Dodaj do ulubionych

Wólka Kosowska stanęła w ogniu

24.08.09, 13:07
I dobrze. Wcale mi ich nie żal. Wszyscy, którzy mieli kiedykolwiek do
czynienia z EACC od środka doskonale wiedzą jak ten handel wygląda. Żadnych
podatków, żadnych praw klienta i same przekręty. A wszystkie kontrole wychodzą
stamtąd najedzone i wesołe z kasą w kieszeni. Straty kilka milionów ???
Buahahaha, a jakim cudem oni teraz wezmą faktury na ten towar ? Wszystko po
1zł na papierze albo wogóle bez. A Ty głupi Polaku marnuj swoje życie na
pensji za 1000zł do ręki u rodaka. Przyjedzie taki znikąd i stawia wille w
Nadarzynie i pod Piasecznem. Nawet nie odczują straty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Wólka Kosowska stanęła w ogniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:57
      Zgadzam się z przedmówcą. Sam z nimi miałem doczynienia i jest dokładnie tak jak
      piszesz...Szkoda, że Polak sam siebie nie uszanuje, panie z kiosku są łapane, a
      za łapówki daje się tyle dorobić obcokrajowcom.
      • evebizuteria Re: Wólka Kosowska stanęła w ogniu 24.08.09, 21:51
        Fakt,większość to "skośnoocy" którzy na pytanie o fakturę przestają rozumieć po
        polsku, ale faktem także jest ,że bardzo ale to bardzo rzadko ktoś tą fakturę
        chce.Kupujący też kombinują żeby nie płacić podatków.Tylko że tam handlują też
        Polacy ,u nich można dostać fakturę czyli płacą podatki i oni także stracili
        kasę w tym pożarze, i ich mi jest żal.Znam kilu d paru lat i wbrew pozorom nie
        jest to łatwy kawałek chleba,ale kto w tym nie "siedzi" temu może się wydawać że
        to Eldorado
    • Gość: marina Re: Wólka Kosowska stanęła w ogniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 21:55
      Twoja wypowiedz jest obrazem twojej polskiej zawiści i zazdrości.A może ciebie
      też spotka kiedyś jakieś nieszczęście?I dobrze..
      • artcom.pc Re: Wólka Kosowska stanęła w ogniu 25.08.09, 07:14
        Obrazem zawiści - może tak. Żyje mi się w miarę dobrze bo umiem korzystać ze
        swoich rąk i zaradności a nie z kombinacji i oszustw. Ale pracuję na to od lat i
        płacę podatki. Nieszczęść spotkało mnie wiele jak wielu rodaków ale o takich
        rzeczach nikt nie pisze i nie współczuje. Najlepiej to niech rząd jeszcze da im
        dotacje albo inne zniżki i ulgi to będzie nam się lepiej żyło w żółtej już do
        przesady Polsce. Przez to właśnie na Polaków mają taki sam pogląd za granicami a
        szczególnie na wyspach. Nie widzisz tego ??
    • Gość: GRUBY Re: Wólka Kosowska stanęła w ogniu IP: 94.254.136.* 24.08.09, 22:46

JESTEś PROSTAKIEM
      • artcom.pc Re: Wólka Kosowska stanęła w ogniu 25.08.09, 07:10
        A Ty oczywiście jesteś wykształcony więc opinię masz inną. Podaj mi więc chociaż
        2 dobre strony handlowania śmieciami przez te śmieci u nas w kraju. A może po
        prostu Ty masz miliony od urodzenia i żeby tak zostało kupujesz od nich to
        dziadostwo ? Albo jesteś jednym z nich. Wcale bym się nie dziwił.
        • Gość: ja Re: Wólka Kosowska stanęła w ogniu IP: *.aster.pl 25.08.09, 20:24
          alez ty madry, ze hohoho. mysl czlowieku, mysl chociaz troche.
    • Gość: ja polak Wólka Kosowska stanęła w ogniu IP: *.175.149.72.piasta.pl 26.08.09, 22:28
      ???????????????????????????/
    • Gość: JA Wólka Kosowska stanęła w ogniu IP: *.175.149.72.piasta.pl 26.08.09, 22:34
      nie ważne kim oni są czy to chinole czy nie,nie jestem rasistą ale
      to co robią u Nas w kraju to żenada nas polaków US ściga za wszystko
      o oni walą w ch...a jawnie nie płaćą żadnych podatków zapie...ją
      super brykami i się z nas tylko śmieją.wcale mi ich nie żal
      szybciutko się odkują.
      • Gość: gość Re: Wólka Kosowska stanęła w ogniu IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 13:06
        Przykro czytać ,te wszystkie rasiatowsko-faszystowskie bełkoty
        zawiści psełdo-polskiej ,jedynie pozostaje nadzieja że piszący je
        niby polacy to mega mniejszość tego narodu. Wstyd mi za polaków i
        polskę bo sam (niestety )jestem polakiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka