znowu.to.samo 25.11.24, 22:08 www.fakt.pl/wydarzenia/polska/szczecin/zaginiecie-beaty-klimek-niespodziewany-ruch-kochanki-jej-meza/2ymk6x7 Bardzo „ciekawą” osobą jest ta kochanka… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 25.11.24, 22:12 Pozostaje nadzieję, że policja tego nie spierdzieli i zbadają dokładnie wszystkie tropy: W międzyczasie na światło dzienne wyszła kryminalna przeszłość Agnieszki B. Jak ujawnił "Fakt", kobieta 25 lat temu została skazana na trzy lata więzienia w związku z zabójstwem swojego pierwszego męża Romualda T. Kobieta pomagała zabójcy Krzysztofowi T. w zatarciu śladów zbrodni, a później mataczyła w sprawie, sugerując że jej mąż wyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 25.11.24, 22:14 Mąż jest winny jak ocet Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 25.11.24, 22:22 Co za przypadek. Współwinna morderstwa akurat przechodziła z tragarzami i stała się kochanką męża zaginionej. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 25.11.24, 23:56 Generalnie ta sprawa robi się coraz ciekawsza Pytanie tylko: gdzie jest ciało? Bo bez niego ciężko będzie coś udowodnić Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 18:38 Jeśli tej sprawy nie rozwiążą, to będzie naprawdę źle świadczyć o policji. Przecież ci ludzie to nie żadne tęgie głowy, tylko zwykłe kmiotki. Jeśli taki ktoś potrafi wyprowadzić w pole policjantów, to naprawdę lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 00:43 Polcja dala dupy nie sprawdziła domu gdzie mieszkali obejscia aut. Przez cały miesiac. Pies tropicy do poszukiwania ciał. Przeciez jak nic ja zabil ,a rodzice doskonale wiedza co sie stalo. Pomagali mu. Niestety dostali sporo czasu na zatarcie sladow. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 10:39 Otóż to Bez dowodów - których może już nie być- niewiele więcej da się zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 10:52 znowu.to.samo napisała: > Otóż to > Bez dowodów - których może już nie być- niewiele więcej da się zrobić > Slady zawsze pozostają, nie mozna sie ich pozbyć w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 10:58 Na razie policja robi wszystko aby ich nie znaleźć, albo znaleźć jak najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 08:44 Jan jest zbyt oczywisty. Dziwi to, że on nawet nie próbuje stwarzac pozorów - troski, nie szuka. Robi ruchy, które czynią go jeszcze bardziej podejrzanym. Albo jest tak głupi albo Beata jest mu totalnie obojętna ma ja gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 10:39 Może być że to i to Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 14:42 o co, o kogo miałby się troszczyć? wiadomo, że jest w innym związku, nie ukrywał tego przed nikim, więc gdyby sie troszczył, to dopiero byłby nieautentyczny. tak, beata jest mu totalnie obojętna, myślę, że się bardzo cieszy jej zniknięciem. szkoda tych dzieci, ale formalnie też nie były jego, więc pewnie mu latają koło tyłka. nowa pani to dopiero jest nabytek... jak ci ludzie potrafią się dobrać? a że żona już raczej po tamtej stronie to teraz kwestia sledztwa. dopiero wczoraj sprawę prześledziłam, wcześniej tylko słyszałam że jest zaginiona... Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 15:47 W sumie to masz racje. Zona juz niemal nie jego tylko pewnie podzialu majatku sie bal, dzieci nie jego kto im dał dzieci adoptować w szoku jestem. Facet ma nowe zycie z nowa "pania" wiec miejsce pod dachem rodzicow musiało się zwolnić... Dziwne ze ktos ma jeszcze jakies przemyslenia ze powinien sie troszczyc. Przeciez wedlug ematek byly maz to obcy czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 15:53 Dokładnie. Dziwi mnie zdziwienie wielu ludzi, że on ma ją gdzieś. Gdyby zaginęła nielubiana przeze mnie osoba z mojego otoczenia - to myślę, że też bym jej nie szukała. Jakkolwiek to o mnie świadczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 21:45 o to nawet żadne z dzieci nie było jego?? Mega pogmatwane to wszystko, tych biednych dzieci szkoda. No i tej kobiety która próbowała im zapewnić godny byt, a teraz ktoś pomógł kobiecie się „zniknąć” Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 08:07 znowu.to.samo napisała: > o to nawet żadne z dzieci nie było jego?? Snów jego, ani Beaty. Dzieci są adopcyjne. > Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 12:22 Biedne dzieci (((( Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 18:26 >kto im dał dzieci adoptować w szoku jestem. A tak konkretnie to na jakiej podstawie tych tam 7 czy 8 lat temu należałoby im odmówić adopcji? Byli gotowi wziąć trójkę, byli małżeństwem jakieś 15 lat, mogli zapewnić im utrzymanie, taka klasyczna polska prowincjonalna rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 20:53 turzyca napisała: > >kto im dał dzieci adoptować w szoku jestem. > > A tak konkretnie to na jakiej podstawie tych tam 7 czy 8 lat temu należałoby im > odmówić adopcji? Byli gotowi wziąć trójkę, byli małżeństwem jakieś 15 lat, mog > li zapewnić im utrzymanie, taka klasyczna polska prowincjonalna rodzina. > Facet przemocowniec normalny nie jest, teraz ma morderczynie za kobiete i taki ideal zeby mu dzieci dac? Do zadnych testow nie robia? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 21:24 > Facet przemocowniec normalny nie jest, Pierwszy raz slyszysz o przypadku, gdy ktoś zaczyna się zachowywać przemocowo w związku dopiero ponjakims czasie/gdy okolicznosci się zmienią? teraz ma morderczynie za kobiete i taki > ideal zeby mu dzieci dac? > Do zadnych testow nie robia? > > Testów wrózbiarskich, czy ktoś się w przyszłości zwiąże z osobą z kryminalną przeszlością? Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 28.11.24, 11:52 turzyca napisała: > taka klasyczna polska prowincjonalna rodzina. > Jak wygląda klasyczna polska prowincjonalna rodzina? Proszę o odpowiedź z naciskiem na prowincjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 28.11.24, 12:45 >Jak wygląda klasyczna polska prowincjonalna rodzina? Proszę o odpowiedź z naciskiem na prowincjonalna. W kontekście tej i innych dyskusji na ich temat, gdzie dość normalne fakty były wałkowane jako nietypowe czy podejrzane: wczesny ślub (koło 20 roku życia) oraz mieszkanie w domu teściów. Plus wyjazdy ojca do pracy za granicą, brak stałego etatowego zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 28.11.24, 18:33 turzyca napisała: > >Jak wygląda klasyczna polska prowincjonalna rodzina? Proszę o odpowiedź z > naciskiem na prowincjonalna. > > W kontekście tej i innych dyskusji na ich temat, gdzie dość normalne fakty były > wałkowane jako nietypowe czy podejrzane: wczesny ślub (koło 20 roku życia) ora > z mieszkanie w domu teściów. Plus wyjazdy ojca do pracy za granicą, brak stałeg > o etatowego zatrudnienia. > W takim razie klasyczna polska wielkomiejska rodzina wygląda podobnie, tylko mieszka w jednym małym mieszkaniu z teściową i teściem w przeciwieństwie do prowincjonalnej, która zazwyczaj zajmuje piętro domu. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 18:28 >szkoda tych dzieci, ale formalnie też nie były jego, Formalnie jak najbardziej były jego, przecież przeprowadzili pełną adopcję. Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 08:50 Odkąd "skazałam" męża zaginionej pani na autostradzie (p.Izabela), stałam się bardzo ostrożna w ferowaniu wyroków. Wszystko tym razem wskazuje na winę męża, ale chciałabym, równiez tym razem, pomylić się. Odpowiedz Link Zgłoś
laluga Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 19:36 A jak skończyła się tamta historia? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 21:56 z tego co pamiętam dziwnie, pani się żywa znalazła ale się okazało, że sobie nie życzy kategorycznie kontaktu z szukająca jej rodziną oraz majstrowania przy tej sprawie przez osoby postronne, czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 22:04 Z tego co pamiętam to pani w końcu wylądowała w psychiatryku po tym wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 08:56 Czy tylko u mnie Onet nigdy nie przekierowuje na stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 18:05 Onet (i paru innych wydawców) wprowadził jakiś czas temu taką metodę, że linki otwierają stronę główną zamiast docelowej. W zamierzeniu użytkownik w takim momencie powinien znaleźć samodzielnie artykuł na stronie i dopiero go otworzyć. Czyli są 2 odsłony zamiast jednej, więcej reklam do sprzedania. I już jakiś czas temu (w wakacje? jakoś tak...) PBI wprowadziły zmianę, że do ogólnych wyników badań internetu mają się nie wliczać te sztucznie nabijane przekierowania przez stronę główną. Wydawało mi się, że portale przestaną to stosować w takim wypadku, ale najwyraźniej nie. Swoją drogą, ja na początku też nie rozumiałam tego mechanizmu i parę razy w takim przypadku uznawałam, że link jest wadliwy i opuszczałam stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 10:56 Tutaj fakty aż krzyczą „zabiliśmy ją!” Pytanie tylko: kiedy, jak i gdzie? Zainstalowała Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 10:57 …zainstalowała kamerę nie bez powodu. Widocznie przewidziała że ktoś tam może chcieć jej coś zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
anglofillka Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 20:27 Nie ma ciała, nie ma zbrodni Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 20:35 anglofillka napisała: > Nie ma ciała, nie ma zbrodni > Nie, jednak tak nie jest. npb.usz.edu.pl/nie-ma-ciala-nie-ma-zbrodni-kilka-uwag-na-temat-polskich-procesow-poszlakowych-w-sprawach-o-zabojstwo-osrodek-analiz-inopib/ Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 21:47 Mogą być poszlaki, ale muszą być naprawdę mocne aby można było kogokolwiek skazać Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 22:24 Ale można... nie wystarczy tylko skutecznie ukryć ciało żeby grać na nosie policji i sądom. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 11:11 To jest aż nie do uwierzenia, żeby tak oczywistą sprawę tak spierdolić. Ciekawe czy szanowny pan małżonek ma jakieś chody w policji, bo jak ich nieudolność nie jest zaskakująca to jego pewność siebie już tak. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 11:19 Zbyt wyraźnie (i nieudolnie) mąż i kochanka próbują sugerować, w jakim kierunku powinno być prowadzone śledztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 03.12.24, 16:38 iwles napisała: > > Zbyt wyraźnie (i nieudolnie) mąż i kochanka próbują sugerować, w jakim kierunku > powinno być prowadzone śledztwo. > > > > Dokładnie, równie nieudolnie jak w jakimś kiepskim kryminale Odpowiedz Link Zgłoś
nosorozecwlochaty Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 12:17 Tę sprawę powinna przejąć jakaś sensowna jednostka policji. Bo mam wrażenie że początkowo zajmowali się tym jacyś miejscowi z Łobza i szło im jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 17:46 Jestem w szoku, jakim malym zainteresowaniem cieszy sie ten watek i wcześniejszy. Zaginęła matka trójki dzieci, a tu cisza. Izabela - fefnaście tysięcy wpisów. Beata - zaledwie kilkanaście. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 17:55 No ale co pisać? Spekulacje, kto, kiedy i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 18:27 iwles napisała: > No ale co pisać? > Spekulacje, kto, kiedy i jak? > Żeby dyskutować. Jest mnóstwo materiału na YT, czy w uwadze. Jakoś przy Izabeli było o czym dyskutować. Beata jest gorsza? Tam zostały straumatyzowane dzieci, od których ich adopcyjny ojciec całkowicie się odciął. Dziewczynka robi kartki, na których pisze, że jej marzeniem jest by mama wróciła. Mnie to nie daje spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 21:49 Mam nadzieję że dzieci mają porządną opiekę psychiatryczną Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 18:41 A cóż my możemy pomóc? Dyskusja niewiele zmieni. Kobiety nie ma, zaginęła w podejrzanych okolicznościach. Zostały dzieci i bardzo ich szkoda. Mam nadzieję, że znajdą winnego. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 19:02 awf-33 napisała: > Jestem w szoku, jakim malym zainteresowaniem cieszy sie ten watek i wcześniejsz > y. Zaginęła matka trójki dzieci, a tu cisza. Izabela - fefnaście tysięcy wpisów > . Beata - zaledwie kilkanaście. Bo tak jak mówią amerykańscy naukowcy - największe szanse na odnalezienie ma zazwyczaj młoda, ładna kobieta. A jak już blondynka oczy niebieskie to w ogole....Bo to temat bardziej medialny, ludzie chętniej udostepniają, przydają jej lepsze cechy charakteru przez pryzmat urody. Dla wielu ludzi takie zaginięcie będzie ciekawsze niż np. Pana Rysia, dozorcy, lat 65. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 20:26 Izabeli zaginięcie było mega tajemnicze. na autostradzie, porzucone ponoć zepsute auto, tu były wskazania na jakiegoś świra, że pod pretekstem pomocy zabrał do swojego auta i ciało porzucił. wątek mężą/faceta też niejednoznaczny. chory ojciec do którego jechała... u beaty sprawa wydaje się o wiele bardziej prosta w zakończeniu, dzieci ogromnie, ogromnie szkoda, niewyobrażalnie, ale jeśli chodzi o finał, raczej zaskoczenia nie będzie. ale może jest cień szansy? Odpowiedz Link Zgłoś
anglofillka Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 20:30 Nawet w cień szansy nie wierzę. Wszyscy domyślamy się kto brał w tym udział, ale nie ma ciała, nie ma zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 14:36 Nie zapominajmy o Jowicie Zielińskiej, wprawdzie nie była niczyją matką, no ale sprawa zagadkowa i nadal nierozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 19:06 Myslicie, ze ona zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 19:17 Nie. Ona nawet nie wygląda jakby była w stanie pojsc na dłuższy spacer a co dopiero uciec. Minimum dwie osoby musiały to zrobić, bo jedna, nawet facet nie dałaby rady Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 06:03 Nie uważam, że uciekła, ale co masz na myśli? Wygląda na zwyczajną osobę. Dlaczego nie byłaby w stanie pójść na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 09:29 Jest gruba, ma astmę. Nie wygląda na osobę uprawiającą jakąkolwiek aktywność fizyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 09:34 I takie osoby nie chodza na dluzsze spacery?🤦🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 09:36 imponderabilia20 napisała: > Jest gruba, ma astmę. Nie wygląda na osobę uprawiającą jakąkolwiek aktywność fi > zyczna. No pacz pani, a pracowała fizycznie i dawała radę. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 09:43 Ścieranie kurzy z biurek w banku to nie jest praca fizyczna. Zresztą wygląda tak jak wygląda pewnie nie bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 09:55 imponderabilia20 napisała: > Ścieranie kurzy z biurek w banku to nie jest praca fizyczna. "kurzu" albo "kurzów". Tak, to jest praca fizyczna. Myślę, że do jej obowiązków należało dużo więcej niż tylko kurze na biurkach. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 [...] 27.11.24, 10:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 10:20 A nie lepiej z wdzięcznością przyjąć uwagę? Pracować nad sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 12:50 Blee to ty jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 16:50 Jak już piszesz bleee - to przynajmniej rozwiń myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 10:20 imponderabilia20 napisała: > Ścieranie kurzy z biurek w banku to nie jest praca fizyczna. Nie fizyczna? A jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 11:03 Przeciez sprzatanie to wlasnie praca fizyczna. I wcale nie taka lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 14:39 astomi25 napisała: > Myslicie, ze ona zyje? > A skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 15:27 Kupilas odkurzacz?😃 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 20:38 A może ta kochanka załatwiła wszystko bez pomocy męża i on faktycznie jest przekonany, że żona uciekła? Kochanka wprawę ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 21:51 Raczej nie mogła zrobić tego sama Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 21:52 Nie mówię, że sama, tylko bez niego. Może z kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 06:14 Trochę trudno uwierzyć, że nic nie zauważyłby, skoro w tym czasie cały czas był na podwórku (z tyłu domu, drzewo rąbał - jak się tlumaczył). Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 26.11.24, 21:54 Kochanka jako osoba doświadczona mogła być pomysłodawcą Odpowiedz Link Zgłoś
morekac1 Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 06:04 Ostatnio widziana była w domu, formalnie teściów. Samochód tam został. Kamera była wyłączona. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 12:13 Ich telefony/komputery powinny być już pawno przetrzepane Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 27.11.24, 21:03 szarmszejk123 napisał(a): > A może ta kochanka załatwiła wszystko bez pomocy męża i on faktycznie jest prze > konany, że żona uciekła? > Kochanka wprawę ma.. Kochanka tego dnia miala byc w pracy nie zjawila sie. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zaginiona Beata Klimek nowe fakty 03.12.24, 16:39 A mąż chodził tego dnia po polu i szukał kamieni, hmm hmmm Odpowiedz Link Zgłoś