m.maska 28.07.16, 15:57 tym wszystkim, którym jest gorąco... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Nowy banner dedykuję 28.07.16, 16:04 U mnie mimo ,ze każdego dnia pada,to jest ciepło. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowy banner dedykuję 28.07.16, 16:23 U mnie, powiedzialabym, ze temperatura jest po prostu przyzwoita... tzn. nie padam od upalow, jest w sam raz... no ale we Wrocku z tego co wiem, codziennie 30° i wiecej... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nowy banner dedykuję 31.07.16, 11:44 Fajny wiecej nie napiszę, bo zostanę posądzona o wazeliniarstwo a przecież podobno jestem forumowym agresorem )) Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowy banner dedykuję 31.07.16, 11:48 Mozesz sie po nim "przeleciec"... chodzi o te wode Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nowy banner dedykuję 31.07.16, 11:52 m.maska napisała: > Mozesz sie po nim "przeleciec".... jeszcze nie doszłam do temp wrzenia do wieczora pewnie będzie jeszcze okazja...przelecę..się ))) Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowy banner dedykuję 31.07.16, 18:39 hahaha... a mialo byc "pod" nia... tzn. pod ta "fontanna" za kazdym razem kiedy mi bardzo goraco przypominam sobie upal jaki tam panowal i jak blogo robilo sie w tym miejscu Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nowy banner dedykuję 01.08.16, 19:29 W upalny dzień schronić się pod takim wodociekiem, to piękna sprawa wczorajszy dzień był nie do wytrzymania...żar żywcem lał się z nieba.... a fontanny w pobliżu nie było ) Odpowiedz Link