Gość: anik IP: *.acn.pl 05.08.04, 00:11 Który wg. Was jest lepszy: puder brązujący Vipery ze złotymi drobinkami (wychwalany na forum) czy puder brązujący Bell nr. 6 również ze złotymi drobinakmi (prasowany)? Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: PUDER BRĄZUJĄCY - KTÓRY LEPSZY? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.04, 10:03 nie wiem jak 6 ale bell 5 jest SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwuska22 Re: PUDER BRĄZUJĄCY - KTÓRY LEPSZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 10:26 Ja lubię puder wielofunkcyjny, brązujący VIPERY. Jest niedrogi i bardzo dobry! Kosztuje ok 15 zł. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.kosecka Re: PUDER BRĄZUJĄCY - KTÓRY LEPSZY? 06.08.04, 11:47 A ja uwazam ze najlepsze i najbardziej naturalne jest słońce, a wtedy to juz nawet puder nie jest potrzebny, a i kazdy bedzie wygladał naturalniej, ja osobiscie poileciłabym ci słońce + krem na dzień ze złotymi dobinakami - najlepszy i bardzo naturalny efekt Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: PUDER BRĄZUJĄCY - KTÓRY LEPSZY? 06.08.04, 13:14 słońce może i jest naturalne, ale niekoniecznie zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: PUDER BRĄZUJĄCY - KTÓRY LEPSZY? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 13:28 Zgadzam sie! Slonce tylko niszczy skore, a efekty opalanie widoczne sa po paru latach... Kiedys oznaka szlachectwa byla nieopalona cera, a opaleni byli tylko chlopi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: PUDER BRĄZUJĄCY - KTÓRY LEPSZY? IP: *.wroc.zigzag.pl 06.08.04, 14:01 ja mam vipera jestem zadowolona ,ale stosuję go jako "ostatnie" muśnięcie na zakończenie makijaży bo kolor jest dosyć intensywny i jak się przesadzi wygląda sztucznie.Ale używany w normalnych granicach POLECAM podkreśli twoją opaleniznę,no i fakt cena też jest super ja swój kupiłam za 11 zł. Odpowiedz Link Zgłoś