angelius251 05.01.22, 15:12 Ciekawe byłoby poznać Twoją opinię na koncie serwisu pogodowego Meteoprog.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 15:47 A co tu opiniowac? Wiadomo, ze dzisiejsza pogoda u A74 jutro bedzie u mnie, pojutrze u AL a najpozniej kolejnego dnia bedzie u Renaty - przy zachodnim wietrze. Jesli wiatry ciagna z poludnia to niebo bedzie u mnie zolte bo wiatr przywieje piaski Sahary a do A74 nie doleci pewnie, bo sie rozwieje w Golfstromie. Im nowoczesniejsze metody prognozowania pogody, tym te prognozy sa mniej wiarygodne totez najlepsze prognozy wysnuwamy same na podstawie tego co w powietrzu. Wczoraj u mnie lalo, wiec dzisiaj przepisowo leje u AL. Odpowiedz Link
a74-7 Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 16:07 O tak , mozemy byc opiniotworczym forum w temacie pogody ! Do tego dorzucimy przepowiednie wg przyslow ludowych w kilku krajach , jeszcze mozna polegac na lamaniu w kosciach ,hehe. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 19:47 a74-7 napisał: > O tak , mozemy byc opiniotworczym forum w temacie pogody ! > Do tego dorzucimy przepowiednie wg przyslow ludowych w kilku krajach , jeszcze > mozna polegac na lamaniu w kosciach ,hehe. Ta metoda sprawdza sie chyba najlepiej Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 20:36 Najlepszą pogodynką jest moja migrena,wiem kiedy spada ciśnienie i będą opady Odpowiedz Link
a74-7 Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 20:59 Kiedys moje male dziecie posiadalo chomika , ktory zawsze przed nadejsciem mrozow okopywal sie gleboko w swoim poslaniu. Well, Amerykanie maja Swistaki ktore wroza przewiduja pogode ps: mam nadzieje, ze bylysmy pomocne Odpowiedz Link
anubislight Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 16.07.24, 13:06 Mój mąż bardzo zależny od pogody i ważne jest dla niego aby przygotować się z wyprzedzeniem i mieć wszystkie niezbędne przygotowania aby mieć dobry dzień. Z pomocą Meteoprog można nie tylko zaplanować urlop ale również swoje samopoczucie. Z pewnością mogę powiedzieć że ta strona jest liderem w dziedzinie prognoz pogody! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 16.07.24, 20:58 anubislight napisał: > Mój mąż bardzo zależny od pogody i ważne jest dla niego aby przygotować się z w > yprzedzeniem i mieć wszystkie niezbędne przygotowania aby mieć dobry dzień. Z p > omocą Meteoprog można nie tylko zaplanować urlop ale również swoje samopoczucie > . Z pewnością mogę powiedzieć że ta strona jest liderem w dziedzinie prognoz po > gody! Tyle lat żyję i nie wiedziałam ,że można zaplanować samopoczucie ? A chory na raka też planuje samopoczucie? Czytasz siebie? Co nas obchodzi twój mąż i twoje bredzenie o planowaniu samopoczucia? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 17.07.24, 05:13 rena-ta49 napisała: > anubislight napisał: > > > Mój mąż bardzo zależny od pogody i ważne jest dla niego aby przygotować s > ię z w > > yprzedzeniem i mieć wszystkie niezbędne przygotowania aby mieć dobry dzie > ń. Z p > > omocą Meteoprog można nie tylko zaplanować urlop ale również swoje samopo > czucie > > . Z pewnością mogę powiedzieć że ta strona jest liderem w dziedzinie prog > noz po > > gody! > > > Tyle lat żyję i nie wiedziałam ,że można zaplanować samopoczucie ? A chory na r > aka też planuje samopoczucie? > Czytasz siebie? Co nas obchodzi twój mąż i twoje bredzenie o planowaniu samopoc > zucia? Ja pare razy samopoczucie planowalam i wyszlo na odwrot Odpowiedz Link