m.maska Re: Ambitne plany, zamiary 02.01.20, 12:49 Nie... dla mnie to data w kalendarzu, taka jak kazda inna... nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek miala jakies plany czy zamiary, ktore ukierunkowywalabym na te wlasnie date. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Ambitne plany, zamiary 02.01.20, 15:08 Mam zamiar wygrać kilkadziesiąt milionów w lotka, zobaczymy czy zdołam zrealizować. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Ambitne plany, zamiary 02.01.20, 17:07 Szczesciu trzeba pomoc i zaczac grac ... Bardzo zmobilizowalas mnie do tego ambitnego marzenia Ja rowniez nie robie zadnych noworocznych rezolucji, postanowien czy planow Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ambitne plany, zamiary 02.01.20, 18:23 Od lat żadnych postanowień.Kiedy paliłam ,to zawsze sobie postanawiałam ,że rzucę i...nie rzucałam,albo na krótko Odpowiedz Link
a74-7 Re: Ambitne plany, zamiary 03.01.20, 21:18 Ambitnym planem bedzie ponowne oddanie glosu na Prezydenta Andrzeja Dude , na nastepna kadencje Music to my ears Duda Day - 24.05.2015 Odpowiedz Link
a74-7 Re: Ambitne plany, zamiary 03.01.20, 21:22 no i w miare szczesliwe wyslizgniecie sie z lap jewropki Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ambitne plany, zamiary 04.01.20, 09:48 a74-7 napisał: > no i w miare szczesliwe wyslizgniecie sie z lap jewropki Wy jesteście już blisko,możecie dziekowac Tuskowi Odpowiedz Link
a74-7 Re: Ambitne plany, zamiary 04.01.20, 14:22 Tuskowi ?a za co? Przeciez on ciagle klody pod nogi brexitowcom rzucal Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ambitne plany, zamiary 28.02.20, 20:13 a74-7 napisał: > Tuskowi ?a za co? > Przeciez on ciagle klody pod nogi brexitowcom rzucal Ano za to ,ze bardzo przyczynił się do Brexitu Odpowiedz Link
a74-7 Re: Ambitne plany, zamiary 28.02.20, 19:08 No wiec jeden plan sie powiodl ,dzieki naszemu Boryskowi kochanemu Ale inne musza zostac zawieszone ,a nawet zmoderowane...Doszlismy do wniosku ze starym, ze poswiecimy ten rok na : Drobne remonty w chalupach, uporzadkowanie ogrodkow, BBQ ,lezenie na lezaczkach i lektury obowiazkowe krotkie wycieczki nad brytyjskie morze, wreszcie mieszkamy na wyspie tudziez odwiedzimy lokalne atrakcje ,przeciez tyle tego dookola.... Dodatkowo zmiana paszportow; plus czekanie kiedy korona wirus zniknie, W sumie , nie powinno byc nudno Najwieksza loteria bedzie - pogoda ! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Ambitne plany, zamiary 28.02.20, 19:09 "brytyjskie" morze powinno byc w cudzyslowie,wiem ;-D Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Ambitne plany, zamiary 28.02.20, 21:35 a74-7 napisał: > No wiec jeden plan sie powiodl ,dzieki naszemu Boryskowi kochanemu > Ale inne musza zostac zawieszone ,a nawet zmoderowane...Doszlismy do wniosku ze > starym, > ze poswiecimy ten rok na : > Drobne remonty w chalupach, uporzadkowanie ogrodkow, BBQ ,lezenie na lezaczkach > i lektury obowiazkowe > krotkie wycieczki nad brytyjskie morze, wreszcie mieszkamy na wyspie > tudziez odwiedzimy lokalne atrakcje ,przeciez tyle tego dookola.... > Dodatkowo zmiana paszportow; plus czekanie kiedy korona wirus zniknie, > W sumie , nie powinno byc nudno > Najwieksza loteria bedzie - pogoda ! Bardzo porządne plany, jestem na tak. A z moich planów nici chyba, bo nadal nie wygrywam tych kilkudziesięciu milionów Odpowiedz Link
a74-7 Re: Ambitne plany, zamiary 28.02.20, 22:32 zawsze jest plan "B" ,albo "C" ....inaczej sie nie da! ;-D Odpowiedz Link
a74-7 Re: Ambitne plany, zamiary 28.02.20, 20:34 No i priority: warto zrobic sobie taka "home-made" maske antywirusowa turecki model Odpowiedz Link