czy kwitną moje forsycje, czy mój ginkgo Bronto wypuszcza liście, a pig > wa Ksenia doszła do siebie po wysypie owoców na jesieni. > Planuję prace wiosenne w ogrodzie, czyli leniuchowania nie będzie. Miłego urlopu i pobytu w Polsce Odpowiedz Link