Dodaj do ulubionych

Wiosna ach to ty

• super.halusia Re: Wiosna ach to ty 21.03.16, 15:31
            U mnie,jej nie widaćsmirk
            • czarek_sz Re: Wiosna ach to ty 21.03.16, 16:24
              Już nie możemy doczekać się z Janeczką na nasz pierwszy tegoroczny wypad za miasto. Prognozy pogody na najbliższych kilkanaście dni są dość pomyślne więc już wkrótce.
              • al-szamanka Wiosna w moim mieście... 21.03.16, 16:52
                ... tak sie dzisiaj pokazała smile

https://i65.tinypic.com/rc97jb.jpg

https://i67.tinypic.com/9qbcj7.jpg
                • a74-7 Re: Wiosna w moim mieście... 22.03.16, 16:42
                  PieknoscismileZrobie kilka fotek po Wielkanocysmile
                  A Wielkanoc na wsi smileBylam, juz troche kwiecia jest.
                  • al-szamanka Wiosna w moim mieście... a ja jadę 23.03.16, 19:29
                    ... jutro z samego rana do Polski na dwutygodniowy urlop.
                    Ciekawe czy kwitną moje forsycje, czy mój ginkgo Bronto wypuszcza liście, a pigwa Ksenia doszła do siebie po wysypie owoców na jesieni.
                    Planuję prace wiosenne w ogrodzie, czyli leniuchowania nie będzie.
                    • super.halusia Re: Wiosna w moim mieście... a ja jadę 23.03.16, 22:03
                      al-szamanka 23.03.16, 19:29
                      ... jutro z samego rana do Polski na dwutygodniowy urlop.
                      Ciekawe czy kwitną moje forsycje, czy mój ginkgo Bronto wypuszcza liście, a pigwa Ksenia doszła do siebie po wysypie owoców na jesieni.
                      Planuję prace wiosenne w ogrodzie, czyli leniuchowania nie będzie.
                      • al-szamanka uśmiałam się z głodującego KODerasty... 23.03.16, 22:17
                        ... na dobry humor przed podróżą big_grin
                        pressmania.pl/?p=28460
                      • al-szamanka jadę... jeszcze tylko tobołki... 24.03.16, 06:10
                        ... znieść do samochodu i ostatnie szlify - pewnie i tak zejdzie na tym godzina.
                        I heeeeej w drogę smile
                        • m.maska Re: jadę... jeszcze tylko tobołki... 24.03.16, 11:13
                          Spokojnej drogi AL... smile
                          • m.maska Re: jadę... jeszcze tylko tobołki... 24.03.16, 11:16
                            A skoro wiosna, to ja zrobilam sobie wlasnie termin na wymiane opon, w przyszlyym tygodniu - ja w tym roku z opoznieniem pojade do Polski - dopiero pod koniec przyszlego tygodnia - sprawy zostawie w dobrych rekach moich adwokatow smile
                    • rena-ta49 Re: Wiosna w moim mieście... a ja jadę 24.03.16, 14:13
                      al-szamanka napisała:

> ... jutro z samego rana do Polski na dwutygodniowy urlop.
                      > Ciekawe czy kwitną moje forsycje, czy mój ginkgo Bronto wypuszcza liście, a pig
                      > wa Ksenia doszła do siebie po wysypie owoców na jesieni.
                      > Planuję prace wiosenne w ogrodzie, czyli leniuchowania nie będzie.

Miłego urlopu i pobytu w Polscesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka