Dodaj do ulubionych

Licznik na forum...

21.12.17, 18:00
To jest cos takiego co nalicza wejscia na forum, pokazuje tez z jakiego kraju kto na forum wchodzi. Nie kazde forum go ma - my mamy...
Kiedy AL wyjezdza ze mna na wycieczke, wtedy w ogole nie wchodzi Austria - wniosek? w Austrii Polacy malo interesuja sie naszym forum sad
Na przestrzeni lat odwiedzano nasze forum z krajow o ktorych niekiedy latami sie nie slyszy: Senegal, Pakistan, a ostatni nowy kraj jaki pojawil sie na naszej liscie to... Bangladesz.
Nie ma takiej opcji, zeby galaz AL sie nie pojawila - AL nie buja sie na galezi, AL buja... podobnie jak moj Ksiezyc sie zabujal...
Przy okazji pozdrawiam Virginie... big_grin
Tjaaaa.... ostatni raz Portugalia odwiedzila forum w dniu naszego odlotu z Lizbony 18 June 2017 - to fakt, zagladalam jeszcze kiedy czekalam na samolot. W Portugalii nie interesuja sie Kalejdoskopem, zupelnie nie - a jednak zdarza sie, ze zzynaja moje linki hahaha....
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Licznik na forum... 21.12.17, 18:06
      Ale żeś mnie zmartwiła. Na pewno nie bujam się na gałęzi? big_grin
      • a74-7 Re: Licznik na forum... 21.12.17, 18:09
        Nooo,my tez mamy Norfolk, Richmond,Virginia Water....big_grin
        • m.maska Re: Licznik na forum... 21.12.17, 21:13
          a74-7 napisał:

> Nooo,my tez mamy Norfolk, Richmond,Virginia Water....big_grin

Za to dzisiaj z Germanii, to ja samotnie weszlam - widac niektorych wywialo do... Kaczystanu? czyzby?
          • a74-7 Re: Licznik na forum... 21.12.17, 21:25
            Zanim wizy wprowadza ;-D big_grin big_grin
            • al-szamanka Re: Licznik na forum... 21.12.17, 21:33
              Nie wiedziałam, że Ty aż tak okropnie potrafisz straszyć big_grin
    • al-szamanka Re: Licznik na forum... 21.12.17, 21:36
      m.maska napisała:

> AL nie buja sie na galezi

Jeżeli tak twierdzisz, to ja pójdę dzisiaj normalnie spać... we własnym łóżku smile
      • m.maska Re: Licznik na forum... 21.12.17, 21:50
        No nie da sie ukryc, ze zesmy nigdzie sie nie ruszyly... niektorzy musza nieustannie snuc opowiesci, watpliwej tresci. Tak sie zastanawiam, po co? czy po to zeby komus zaimponowac? czy sami musza sie dowartosciowac - biedni sa, ale skoro musza smile
    • a74-7 Re: Licznik na forum... 22.12.17, 10:20
      czyli opowiesci z mchu i paproci? big_grin
      • m.maska Re: Licznik na forum... 22.12.17, 11:10
        a74-7 napisał:

> czyli opowiesci z mchu i paproci? big_grin

Jak zwykle prosze Pani, jak zwykle... smile
        • m.maska Re: Licznik na forum... 22.12.17, 11:14
          Tylko ja sie pytam: po co? no coz, kazdy sadzi wg siebie i widac, ze wlasnie to komus imponuje.... teraz bedzie cisza, bo jak sie tutaj poczytalo to sie wie, ze sie wpadlo...
          Wlasnie otworzylam forum i prosze bardzo, na liczniku jest Germania.
          • a74-7 Re: Licznik na forum... 22.12.17, 12:11
            bo to teleportacja telepatetyczna byla,psze pani,wie pani ...
            • m.maska Re: Licznik na forum... 22.12.17, 12:36
              Oj Psze Pani, ja mam wprawe w podrozowaniu "palcem po mapie" - przed kazda dluzsza podroza cwicze taka "turystyke" smile
      • m.maska Re: Licznik na forum... 24.12.17, 13:17
        a74-7 napisał:

> czyli opowiesci z mchu i paproci? big_grin

Nie psze Pani, z Kaczystanu smile
        • a74-7 Re: Licznik na forum... 24.12.17, 15:06
          Stop teasing him, masko, bo zobaczymy fote swiatecznej foki nurkujacej w morzu
          big_grin big_grin
          • m.maska Re: Licznik na forum... 25.12.17, 01:46
            a74-7 napisał:

> Stop teasing him, masko, bo zobaczymy fote swiatecznej foki nurkujacej w morzu
            > big_grin big_grin

Albo plywajacego zolwia...
            • m.maska Re: Licznik na forum... 25.12.17, 09:19
              Taaa.... i jak sie nie chce widziec gor to jedzie sie w gory a jak nie chce sie morza to koniecznie trzeba jechac nad morze... ot logika 66-letniego mlodzienca smile
              • al-szamanka Re: Licznik na forum... 25.12.17, 09:56
                m.maska napisała:

> Taaa.... i jak sie nie chce widziec gor to jedzie sie w gory a jak nie chce si
                > e morza to koniecznie trzeba jechac nad morze... ot logika 66-letniego mlodzien
                > ca
                smile

Od zawsze wiadomo, że tacy młodzieńcy to jeszcze siano w głowie mają, tudzież kompletny brak logiki i rozwichrowane myśli, szczególnie, gdy przy basenie jakieś młode ciała wystawiają się na widok - wtedy to już zaburzenia od kolan po czubek głowy.
                Może jak parę lat przybędzie, to mu wszystko opadnie i w dyni pojaśnieje.
                • al-szamanka Re: Licznik na forum... 25.12.17, 10:22
                  I ciekawa jestem, czy sama mamusia pozwoliła na publikowanie swojego zdjęcia na jakimś dziwnym forum, po to aby udowodnić, że 66-letni młodzieniec poleciał za wizitufką na Madeirę.
                  Dziwne, czy mamusia już ubezwłasnowolniona?
                  A jeżeli jakiś psychopata ją zobaczy i upodoba sobie jej motyw na jakimś swoim bohomazie i rozpowszechni po to, żeby zgraja gerontofilów mogła się zamlaskać aż do nieprzytomności.
                  Okropne!
                  Biedna, starsza pani.
                  • al-szamanka Re: Licznik na forum... 25.12.17, 10:29
                    I nie wpadło do dyni 66-letniego młodzieńca, że zamiast wykorzystywać do banalnych, głupich celów zdjęcie biednej starszej pani, mógłby chociaż kawałek własnej dyni pokazać.
                    • m.maska Re: Licznik na forum... 25.12.17, 11:44
                      al-szamanka napisała:

> I nie wpadło do dyni 66-letniego młodzieńca, że zamiast wykorzystywać do banaln
                      > ych, głupich celów zdjęcie biednej starszej pani, mógłby chociaż kawałek własne
                      > j dyni pokazać.
                      >
                      >

Mnie tylko dziwi, ze ten kto te fote opublikowal na publicznym forum, nie mial na tyle rozumu, zeby mlodziencowi to uswiadomic... ciekawe kto inny opublikowalby zdjecie matki czy dziecka - no ale.... to taka "mlodziencza" beztroska.
                      • al-szamanka Re: Licznik na forum... 25.12.17, 11:51
                        m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                        >
                        > > I nie wpadło do dyni 66-letniego młodzieńca, że zamiast wykorzystywać do
                        > banaln
                        > > ych, głupich celów zdjęcie biednej starszej pani, mógłby chociaż k
                        > awałek własne
                        > > j dyni pokazać.
                        > >
                        > >
                        >
                        > Mnie tylko dziwi, ze ten kto te fote opublikowal na publicznym forum, nie mial
                        > na tyle rozumu, zeby mlodziencowi to uswiadomic.
                        .. ciekawe kto inny opublikowal
                        > by zdjecie matki czy dziecka - no ale.... to taka "mlodziencza" beztroska.

A mnie to nie dziwi, w końcu opublikowała to 63-letnia panienka
                        • m.maska Re: Licznik na forum... 25.12.17, 13:29
                          al-szamanka napisała:

>
                          > A mnie to nie dziwi, w końcu opublikowała to 63-letnia panienka
                          >

Tak tak, bo tam same podlotki... smile
                          • al-szamanka Re: Licznik na forum... 26.12.17, 11:08
                            m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                            >
                            > >
                            > > A mnie to nie dziwi, w końcu opublikowała to 63-letnia panienka
                            > >
                            >
                            > Tak tak, bo tam same podlotki... smile

Taaa... i zanim takie dojrzeje, to sporo jeszcze śmiesznych rzeczy narobi big_grin
    • a74-7 Re: Licznik na forum... 22.12.17, 12:19
      A raczej tylko emisja gazu ;-D
      • al-szamanka Re: Licznik na forum... 22.12.17, 12:21
        a74-7 napisał:

> A raczej tylko emisja gazu ;-D

Dłuuuuuuuuuuuuuga emisja, cieniutka i upierdliwa big_grin
        • a74-7 Re: Licznik na forum... 22.12.17, 12:43
          Ale wietrzyc trzeba tuz przed Swietami wink
          • al-szamanka Re: Licznik na forum... 22.12.17, 13:29
            a74-7 napisał:

> Ale wietrzyc trzeba tuz przed Swietami wink

Koniecznie, bo jak się przesiąknie, to już na amen big_grin
            • al-szamanka Re: Licznik na forum... 27.12.17, 11:04
              Hihihihi, wlasnie licznik pokazal moje drugie juz dzisiaj wejscie na Kalejdoskop... a Portugalii jak nie ma tak nie ma - ostatnio wchodzila, gdy my tam bylysmy big_grin
              • al-szamanka Re: Licznik na forum... 27.12.17, 18:23
                Ooooo, licznik pokazuje, że dzisiaj po raz trzeci weszła Austria smile
                Ojojoj... co z tą Portugalia? Nie wchodzi, bidulka, pomimo że pacykarz dzień w dzień na Kalejdoskop zagląda, no cud nad cudami big_grin
                • al-szamanka Re: Licznik na forum... 27.12.17, 18:59
                  Hihi, wierna westalka dalej wkleja zdjątka.
                  No cóż, wszystko fałszywki wyprodukowane przy pomocy photoshopa.
                  Fałszywa wnuczka i fałszywa babcia, pacykarza też tam nie ma, ale oczywiście pokaże po powrocie fotki ze sfałszowanym samym sobą big_grin
                  • al-szamanka Re: Licznik na forum... 27.12.17, 19:04
                    A jak tak dalej pójdzie, to publicznie pokaże wyniki badań DNA przeprowadzonych na próbkach własnego potu wypoconego podczas pochłaniania resztek z hotelowego bufetu.
                    • al-szamanka Re: Licznik na forum... 27.12.17, 19:09
                      al-szamanka napisała:

> A jak tak dalej pójdzie, to publicznie pokaże wyniki badań DNA przeprowadzonych
                      > na próbkach własnego potu wypoconego podczas pochłaniania resztek z hotelowego
                      > bufetu.

Z drugiej strony wystarczy kropla tłuszczu z tłustej przepołowionej brody, która koledze słupkowi zawsze kojarzyła i kojarzy się z d..ą, o czym już zresztą niejednokrotnie na forum pisał.
                      • al-szamanka Licznik... o rany! 27.12.17, 19:15
                        Ledwo napisałam powyższe posty, a już Portugalia do nas aż 10 razy! weszła i to w odstępach piętnastosekundowych!
                        Nieprawdopodobne!
                        • a74-7 Re: Licznik... o rany! 27.12.17, 19:32
                          Cuda,panie ,jak nad Wisla ;-D
                          • al-szamanka O nie... lunatykuje! 27.12.17, 20:24
                            Straszne, właśnie licznik pokazał Pico do Arieiro... pacykarz wdrapał się tam po ciemku!
                            Najgorsze, że tak strasznie ciemno naokoło i nawet jak zrobi sobie selfie, to nie udowodni, że mu po drodze 30 kolców opuncji wlazło w dynię.

• m.maska Re: O nie... lunatykuje! 27.12.17, 20:26
                              al-szamanka napisała:

> Straszne, właśnie licznik pokazał Pico do Arieiro... pacykarz wdrapał się tam p
                              > o ciemku!
                              > Najgorsze, że tak strasznie ciemno naokoło i nawet jak zrobi sobie selfie, to n
                              > ie udowodni, że mu po drodze 30 kolców opuncji wlazło w dynię.
                              >
                              >
                              Taksowka pojechal, przeciez wiesz... a jak tam krowy po drodze? spaly o tej porze?
                              • al-szamanka Re: O nie... lunatykuje! 27.12.17, 20:51
                                m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                                >
                                > > Straszne, właśnie licznik pokazał Pico do Arieiro... pacykarz wdrapał się
                                > tam p
                                > > o ciemku!
                                > > Najgorsze, że tak strasznie ciemno naokoło i nawet jak zrobi sobie selfie
                                > , to n
                                > > ie udowodni, że mu po drodze 30 kolców opuncji wlazło w dynię.
                                > >
                                > >
                                > Taksowka pojechal, przeciez wiesz... a jak tam krowy po drodze? spaly o tej por
                                > ze?

Zwiały... bo jeszcze by im siano powyjadał.
                            • al-szamanka Re: O nie... lunatykuje! 27.12.17, 20:26
                              A jaki zjazd będzie miał ciężki... na drugiej dyni big_grin
                              • al-szamanka Re: O nie... lunatykuje! 27.12.17, 20:31
                                Jacy ci ludzie są śmieszni, jak bardzo zależy im na udowodnianiu czegokolwiek, Sorelcia nawet swoje dyplomy upubliczniła big_grinbig_grinbig_grin... a pacykarz? Po raz pierwszy wysyła zdjęcia z podróży big_grinbig_grinbig_grin... tak się poczuł dotknięty naszym "niedowierzaniem"... że musiał big_grinbig_grinbig_grin
                                • m.maska Re: O nie... lunatykuje! 27.12.17, 20:44
                                  No... smile
                                • m.maska Re: O nie... lunatykuje! 27.12.17, 20:48
                                  I co z tymi zolwiami, a co z delfinami? eeee pewnie nie bylo czasu miedzy internetowymi sesjami.
                                  • al-szamanka Re: O nie... lunatykuje! 27.12.17, 20:54
                                    m.maska napisała:

> I co z tymi zolwiami, a co z delfinami? eeee pewnie nie bylo czasu miedzy inter
                                    > netowymi sesjami.
                                    >

A co tam będzie na zwierzęta spoglądał - najważniejszy przecież bufet i menu.
                                    • m.maska Re: O nie... lunatykuje! 27.12.17, 22:30
                                      al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                                      >
                                      > > I co z tymi zolwiami, a co z delfinami? eeee pewnie nie bylo czasu miedzy
                                      > inter
                                      > > netowymi sesjami.
                                      > >
                                      >
                                      > A co tam będzie na zwierzęta spoglądał - najważniejszy przecież bufet i menu.
                                      >
                                      >

i NET!
    • a74-7 Re: Licznik na forum... 28.12.17, 20:10
      Z UK licznik bije jak...serce !big_grin big_grin big_grin
      • m.maska Re: Licznik na forum... 28.12.17, 21:38
        Od Alemannow tez...
        • a74-7 Re: Licznik na forum... 28.12.17, 22:13
          big_grin big_grin
          Wiesz, ja np.zawsze daje ludziom kredyt...
          • al-szamanka Re: Licznik na forum... 28.12.17, 22:25
            a74-7 napisał:

> big_grin big_grin
            > Wiesz, ja np.zawsze daje ludziom kredyt...

Dobre masz serce smile
            Nie to co ja, krzywdzicielka całego zapłocia big_grin
            • a74-7 Re: Licznik na forum... 28.12.17, 22:53
              big_grin big_grin
            • m.maska Re: Licznik na forum... 29.12.17, 00:08
              al-szamanka napisała:

> a74-7 napisał:
              >
              > > big_grin big_grin
              > > Wiesz, ja np.zawsze daje ludziom kredyt...
              >
              >
              > Dobre masz serce smile
              > Nie to co ja, krzywdzicielka całego zapłocia big_grin
              >
              8 lat krzywdzisz... hehehe.... a dowody? brak... nic to, zawsze mozna kazdemu gebe przyprawic, to takie goebbelsowskie metody, cale ich zachowanie przypomina zachowania hitlerowcow - tak wiec mozna wylacznie zatrzasnac klatke i ogladac przez kraty. Z takim odrzutem z forum, mi nie po drodze...
              • al-szamanka Re: Licznik na forum... 29.12.17, 09:26
                m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                >
                > > a74-7 napisał:
                > >
                > > > big_grin big_grin
                > > > Wiesz, ja np.zawsze daje ludziom kredyt...
                > >
                > >
                > > Dobre masz serce smile
                > > Nie to co ja, krzywdzicielka całego zapłocia big_grin
                > >
                > 8 lat krzywdzisz... hehehe.... a dowody? brak... nic to, zawsze mozna kazdemu g
                > ebe przyprawic, to takie goebbelsowskie metody, cale ich zachowanie przypomina
                > zachowania hitlerowcow - tak wiec mozna wylacznie zatrzasnac klatke i ogladac p
                > rzez kraty. Z takim odrzutem z forum, mi nie po drodze...

Ach, jaki Ty niedowiarek, Maseczko!
                Krzywdzę i już!
                ZEROś to obwieścił, więc MUSI BYĆ PRAWDĄ big_grinbig_grinbig_grin
                • a74-7 Re: Licznik na forum... 29.12.17, 11:54
                  Nosz ,mogla bys juz przestac myslec o tych biednych ludziach per niuski i traktowac ich jak to przyslowiowe bydlo w poczekalni...
                  Nie wolno brac zlych przykladow,big_grin big_grin
                  "ZEROś to obwieścił, więc MUSI BYĆ PRAWDĄ"
                  jasne, jak kassandra cus obwiesci :to MUSI!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka