Dodaj do ulubionych

meteoprog.pl - Twoja opinia

05.01.22, 15:12
Ciekawe byłoby poznać Twoją opinię na koncie serwisu pogodowego Meteoprog.pl
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 15:47
      A co tu opiniowac? Wiadomo, ze dzisiejsza pogoda u A74 jutro bedzie u mnie, pojutrze u AL a najpozniej kolejnego dnia bedzie u Renaty - przy zachodnim wietrze.
      Jesli wiatry ciagna z poludnia to niebo bedzie u mnie zolte bo wiatr przywieje piaski Sahary a do A74 nie doleci pewnie, bo sie rozwieje w Golfstromie.
      Im nowoczesniejsze metody prognozowania pogody, tym te prognozy sa mniej wiarygodne totez najlepsze prognozy wysnuwamy same na podstawie tego co w powietrzu.
      Wczoraj u mnie lalo, wiec dzisiaj przepisowo leje u AL.
    • a74-7 Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 16:07
      O tak , mozemy byc opiniotworczym forum w temacie pogody !
      Do tego dorzucimy przepowiednie wg przyslow ludowych w kilku krajach , jeszcze mozna polegac na lamaniu w kosciach ,hehe.
      • al-szamanka Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 19:47
        a74-7 napisał:

> O tak , mozemy byc opiniotworczym forum w temacie pogody !
        > Do tego dorzucimy przepowiednie wg przyslow ludowych w kilku krajach , jeszcze
        > mozna polegac na lamaniu w kosciach ,hehe.

Ta metoda sprawdza sie chyba najlepiej big_grin
    • rena-ta49 Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 20:36
      Najlepszą pogodynką jest moja migrena,wiem kiedy spada ciśnienie i będą opadysmile
      • a74-7 Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 05.01.22, 20:59
        Kiedys moje male dziecie posiadalo chomika , ktory zawsze przed nadejsciem mrozow okopywal sie gleboko w swoim poslaniu.
        Well, Amerykanie maja Swistaki ktore wroza przewiduja pogode big_grin
        ps: mam nadzieje, ze bylysmy pomocne tongue_out
    • anubislight Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 16.07.24, 13:06
      Mój mąż bardzo zależny od pogody i ważne jest dla niego aby przygotować się z wyprzedzeniem i mieć wszystkie niezbędne przygotowania aby mieć dobry dzień. Z pomocą Meteoprog można nie tylko zaplanować urlop ale również swoje samopoczucie. Z pewnością mogę powiedzieć że ta strona jest liderem w dziedzinie prognoz pogody!
      • rena-ta49 Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 16.07.24, 20:58
        anubislight napisał:

> Mój mąż bardzo zależny od pogody i ważne jest dla niego aby przygotować się z w
        > yprzedzeniem i mieć wszystkie niezbędne przygotowania aby mieć dobry dzień. Z p
        > omocą Meteoprog można nie tylko zaplanować urlop ale również swoje samopoczucie
        > . Z pewnością mogę powiedzieć że ta strona jest liderem w dziedzinie prognoz po
        > gody!

Tyle lat żyję i nie wiedziałam ,że można zaplanować samopoczucie ? A chory na raka też planuje samopoczucie?
        Czytasz siebie? Co nas obchodzi twój mąż i twoje bredzenie o planowaniu samopoczucia?
        • al-szamanka Re: meteoprog.pl - Twoja opinia 17.07.24, 05:13
          rena-ta49 napisała:

> anubislight napisał:
          >
          > > Mój mąż bardzo zależny od pogody i ważne jest dla niego aby przygotować s
          > ię z w
          > > yprzedzeniem i mieć wszystkie niezbędne przygotowania aby mieć dobry dzie
          > ń. Z p
          > > omocą Meteoprog można nie tylko zaplanować urlop ale również swoje samopo
          > czucie
          > > . Z pewnością mogę powiedzieć że ta strona jest liderem w dziedzinie prog
          > noz po
          > > gody!
          >
          >
          > Tyle lat żyję i nie wiedziałam ,że można zaplanować samopoczucie ? A chory na r
          > aka też planuje samopoczucie?
          > Czytasz siebie? Co nas obchodzi twój mąż i twoje bredzenie o planowaniu samopoc
          > zucia?

Ja pare razy samopoczucie planowalam wink i wyszlo na odwrot big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka