m.maska Re: Na wesoło 14.02.19, 13:27 Ja tam popieram Biedronia, on robi dobra robote rozbijajac wyborcow "tolerancyjnych"... niech ma jak najwiecej poparcia. PiS-owi nie zabierze, bo to wyborcy konserwatywni, ale tym wszystkim hop nowoczesnym juz tak... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Na wesoło 14.02.19, 13:45 Mam podobne zdanie Masko. Biedroń to drugi Palikot a także klon Petru. Tamto nie wypaliło to może to. Mi absolutnie nie przeszkadza że Biedroń jest gejem ale myślę że lewactwo wystawiając go miało nadzieję że będzie na niego nagonka i na tym zbiją punkty. No chyba nie zbiją bo widać że każdemu Biedroń wisi a nawet bawi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Na wesoło 14.02.19, 14:34 Nie mam nic przeciwko gejom, ale musicie przyznać, że nikt tak na geja z twarzy i głosu nie pasuje jak właśnie on. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Na wesoło 14.02.19, 20:18 Nosz ...po walentynkowym szampanie nie powinnam dyskutowac tak powaznych tematow jak wiosna w upie.... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Na wesoło 14.02.19, 21:07 Mnie moja Janeczka wycałowała i przytuliła. Powiedziała też kocham cię. Myślę że to za te dwie stówki które Jej dałem na prezent i które jeszcze Jej dam a o których nawet jeszcze nie śnię że Jej dam Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Na wesoło 14.02.19, 21:14 a74-7 napisał: > Nosz ...po walentynkowym szampanie nie powinnam dyskutowac tak powaznych temat > ow jak wiosna w upie.... Kiedyś się mówiło o dupie Maryni,teraz o dupie Biedronia Na to samo wychodzi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Na wesoło 14.02.19, 21:52 rena-ta49 napisała: > a74-7 napisał: > > > Nosz ...po walentynkowym szampanie nie powinnam dyskutowac tak powaznych > temat > > ow jak wiosna w upie.... > > Kiedyś się mówiło o dupie Maryni,teraz o dupie Biedronia > Na to samo wychodzi W punkt Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Na wesoło 14.02.19, 21:56 Mnie dupa Biedronia wisi kalafiorem. Mam inne priorytety że tak powiem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Na wesoło 14.02.19, 22:10 czarek_sz napisał: > Mnie dupa Biedronia wisi kalafiorem. Mam inne priorytety że tak powiem Alez ona wisi wszystkim normalnym Odpowiedz Link
a74-7 Re: Na wesoło 14.02.19, 22:41 "Alez ona wisi wszystkim normalnym smile" znaczy sieM,nikt nie zawraca sobie glowy jego doo... wiosno..m Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Na wesoło 14.02.19, 23:52 a74-7 napisał: > "Alez ona wisi wszystkim normalnym smile" > znaczy sieM,nikt nie zawraca sobie glowy jego doo... wiosno..m Jeszcze by tego brakowalo, a co, takie niezwykle to jego siedzenie? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Na wesoło 15.02.19, 16:48 Są większe jaja. Mówi się że Kaczyński widział kopertę w której była łapówka a skoro ją widział to tak jakby ją wziął. Idąc tą drogą można oskarżyć i wsadzić do więzienia za to że ktoś spojrzał na złotą biżuterię u jubilera. O ile w ogóle był w sklepie i spojrzał. Giertych odleciał jak Pegaz. Bo koń. Odpowiedz Link