rena-ta49 Re: Pogodnych i 15.04.17, 07:17 Błogosławionych Świąt Wielkiej Nocy spędzonych w rodzinnym gronie. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Pogodnych i 15.04.17, 09:14 SPOKOJNYCH Swiat dla wszystkich. A na spokojne sie nie zapowiadaja . Referendum w Turcji, N Korea tez ma bombowy pomysl na Swieta... Odpowiedz Link
m.maska Re: Pogodnych i 15.04.17, 12:36 Zdrowych, spokojnych Świąt i Błogosławieństwa Bożego Odpowiedz Link
rudka-a Re: Pogodnych i 15.04.17, 15:29 Smacznego jajka.... Świąt Wielkanocy pięknych, jak bajka... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Pogodnych i 15.04.17, 16:51 Zdrowych pogodnych oraz udanych Świąt Wielkanocnych dla Kalejdoskopu. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Pogodnych i 16.04.17, 10:19 Al , co Ci przypomina widok znajomy ten ? Wesołych Świąt! Odpowiedz Link
m.maska Re: Pogodnych i 16.04.17, 16:40 A mnie tak troche smieszy to skladanie sobie swiatecznych zyczen Wielkanocnych przez tych gleboko niewierzacych... to czego oni sobie zycza? smacznego jajka, czekoladowego zajaca - jakie to sa swieta? Swieta wedzonych szynek? Odpowiedz Link
m.maska Re: Pogodnych i 16.04.17, 21:01 Pogodowo sie nie udalo - zimno jest... a juz tak cieplo zapowiadala sie wiosna... kilka lat temu w marcu sie opalalam a w maju marzlam - czyzby mialo sie to teraz powtorzyc? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pogodnych i 17.04.17, 06:40 m.maska napisała: > A mnie tak troche smieszy to skladanie sobie swiatecznych zyczen Wielkanocnych > przez tych gleboko niewierzacych... to czego oni sobie zycza? smacznego jajka, > czekoladowego zajaca - jakie to sa swieta? Swieta wedzonych szynek? > Czy to nie jest prawda? Rok ma 525 600 minut. Przez: - 525 570 minut Kościół jest największym złem - 30 minut Kościół jest ok, bo leming musi poświęcić koszyczek Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Pogodnych i 16.04.17, 21:26 a74-7 napisał: > Al , co Ci przypomina widok znajomy ten ? O rany, Pani Premier wystąpiła w identycznym ciuchu, który ja sobie niedawno kupiłam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Pogodnych i 16.04.17, 21:30 m.maska napisała: > Broszke bedziesz potrzebowala... > Broszki podobają mi się u innych, sama, jak wiesz, ozdób nie lubię i nie noszę. Odpowiedz Link
al-szamanka a jak tam wielkanocne śniadanie? 16.04.17, 21:43 Bo moje było skromne, ale bardzo smaczne. Pieczywo, omlet wegański, pasztet z cieciorki, kawior z morskich alg i kruche ciasto na oleju kokosowym, oczywiście bez jajek Pycha! Odpowiedz Link
m.maska Re: Lany Poniedziałek 17.04.17, 11:02 Ani troche mi sie ten zwyczaj nie podoba... i nigdy nie podobal. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Lany Poniedziałek 17.04.17, 21:20 m.maska napisała: > Ani troche mi sie ten zwyczaj nie podoba... i nigdy nie podobal. > Mnie też nie, ale lany miałam, bo prawie cały dzień w rozjazdach i co chwile padało... nawet śnieg Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Lany Poniedziałek 18.04.17, 14:58 m.maska napisała: > Ani troche mi sie ten zwyczaj nie podoba... i nigdy nie podobal. > Podobać się może tylko dzieciakom. Niemiłą niespodzianką jest kiedy spotyka kogoś takie oblanie w najmniej spodziewanym momencie. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Pogodnych i 18.04.17, 15:28 Smigus to pikus, ostatnio jak virus zapanowala tzw. Ice Bucket Challenge i konieczny filmik puszczony w internet. Tragedia!!! Odpowiedz Link