Dodaj do ulubionych

Do blondynki.2801

08.05.17, 23:03
Rozpieprzylas fajny watek - jesli taki byl twoj cel to ci sie to udalo... 185 postow z tego pewnie 120 na temat twoich urojen...
Pisz, pisz dzisiaj bo tyle twojego ile dzisiaj popiszesz - przy kolejnym logowaniu poczytasz o banie.
Zdaje sie, ze zaliczylas juz kilka banow i co ciekawe wszystkie z podobnych przyczyn trollico...
Osobiscie nawet nie napisze ci do widzenia tylko - VERPISS DICH!
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Do blondynki.2801 09.05.17, 05:44
      Ej, Maseczko, po co ban? Blondynka tylko tutaj troche rozrabia, w realu jeszcze nigdy nie starala sie nam zaszkodzic.
      • m.maska Re: Do blondynki.2801 09.05.17, 09:30
        To co robi, to robota klasycznego trolla - wlazi i wmawia nam, ale nie tylko nam, robi to jeszcze na kilku innych forach, to co sama tutaj robi... o smiem przypuszczac, ze ona nie jest chora, ona sie tym swietnie bawi - mnie osobiscie przestalo to juz bawic... a kradziez zdjecia Rudki z floga i publikacja tegoz na blogu blondynki to juz byl szzczyt. Pomijam fakt, ze Tobie AL nie chce sie zagladac na tego bloga, ale kopiuje stad nasze posty, wyrywa je calkowicie z kontekstu, publikuje na blogu i komentuje - ja sobie tego nie zycze.
        I to przesmieszne grozenie sadami, prokuratorami, adwokatami - od lat to samo - przypomina mi to jako zywo podobne wypociny wu i podobne zapowiedzi prawnych akcji... jak ma zamiar to zrobic to niech poprzestanie na zapowiedzi i niech to zrobi a nie pieprzy, bo to takie straszenie dzieci w piaskownicy - mamusia przyjdzie i zabierze ci wiaderko.
        • al-szamanka Re: Do blondynki.2801 09.05.17, 10:49
          Tak prawdę mówiąc, to ja dotąd nie załapałam co z tym adwokatem i sądem.
          Chce nas skarżyć?
          Jeśli tak, to jakiego przestępstwa dokonałyśmy?
          Lubiłabym wiedzieć, bo nie mam pojęcia.
          Może sama Blondynka postara się nam to w punktach wyłuszczyć.
          • m.maska Re: Do blondynki.2801 09.05.17, 10:53
            Jesli bedzie chciala to wyluszczac, to juz nie tutaj - ja mam jej dosyc - niech idzie trollowac gdzies indziej - ma tych forow, blogow, jakichs cytatow pod obserwacja dosyc - zawsze znajdzie ludzi, ktorych bedzie mogla wkurzac.
    • a74-7 Re: Do blondynki.2801 09.05.17, 14:32
      a moze tu chodzi ilosc ,nie jakosc ?
      Czeste wizyty na blogu ?
      • rudka-a Re: Do blondynki.2801 09.05.17, 15:02
        Ci, którzy ją tam odwiedzali( 'miejscowi', też posiadacze pamietników) już sie wykapowali z kim mają do czynienia i omijają szerokim łukiem, zeby sie nie zarazić głupotą wink)
    • a74-7 Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 10:21
      ŻEGNAM kolejny już raz RESTLESSJO, czyli na forum Kalejdoskop A74-7 (Wielka Brytania), a także AL-SZAMANKĘ (Austria) i MASKĘ(Niemcy) z tego samego forum GW.No i jeszcze to. Każdy z osobna i wszyscy razem jesteście zdrowo pierdolnięci, bo inaczej tego nazwać, niestety, nie można
      Jeszcze bylo cus do ptoka,ze moze sie on....

Pokaz chamstwa pod cieniutka wyswiechtana powloczka "soobtelnosci i kooltury"; inaczej tego nie mozna nazwac.
      Na poczatek przepros boguduchawinna mila pania pod nickiem "RESTLESSJO".
      To nie JA!
      Mama nigdy nie zabraniala mi czytania na co mialam ochote, nie zabronisz i ty .
      Nie mam zamiaru wpisywac sie w twoim pseudo poetyckim bzdecie,
      wiec zajmij sie soba, poswiec wiecej uwagi rownowadze psychicznej w swoim zyciu.
      I nie rozsmieszaj mnie wiecej,bo nie potrafisz.
      • al-szamanka Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 11:16
        a74-7 napisał:

> ŻEGNAM kolejny już raz RESTLESSJO, czyli na forum Kalejdoskop A74-7 (Wielka Bry
        > tania), a także AL-SZAMANKĘ (Austria) i MASKĘ(Niemcy) z tego samego forum GW.No
        > i jeszcze to. Każdy z osobna i wszyscy razem jesteście zdrowo pierdolnięci, bo
        > inaczej tego nazwać, niestety, nie można
        > Jeszcze bylo cus do ptoka,ze moze sie on....
        >
        > Pokaz chamstwa pod cieniutka wyswiechtana powloczka "soobtelnosci i kooltury";
        > inaczej tego nie mozna nazwac.
        > Na poczatek przepros boguduchawinna mila pania pod nickiem "RESTLESSJO".
        > To nie JA!
        > Mama nigdy nie zabraniala mi czytania na co mialam ochote, nie zabronisz i ty .
        > Nie mam zamiaru wpisywac sie w twoim pseudo poetyckim bzdecie,
        > wiec zajmij sie soba, poswiec wiecej uwagi rownowadze psychicznej w swoim zyciu
        > .
        > I nie rozsmieszaj mnie wiecej,bo nie potrafisz.

Ojej, miałam nadzieję, że ona ma tylko nawroty, a tu się okazuje, że to stan zakorzeniony i dobrze zabetonowany.
        Nawet nie będę pytać, gdzie to nabazgrała, bo zaprawdę, nie interesują mnie jej ciągle takie same i przenudne urojenia.
        • m.maska Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 13:17
          al-szamanka napisała:

> a74-7 napisał:
          >

> > Pokaz chamstwa pod cieniutka wyswiechtana powloczka "soobtelnosci i koolt
          > ury";
          > > inaczej tego nie mozna nazwac.
          > > Na poczatek przepros boguduchawinna mila pania pod nickiem "RESTLESSJO".
          > > To nie JA!
          > > Mama nigdy nie zabraniala mi czytania na co mialam ochote, nie zabronisz
          > i ty .
          > > Nie mam zamiaru wpisywac sie w twoim pseudo poetyckim bzdecie,
          > > wiec zajmij sie soba, poswiec wiecej uwagi rownowadze psychicznej w swoim
          > zyciu
          > > .
          > > I nie rozsmieszaj mnie wiecej,bo nie potrafisz.
          >
          > Ojej, miałam nadzieję, że ona ma tylko nawroty, a tu się okazuje, że to stan za
          > korzeniony i dobrze zabetonowany.
          > Nawet nie będę pytać, gdzie to nabazgrała, bo zaprawdę, nie interesują mnie jej
          > ciągle takie same i przenudne urojenia.
          >

To nie masz o co pytac... zapewne tam dokad link przyniosla na forum a potem miala pretensje, ze jej ktos "zaglada" - bo jej sie wydaje, ze my o niej piszemy... na taki przyklad: ona u siebie napisala "bylam" a potem ktoras z nas pisze - bylam - tzn. ze ja ktos szpieguje... ona funkcjonuje na zasadzie wyszukiwania "tagow"...
          Ona mnie zegna? najpierw musialaby mnie powitac zeby mogla mnie pozegnac - jest tak nudna i nieciekawa, ze nie zamierzam sie nia zajmowac... to troche inne wydanie wscieknietego, ale w monotonni sa tacy sami. Niczego nowego nie wymysla - juz wszystko napisali.
          • rudka-a Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 15:22
            Aż zajrzałam do tego jej przybytku...
            aleś se Dżoana nakopiowała, naznosiła linków...hoho...będziesz miała, co komentować big_grin
            jak na karuzeli...Kalejdoskop, Podwórko, Dworzec. Kalejdoskop...i tak dokolusia...
            Raczej nam podziękuj, bo bez nas, to ty dziewucha nie istniałabyś...razem z tym swoim gównianym blogiem....
            • m.maska Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 17:21
              Macie nerwy - ja tam nawet nie zagladam - raz widzialam to Sammelsurium i mi wystarczy.
              Zbieractwo jest dzisiaj w modzie - jedni zbieraja "znajomych" na fb i licza ich na tysiace, inni robia takie rzeczy jak blondynka - widac szuka wzorcow.
    • a74-7 Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 17:24
      my z Al o niewyklutych jajeczkach a ty sie przedstawiasz big_grin big_grin big_grin big_grin.
      Doprawdy rzadki przypadek big_grin big_grin
      A imiona dla kosow pochodza z tej strony:
      pl.words-finder.com/index.php?begin=kos
      Przestan sie osmieszac sama.
      Nie mam zamiaru pisac na niczyim blogu, tym bardziej na twoim.
      A gdzie zagladam to zupelnie nie twoj interes.
      Zawsze mozesz zamknac ta swoja pisaninke.
      bye!
      "JO"
      hahahahahahahahahahahaha
      • m.maska Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 18:34
        a74-7 napisał:

> my z Al o niewyklutych jajeczkach a ty sie przedstawiasz big_grin big_grin big_grin big_grin.
        > Doprawdy rzadki przypadek big_grin big_grin
        > A imiona dla kosow pochodza z tej strony:
        > pl.words-finder.com/index.php?begin=kos

Sorry, ale ja to w ogole nie wiem gdzie tego szukac co ona tam wypisuje... czyzby zaczela kombinowac z imionami kosow, ktore AL sobie wymyslila? to jest juz lparanoja - AL od zawsze wymyslala imiona dla roslinek czy ptaszkow, nawet jej poprzedni samochod mial imie - nie pomne tylko jakie i nie wiem czy ten nowy tez ochrzcila... a tu wchodzi ktos, w tym wypadku, blondynka i jak sie domyslam kombinuje jak kon pod gore - co mialoby oznaczac to, co sobie AL wymyslila i jakie mialo byc w tym "przeslanie"... otoz zadnego przeslania w tym nie ma... madry przyjmie jak jest, glupi i tak nie zrozumie.
        • a74-7 Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 18:46
          Szybko wykasowala to co od nas przeniosla czyli moj post na temat niewyklutych jajeczek w gniazdku na balkoniku u Albig_grin
          Zakreslila nawet koleczkiem tego kosookiego i kossaka i j stwierdzila ze podaje do publicznej wiadomosci jej nazwisko big_grin big_grin
          To koleczko powinna sobie na glowce narysowac.
          smile
          • a74-7 Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 18:46
            dokladniej: na czolku.
          • m.maska Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 19:24
            a74-7 napisał:

> Szybko wykasowala to co od nas przeniosla czyli moj post na temat niewyklutych
            > jajeczek w gniazdku na balkoniku u Albig_grin
            > Zakreslila nawet koleczkiem tego kosookiego i kossaka i j stwierdzila ze podaj
            > e do publicznej wiadomosci jej nazwisko big_grin big_grin
            > To koleczko powinna sobie na glowce narysowac.
            > smile

hahahaha.... a niby skad AL mialaby znac jej nazwisko, ona nawet nie potrafi sobie wyobrazic takiego drobnego faktu, ze kiedys mi podala swoje nazwisko a ja to olalam i juz dawno zapomnialam, wiec ani AL ani ja nie znamy tegoz - ten fakt byl tak nieistotny dla mnie, ze po prostu nawet tego nie zarejestrowalam w pamieci, nie byla nigdy kims waznym i to chyba przyczyna jej cierpienia... Booooosz, toz to chyba naprawde choroba... ktos pisze o blondynkach, na pewno pisze o niej - jedyna blondynka na swiecie, ktos ma zielone oczy - bo mam, i to mam dluzej niz ona, ale ona ma patent na zielone oczy - nosz jasny gwint, niech se wlozy fioletowe soczewki to bedzie miala patent.... no bo niestety ale bywaja tez zielone oczy. Aha do tego jestem calkowicie leworeczna i mam tylko niesmiala nadzieje, ze ona nie - wiec nie do konca moze sie ze mna identyfikowac.
            • m.maska Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 20:42
              hehehe.... sie spielam i zajrzalam do tego jej "pamietnika"... nie moge, jej nazwisko poznalam podstepem... moze cos blizszego? tak na odleglosc? z Niemiec do Polski? jak mial niby ten podstep wygladac - no i co wazniejsze: w jakim celu? zwisa mi i powiewa jak sie to to nazywa... a poniewaz bez naszej zgody po chamsku kopiuje nasze posty to ma bana - a my mamy swiety spokoj. No i musi, musi powielac, nie bo inaczej nie potrafi - niczego sama nie wymysli, musi sie zywic nami - radzilabym sobie jakies resztki spod spacji wydlubac...
              Uwaga uwaga Lodzianie - do Lodzi sie wybiera, potem do Grudziadza.... mam nadzieje, ze nie wybiera sie jeszcze do Wroclawia smile brzmi jak grozba big_grin
              • a74-7 Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 20:52
                Niech przyjedzie do Londka,pardon do Hartlepool, jakem JO big_grin big_grin big_grin
                I od tej pory bede otwierac blogaska i trzymac tak dlugo otwartego dopoki nie wyszoruje toalety,czy wyniose smieci czy "obrobie" ogrodka winkA potem spokojnie zamkne ,bez czytania smile
              • kogucik.2872 Re: Do blondynki.2801 02.06.17, 07:58
                jeszcze do Lublina niech wpadnie, to psami poszczuję big_grin
          • kogucik.2872 Re: Do blondynki.2801 02.06.17, 07:59
            znowu przestała brać leki widać, paranoja się nasila big_grin
        • al-szamanka Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 21:54
          m.maska napisała:

> a74-7 napisał:
          >
          > > my z Al o niewyklutych jajeczkach a ty sie przedstawiasz big_grin big_grin big_grin big_grin
          > .
          > > Doprawdy rzadki przypadek big_grin big_grin
          > > A imiona dla kosow pochodza z tej strony:
          > > pl.words-finder.com/index.php?begin=kos
          >
          > Sorry, ale ja to w ogole nie wiem gdzie tego szukac co ona tam wypisuje... czyz
          > by zaczela kombinowac z imionami kosow, ktore AL sobie wymyslila? to jest juz l
          > paranoja - AL od zawsze wymyslala imiona dla roslinek czy ptaszkow, nawet jej p
          > oprzedni samochod mial imie - nie pomne tylko jakie i nie wiem czy ten nowy tez
          > ochrzcila..
          . a tu wchodzi ktos, w tym wypadku, blondynka i jak sie domyslam ko
          > mbinuje jak kon pod gore - co mialoby oznaczac to, co sobie AL wymyslila i jaki
          > e mialo byc w tym "przeslanie"... otoz zadnego przeslania w tym nie ma... madry
          > przyjmie jak jest, glupi i tak nie zrozumie.

Mój poprzedni nazywał się Wacuś Zieliński, zaś aktualny Ella Weissflog.
      • al-szamanka Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 21:49
        a74-7 napisał:

> my z Al o niewyklutych jajeczkach a ty sie przedstawiasz big_grin big_grin big_grin big_grin.
        > Doprawdy rzadki przypadek big_grin big_grin
        > A imiona dla kosow pochodza z tej strony:
        > pl.words-finder.com/index.php?begin=kos
        > Przestan sie osmieszac sama.
        > Nie mam zamiaru pisac na niczyim blogu, tym bardziej na twoim.
        > A gdzie zagladam to zupelnie nie twoj interes.
        > Zawsze mozesz zamknac ta swoja pisaninke.
        > bye!
        > "JO"
        > hahahahahahahahahahahaha

Zaprzeczam! O tej stronie nie miałam do teraz pojęcia.
        Sama wymyśliłam smile
    • a74-7 Re: Do blondynki.2801 27.05.17, 19:14
      tu do poczytania cytacikwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka