klara_izydor 09.05.16, 17:16 Beaty się pisiakom nie udały... Szkoda,że usunięto z wizji Beatę Kempę.Głupoty opowiadała,ale przynajmniej - ładnie śpiewała i uśmiechała się z dołeczkami Pozostałe dwie - dać im odpowiedni ubiorek i mogłyby grać Helgę w "Allo". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Beaty 09.05.16, 18:55 Różne są gusta, Klaro. Ja np. uważam panią Beatę Szydło za bardzo ładną, mądrą i elegancką kobietę. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beaty 09.05.16, 20:15 klara_izydor napisała: > Pokaż mi broszkę,a powiem ci jaką jesteś beatą Oceniasz ludzi po dodatkach do garderoby? Kolorze włosów? Itp.? Blondynka głupia, rudy koniecznie wredny, a mały to zawsze kretyn? Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Beaty 09.05.16, 21:22 Czy mały to zawsze kretyn? Nie,no przecież to nie jest prawda ))) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Beaty 10.05.16, 14:15 al-szamanka napisała: > Różne są gusta, Klaro. Ja np. uważam panią Beatę Szydło za bardzo ładną, mądrą > i elegancką kobietę. Najgorzej jak niektórym głowa się z tyłkiem miejscami zamieni,niestety tak już zostanie. Efka- to jest prawdziwa uroda i gejzer intelektu Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Beaty 10.05.16, 18:31 Małpia twarz to mało powiedziane co nie znaczy że wszystkie Ewki mają małpią twarz i gardzą Polakami oraz własnym państwem. Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Beaty 14.05.16, 15:28 Dlaczego Beata Mazurek nie pojechała do papieża? Tercet pisowskich Beat w czarnych firankach na głowie - Watykan by oniemiał... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beaty 14.05.16, 16:04 klara_izydor napisała: > Dlaczego Beata Mazurek nie pojechała do papieża? > Tercet pisowskich Beat w czarnych firankach na głowie - Watykan by oniemiał... Ach, Klaro, przed obliczem roznych papiezy przewinelo sie tyle kobiet w czarnych, jak Ty to mowisz, firankach, ze to juz zadna atrakcja i powod do oniemienia - taka tradycja. Mam nadzieje, ze do opery nie chodzisz z kolczykiem w nosie, w stroju plazowym i odwieszonym przy pupie chlebakiem. Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Beaty 14.05.16, 16:47 Ach AL,próżne Twoje nadzieje...Nie przepadam za operą,wolę koncerty. Przed papieżem,"naszym papieżem" - występowałam bez nakrycia głowy,za to - z bardzo ponurą miną. W Ogrodach Watykańskich papież przechadzał się między grupami pielgrzymów,a watykański fotograf cykał zdjęcia. W ostatniej chwili zepchnięto mnie do podgrupy klęczącej,stąd ta ponura mina. Skąd ja mogłam wiedzieć,że za parę miesięcy nastąpi era Balcerowicza i pielgrzymki nie będą już dla Polaków jedynym sposobem zwiedzania Włoch... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beaty 14.05.16, 17:02 klara_izydor napisała: > Ach AL,próżne Twoje nadzieje...Nie przepadam za operą,wolę koncerty. > Przed papieżem,"naszym papieżem" - występowałam bez nakrycia głowy,za to - z ba > rdzo ponurą miną. > W Ogrodach Watykańskich papież przechadzał się między grupami pielgrzymów,a wat > ykański fotograf cykał zdjęcia. > W ostatniej chwili zepchnięto mnie do podgrupy klęczącej,stąd ta ponura mina. > Skąd ja mogłam wiedzieć,że za parę miesięcy nastąpi era Balcerowicza i pielgrzy > mki nie będą już dla Polaków jedynym sposobem zwiedzania Włoch... Ale na koncerty tez nie chadzasz jak to opisalam powyzej? Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Beaty 14.05.16, 17:44 Ale przecież to najmniejszy problem,drobiazg w porównaniu do pisowskich Beat - Kempę chyba wykrakałam. A tak ładnie wyglądała we wspomnieniach - śpiew i uśmiech z dołeczkami Teraz prezes jej wybaczy i znowu będzie hasać po różnych tv. Wczoraj była w "Piaskiem po oczach". - Czy mamy siłę i ochotę,żeby słuchać Kempy Beaty - zapytałam. - Zdecydowanie nie - odrzekł mąż i wyłączyliśmy TVN24 Odpowiedz Link
m.maska Re: Beaty 14.05.16, 18:09 klara_izydor napisała: > Ale przecież to najmniejszy problem,drobiazg w porównaniu do pisowskich Beat - > Kempę chyba wykrakałam. > A tak ładnie wyglądała we wspomnieniach - śpiew i uśmiech z dołeczkami > Teraz prezes jej wybaczy i znowu będzie hasać po różnych tv. > Wczoraj była w "Piaskiem po oczach". > - Czy mamy siłę i ochotę,żeby słuchać Kempy Beaty - zapytałam. > - Zdecydowanie nie - odrzekł mąż i wyłączyliśmy TVN24 Twoje czepianie sie wygladu jest zwyczajnie dowodem niedojrzalosci - pierwsze slysze, zeby politykow w demokratycznych krajach wybierac wg wygladu, to mi mocno zalatuje postkolonializmem - grunt zeby ladne paciorki byly i kolorowe swiecidelka... A ogladac przeciez nie musisz, nikt Ciebie nie zmusza, masz pilota, zawsze mozesz nacisnac i wylaczyc... Ja np. nie oglaszam calemu swiatu, ze z gruntu nie ogladam tv i to niezaleznie czy na ekranie jest Kempa, czy Szydlo czy Tusk i Kopacz. Moze wg Ciebie politykow powinno sie rekrutowac sposrod tych, ktorzy w Wyborach na Mister Polonia, weszli do pierwszej dwudziestki, Petru ze swoim zajeczym zgryzem by odpadl... a panie sposrod kandydatek na Miss Polonia. Odpowiedz Link
rena-ta49 To ewidentnie zwolenniczka tych pań 14.05.16, 21:57 musiały torby na łeb założyć,by nie straszyć Odpowiedz Link
czarek_sz Re: To ewidentnie zwolenniczka tych pań 14.05.16, 22:08 Zwłaszcza Środa Reniu - największy zakapior III RP A 74 ja nie neguje że każdy ma prawo żyć po swoje ale np ja i moja Janeczka nie dość że całe życie że tak powiem ruszamy się wespół w zespół i solo też to dzięki temu jesteśmy na takim power że mucha nie siada. Co Ty na to ? Odpowiedz Link
m.maska Re: Beaty 14.05.16, 18:02 klara_izydor napisała: > Skąd ja mogłam wiedzieć,że za parę miesięcy nastąpi era Balcerowicza i pielgrzy > mki nie będą już dla Polaków jedynym sposobem zwiedzania Włoch... Pojechalas na pielgrzymke? moze trzeba bylo nie wchodzic do Ogrodow Watykanskich, sila wciagali? nie mozna bylo pozostac na zewnatrz? Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Beaty 14.05.16, 18:23 W 1989 wszystko było na niby,również pielgrzymki Do kościoła przychodziły "dary",czyli leki.Uczestniczyłam w ich rozdziale.Bzdura totalna to była i kryminał! Pracowałam w "sekcji niemieckiej".Pani ma nadciśnienie tętnicze,a więc to i to,i jeszcze to,.. Leczymy obecnie tymi samymi lekami,co w zachodniej Europie i ....wolimy nie wspominać "czasów darów". W zamian za darmową pracę "przy darach" proboszcz zafundował lekarzom pielgrzymkę do Rzymu.Noclegi - w parafiach austriackich i włoskich.Do dzisiaj wspominamy pobyt w Asyżu i mycie zębów w fontannie miejskiej Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beaty 14.05.16, 18:30 klara_izydor napisała: > W 1989 wszystko było na niby,również pielgrzymki > Do kościoła przychodziły "dary",czyli leki.Uczestniczyłam w ich rozdziale.Bzdur > a totalna to była i kryminał! > Pracowałam w "sekcji niemieckiej".Pani ma nadciśnienie tętnicze,a więc to i to, > i jeszcze to,.. > Leczymy obecnie tymi samymi lekami,co w zachodniej Europie i ....wolimy nie wsp > ominać "czasów darów". > W zamian za darmową pracę "przy darach" proboszcz zafundował lekarzom pielgrzym > kę do Rzymu.Noclegi - w parafiach austriackich i włoskich.Do dzisiaj wspominamy > pobyt w Asyżu i mycie zębów w fontannie miejskiej I ty z tego skorzystalas??? Az mi dech zatkalo... nie wierze! Odpowiedz Link
m.maska Re: Beaty 14.05.16, 19:15 W fontannie mylas zeby? to toalet nie bylo? w Asyzu? przeciez przy Bazylice Sw.Franciszka sa totalety, to nie moglas umyc zebow w toalecie, darmowej zreszta? Mnie tez zatkalo z wrazenia... Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Beaty 14.05.16, 18:43 A potem był Rzym.Spaliśmy oczywiście przy parafii - faceci przy sali gimnastycznej ,kobiety w kinie przyparafialnym. Ja nie wiem,jak my to znieśliśmy. Do dzisiaj wspominamy te podróże - butle gazowe,które nie wybuchły? Przyjaciele wybierają się w maju - częściowo Waszą drogą.Jadą własnym samochodem i zamówili osiem hoteli po dodze! A w październiku,na 60-te urodziny - wybierają się do Nowego Jorku.Nas też bardzo namawiali,ale nam ...starczą filmy Woody'ego Allena Odpowiedz Link
m.maska Re: Beaty 14.05.16, 19:21 Klaro, ja w 1979 roku bylam w Japonii - samolotem, pociagiem, statkiem... tez nie wiem jak to znioslam, bo to akurat pamietam jak przez mgle i nie to bylo wazne... ale pamietam co widzialam w Japonii. W 2002 bylam z juniorem w Andaluzji, hmmm jedzenie bylo podle, no to zesmy znalezli sposob - codziennie wieczorem kupowalismy sobie w sklepie bagietke i szynke na kolacje i na sniadanie... bylo strasznie goraco, przelom lipca i sierpnia... i co z tego? pamietam za to dokladnie to co widzialam - nie zastanawiam sie nawet nad tym co bylo zlego. Ty jak widac masz do opowiedzenia tylko to co Ciebie podczas takich podrozy rozczarowalo, bo nie bylo odpowiednio luksusowo - moze zamow sobie pokoj w Palacu, bedzie na pewno ok. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Beaty 14.05.16, 19:39 hehe, w pod koniec 80 tych bylam na Szeszylach z dzieckiem u znajomych.Jak sie chwalic to siem chwaleM. Tez bylo lokalnie i prymitywnie Dubaj w 90 tych - tez dziura Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Beaty 14.05.16, 20:01 Mam nadzieję że Klara nie wszystkich Beat nie cierpi. Bo jeśli już to tylko tych które są związane z PiS. Z partią która w/g opozycji próbuje Polskę wyprowadzić z Układu Słonecznego. www.youtube.com/watch?v=L-QlLW-TYIs Ręce precz od naszych POLSKICH Beat Klaro Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Beaty 14.05.16, 20:06 Minorka,to bardzo mała wyspa. Wyobrażam sobie mój urlop tak : mąż codziennie obiega wyspę dookoła,ja - siedzę,czytam i patrzę na morze ;} Niewielkie spacery od czasu do czasu. Odpowiedz Link
m.maska Re: Beaty 14.05.16, 20:15 Bylebys nie musiala zebow myc w fontannie... bo zapaprzesz wode i jeszcze zacznie sie pienic... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Beaty 14.05.16, 20:21 Klara lekarz a prosi się o zawał. Bo przy takim trybie życia długo na niego nie poczeka. Odpukać ale...... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Beaty 14.05.16, 20:35 Wakacyjne siedzenie pod palma i patrzenie w morze nikomu jeszcze nie szkodzilo zawalem, bez przesady. Zmiana obrazka juz robi swoje, np.mieszczuch odpoczywa Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Beaty 14.05.16, 20:53 A 74 !! bierny tryb życia czyli m.in siedzący tryb życia to prosta droga do zawału bądź innych podobnego typu tąpnięć organizmu. Ciekawym czy Klara wie w jakiej piosence i przez kogo śpiewanej występują następujące słowa : panowie w cyklistówce płacą po złotówce Panie połowę trzymając się za głowę. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Beaty 14.05.16, 21:34 czarus,tydzien czy dwa siedzenia pod palma nie stanowi o codziennym zyciu. wakacje to wakacje, kazdy ma takie jakie lubi Nie znam codziennego zycia klary Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Beaty 15.05.16, 07:46 a74-7 napisał: > czarus,tydzien czy dwa siedzenia pod palma nie stanowi o codziennym zyciu. wa > kacje to wakacje, kazdy ma takie jakie lubi > Nie znam codziennego zycia klary Ja na urlopie też lubię nicnierobić i leżeć "bykiem" Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Beaty 15.05.16, 07:55 Ja całe życie byłem w ruchu /wieloletnia praca w produkcji i w akordzie/ więc pewnie jestem nałogowcem jeśli chodzi o cokolwiek robienie bo nie wyobrażam sobie bezczynnego trybu życia nawet będąc na urlopie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beaty 15.05.16, 10:56 czarek_sz napisał: > Ja całe życie byłem w ruchu /wieloletnia praca w produkcji i w akordzie/ więc p > ewnie jestem nałogowcem jeśli chodzi o cokolwiek robienie bo nie wyobrażam sobi > e bezczynnego trybu życia nawet będąc na urlopie. Jak juz panie powiedzialy, kazdy spedza wolny czas jak lubi. Tez jestem aktywna na urlopie, moze az za bardzo... ale tak zawsze bylo, ze nicnierobienie meczylo mnie w sposob niewyobrazalny. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Beaty 15.05.16, 11:46 To pewnie ma się w genach. Mnie do tego stopnia męczyła bezczynność że pracę na dniówkę /nudy na pudy/ zamieniłem na pracę w produkcji gdzie nie miałem czasu żeby spojrzeć na zegarek za to dniówka nawet dwunastogodzinna zlatywała jak z bata strzelił. A przy okazji kasa była o wiele większa bo kilkukrotnie. Przyjemne z pożytecznym Odpowiedz Link
a74-7 Re: Beaty 15.05.16, 17:08 Nie,no... kogo z nas stac zeby tylko lezec I pachniec ? Tez ruszam sie ,chocby codziennie w ogrodku ,kilka mleczy wyrwac trzeba bo sasiad ma plantacje ,podlac , sciac trawe, pojechac po prowiant,rozwiesic pranko,zebrac je,zalatwic kilka spraw na miescie,przejechac sie na drugi koniec miasta to cala wyprawa logistyczna Odpowiedz Link
a74-7 Re: Beaty 15.05.16, 17:13 Dlatego wakacje- kazdemu wg potrzeb, nie ingeruje. Widzialam kiedys starsza parke na Majorce, poszli zwiedzac - spacer z plecaczkiem I kijkami; wracali poznym popoludniem - pani ciagle dziarsko , a pan wlokl nozki za soba ... nie powiem zeby to bylo zdrowe , zwlaszcza ze goracy dzien byl. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Beaty 15.05.16, 18:16 Oczywiście ,że na co dzień każdy ma wiele obowiązków i nie da się leżeć i pachnieć. Jeśli mam jeszcze ochotę na odrobinę ruchu to wyciągam rower i ruszam. Dlatego na urlopie ograniczam się do niezbyt forsownych spacerów i to mi wystarcza. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beaty 15.05.16, 18:53 rena-ta49 napisała: > Oczywiście ,że na co dzień każdy ma wiele obowiązków i nie da się leżeć i pachn > ieć. > Jeśli mam jeszcze ochotę na odrobinę ruchu to wyciągam rower i ruszam. > Dlatego na urlopie ograniczam się do niezbyt forsownych spacerów i to mi wystar > cza. A ja czy na urlopie, czy w pracy lub podczas dni wolnych wszystko w biegu... taka natura. Ale jak usiądę, to siedzę i już Odpowiedz Link
a74-7 Re: Beaty 15.05.16, 19:20 Ale wracajac do Beatek,osobiscie podziwiam je Kempa nie dala sie przegadac Stokrotce, a Szydlo twardo stoi na swojej pozycji. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Beaty 15.05.16, 20:26 Teraz to ja emeryt /na wcześniejszej/ ale nie pamiętam urlopu na którym siedziałbym w fotelu i gapił się w telewizor albo w co. To nie moja natura. Moja św pamięci Mama często mówiła mi, Czaruś synku ty tak ciężko pracujesz odpocznij sobie na urlopie zostaw te łódki i wędki bo wykończysz się nie wykończyłem się i ani mi się śni że tak powiem być drewniakiem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beaty 16.05.16, 05:21 a74-7 napisał: > Ale wracajac do Beatek,osobiscie podziwiam je > Kempa nie dala sie przegadac Stokrotce, a Szydlo twardo stoi na swojej pozycji. Uważam, że Pani Premier Beata Szydło doskonale prezentuje się na swoim stanowisku. Kompetentna, spokojna osoba z klasą. Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Beaty 16.05.16, 17:52 Trójpodział władzyatrapa Atrapa Fajtłapa. Atrapa to ta w zasłonce. Fajtłapa ma dziś urodzinki - wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
m.maska Re: Beaty 16.05.16, 18:16 Klaro skad w Tobie tyle zlosci i nienawisci? pogorszylo Ci sie? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beaty 16.05.16, 18:36 klara_izydor napisała: > Trójpodział władzyatrapa Atrapa Fajtłapa. > Atrapa to ta w zasłonce. > Fajtłapa ma dziś urodzinki - wszystkiego najlepszego! Dlaczego tak określasz tych ludzi, Klaro? Zrobili Tobie coś złego? Okradli Polskę, czy może kazali do Ciebie strzelać, bo przyjęłaś jednego pacjenta za mało? Odpowiedz Link
m.maska Re: Beaty 16.05.16, 19:15 A moze po prostu nie mozesz sie doczekac, kiedy bedziesz miala pelna poczekalnie mocno opalonych uchodzcow? to musi byc spore rozczarowanie, ze PiS nie chce ich przyjac... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beaty 16.05.16, 19:28 klara_izydor napisała: > Bo ja - złą kobietą jestem... Ooooo, ja bardzo dobrą Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Beaty 16.05.16, 19:36 Sugerujesz Masko,że SAF obroni moją przychodnię przed napływem chorych uchodźców? To bzdura na poziomie - "Sonieczki Naszej Ukochanej" Odpowiedz Link