czarek_sz Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 18:50 A ja mam głęboko takie klimaty. Mazury z dala od ludzi las i cisza. To jest to. To jest coś co uwielbiamy z Janeczką. Nawet kleszczy się nie boimy bo zawsze można je wyciągnąć pensetą a pobyt sam na sam z matką naturą nie ma ceny. Ale. Co kto lubi. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 18:52 kazda myszka swoj ogonek... nasze brytyjskie tez sa niczego sobie... jak pogoda pozwoli Odpowiedz Link
a74-7 Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 18:50 W Poolandii cieplutko, u mnie just ok 14 stopni i pada.... z przyjemnoscia wspomne ten horror..... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 19:30 Co mnie tam Majorka. Kampinos to jest coś. A wiesz dlaczego ? bo to jest moje. Tu nikt mi nie podskoczy. Idę sobie Puszczą obok przebiega młoda dziewczyna w czarnych leginsach mówi mi dzień dobry ja odpowiadam jak się należy - kłaniam się szanownej Pani co Ty na to ? mamy swoją kulturkę wykształconą przez wieki. Tego nikt nam nie zabierze. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 19:32 W Kampinosie AK też swoje zrobiło i bardzo ciężkie straty poniosło. Niestety. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 19:32 "O", gdzie zes ty bywal, czarny baranie ???chcialo by sie zapytac Nawet dzieci podrozujace na Majorke z rodzicami wiedza, ze Arenal to miejsce dla szalejacych mlodych Niemiaszkow.... Nie dla stertyczalych ,ciagle narzekajacych emerytow....... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 19:48 Od zawsze kibicuję Man United i to się nie zmieni. Nigdy. Odkąd zginęła niemal cała drużyna w wypadku lotniczym to od razu ich pokochałem i kibicuję na wieki wieki wieków. A jakich mieli wspaniałych piłkarzy po tej tragedii. Mega gwiazdy przewinęły się przez Man United. Przecież wiesz bo tam mieszkasz Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 19:51 United kocha ponad pół świata. Może nie ? Odpowiedz Link
a74-7 Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 22:08 Szczerze? Z Man U najbardziej lubie Jose Mourinho Odpowiedz Link
m.maska Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 19:54 W Ballermann, jak to kiedys Niemcy powiedzieli w wywiadach, jada tam "die Sau raus lassen" - tzn. tyle co wypuscic z siebie swinie - ot co. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 20:06 Masko w Portugalii to tylko Porto i Benfica. Jeszcze Sporting Club bo ostatnio się wybił. Odpowiedz Link
m.maska Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 20:31 Czarek bylam w Lizbonie w dzielnicy Benfica ale tylko dlatego zeby obejrzec tam niezwykly Palacyk pewnego markiza - mnie tam pilka, to wiesz... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 21:33 Ufff, nabrałam się na tytuł, myślałam, że to o prawdziwym horrorze, takim np. jaki z Maseczką przeżyłyśmy w cywilizowanej Francji. Zatrzymałyśmy się na kawę w zajeździe przy autostradzie, a potem trzeba nam było do kawiarnianej toalety, którą akurat sprzątano. Hmm, wstęp wzbroniony, a na nasze zrozpaczone pytanie pani wskazała nam trawnik na parkingu. Nie wierzyłyśmy własnym oczom, myślałyśmy, że to żart, ale okrutny odór, który stamtąd dochodził przekonał nas, że to jednak prawda. Cóż miałyśmy robić, ruszyłyśmy dalej, na szczęście następny zajazd był niedaleko. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Horror plaz na Majorce :-O 09.08.17, 21:44 zamiast lodow i piwenka mozna wstapic prosto z plazy...po piaseczku A to tylko po drugiej stronie Palmy od "zarzadzanego" przez Niemcow Arenalu Odpowiedz Link
a74-7 Re: Horror plaz na Majorce :-O 10.08.17, 09:47 No i do nas rowniez pogoda wrocila Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Horror plaz na Majorce :-O 10.08.17, 13:51 Sir Alex jest niezastąpiony i nigdy nie będzie. To co ten gość zrobił z drużyną to kosmos. Z niczego zbudował galaktyczną drużynę. A Mourinho ma z górki ale ma szansę też coś osiągnąć bo poprzednicy po Sir Alexie nie osiągnęli nic i drużyna była w rozkroku. Czekam na podniesienie się Arsenalu bo też lubię tę drużynę ale przez parę ostatnich sezonów nie wiedzie Im się. Za to Koguty się wybiły Odpowiedz Link