konto_online Re: Szukaj 13.04.08, 00:51 w Czechach bym poszukał, ale tam od razu w twarz dają... Odpowiedz Link
konto_online Re: Szukaj 13.04.08, 01:08 że co? aa, że w ten sposób.. nie, tak to ja się brzydzę Odpowiedz Link
trzcina Re: Szukaj 13.04.08, 01:16 że co? aa, że tak... że to nie tort i nie daktyl i nie szminka na ust korale i nie koronka na ząb złota koronka złota koronka a to pech czas mi w mech Odpowiedz Link
konto_online Re: Szukaj 13.04.08, 01:21 mech zajęty - łoże z paproci skleć w objęcia Morfeusza bezpiecznie wleć Odpowiedz Link
trzcina Re: Szukaj 13.04.08, 01:26 człowiek bezdomny nawet w lesie bajek z mchu i paproci mi naopowiadali że tu się wyśpię że puchy bez grochu a teraz mech zajęty ... ...sobie skleć i wleć idę łeb na kamieniu złożyć jak znajdę Odpowiedz Link
huann Re: Szukaj 13.05.08, 21:47 i jeż. jeśli go jesz. Koluszki też niedobre do poduszki. pewnie zresztą o tym wiesz także kleszcz oraz leszcz krąp cierniki - lista długa lecz płastuga z nią jest równiej pod sufitem nieboskłonem musi jednak leżeć na płask jeśli nie - podniesiesz wrzask gdyż płastuga - jak jest długa tak szeroka, lecz i płaska na sztorc - się nie wyKaraskasz Moskal kiedy kosynierzy na sztorc - także w to nie wierzył cięli równo płastugami na sztorc - wcale nie kosami no bo kos - nazwany inaczej niemal szpaczek. Odpowiedz Link
trzcina Re: Szukaj 22.05.08, 22:36 język mi się zjeżył stuka w zęby na hłańskie szatańskie menu gorsze niż otręby podniebienie straciło powonienie kubki zastygły w słupki konsumpcji zgryz spada mi w niż marchewko helpmipliz Odpowiedz Link
fnoll Re: Szukaj 23.05.08, 22:05 gdy śnią ci się wciąż marchewki wiedz jedno - to nie przelewki... Z. Freud (spisane na seansie z wirującym talerzykiem, w którym zwykle podaje się surówkę do obiadu) a komu się przelewa ten za kołnierz nie wylewa hej! Odpowiedz Link
trzcina Re: Szukaj 23.05.08, 23:32 a jeśli selery to co do cholery? a co frojd na dynie i pietruszki, pyry, żyto i czarnuszki, wreszcie miętę z bazylią w burakach? śniła mu się kiedyś taka? Odpowiedz Link
huann Re: Szukaj 24.05.08, 21:00 selery znaczą bardzo very pyry żyto i czarnuszki a i dynie - i pietruszki na nie kolej? pociąg do poduszki! bazylia w burakach: oznacza 'mieć smaka' wreszcie mięta co wymięta jak poduszka: nie pamiętam Odpowiedz Link
fnoll Re: Szukaj 29.05.08, 02:24 mięta lubi być mięta i niech huann zapamięta: jedna mięta druga mięta trzecia mięta - droga kręta a frojd? a frojd? rozkminił sny o rzepie: czasem lepiej na polepie Odpowiedz Link
huann Re: Szukaj 02.06.08, 10:34 tu się przyczepię: camping na rzepie równie wygodny jak psi ogon gdy zagon Odpowiedz Link
trzcina Re: Szukaj 17.06.08, 20:53 przyśnię budę na rozstajach strug przed budą stóg za budą głóg po kilometrach dróg ślady obutych nóg i bosych stóp i wiodą tam gdzie w zbożu trup czy frojd na to jak na lato? czyco? Odpowiedz Link
trzcina Re: Szukaj 18.06.08, 21:05 huann napisał: > lecz to droga > uskrzydla nawet kiedy rozwidla? z wideł drogi gdzie polecą skrzydła? Odpowiedz Link
huann Re: Szukaj 18.06.08, 21:15 z wideł drogi polecą obie nogi aż po szpagat sno powiązałki Odpowiedz Link
huann Re: Szukaj 23.08.08, 01:15 gną się szparagi w szermierce szpada od szpadla tuż pada florety pyruety Odpowiedz Link
trzcina Re: Szukaj 28.08.08, 22:23 tutaj to jasię ustosunkuję li i jedynie do sygnaturki która ona jest po ślaczku i fcząsa czy kasa ma życie? czy odkurzacz dotyka dysząc, czy dyszy dotykając? i kto ma mierzyć te 10 cm? pozostaję w jak zw czc Odpowiedz Link
ta Re: Szukaj 29.08.08, 11:34 Miarkuj sobie - mierzyć trza miarką dotykając dyszy i tego drugiego. Wynik pomiędzy odczytasz. Niektóre dyszą, niektóre nie, zależy. Bardziej dyszą, czym bliżej, zwłaszcza między 2 a 7. Wiem, to się podzielę. Ta_ Odpowiedz Link
trzcina Re: Szukaj 30.08.08, 10:10 ta napisała: > Wiem, to się podzielę. > Ta_ A jak się dzielisz? Wg harmonogramu? Komórkowo, czy też i lub administracyjnie? I co robisz, żeby przy cesji uniknąć scysji i secesji? A w ogóle to może sygnaturka panahuanna myślała o duszy, zrobiła literówkę i my lecimy z miarką, a to trzeba teologicznie? echcz Odpowiedz Link
huann Re: Szukaj 09.09.08, 23:28 trzcina napisała: co do sececji, to polecam się dzielić w sposób eklektyczny > A w ogóle to może sygnaturka panahuanna > myślała o duszy, zrobiła literówkę > i my lecimy z miarką, a to trzeba teologicznie? przebrała się miarka za centymetr krawiecki z braku fraku Odpowiedz Link