Dodaj do ulubionych

Brygitka Macronowa

13.05.17, 19:44
Myślę, że ktoś zrobił kawał, ale uwierzyć łatwo, gdyż na pierwszy rzut oka oceniłam ją na 75 lat.

https://i0.wp.com/pressmix.eu/wp-content/uploads/2017/05/wiek-brigitte.png?resize=1024%2C483
Obserwuj wątek
    • super.halusia Re: Brygitka Macronowa 13.05.17, 19:51
      Bez operacji i botoksu gorzej by wyglądałasmile
    • rena-ta49 Re: Brygitka Macronowa 13.05.17, 21:44
      WikiLeaks ujawnia ujawnia obciążające dokumenty tożsamości
      secretnews.fr/2017/05/12/brigitte-macron-a-t-menti-age-wikileaks-devoile-documents-didentite-compromettants/
      Nie wiem czy to kawał,to możliwe.
      • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 13.05.17, 21:53
        Faktem jest, że wygląda na wyjątkowo zszarganą wiekiem... biedna.
        • m.maska Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 11:03
          Czy ona ma lat tyle, czy ile, w kazdym razie uroda nie grzeszy, z tego wynika, ze innymi zaletami musiala "ujac" malolata... zeby chociaz wygladala jak stara pudernica, ale i to nie - w jej twarzy jest cos malpiego. uncertain
          • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 20.05.17, 21:29
            m.maska napisała:

> Czy ona ma lat tyle, czy ile, w kazdym razie uroda nie grzeszy, z tego wynika,
            > ze innymi zaletami musiala "ujac" malolata... zeby chociaz wygladala jak stara
            > pudernica, ale i to nie - w jej twarzy jest cos malpiego. uncertain

No zobacz...
            Tylko włoski utlenić i zupełnie prezydentowa big_grin

https://www.sharkiapost.com/wp-content/uploads/2015/03/planet_apes_024.jpg
        • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 11:48
          Czy ja wiem?!...to już szukanie sensacji na siłę. Jest biedaczką, bo..ma te swoje 64 lata
          i choćby ją naciągnęli na prawidłach, wygładzili do granic możliwości, to metryka będzie się za nią wlec niemiłosiernie. Poza tym, to taki typ urody...gdyby dało się więcej poprawić na pewno by to zrobiła...Jedyny minus tego poletka szczęśliwości, to wiek Brydzi. Gdyby miał młodszą żonę, ale z nadwagą, to też fatalnie. Mamy te swoje szufladki i wciskamy w nie grube, chude, młode, stare, niskie, wysokie...
          Sądzę, że prezydentowa powinna przeprosić świat za to, że jest STARA i nie ma 30 lat....poza Francją, bo tam wszyscy przyzwyczajeni do wolności obyczajowej i nie robi to na nich wielkiego wrażenia.
          • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 13:17
            rudka-a napisała:

> Czy ja wiem?!...to już szukanie sensacji na siłę. Jest biedaczką, bo..ma te swo
            > je 64 lata
            > i choćby ją naciągnęli na prawidłach, wygładzili do granic możliwości, to metry
            > ka będzie się za nią wlec niemiłosiernie. Poza tym, to taki typ urody...gdyby d
            > ało się więcej poprawić na pewno by to zrobiła...Jedyny minus tego poletka szcz
            > ęśliwości, to wiek Brydzi. Gdyby miał młodszą żonę, ale z nadwagą, to też fatal
            > nie. Mamy te swoje szufladki i wciskamy w nie grube, chude, młode, stare, niski
            > e, wysokie...
            > Sądzę, że prezydentowa powinna przeprosić świat za to, że jest STARA i nie ma 3
            > 0 lat....poza Francją, bo tam wszyscy przyzwyczajeni do wolności obyczajowej i
            > nie robi to na nich wielkiego wrażenia.

Tu nie chodzi o przepraszanie. Pewnie nikt by nie zauwazal jej zuzytego wygladu, gdyby nie to, ze po pedofilsku uwiodla niegdys czternastolatka
            • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 16:12
              > Tu nie chodzi o przepraszanie. Pewnie nikt by nie zauwazal jej zuzytego wygladu
              > , gdyby nie to, ze po pedofilsku uwiodla niegdys czternastolatka

Jesteś przekonana, że wygląd prezydentowej, czy jakiejkolwiek innej osoby publicznej przeszedłby tak bez echa? Przypomnij sobie, ile rozpisywano się o orientacji Biedronia, Jarku i jego "stanie wolnym", opaleniźnie Leppera, kurwikach Renatki...można mnożyć przykłady.
              Smaczku całej sprawie dodaje fakt, który miał miejsce jeszcze w szkole, w której ona była nauczycielką, a on gołowąsem. Coś mi się wydaje, że gdyby była jakakolwiek podstawa, by ją oskarżyć o pedofilię, to rodzice chłopaka z pewnością by to wykorzystali, a nie bawili się ze zmianą szkoły, wywozili do Paryża....
              Skoro są ze sobą tyle lat, pokonali tyle przeszkód, docinków, nieprzychylności od innych, właśnie ze względu na różnicę wieku, wygladu, to chyba musi być miłość smile
              ale tak sobie myslę.....kobieta ma 39 lat, jest już dojrzała, z doświadczeniem..zaczyna się fascynacja 14 letnim chłopakiem i...
              modeluje go sobie, jak figurkę z plasteliny..
              gdzieś doczytałam, że dzięki Brydzi "nie byłby sobą" i w dużej mierze zawdzięcza jej to, jakim jest dziś człowiekiem.
              • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 16:29
                rudka-a napisała:

> ale tak sobie myslę.....kobieta ma 39 lat, jest już dojrzała, z doświadczeniem.
                > .zaczyna się fascynacja 14 letnim chłopakiem i...
                > modeluje go sobie, jak figurkę z plasteliny..
                > gdzieś doczytałam, że dzięki Brydzi "nie byłby sobą" i w dużej mierze zawdzięcz
                > a jej to, jakim jest dziś człowiekiem.

Dla mnie dojrzala kobieta, ktora sie fascynuje malolatem nie jest ok, cos z nia nie tak.
                Tak samo dojrzali mezczyzni, ktorzy sie wiaza z dziewuszkami, wiedzac, ze owe robia to tylko dla forsy. To jest po prostu niezdrowe.
                Bo pomysl sobie, Rudka, co mogloby Ciebie, jako czterdziestolatke, zafascynowac w chlopcu z podstawowki. No co? Co mielibyscie wspolnego? Z czego moglibyscie sie wspolnie smiac, jakimi doswiadczeniami wymieniac. Z dzieckiem? Nigdy!
                • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 17:09
                  Mnie absolutnie nic!..taka sytuacja po prostu wzbudza we mnie obrzydzenie. Nie cierpię na zaburzenia preferencji i dlatego trudno mi nawet wymienić, co może fascynować dojrzałą kobietę w czternastolatku. Efebofilii zdecydowane NIE!
                  • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 17:11
                    I co robić..w wolnym czasie...skoro na deskorolce nie jeżdżę.. wink big_grin
    • m.maska Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 17:29
      niezlomni.com/dziennikarz-obnaza-hipokryzje-mediow-sprawie-zony-macrona-poszedlbym-policje-psychiatry/
      Dziennikarz obnaża hipokryzję mediów w sprawie żony Macrona. ,,Poszedłbym albo na policję, albo do psychiatry”

Lewicowo-liberalne media są zachwycone żoną Emmanuela Macrona. Kiedy internauci prześcigają się w kpinach pod adresem nietypowego związku, w mediach głównego nurtu czytamy peany nad Brigitte Macron.

Swojego zachwytu nie ukrywał m.in. Tomasz Lis:

oraz Eliza Michalik:

A co o tym sądzi dziennikarz Krzysztof Stanowski?

Nie mogę już czytać tego nowoczesnego bełkotu, jaka to super para z nowego prezydenta Francji i jego starszej o 24 lata żony. Że tacy hop do przodu, że luzacy, że generalnie piękna to miłość. Mnie tam zupełnie zwisa i powiewa, z kim ten cały Macron dzieli życie, ale już euforyczne artykuły na ten temat zaczęły mnie irytować

– podkreśla. Powód?

Jeśli nastoletni uczeń podrywa nauczycielkę starszą nie o 7, nie o 10, ale o 24 lata, to jest z nim coś nie tak. Koniec, kropka. Jeśli nauczycielka podrywa nastolatka młodszego nie o 7, nie o 10, ale o 24 lata, to jest z nią coś nie tak. Koniec, kropka

– dodaje, zwracając uwagę na hipokryzję mediów:

Gdyby Jarosław Kaczyński nie dzielił życia z kotem, tylko ze starszą o 24 lata panią z liceum, to dokładnie te same media miałyby z tego powodu codzienne używanie.

Wniosek?

Macron niech robi, co chce, Ale media niech nie propagują jakichś chorych wzorców, twierdząc, że to wzorce na miarę XXI wieku. Nie. Jak 39-letnia nauczycielka zbałamuci mojego 15-letniego syna, to pierwsze co zrobię – pójdę na policję. A jak mój 15-letni syn zakocha się w 39-letniej nauczycielce, to pierwsze, co zrobię – pójdę z nim do psychiatry.

------------------------------------------------------------------------------------

A ode mnie sralinie... jesli ktos pcha sie na afisz musi sie liczyc takze z krytyka a koltunstwem droga "szlachetna" sralino jest przypierdalanie sie do wieku, wygladu, bialych kozaczkow, dlugosci spodni, celulitu osob, ktore sie na afisz nie pchaja a przez czysty przypadek sie niestety pokazaly niewlasciwym kreaturom, tego jakos sralino nie zauwazasz... my w przeciwienstwie do ciebie sralino nie prezentujemy swoich pozowanych pod kazdym obiektem fotek i to przypadkiem nie twoje koltunskie grono przypierdalalo sie do Jarka o kota? Kaczor z kotem to normalniejsze niz nauczycielka w wieku 39 lat ktora uwodzi niedoswiadczone 14-letnie pachole i nie porownuj przemadra Trumpa, bo jakos nie przypominam sobie, zeby ten zabawial sie z 14-letnimi uczennicami... to jest wlasnie koltunstwo i tego szukaj pod wyrkiem skoro jeszcze nie zauwazylas.
      • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 18:32
        https://niezlomni.com/wp-content/uploads/2017/05/pjimage-13-22.jpg
        gustowna ta faldka pod noskiem pani Macrony wink
        Wreszcie ktos mowi normalnym jezykiem,ale niech siem zachlystuja, kazdy ma swoje prawa do wolnosci.
        Oddawajcie swoje dzieci w rece dziadkow, starcow ktorzy mogli byc ich matkami i ojcami i przekonujcie wszystkich dookola ,ze to wielka milosc....
        Ze kazdy nauczyciel ma wrecz prawo do przysposabiania sobie nieletniego ucznia ,u nas nazywa sie to grooming i jest karalne(jeszcze)big_grin
      • rena-ta49 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 19:26
        To ,ze Lis to kanalia powszechnie wiadomo,
        ale ,ze gerontofil, to nowośćsmilesmile
      • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 21:43
        m.maska napisała:

> A ode mnie sralinie... jesli ktos pcha sie na afisz musi sie liczyc takze z kry
        > tyka a koltunstwem droga "szlachetna" sralino jest przypierdalanie sie do wiek
        > u, wygladu, bialych kozaczkow, dlugosci spodni, celulitu osob, ktore sie na afi
        > sz nie pchaja a przez czysty przypadek sie niestety pokazaly niewlasciwym kreat
        > urom, tego jakos sralino nie zauwazasz... my w przeciwienstwie do ciebie sralin
        > o nie prezentujemy swoich pozowanych pod kazdym obiektem fotek i to przypadkiem
        > nie twoje koltunskie grono przypierdalalo sie do Jarka o kota? Kaczor z kotem
        > to normalniejsze niz nauczycielka w wieku 39 lat ktora uwodzi niedoswiadczone 1
        > 4-letnie pachole i nie porownuj przemadra Trumpa, bo jakos nie przypominam sob
        > ie, zeby ten zabawial sie z 14-letnimi uczennicami... to jest wlasnie koltunstw
        > o i tego szukaj pod wyrkiem skoro jeszcze nie zauwazylas.
        >
        Sorelcia jest bardzo dobrą babcią dla swojego wnuczka.
        Hmm, pewnie nie będzie kołtunem, gdy jakaś 40-letnia nauczycielka zechce uwieść tego chłopczyka, i oczywiście poprze taką panią i pochwali jej nowoczesne metody wychowawcze... bo przecież z takim poparciem powstają prezydenci.
        • m.maska Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 21:59
          al-szamanka napisała:

> Sorelcia jest bardzo dobrą babcią dla swojego wnuczka.
          > Hmm, pewnie nie będzie kołtunem, gdy jakaś 40-letnia nauczycielka zechce uwieść
          > tego chłopczyka, i oczywiście poprze taką panią i pochwali jej nowoczesne meto
          > dy wychowawcze... bo przecież z takim poparciem powstają prezydenci.
          >

Tak, tak... to zapewne marzenie kazdej matki, kazdej babci, zeby dzieciak w tym wieku zamiast grac w gry komputerowe czy czytac ksiazki, chodzil na "korepetycje" z zakresu seksuologii do starych nauczycielek...
          • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:18
            Ciekawe czy wiele mlodych dziewczat poslubilo by starego ksiecia z bajki, gdyby ksiaze nie przyplynal na ( sorki, biale kuniki juz nie modne) jachciku , nie mial chalupy tylko wynajety pokoik ,dready i zyl z socjalu....etc......?
            • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:21
              Gdyby pani nauczycielka byla gola i wesola - rodzinka wyslala by chloptasia na nauki znacznie dalejbig_grin
              • rena-ta49 Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 14:55
                a74-7 napisał:

> Gdyby pani nauczycielka byla gola i wesola - rodzinka wyslala by chloptasia na
                > nauki znacznie dalejbig_grin

A gdyby wszystkie kobiety były jak Brigitte Macron, to wszyscy mężczyźni byliby jak Robert Biedrońsmilesmile
            • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:37
              a74-7 napisał:

> Ciekawe czy wiele mlodych dziewczat poslubilo by starego ksiecia z bajki, gdyby
              > ksiaze nie przyplynal na ( sorki, biale kuniki juz nie modne) jachciku , nie m
              > ial chalupy tylko wynajety pokoik ,dready i zyl z socjalu....etc......?

Żadna!! po co młodej takie stare truchło? bez zaplecza finansowego?
              nie ma kasy, nie ma miłości wink)
              • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:44
                Rudka, ty tak naprawde?
                • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:45
                  nie mam odpowiedniej emoty zeby wstawic wink
                  • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 23:01
                    wstawię za Ciebie
                    big_grin
                    • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 23:09
                      Jak myslisz, kto tu trzyma kasę? wink

https://3.bp.blogspot.com/-DJq3L0Gb_uk/UajKt2xbQFI/AAAAAAAAAOU/A979MK4j_jw/s320/h2.jpg
                      • m.maska Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 00:06
                        rudka-a napisała:

> Jak myslisz, kto tu trzyma kasę? wink
                        >
                        > https://3.bp.blogspot.com/-DJq3L0Gb_uk/UajKt2xbQFI/AAAAAAAAAOU/A979MK4j_jw/
s320/h2.jpg
                        >
                        >
                        Zadajesz podchwytliwe pytania... wink
                        • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 00:21
                          On trzyma kasę, ona trzyma za szyję ( na zdjęciu) big_grin
    • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 18:43
      na wszystkich prawicowych polskich politykach mozna sobie uzywac do woli,a jakze(" kurdupel" to przeciez nic innego jak okreslenie wzrostu, nie wazne jest pochodzenie slowa ,bo go nie znamy przeciez.
      • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 18:50
        sorki, telefon mi przerwalsmile
        Ale bron cie panie powiedziec co sie mysli o pani Macron bo to" swiatowa" osoba ,na dodatek Francuzka , a my wiadomo
        Europka z drugiego obiegu....litosci....
        • m.maska Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 19:05
          a74-7 napisał:

> sorki, telefon mi przerwalsmile
          > Ale bron cie panie powiedziec co sie mysli o pani Macron bo to" swiatowa" osoba
          > ,na dodatek Francuzka
          , a my wiadomo
          > Europka z drugiego obiegu....litosci....

polactwo wciaz cierpi na kompleksy na punkcie francy-ji... big_grin
      • rena-ta49 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 19:41
        a74-7 napisał:

> na wszystkich prawicowych polskich politykach mozna sobie uzywac do woli,a jakz
        > e(" kurdupel" to przeciez nic innego jak okreslenie wzrostu, nie wazne jest poc
        > hodzenie slowa ,bo go nie znamy przeciez.

Dokładnie,Gerontofilia wysoko u nich stoi. Taki Macron to jest gość, a nie jakiś pedał wyleniały.
        Bo przecież tak PJK określaja!
        • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 19:46
          Nawet pani Szczawiowa spod wyrka wystosowala wontasek o hejcie, ale nie zapomniala rzucic kartoflem w Prezesa Kaczynskiego smile
          Naprawde podziwiam , po slusznej linii malzonka Szczawiowa idziecie smile

• rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 21:03
            Będzie miał gdzie ujadać ten miłośnik pudli, pudernic i innych kÓlturalnych wyrażeń,
            ten z odciskiem białego kozaczka na dupie...hehe
            • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:04
              rudka-a napisała:

> Będzie miał gdzie ujadać ten miłośnik pudli, pudernic i innych kÓlturalnych wyr
              > ażeń,
              > ten z odciskiem białego kozaczka na dupie...hehe

A ja jestem ciekawa jak ten odcisk wygląda, albo jak wyglądał będzie.
              Lakierowany?
              • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:17
                No, jasne. A jak lakierowany, to dupa bedzie dłuugoo błyszczała...
                taki odblask ostrzegawczy - omijać z daleka...
                • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:44
                  rudka-a napisała:

> No, jasne. A jak lakierowany, to dupa bedzie dłuugoo błyszczała...
                  > taki odblask ostrzegawczy - omijać z daleka...

albo do-kopnąć big_grin
                  • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:50
                    ach, dajcie spokoj, kto by starego, ktory mysli ze jest mlody (big_grin)
                    dotknal?
                    Nawet bialym kozaczkiem ....
                    Ciekawe jak Ono o wlasnej starej mowi/mysli .
                    Bo pudernice na ten przyklad moga byc mlode panienki- ot,takie ktore za mlodu tony pudru i makeup'u na buzinke nakladaja, wiec byla bym ostrozna z tymi "starymi",hehehe
                    • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:58
                      >Ciekawe jak Ono o wlasnej starej mowi/mysli .

Pudel, buldog, pudernica juz zajete
                      to może bardziej rozkosznie kwoczko..
                      ale w z pewnością taki wygadany nie jest,
                      bo stara z chałupy pogoni i pozostanie na socjalu i bidnej emeryturce
                  • m.maska Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:52
                    al-szamanka napisała:

> rudka-a napisała:
                    >
                    > > No, jasne. A jak lakierowany, to dupa bedzie dłuugoo błyszczała...
                    > > taki odblask ostrzegawczy - omijać z daleka...
                    >
                    > albo do-kopnąć big_grin
                    >
                    >
                    >

Robaczek świętojański? shock
                    • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:54
                      od kiedy owsik jest robaczkiem swietojanskim???
                      No wez,ze....
                      • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 22:57
                        a74-7 napisał:

> od kiedy owsik jest robaczkiem swietojanskim???
                        > No wez,ze....

Jak to od kiedy? Od kiedy zadem świeci.
                        • m.maska Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 23:01
                          al-szamanka napisała:

> a74-7 napisał:
                          >
                          > > od kiedy owsik jest robaczkiem swietojanskim???
                          > > No wez,ze....
                          >
                          > Jak to od kiedy? Od kiedy zadem świeci.
                          >

Czy owsiki maja skrzydelka?
                          • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 23:04
                            m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                            >
                            > > a74-7 napisał:
                            > >
                            > > > od kiedy owsik jest robaczkiem swietojanskim???
                            > > > No wez,ze....
                            > >
                            > > Jak to od kiedy? Od kiedy zadem świeci.
                            > >
                            >
                            > Czy owsiki maja skrzydelka?

Nie mają, ale niektórym się wydaje, że potrafią latać.
                            • m.maska Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 23:06
                              Ale zadem swiecic potrafia... tzn. robaczki swietojanskie... chyba cos pomieszalam sad bo one maja tez odnoza...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2b/Lampyris_noctiluca.jpg/220px-Lampyris_noctiluca.jpg
                              • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 23:11
                                m.maska napisała:

> Ale zadem swiecic potrafia... tzn. robaczki swietojanskie... chyba cos pomiesza
                                > lam sad bo one maja tez odnoza...
                                >
                                > https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2b/Lampyris_noctilu
> ca.jpg/220px-Lampyris_noctiluca.jpg

Rzeczywiście pomieszałaś, bo owsiki jednak odnóży nie mają, dlatego całe życie muszą się czołgać i to w ciągłym strachu, że lada chwila mogą być wydalone ze swojego środowiska.
                              • rudka-a Re: Brygitka Macronowa 14.05.17, 23:14
                                No, tylko ten Twój robaczek, to może sobie światełko włączać i wyłączać
                                a tym przypadku (dośc ciężkim) świecić sie bedzie na stałe big_grin
                                • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 14:20
                                  "No, tylko ten Twój robaczek, to może sobie światełko włączać i wyłączać"
                                  tjaaa,swiatelko to On sobie moglby na glowke size XXL zalozyc, zeby widzial w ktorym kierunku sie czolga, bo wyraznie widac ze bladzi...
                            • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 12:58
                              al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                              >
                              > > al-szamanka napisała:
                              > >
                              > > > a74-7 napisał:
                              > > >
                              > > > > od kiedy owsik jest robaczkiem swietojanskim???
                              > > > > No wez,ze....
                              > > >
                              > > > Jak to od kiedy? Od kiedy zadem świeci.
                              > > >
                              > >
                              > > Czy owsiki maja skrzydelka?
                              >
                              > Nie mają, ale niektórym się wydaje, że potrafią latać.

... i bzdyczyć big_grin
                              • czarek_sz Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 13:09
                                Myślę że była kiedyś piękną kobietą. Był jej uczniem uwiodła chłopczyka jak dzieciaka a on do tej pory jest pod jej urokiem i wpływem. Tak to działa nie tylko w jedną stronę. Nie zdziwiłbym się gdyby decyzje polityczne podejmował na jej życzenie. I to jest już groźne.
                                • a74-7 Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 14:29
                                  Czyli facio jest "podatny na wplywy" A to" wartosc "ktora powinien posiadac podporzadkowany pewnemu systemowi prezydentbig_grin
                                  Bo co do madame Macron,nie mam usprawiedliwienia, czytajac ,ze dwoje jej dzieci jest starszych od malzonka sad.
                                  Mamy takie powiedzenie:" look , don't touch!"
                                  I to powinno madame wystarczyc.
                                  • m.maska Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 18:58
                                    Wiesz niechby sobie nawet i byly te dzieci starsze - ale problem polega na tym, ze ona sie zabrala za dzieciaka...
                                    • m.maska Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 19:06
                                      Jest jeszcze cos, on byl juz po prostu na nia skazany - nie wiem jak inne kobiety, ale gdybym spotkala w moim zyciu faceta, o ktorym dowiedzialabym sie, ze w wieku 14 lat rozpoczal romans z kobieta 24 lata starsza, uznalabym, ze jest juz felerny i cos jest nie tak.
                                      Poza tym jak czytam te baby - koltuny, ktore wlasne wnuki zapewne by chetnie widzialy wlasnie w roli jaka mial przed laty Emanuel - to wyobrazam sobie, ze skoro uznaja to za normalne, same bylyby sklone tez do takich czynow...

• a74-7 Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 20:27
      Po Danusi Walesowej , Kwasniewska byla gwiazdowink
      po Ani Dziadzi ( wiadomo, kaszalot, zgodnie z filozofia jej mezulka))
      teraz ślinia się w temacie Brygitki, lepszej nie znajo
      ;-D
      • m.maska Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 22:01
        No nie wiem... to jest przede wszystkim niesmaczne i obrzydliwe... i zeby zalozyla na siebie zlota korone to i tak nic nie pomoze - bo to trzeba byc juz niezle pokreconym, zeby sie brac za dziecko.
        • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 15.05.17, 22:20
          m.maska napisała:

> No nie wiem... to jest przede wszystkim niesmaczne i obrzydliwe... i zeby zaloz
          > yla na siebie zlota korone to i tak nic nie pomoze - bo to trzeba byc juz niezl
          > e pokreconym, zeby sie brac za dziecko.

A lewacy juz tak daleko zaszli ze nic zlego w pedofilii nie widza.
          • rena-ta49 Re: Brygitka Macronowa 16.05.17, 14:53
            al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
            >
            > > No nie wiem... to jest przede wszystkim niesmaczne i obrzydliwe... i zeby
            > zaloz
            > > yla na siebie zlota korone to i tak nic nie pomoze - bo to trzeba byc juz
            > niezl
            > > e pokreconym, zeby sie brac za dziecko.
            >
            > A lewacy juz tak daleko zaszli ze nic zlego w pedofilii nie widza.
            >
            >
            >
            Teraz taka maniera mieć pedofilkę za idolasmile
            • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa 16.05.17, 20:28
              rena-ta49 napisała:

> al-szamanka napisała:
              >
              > > m.maska napisała:
              > >
              > > > No nie wiem... to jest przede wszystkim niesmaczne i obrzydliwe...
              > i zeby
              > > zaloz
              > > > yla na siebie zlota korone to i tak nic nie pomoze - bo to trzeba b
              > yc juz
              > > niezl
              > > > e pokreconym, zeby sie brac za dziecko.
              > >
              > > A lewacy juz tak daleko zaszli ze nic zlego w pedofilii nie widza.
              > >
              > >
              > >
              > Teraz taka maniera mieć pedofilkę za idolasmile

Pewnie i nekrofilia trafi niebawem na salony.
              • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa tak wyglądała... 17.05.17, 22:24
                ... gdy uwiodła swojego prezydencika.

https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/fce88df4012d9713d6dc85da9351cdf2
                Ta po lewej oczywiście.
                • m.maska Re: Brygitka Macronowa tak wyglądała... 18.05.17, 01:15
                  al-szamanka napisała:

> ... gdy uwiodła swojego prezydencika.
                  >
                  > https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/fce88df4012d9713d6dc85da9351cdf2
                  > Ta po lewej oczywiście.
                  >

Z gustami sie nie dyskutuje... widac miala inne "zalety", ktorymi uwiodla pachole...
                  • m.maska Re: Brygitka Macronowa tak wyglądała... 18.05.17, 01:16
                    ... ale zęby to miala cokolwiek duze i wystajace...
                    • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa tak wyglądała... 18.05.17, 08:06
                      m.maska napisała:

> ... ale zęby to miala cokolwiek duze i wystajace...
                      >

Teraz też jak wymienia, to tylko na duże.
                      • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa tak wyglądała... 18.05.17, 08:20
                        ... ale kto wie, przy boku swojego ucznia może wszystkiego oczekiwać.

https://static.independent.co.uk/s3fs-public/styles/story_medium/public/thumbnails/image/2017/05/14/10/brigitte-macron-enceinte-la-une-de-charlie-hebdo-provoque-un-tolle-sur-internet.png
                        • al-szamanka Re: Brygitka Macronowa tak wyglądała... 18.05.17, 08:34
                          Ale fakt, że karykaturzyści nie mają z Brygitką problemów, co by nie nagryzmolili to wszystko do niej podobne... a poniższe wyjątkowo trafne.

https://stopmensonges.com/wp-content/uploads/2017/05/Bluj_dessin_macron_Brigitte-Trogneux-caricature.jpg
                          • m.maska Re: Brygitka Macronowa tak wyglądała... 18.05.17, 11:58
                            ach ach... z tylu liceum z przodu muzeum... napisaliby "znafcy"... big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka