Dodaj do ulubionych

A w Europce

15.11.17, 09:51
grilluja dzis Poolandie.
Werhofstat powiedzial ,ze Marsz Nacjonalistow przeszedl 300 kilometrow od miejsca Holokaustu .
Legutko wyszedl juz na poczatku wypowiedzi .Posel Jurek skarcil pana z grzywka za te wypowiedz i wysunal wniosek o ukaranie ,zeby sobie nie wycieral kaprawego pyska Holokaustem.
Wczoraj natomiast posel Farage powiedzial wyraznie ze pan Werhofstad lobuje dla starszego pana wegierskiego pochodzenia-Sorearse.
Wszystkie bledy zamierzone.
Ps: Korwin Mikke suuuperbig_grin
Ataki Timermansa i Europy na Polske podnosza popularnosc i range PISu.
Obserwuj wątek
      • al-szamanka Re: A w Europce 15.11.17, 10:08
        Prawdziwych problemów, które ciągną Europę na dno nie poruszają.
        • super.halusia Re: A w Europce 15.11.17, 10:51
          Niech się zajmie naruszeniem praworządności przez rząd Hiszpanów w Katalonii.
    • rena-ta49 Re: A w Europce 15.11.17, 13:05
      Najgorszym rodzajem sprzedawczyka, jest parszywiec który za pół darmo rozdał majątek narodowy, a teraz opluwa Polskę za brukselskie pieniądze.

"Debata o Polsce w Parl. Europejskim,
      przy pustej sali -65 posłów -8,6% składu-totalna opozycja składa Timmermansowi kolejny donos na Polskę."
      https://pbs.twimg.com/media/DOqV-HDXkAIFE1O.jpg
      twitter.com/JSaryuszWolski/status/930721169996689408
      • al-szamanka Re: A w Europce 15.11.17, 13:34
        Tego zdrajce, co stoi, Los jeszcze mocno ukarze.
        • czarek_sz Re: A w Europce 15.11.17, 15:21
          A super tytuł wątku 'A w europce'. Celowo z małej. Bo dzisiejsza Europa to Polska i Węgry głównie. Reszta upada i karleje za wiedzą mieszkańców europki. Z dobrobytu ? nie sądzę, myślę że problem jest innego rodzaju. Polska ma we krwi walkę o wolność i my dobrze wiemy /poza zdrajcami którzy są wszędzie/co znaczy wolność. Większość krajów europki wolność miała podana na tacy i nie mają pojęcia co znaczy tracić miliony obywateli żeby wolność odzyskać. Myto mamy w genach na pokolenia do przodu oni tego nie mają i mieć nie będą. Dlatego są tylko europką a my kto wie czy znów jak kiedyś nie bronić tej europki przed isalmistami. Kolejny raz.
          • a74-7 Re: A w Europce 15.11.17, 15:28
            Kto pracuje, nie ma czasu sluchac na zywo co tam sie naprawde dzieje w tej europce. Czesto ogladam na zywo, bo pozniej podaja fragmenty,czasem wyciagniete z kontekstu...
            Coraz bardziej dochodze do wniosku ,ze jest to twor zupelnie zbedny w cywilizowanej Europie,leniwy twor ktory przejada nasze pieniadze.
            • czarek_sz Re: A w Europce 15.11.17, 15:36
              Wiesz nie trzeba pracować żeby wiedzieć co w trawie piszczy. Ja w 80 tych pracowałem po 14 godzin w akordzie i jeszcze miałem czas w opozycji działać i Wolnej Europy słuchać i Radia Londyn. Wtedy Londyn nie ściemniał jak teraz. Też zeszli na psy i pewni po cichu słuchają teraz radia Warszawa - Kaczora słuchają smile
              • a74-7 Re: A w Europce 15.11.17, 16:01
                Anglicy juz dawno zostali zdominowani sad
                • czarek_sz Re: A w Europce 15.11.17, 16:57
                  A niby tacy konserwatywni. To my Polacy jesteśmy konserwatywni. Anglicy przy nas to ogórki smile
                  • a74-7 Re: A w Europce 15.11.17, 17:08
                    ale wiesz, Anglicy sa w Uni juz od zdaje sie '75 roku, troche to trwalo.
                    • czarek_sz Re: A w Europce 15.11.17, 17:28
                      No i co z tego A ? sprzedali nas w 39 i w Jałcie i za to mam ich podziwiać ? niech się bujają leszcze. My mamy swój honor i dumę Dywizjon 303 też chyba coś znaczy. Ja za Anglików nie dałbym guzika smile za zdrajców.
                      • czarek_sz Re: A w Europce 15.11.17, 17:42
                        Wiesz byłem w wojsku w latach 70 - 72 i chociaż wtedy była komuna jak cholera to w wojsku wciąż panował przedwojenny dryl i dyscyplina. Mnie dowódca kapitan /zapomniałem nazwiska/ mówił jedno - nie ważne sojusze ważna Polska synu dla Niej służysz i tylko dla Niej. A był partyjny. Zapamiętałem te słowa na całe życie.
    • m.maska Re: A w Europce 15.11.17, 18:16
      Do czasu kiedy UE nie wchlonela krajow z Europy Srodkowo-Wschodniej to jeszcze udawali, ze sa unia gospodarcza - ale po tym jak opanowali nowe rynki zbytu i zaczeli sie na tych rynkach panoszyc, zaczeli pilnowac, zeby im polityka danego kraju tego nie popsula, tego calkowitego gospodarczego podporzadkowania... w tej chwili widac jak na dloni, ze to RWPG-bis, chyba nawet gorsze wydanie, bo RWPG nie niszczyl produkcji w krajach osciennych, on ja bral dla siebie. No i RWPG nie zbudowalo niczego na podobienstwo brukselki, czyli panstwa w europce, ktore wszyscy musza utrzymywac.
      • czarek_sz Re: A w Europce 15.11.17, 18:31
        Masko dobrze piszesz bo tak jest ale wiesz doskonale że z Polakami to sobie za długo nie pograją w te swoje klocki. My na chwilę tracimy głowę ale podnosimy się i wtedy nie ma zmiłuj. Tak będzie i tym razem jestem tego pewien. Mam nadzieję że dożyję momentu jak Niemcy będą się przed nami czołgać i oddawać nam hołd jak kiedyś. Żebyś się nie zdziwiła Masko bo Stany dziś postawiły na Polskę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka