Dodaj do ulubionych

Pacho&Bonbini w Alanyi

IP: 85.107.133.* 04.05.06, 11:27
Witamy,ponawiamy zaproszenie do naszego biura i do skorzystania z naszych
ofert.Jesteśmy biurem popularnym wsród Polaków ale także wsród Niemców i
Holendrów.Po powrocie z wycieczek nasi klienci są zawsze zadowoleni.Pracujemy
życzliwie i udzielamy konkretnych informacji.Chetnie służymy pomocą i
częstujemy herbatą.Informacji udzielamy po polsku,niemiecku i angielsku.Mamy
ciekawa i bogatą oferte wycieczek i imprez na najbliższy
sezon.Zainteresowanym odpowiemy na wszystkie pytania.Jeżeli bedziecie mieli
problem ze znalezieniem naszego biura wystarczy telefon albo sms a my po was
przyjedziemy.Biuro znajduje sie w pobliżu hotelu Grand Zaman przy Ataturk
cad.Sahil Apt.126/A w Alanyi.Tel;0090 544 669 78 82(kom) lub do biura 0090
242 512 56 50.ZAPRASZAMY DO TURCJI i DO PACHO&BONBINI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: katia Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.101.65.* 04.05.06, 16:09
      Skoro nagle ponawiacie zaproszenie do waszego biura-to kim jest Bogusia i
      Gosia,ktore od dluzszego czasu sa na forum...?Co i Kto jest naprawde Pacho
      Tour..?
      • Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.107.133.* 04.05.06, 19:22
        W Alanyi tam są part'e urzędów Pacho podróż(wycieczka),dlatego że Pacho jest
        wielki company.I cate urzędy są orijinal..
    • Gość: leo Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.101.65.* 04.05.06, 18:49
      Cos mi sie zdaje,ze jestescie jednym z tych ulicznych biur podrozy,co to pod
      przykrywka fajnej ceny-ukrywacie prawde.Sam pojechalem na taka wycieczke i
      nagle okazalo sie,ze wejscie do wodospadow Kursunlu jest platne,do Aspendos
      tez.W sumie zaden zysk finansowy.
      • Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.107.133.* 04.05.06, 19:50
        Tak,wy jesteście prawdziwi.Ale nie wyrabiam podobny do ten.Podczas gdydaje
        informacje do moich klientów,mówiący one całe szczegóły.Teraz co podróż
        wycieczka jest 10 euro,bez wejście i lunch.I ja opowiadam ten przed wycieczka.
    • Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.107.133.* 04.05.06, 19:59
      Żałujący od wszelkiego jeżeli wyrabiam błędy o pisaniu w języku polskim.Jestem
      od Turcji i to jest bardzo trudne dla mnie pisać w języku polskim.
      • Gość: bebe; Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 213.199.198.* 04.05.06, 21:37
        podaj cene kapadocji i ile dni
        • yooreck Re: Pacho&Bonbini w Alanyi 04.05.06, 21:54
          nie rozumiem zupelnie tej dyskusji. Pacho sa w Alanii, maja kilka biur w
          miescie. a ceny maja nizsze niz BP. Kapadocja 2 dni w pacho kosztowala 50 Euro a
          w Jet Touristc 85. Ta sama trasa zweidzania, podobny hotel.
          • Gość: Gosia Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: *.gdynia.gdansk.pp / *.gdansk.pl 05.05.06, 11:00
            Witajcie,
            jestem co roku w Turcji i co roku jestem klientką Pacho&Bonbini. Zadowoloną
            klientką :-)
        • Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.96.132.* 08.05.06, 19:05
          Wycieczka Kapadocji dla 2-dni albo dla 3-dni.Swoja cena jetz 45-euro.To rok
          rozpoczynamy wyrabiać nawą wycieczke do EFES+PAMUKKALE.Jeżeli wy interesujecie
          niż piszą mnie sprawiać przyjemność proszę.
        • Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.96.132.* 08.05.06, 19:06
          Wycieczka Kapadocji dla 2-dni albo dla 3-dni.Swoja cena jetz 45-euro.
    • Gość: Turek Ogorek :) Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 81.215.92.* 05.05.06, 13:39
      Drodzy Panstwo, POWAZNE firmy PLACA za ogloszenia, a nie spamuja cichaczem po
      forum. Tutaj tez jest taka mozliwosc - patrz link "dodaj swoja reklame" - to
      naprawde kosztuje grosze ;) a jakie daje mozliwosci!

Poza tym - interesujaca dyskusja - leo i katia pisza z tego samego IP... z
      Turcji ;) Czyzby zaczela sie walka konkurencji o klienta???
      Pacho Tour w Alanya to nie jest polska firma jak sie sugeruje turystom, ale
      jeden z wielu oddzialow tureckiego biura podrozy. Wycieczki sa tansze niz u
      polskiego rezydenta, bo najczesciej nie wchodzi sie do najwazniejszych zabytkow
      (np. w Kapadocji) tylko zwiedza te bezplatne lub najtansze. Wystarczy dobrze
      poszukac na forum opinii ludzi, ktorzy mieli okazje byc na obu i porownac czy
      faktycznie warto oszczedzic kilka zlotych ;)

Pozdrawiam z Kapadocji :)

• Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.99.90.* 05.05.06, 18:07
        Ja nie oszukuję!!!!Jestem firmą turecką a moi klienci są bardzo zadowoleni!!!
        Znam dobrze polski,bo mam kontakt z wieloma Polakami.Jest mi przykro,że polscy
        rezydenci oferują wyższe ceny turystom.
        • Gość: Turek Ogorek :) kapadocja z lokalnym biurem i z polskim - porownaj IP: 81.215.92.* 08.05.06, 21:47
          Hayriye, cos za cos, prawda? Wasze wycieczki sa tansze, za to maksymalnie
          okrojone. Nie wchodzicie do najwazniejszych miejsc w Kapadocji, dlaczego? Bo
          trzeba zaplacic za wstep? Nie wyobrazam sobie jechac taki kawal drogi i nie
          zwiedzic Goreme, Zelve, Derinkuyu czy Doliny Ihlary. To sa perelki Turcji,
          reszta to jak lizanie lodow przez szybke!!!
          Mozesz podac dokladny program wycieczki z waszego biura do Kapadocji? Jesli sie
          myle, zwracam honor! Poczytaj co pisza turysci, ktorzy byli z miejscowymi
          biurami na wycieczce:

• Re: Kapadocja!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: Mała 09.08.05, 12:40 + odpowiedz

Kapadocja to zdecydowanie najpiękniejsze miejsce w Turcji. Byłam 2 razy - raz z
          biurem "lokalnym" i raz na wycieczce kupionej u rezydenta...no i zdecydowanie
          nie polecam tej pierwszej opcji, bo tzw. biura uliczne sa owszem tanie, ale
          przekłada się to na standard hotelu w Kapadocji (zazwyczaj BAARDZO nieciekawy)
          i na to, że omija się najpiękniejsze i najbardziej popularne misto podziemne
          DIRENKUJU (nie pamiętam jak się to pisze) oraz przecudowne muzeum pod gołym
          niebem GOREME - kościoły bizantyjskie wykute w skałach (objęte ochrona UNESCO),
          coś niesamowitego. Powodem są bardzo wysokie ceny wstępu do obu miejsc (w
          zeszłym roku po kilkanaście euro)...biuro uliczne zawiozło nas do kiepskiego
          miasta pozdiemnego (ze 3 poziomy) i 1 kościółka, do którego wstęp był bezpłatny.
          Jadąc drugi raz, specjalnie obeszłam prawie wszystkie biura uliczne w Alanyi i w
          żadnym nie zaoferowano mi DIRENKUJU i GOREME w cenie wycieczki - a wiedziałam
          już, że te miejsca TRZEBA zobaczyć, więc dołożyłam trochę kasy i pojechałam z
          Orbisem i było rewelacyjnie - zupełnie inne wycieczka! Na innych może bym
          oszczędzała, ale na Kapadocji zdecydowanie nie!!!

• Re: Kapadocja!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl
          Gość: piotr 01.11.05, 17:04 + odpowiedz

bo trzeba pojechać w ciemno do Goreme. Polazłem na skraj wioski (czyli Goreme)
          znalazłem pokój z prysznicem za 2$ od głowy. W cenie było "śniadanie" i
          swimming pool. Duzy basen pełen chłodnej (choc czystej wody), położony
          wśród tych "fiutków"
          NIESAMOWITE !!!!

Miejscowe biuro podrózy oferowało wycieczki po okolicy w śmiesznych cenach.
          Mało tego ,jak mieli wolne to dawali 3 miejsca za 2 zapłacone. I to wszytko w
          srodku lata. Restauracji też sporo i ceny ponizej polskich.

Polecam wszystkim śmiałym. To naprawdę tani kraj. Pod jednym warunkiem -
          nie jedzie się z biurem podróży.

• Re: Kapadocja!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: Mat 02.11.05, 02:18 + odpowiedz

Masz rację ale połowicznie. Byłem w Kapadocji pierwszy raz 4 lata temu i byłem
          tam kupiwszy wycieczkę w Vingu z którym byłem na wakacjach - a wtedy było to
          topowe biuro podróży, jak Tui czy Neckermann. I było tak jak mówisz o
          lokalnych - zawieźli nas do jakiegoś ułomnego podziemnego miasta gdzie
          praktycznie było 100 metrów korytarza a Goreme to moglismy sobie obejrzec z
          daleka, z górki. W tym roku byłem tam z Orbisem, i choć mam do nich
          zastrzeżenia w innych sprawach to Kapadocja była tak jak mówisz rewelacyjna.
          Dużo więcej zobaczyłem teraz niż wtedy.

• Re: Kapadocja!!!! IP: 80.50.33.*
          Gość: lizkaa 03.11.05, 15:01 + odpowiedz

Niestety potwierdzam - wybraliśmy się do Kapadocji z Pacho Tours zachęceni
          bardzo dobrymi opiniami z forum, i niestety wielkie rozczarowanie: zwiedziliśmy
          podziemne miasto o którym nie pisze żaden przewodnik, Goreme omijaliśmy
          szerokim łukiem, zawieziono nas pod zamek Uschisar, pod, bo za wstęp na górze
          trzeba było już płacić więc nawet nie podjechaliśmy pod wejście, obejrzeliśmy
          sobie dolinę gołębi (bo też za darmo), i jeden kościółek, maleńki, i
          zgadnijcie - też za darmo!!! To było wszystko jednego dnia. Drugiego zawieźli
          nas tylko do dwóch sklepów i z powrotem do domu. Nie zwiedzaliśmy już nic.

• Gość: Monia Re: kapadocja z lokalnym biurem i z polskim - por IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 09:34
            ale jestes zalosny az sciska na boki... zazdrosc masz przypieczetowana do
            twarzy. Tak sie sklada ze Bonbini to najlepsze biuro w Alanyi. Pozdrawiam i nie
            zlosc sie juz tak bo zaszkodzi twojej urodzie
            • herbu.zielona.pietruszka Re: kapadocja z lokalnym biurem i z polskim - por 09.05.06, 10:31

no nie wiem czy to akurat zazdrosc...ja tak tego nie odbieram. mamy wolny rynek
              i klient ma prawo zdecydowac sam za co placi. chetnie porownam oferte bonbini z
              orbisem i wybiore lepsza...lecz niekoniecznie najtansza.
              btw mnie tez nie podoba sie ze biura oglaszaja sie w ten sposob na forum. to
              niezgodne z regulaminem i duzo mowi o jakosci firmy. cena za tydzien reklamy
              to tylko 30zl, niecale 8 euro! litosci, ludzie, wrzuccie sobie to w koszty
              albo zalozcie prywatne forum... szukajac informacji o turcji przez
              wyszukiwarke wyskakuje kilkaset maili do biur z alanyi z prosba o wyslanie
              mapki i innych bzdetow, a chyba nie tego szukaja internauci...popieram turka-
              ogorka!
          • Gość: Gosia Re: kapadocja z lokalnym biurem i z polskim - por IP: *.gdynia.gdansk.pp / *.gdansk.pl 12.05.06, 09:55
            Zgadzam się z "yooreck",że Pacho Tours to firma sieciowa, w samej Alanyi jest
            conajmniej z 5-6 oddziałów. Jeden z nich prowadzi Hayriye i Alsan, kolejny Lena
            (obydwa umiejscowione przy Attaturk Cadd.- przynajmniej w zeszłym roku tak
            było), wreszcie Gosia i Bogusia.Poza tym mają również oddziały w kilku innych
            miastach. Zatem to jedna firma.
            Kupowałam i tym samym kontaktowałam się głównie z biurem prowadzonym przez
            Hayriye, nigdy nie słyszałam, że to polska firma. Nie wiem, kiedy i gdzie Turek
            Ogórek spotkał się z taką opinią? Może natrafiłeś na ten post?

Autor: ~B.&G. 09-06-2005 10:28 wyślij odpowiedź

Witamy.
            Nazywamy sie " Pacho Tours u Bogusi i Gosi" jestesmy Polskim oddzialem tego
            samego biura.Kapadocja kosztuje aktualnie 40?.Podaj nam swojego maila to
            wyslemy mapke i cennik.
            Pozdrawiamy i zapraszamy.
            Bogusia i Gosia.

Znalazłam to na portalu turystycznym WAKACJE..... Pozostawiam bez komentarza.

Za każdym razem byłam informowana przez Hayriye, co jest w programie wycieczki,
            co jest ujęte w cenie , za co mogę ( nie muszę) dopłacać, np. napoje do
            posiłków.I zawsze było to zgodne z prawdą. Rzetelnie odpowiadała na moje
            pytania.
            Co do tego zamieszania z wycieczką do Kapadocji... Może rozczarowanie części z
            Was wynika z tego, że po prostu nie wiedzieliście, kupując wycieczkę, co jest
            najbardziej spektakularnymi miejscami na tym terenie, poczytaliście może o tym
            dopiero z przewodnika jadąc autobusem, a potem nastąpiły pretensje....

Ja dokładnie wiedziałam, jakie obiekty są w planie, nawet nie musiałam o to
            pytać,Hayriye sama o tym mówiła.

Więc Turku Ogórku, nie atakuj Hayriye/PACHO&BONBINI. Myślę,że nie miałeś okazji
            korzystać z ich usług i przed kupnem wycieczki usłyszeć kompletu informacji,
            jakie podaje Hayriye w rozmowie z polskim turystą.

• Gość: Turek Ogorek :) Re: kapadocja z lokalnym biurem i z polskim - por IP: 85.104.6.* 12.05.06, 14:22
              Nie wiem z czego wnioskujesz, ze atakuje biuro H&A???
              Jako potencjalny klient mam prawo wiedziec komu i za co place oraz na co
              przeznaczam kilka dni z mojego wypoczynku. Lubie planowac urlop z
              wyprzedzeniem, a nie na miejscu.
              4 dni temu prosilem o plan zwiedzania Kapadocji z ich biurem (patrz poprzednia
              moja wypowiedz), do dzis sie nie doczekalem...Dla mnie to wazna informacja,
              zeby jednak z ich oferty nie skorzystac.

Niektorzy jada do Kapadocji po to, by potem powiedziec, ze tam byli i
              pstryknac sobie fotki na tle kominow, inni po to by naprawde ja zwiedzic. Ja
              naleze do tych ostatnich, ale moze ty masz inne inne wymagania. O gustach sie
              nie dyskutuje, wiec pozostawie to bez komentarza.
              Natrafilem na forum na negatywne wypowiedzi innych turystow, wiec je
              przytoczylem, liczac na to ze biuro odpowie na zarzuty. Przeliczylem sie, widze
              za to, ze maja zarliwego adwokata w twojej osobie ;) Chyba nie pozwiesz mnie do
              sadu za to, ze osmielilem sie skopiowac opinie "niezadowolonych" (czyt.
              bardziej ambitnych) turystow, ktorym nie wystarcza widoczki drugiej
              kategorii? :-))) Okraszam to usmieszkami, zebys nie miala watpliowsci i znow
              nie traktowala tematu zbyt personalnie ;-)

ps. Cena biletu do zamku w Uchisar, gdzie wycieczka z lokalnym biurem nie
              wchodzi, bo za drogo, to...2,5 lira, czyli ok 6 zl. Inne omijane atrakcje - 5-
              10 lira, wiec nie zabojczo drogo (ok.12,5-25 zl).

• Gość: meg Re: kapadocja z lokalnym biurem i z polskim - por IP: 62.233.168.* 23.05.06, 13:20
                witam, chętnie jeżdżę do Turcji co roku. Hayriye i Aslana znam doskonale.
                Zawsze mówią prawdę co do wycieczek.Przejrzałam wasze opinie i uważam, że Turek
                Ogorek za dobrze we wszystkim się orientuje i pewnie jest rezydentem jakiegoś
                polskiego biura. Zależy mu by oczernić biura z miasta i żeby urlopowicze nie
                kupowali wycieczek w tych biurach ... a dlaczego??? rezydenci mają prowizję od
                sprzedanych na miejscu wycieczek. Czyli jak zawsze chodzi o pieniądze :-
                (.Hayriye i Aslan szczerze mówią gdzie jest jaki program a my dorośli ludzie
                sami decydujemy cze zapłacić pół ceny jaką oferuje nam nasze rodzime biuro i
                zwiedzić przy okazji sklep ze skórami, czy zapłacić całość, każdy ma wolny
                wybór...Pamiętajcie że jak jest jakaś bieda i potrzebujemy pomocy za granicą to
                w większości przypadków możemy liczyć na serdeczność obcokrajowców albo na
                pogrążenie nas w kłopotach przez rodaków....smutne, ale niestety często
                prawdziwe..........
        • Gość: peate Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.09.06, 13:35
          witam
          jade 07.09 do hotelu klas
          prosze o cennik wycieczek wraz z programem zwiedzania
          oraz kontakt do państwa biura na miejscu
          peate@o2.pl
    • Gość: blondi Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: *.polkomtel.com.pl 05.05.06, 18:10
      witam, czy macie jakieś informacje na temat hotelu Incekum beach ?
      • Gość: yasemin1 Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.100.0.* 08.05.06, 19:58
        A jaka jest szansa zabrania dwóch osób z Kemeru dokładnie z Beldibi na
        wycieczkę po Kapadocji?
        • Gość: ola Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:37
          prosze o informacje ile kosztuje wynajecie jeepa ?
          • Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.106.221.* 09.05.06, 11:55
            Jeep jest kostuje 20-euro.
            • Gość: ola Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:08
              a co wchodzi ta cenę? Prosze tez o podanie ceny za rafting.
              • Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.106.221.* 09.05.06, 18:02
                Witam,przeprawianie tratwą jest 20-euro,też.Te ceny są ostatnimi cenami dla
                wycieczek.Lunch jest zawierający w tych cenach.
    • Gość: magda Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.97.144.* 16.05.06, 13:19
      Witam,bardzo prosze o mapke i cennik.
    • Gość: HAYRİYE Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 81.213.245.* 20.05.06, 13:16
      Zapraszamy!!
      • Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.107.133.* 22.05.06, 10:44
        Witam,wyrabiamy odliczenie.Wy możecie uczyć się naszych propozycji przez
        pisanie waszej e-mail adress ja.Dziękują za wasze zainteresowanie.
        • mania00077 Re: Pacho&Bonbini w Alanyi 23.05.06, 20:13
          A ja mam takie proste pytanko czy wykupując jakąkolwiek wycieczkę płacę
          normalnie za prawie 3 letnie dziecko pełną kwotę? Będę wdzięczna za odpowiedź.
          • Gość: Hayriye Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.106.217.* 23.05.06, 22:20
            Witam,dziecci otrzymały różne ceny,oczywiście.0-6 lata połowy cena,6-12 lata
            bezpłatny.Dziękują za wasze zainteresowanie.
            • mania00077 Re: Pacho&Bonbini w Alanyi 23.05.06, 23:19
              Bardzo dziękuję za info i do zobaczenia za 10 dni.
              • Gość: Ania Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.106.223.* 07.06.06, 11:23
                Ja byłam na 5 wycieczkach z Hayriye,i wszystko było super.
                • Gość: Monika Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.103.43.* 09.06.06, 11:31
                  Ja było w Kapadocja z waszą agencja.Przewodnik był bardzo dobry.On był rozmowa
                  języka po polsku.Ja jestem bardzo zadowolone od waszej wycieczki.Dziękują
                  bardzo.
    • Gość: media_luna@tlen.pl Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 17:27
      Z ofert proponowanych przez biuro Hayriye i Aslana korzystałam dwukrotnie: raz
      było to jeep safari, drugi raz rafting.Obie wycieczki były całodniowe,i
      kosztowały po 15 euro.Wrażenia i wspomnienia z obu wyjazdów mam bardzo dobre-
      miłym zaskoczeniem był "drobny" posiłek, który okazał się smacznym
      obiadem.Strona organizacyjna tych imprez też jest bez zarzutu: busy pod hotel
      przyjeżdżają punktulanie,na trasie nie ma żadnych niespodzianek, program
      wycieczek wygląda dokładnie tak, jak przedstawia go Hayriye.Naszym rezydentom z
      wiadomych powodów bardzo zależy na sprzedaży wycieczek organizowanych przez ich
      biura, tylko, że ich wyjazdy zwykle są dużo droższe od tych kupowanych z biur
      miejscowych. Po przyjeżdzie do Alanyi pytałam rezydentkę, czy słyszała o
      lokalnym biurze turystycznym Pacho, ale ta odpowiedziała, że nie, i oczywiście
      od razu zaproponowała zakup wycieczek u niej.O biurze Hayriye i Aslana czytałam
      na forum, na miejscu okazało się, że dobre opinie o nich są całkowicie
      uzasadnione, a herbata serwowana przez Aslana smakuje wybornie.:)W Alanyi byłam
      na początku czerwca 2006 r., i wtedy też kupowałam te wycieczki. Wszystkim
      niezdecydowanym polecam to biuro, a Hayriye i Aslana pozdrawiam serdecznie!:)
      Jeszcze do Was wrócimy!:)
    • andrzejz33 Re: Pacho&Bonbini w Alanyi 28.06.06, 13:27
      dzień Dobry.
      lecę 26.07.2006 do hotelu Incekum Beach. proszę o przesłanie oferty z cenami
      oraz kontaktem na miejscu, wycieczek fakultatywnych.
      • Gość: HAYRİYE Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 85.96.103.* 29.06.06, 10:53
        Witam,prosze piszą swojego maila.Bardzo dziekuje.Pozdrawiam.
    • nitka102 Re: Pacho&Bonbini w Alanyi 29.06.06, 11:22
      Hej, czy macie tez swoje biuro w Sise? jeśli tak to proszę o adres. Pozdrawiam
      • nitka102 Re: Pacho&Bonbini w Alanyi 29.06.06, 11:47
        nitka102 napisała:

> Hej, czy macie tez swoje biuro w Sise? jeśli tak to proszę o adres. Pozdrawiam

oczywiście chodzi o SIDE
    • Gość: Ola Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:29
      Czy organizujecie z Alanii rejsy po rzece Dylan?
      Jaka cena? Ola
    • Gość: Moni Re: Pacho&Bonbini w Alanyi IP: 217.153.30.* 04.09.06, 14:43
      Mam prosbe o przeslanie cennika z wycieczkami - wybieram sie z kolezanka 20
      wrzesnia do Side - czy i z tej miejscowosci zabieraja Panstwo turystow?
      mail: moni@tchibo.pl
      • amoniaaa Pozdrawiam właścicieli biura :-) 04.09.06, 14:51
        Monika i Michał :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka